+

  Viva

 • Einde van iconische rubriek Anybody: ‘Zet het gedachtegoed alsjeblieft voort’
  Viva stopt. Na vijftig jaar valt het doek voor het tijdschrift en daarmee ook voor de  iconische Anybody rubriek. De pagina waarin in de loop der jaren honderden gewone vrouwen (en mannen) zich letterlijk blootgaven. Ter ere van Anybody zit er deze week bij Viva, Flair, Libelle én Margriet een... Read more »
 • En toen was het stil
  En toen was het stil. Na bijna 50 jaar valt het doek voor Viva. De kritische vragensteller, het brutale zusje, de hippe vogel, het bijdehandje, de eigenzinnige vriendin, de gangmaker van het feest. De laatste ronde is ingezet, maar wat wás het een onvergetelijk mooi feest. Zo eentje waar nog... Read more »
 • Femke Rodenburg: ‘De laatste loodjes wegen dit schooljaar wel heel zwaar’
  Femke Rodenburg (37) woont met haar man en drie dochters van 2, 4 en 7 in het pittoreske Woerden. Voor Viva Mama deelt ze hoe het is om als journalist – naast het hysterische gezinsleven – er ook nog een sportief en sociaal leven op na te houden. De laatste... Read more »
 • Debby: ‘Wij loonslaven wisten het al, maar onze bazen nu ook: thuiswerken maakt gelukkiger’
  Werkgeluk Werknemers zijn gelukkiger geworden tijdens de corona-crisis, bleek uit meerdere recente onderzoeken. Niet naar kantoor hoeven, betekende voor de meesten van ons: minder stress. Omdat je zelf de dag kon indelen, af was van het verschrikkelijke fileleed of de volgepropte treinen en minder gezeur had met je baas of... Read more »
 • De voor- en nadelen van thuiswerken volgens Nathalie en Cathinca
  Ook al mogen we weer steeds vaker naar kantoor, thuiswerken is here to stay. Maar hoe doen we dat en maakt het ons productiever? Communicatieadviseur Cathinca (31) en beleidsadviseur Nathalie (36) wisselden ervaringen uit en delen hun tips.  VIVA samen met Ministerie van SZW Cathinca is communicatieadviseur voor een grote... Read more »
 • Door dik en dun? Zo ga je om met toxic vriendschappen
  Echte vrienden ben je door dik en dun. Maar wat als dat niet zo is en je vriendschappen nogal toxic zijn? En erger nog: wat als dat door jou komt? Zo ga je daarmee om. Tijdgeest Dankzij de nog altijd voortdurende coronapandemie spreek ik mijn vrienden vooral via WhatsApp. Iets... Read more »
 • Thuiswerken. Zo doen Dana en Elske dat.
  Thuiswerken is door corona de normaalste zaak van de wereld geworden. Maar hoe doen we dat nou allemaal en hoe blijven we gemotiveerd? Freelance marketingcommunicatiespecialist Dana (40) en ondernemer Elske (42) gingen er over in gesprek. VIVA samen met Ministerie van SZW Dana doet al vanaf het begin van de... Read more »
  +

  Poppenhuisje - Producten

 • Schilderij De Aardappeleters
  Een schilderij in het miniatuur van Vincent van Gogh de Aardappeleters. Hij is breed 7,8 cm en hoog 5,9 cm.... Read more »
 • Schilderij Het Melkmeisje
  Nu in het miniatuur verkrijgbaar voor je poppenhuis een Johannes Vermeer en wel het melkmeisje. De afmeting is 6,8 cm breed en 7,5 cm hoog.... Read more »
 • Schilderij de Nachtwacht
  Rembrandt van Rijn schilderde de Nachtwacht en dat is natuurlijk prachtig voor in jouw poppenhuis in het miniatuur gemaakt. De afmeting is breed 7,2 cm x Hoog 5,9 cm.... Read more »
 • Schilderij Het Meisje Met De Parel
  Nu in het miniatuur verkrijgbaar voor je poppenhuis een Johannes Vermeer en wel het meisje met de parel. De afmeting is 6,8 cm breed en 7,5 cm hoog.... Read more »
 • Mini Schilderij de Slaapkamer
  Vincent van Gogh in je poppenhuis is mogelijk en wel in 3 D. Deze schilderij van de meester schilder heet de Slaapkamer en is 7 cm breed en 5 cm hoog.... Read more »
 • Mini schilderij Amandelbloessem
  Vincent van Gogh in je poppenhuis is mogelijk en wel in 3 D. Deze schilderij van de meester schilder heet Amandelbloessem en is 7 cm breed en 5 cm hoog.... Read more »
 • Schilderij op Ezel de Zonnenbloem
  Deze mini  3D Vincent van Gogh in je eigen atelier of je statige huis zal niet misstaan.  Het schilderij wordt met Ezel geleverd en zijn c.a. 11 cm x 14,5 cm. Dus niet echt geschikt voor kleine kamers kijk even de op de foto’s. Wil hem liever ophangen? Geen probleem... Read more »
  +

  Flow Magazine NL

 • Fiets van Amsterdam naar Rome met de Reitsma fietsroute
  2100 kilometer op de fiets, van Amsterdam naar Rome via Duitsland en Oostenrijk. Het kan met de Reitsma fietsroute.  Om van te dromen: fietsen door Europa, om uiteindelijk na 2100 kilometer aan te komen in Rome. Fietsroutemaker Hans Reitsma maakt de droom haalbaar met zijn drie gidsen. Het eerste deel... Read more »
 • Boekentip over het fijne aan Nederland: Uitwaaien – Geluk dicht bij huis
  Uitwaaien – Geluk dicht bij huis is een geïllustreerd feelgoodboek waarin Daphne Deckers ons meeneemt op een inspirerende reis door Nederland. Daphne Deckers had zin om een positief boek over Nederland te maken. Met dingen waar we eerder misschien een beetje overheen keken, maar die we de afgelopen tijd weer... Read more »
 • Maarten Bel maakte Buurtplaatjes voor meer verbinding in de stad
  Voetbalplaatjes, zegels of stickers sparen kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Kunstenaar Maarten Bel bedacht iets nieuws: het sparen van Buurtplaatjes. Met daarop foto’s van bewoners uit Schiedam.  In samenwerking met het Stedelijk museum in Schiedam bedacht Maarten Bel een manier om bewoners met elkaar te verbinden. Hij verzamelde meer dan... Read more »
 • Tip: De Ten Have Podcast over bewuster leven
  De Ten Have Podcast biedt duurzame en praktische lessen over het leven. Uitgeverij Ten Have maakt behalve boeken over de grote en kleine vragen van het leven ook De Ten Have Podcast. Daarin gaat redacteur Rick van Rijthoven iedere maand in gesprek met een auteur over werk, liefde, geluk en... Read more »
 • Podcasttip: Menstruatiemeisjes
  Laat je niet afschrikken door de titel: de podcast Menstruatiemeisjes is niet alleen voor meisjes. De Menstruatiemeisjes zijn er voor mensen van alle leeftijden en voor mensen mét of zonder baarmoeder. Het blijft vreemd dat zo’n groot deel van de wereldbevolking elke maand menstrueert en dat er toch opvallend weinig... Read more »
 • Praten over duurzaamheid: zo houd je het leuk
  Een wake-upcall om zuiniger om te gaan met het klimaat, zo wordt deze tijd ook wel gezien. Staan we inderdaad op zo’n kantelpunt? Duurzaamheidsdeskundige Joop Hazenberg deelt zijn visie.  Om de klimaatdoelen te halen, moet de economie ingrijpend veranderen, vindt Joop Hazenberg. “We zijn het afgelopen jaar veel minder gaan... Read more »
 • Buurtcampings: op vakantie in je eigen park
  Jaarlijks worden er in verschillende parken in Nederland Buurtcampings opgebouwd. Het simpele idee: tijdens een vakantie in eigen park mensen, die elkaar normaal niet zo snel ontmoeten, toch met elkaar in contact brengen.  Met tenten, een kampvuur, toiletten en een winkeltje is De Buurtcamping net een echte camping. De kampeerders... Read more »
  +

  Margriet

 • Volle maan: dít effect heeft slaaptekort op je gezondheid
  Het is geen geheim meer dat mensen leiden aan slaaptekort in de dagen voordat het volle maan is. Dus lag je wat vaker wakker deze week, dan weet je hoe dat komt. Vanavond is het namelijk weer zover. Eventjes wat minder slaap heeft verder geen consequenties naast dat je je alleen... Read more »
 • Zwarte zaterdag? Dít kun je doen om file te omzeilen
  Eindelijk, in alle regio’s is de vakantie officieel begonnen en mensen staan te popelen om op vakantie te gaan. Maar nu vliegvakanties meer risico’s met zich meebrengen of nauwelijks mogelijk zijn, gaan er veel meer mensen met de auto weg deze zomer. Hierdoor worden de gevreesde zwarte zaterdagen mogelijk nóg... Read more »
 • Dit zijn de 4 meest voorkomende longaandoeningen in Nederland
  Ruim een miljoen mensen in Nederland lijden aan een longaandoening. Soms een chronische, zoals astma of COPD, maar ook lopen jaarlijks zo’n 250.000 mensen een flinke longontsteking op. Wat zijn de meest voorkomende longaandoeningen in ons land? We zetten er vier onder elkaar én leggen uit wat ze inhouden. 1.... Read more »
 • Marjan: ‘Dertien is een heerlijke leeftijd, je zit in je eigen wereldje’
  “Mijn gelukspoppetje is weg!” Dochter schrikt ervan. Ze checkt nog een keer alle sleutels aan haar sleutelbos. Weg is ‘ie. Ik vind een gelukspoppetje de moeite waard om eens flink naar te zoeken. Zoeken begint bij een analyse van waar je bent geweest en wat je hebt gedaan. Waar pakte... Read more »
 • Aan déze symptomen herken je een legionellabesmetting (en zo voorkom je het)
  Vooral in de zomer komt het vaker voor: mensen die een legionellabesmetting oplopen, en daardoor erg ziek worden. Maar aan welke symptomen kun je zo’n legionellabesmetting met die waterliefhebbende bacterie herkennen? En ook belangrijk: hoe voorkom je dat je ziek wordt? Wat is legionella? Legionella is een bacterie die een... Read more »
 • Mijn verhaal: ‘Mijn dochter verwijt mij dingen waar ik me oprecht niet in kan vinden’
  Deze week in Mijn Verhaal: Brigitte (63) heeft altijd gedacht dat ze een goede relatie had met haar oudste dochter, Kirsten. Maar de laatste tijd verwijt haar dochter haar dingen waar zij zich helemaal niet in kan vinden. Vooral met de gedragingen van haar moeder, blijkt Kirsten moeite te hebben. “Mijn man... Read more »
 • Daniëlle: ‘Mijn vriendinnen lachten me aan het begin van de relatie uit’
  Lange tijd leef je volgens vaste patronen, totdat de liefde je vertrouwde leven totaal op z’n kop zet. Daniëlle Werner (50, heeft een eigen reisbureau) heeft sinds drie jaar een relatie met Rolf (48, boer). Ze wist niks van het leven buiten de stad. Nu staat ze midden in de... Read more »
No RSS Item
  +

  Cynthia - Miss Lipgloss

 • De geldweek van Emmy – deel 2
  Ik heb dit al eens eerder gedaan en dit werd goed gelezen, dus nu wederom een dagboek aan de hand van mijn kasboekje! Het bericht De geldweek van Emmy – deel 2 verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
 • Favoriete simpele recepten van de laatste tijd
  De laatste tijd hebben we thuis heel wat nieuwe recepten uitgeprobeerd die erg goed in de smaak vielen. De meeste zijn supersnel en simpel, een aantal zijn heel gezond. Ik deel ze vandaag graag met je, zodat je weer wat avondeten-inspiratie hebt! Het bericht Favoriete simpele recepten van de laatste... Read more »
 • Structuurjunkie 2021/2022 planners
  Ze zijn er! De nieuwe Structuurjunkie 2021/2022 planners. Uitgevoerd in zacht perzik met metallic details, ze lopen van 9 augustus 2021 tot en met begin september 2022, met praktische weekoverzicht en maandoverzichten, ruimte voor notities en een envelop achterin. En een gratis training t.w.v. €49,95. Klik even verder voor alle... Read more »
 • Week 28 – 2021
  Week 28 was doordeweeks niet zo bijzonder, maar toen begon het weekend… We gingen uit eten met familie en we maakten een BALLONVAART. Wooow. Het bericht Week 28 – 2021 verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
 • Outfits van de eerste helft van 2021
  Eens in de zoveel tijd bundel ik de outfits van de afgelopen tijd, nu de eerste helft van 2021! Ik laat je zien wat ik aanhad, en de moeite waard vond om te fotograferen. Het bericht Outfits van de eerste helft van 2021 verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
 • Mijn huidige to read lijst (juli 2021)
  Ik deel hier op Cynthia.nl natuurlijk elke maand wat ik gelezen heb, maar ik deel eigenlijk nooit wat er nog op mijn to read lijst staat. Dus welke boeken wil ik nog heel graag lezen? Deel ik vandaag! Het bericht Mijn huidige to read lijst (juli 2021) verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
 • Boeken juni 2021 deel 2
  Deel 2 van de boeken die ik in juni las! Met één zeer ongeloofwaardig verhaal wat gewoon lachwekkend was, maar ook een verhaal dat ik helemaal het einde vond en waar ik erg van genoot. Het bericht Boeken juni 2021 deel 2 verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
  +

  Trendalert

 • Zo maak jij jouw make-up kwasten écht goed schoon
  Je make-up kwasten schoonhouden is beter voor je huid, voor jouw penselen en hoe jouw make-up eruit komt te zien. Jouw favoriete brushes zouden minimaal één keer per week moeten worden gereinigd om onder andere acne te voorkomen.... Read more »
 • Dit zijn de 5 red flags op dating apps
  Een dating app is dé manier om makkelijk mensen te ontmoeten. Vanuit je luie stoel kun je op je gemak je potentiële toekomstige partner links of rechts swipen. Helaas heeft niet iedereen goede intenties op dating apps zoals Tinder en Happn.... Read more »
 • 5 x Spaanse fashion influencers die jij wil volgen
  Franse modemeisjes moeten ruimte maken voor Spaanse dames met super veel stijl. Ze dragen veel klassiekers en tegelijkertijd weten zij perfect hoe ze bohemian pieces kunnen stijlen. Rieten tassen, espadrilles, paisley prints, crochet en alle trends uit de jaren '70 rocken zij moeiteloos in hun dagelijkse outfits.... Read more »
 • Summer ready met deze 10 prachtige paarse jurken
  Het is geen verrassing meer dat kleuren de zomer gaan overnemen. Daarom maken we vanaf nu iedere week een shopping met de tien leukste jurken in één kleur. Want wat is er nou makkelijker dan een jurk? Je schiet er in, paar leuke schoenen of slippers erbij et voilà.... Read more »
 • Dit zijn de sieradentrends van de herfst & winter 2021/2022
  Het nieuwe seizoen staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat het ook weer tijd wordt voor nieuwe sieraden. Waarom? Nu de herfst in aantocht is, vallen de bladeren van de bomen en wordt het natuurlijk ook wat frisser. Je zomerkleding ruil je in voor warme kleding en... Read more »
 • Zo maak jij je bruiloft persoonlijk en uniek
  Trouwen is nog altijd een big business. Het is één van de meest onvergetelijke en mooiste dagen van je leven en je doet het (als het goed is) maar één keer. Het draait die dag om jou en je partner en wilt dus ook dat het een persoonlijke en unieke... Read more »
 • Dit is wat geen seks hebben met jouw lichaam doet
  In elk van ons zit de biologische drang om ons voor te planten en daar hoort het hebben van seks bij. Het is daarom niet heel gek dat ons lichaam ons beloont om seksueel actief te zijn en dat het hebben van een aantal pandapunten effect heeft op ons lichaam.... Read more »
  +

  Fit with Marit

 • Favo Friday #193
  Een negatieve testuitslag, dankbaarheidsboekje, vroege diensten en een tip voor fruitvliegjes… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 16 t/m donderdag 22 juli)? Wakker worden… Dit bericht Favo Friday #193 verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
 • Weetje Woensdag: is biologisch eten beter?
  Is biologisch eten beter? Gezonder? Verser? Duurzamer? Ik was wel benieuwd wat biologisch eten precies inhoudt en of biologisch eten “beter” eten is… tijd voor een nieuwe Weetje Woensdag! Wat… Dit bericht Weetje Woensdag: is biologisch eten beter? verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
 • Mijn favorieten van My Protein
  Inmiddels werk ik alweer een tijd samen met My Protein. Iedere maand probeer ik verschillende dingen, maar er zijn altijd een aantal producten die standaard in de keukenkastjes staan. Hierbij… Dit bericht Mijn favorieten van My Protein verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
 • Mijn sportweek #62
  De (sport)week verliep iets anders i.v.m. quarantaine, maar alsnog heb ik (in the middle of nowhere) kunnen sporten. Dit was mijn sportweek! Maandag Omdat ik weinig zin heb ik krachttraining… Dit bericht Mijn sportweek #62 verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
 • Favo Friday #192
  Broeken die niet meer passen, papa jarig, lekkers uit de oven en in Lauwersoog in quarantaine… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 9 t/m… Dit bericht Favo Friday #192 verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
  +

  Interior Junky

 • VideoVideo hometour in het Palm Springs inspired pastel huis van Mandy
  In de woning van Mandy, haar vriend Bas en hond Elton woonden voorheen arbeiders van een weverij iets verderop. De weverij is allang weg, maar het huisje staat nog en werd door de jaren heen groter d.m.v. een uitbouw. Smaakte de foto hometour naar meer van het pastel interieur van... Read more »
 • Thuis in het pastel interieur van Mandy uit Leiden
  Mandy, haar vriend Bas en hondlief Elton wonen in een deel van een voormalige weverij in Leiden. Haar liefde voor pasteltinten (denk aan perzikkleurige muren, een lila trap en mintgroene badkamer) combineert ze met tweedehands vondsten en duurzame items, die ze verkoopt in haar webshop Rogue. Kom binnen in haar... Read more »
 • Ga eens vaker voor een palmboom in de woonkamer
  De Nederlandse zomers blijven verrassen: terwijl het eigenlijk boedheet zou moeten zijn, is het voor de tijd van het jaar best een beetje frisjes. Hoewel het zonnetje vanaf deze week weer volop gaat schijnen gelukkig en de temperaturen weer richting de 25 graden gaan. Hoe je altijd de tropen in... Read more »
 • Geef je slaapkamer meer bling met een spiegel kubus nachtkastje
  Wat een knapperd is het nachtkastje van Mandy! Weer eens iets anders dan de standaard nachtkastjes of poefjes naast het bed (FYI: ik heb ook een poef als nachtkastje omdat ik een hekel heb aan gewone nachtkastjes). Mandy scoorde deze spiegel kubus op Marktplaats en zette het naast haar bed.... Read more »
 • Kunst stylen in huis: leg het eens vaker op de grond
  Onmisbaar in elk huis is kunst. Of dat nu een Hollandse Meester, fotografie kunst of een illustratie is: kunst maakt je interieur echt af. Nu kun je je kunst stylen in huis op de normale manier door het op te hangen aan de muur. Maar net zo leuk (én speels!)... Read more »
 • Niet eens zo gek: een pastelblauwe keuken
  Wat was het verfrissend om te ontdekken dat de keuken van Mandy uit Leiden eens geen hoogglanswit is. Of zwart. Nee, deze Leidense creatieveling (FYI: ze verkoopt in haar webshop prachtige prints, sierden en beautyproducten) heeft een pastelblauwe keuken. Om je vingers bij af te likken. En wat een feest,... Read more »
 • VideoVakantie vieren in een magische boomhut
  Ik ging met man en kind 1,5 week op vakantie, verdeeld over drie bestemmingen: we begonnen in een avonturencottage in Centerparcs die helemaal Ollie-proof was, gingen door naar een magische boomhut middenin de bossen én eindigden lekker luxe. Maar of het nou echt zo’n leuke vakantie was. Laten we maar... Read more »
  +

  Mommy Online

 • 5 leerzame budgetuitjes voor kinderen onder de 5
  Graciella is getrouwd, moeder van 3 en juf. Ze ontkent niet dat ze een gat in haar hand heeft en graag geld uitgeeft. In haar verhalen ‘Money Monday’ schrijft ze over geld en hoe zij daarmee omgaat. 5 leerzame budgetuitjes voor kinderen onder de 5 Vandaag is mijn eerste vakantiedag.... Read more »
 • Deze fruitige rode wijnen zijn perfect voor de zomer
  Als we het over zomerwijnen hebben denken de meesten ongetwijfeld aan rosé en witte wijnen. Maar wist je dat rode wijn ook perfect gedronken kan worden in de zomer? Gekoeld, sprankelend of fruitig en fris, er zijn genoeg rode zomerwijnen die de moeite waard zijn om te proberen. We hebben... Read more »
 • Lang weekend vrij: wat kun je allemaal gaan doen?
  De weekenden zijn meestal zo weer voorbijgevlogen. Herkenbaar? Als je een lang weekend vrij hebt, is er juist écht wat meer vrije tijd om van te genieten. Maak daar dan ook goed gebruik van! Of je nu drie of vier dagen achtereen vrij bent: ga wat leuks doen, om mooie... Read more »
 • Hoeveel Geld Geef Ik Uit Aan Beauty Producten? Tweede Kwartaal 2021
  En toen waren we alweer in het derde kwartaal van 2021 beland. Het klinkt als een cliché maar oh.. wat gaan de maanden snel voorbij. En nu dat de tweede kwartaal voorbij is, is het tijd om samen met jullie uit te rekenen hoeveel geld ik in de afgelopen drie... Read more »
 • Column Sonja | Van schijtluis tot waterrat
  Sonja, bouwjaar 1974 en moeder van Mindy (2007), tweeling Jodi en Evy (2009) en charmeurtje Djazz van 2016. Gelukkig getrouwd en 32 uur per week werkzaam als marketingspecialist bij een touroperator & maatwerkspecialist. Zij neemt ons, in haar blogs, mee in haar leven als trotse mommy van 4 kinderen.  Van schijtluis tot... Read more »
 • Shoppen op AliExpress duurder?
  Shoppen op AliExpress duurder Shoppen op AliExpress doen velen van ons al te vaak en over het algemeen zijn we voor producten niet veel geld kwijt. Althans, wanneer je dit met het bedrag dat je hier in Nederland voor hetzelfde product zou moeten betalen. Maar hier is onlangs verandering in... Read more »
 • Money Monday: De kinderopvang
  Graciella is getrouwd, moeder van 3 en juf. Ze ontkent niet dat ze een gat in haar hand heeft en graag geld uitgeeft. In haar verhalen ‘Money Monday’ schrijft ze over geld en hoe zij daarmee omgaat. De kinderopvang Mijn man en ik hebben de kosten onevenredig verdeeld. Hij betaald... Read more »
  +

  SAAR Magazine

 • Hoe Els een trauma opliep dankzij haar wrede moeder
  Ja lieve kinderen van tegenwoordig, als wij vroeger een hartenwens hadden, renden onze moeders echt niet naar de winkel om die in te willigen. Het bericht Hoe Els een trauma opliep dankzij haar wrede moeder verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • 8 dingen die ik maar niet begrijp (ramptoerisme en QR-codes, bijvoorbeeld)
  Heleen begrijpt heel veel, maar sommige dingen: daar snapt ze de ballen van. “Hoe ouder hoe wijzer zeggen ze, maar er zijn van die Het bericht 8 dingen die ik maar niet begrijp (ramptoerisme en QR-codes, bijvoorbeeld) verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • Een leven lang lachen, drinken, pasta eten – dat krijg je ervan
  Margriet weet het zeker: van een beetje vrolijk erop losleven krijgen we rimpels. Lees en leer.  Ga voor de spiegel staan en doe mij Het bericht Een leven lang lachen, drinken, pasta eten – dat krijg je ervan verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • Wat wij de jongere generatie kunnen leren over sex (want op een oude fiets…)
  Uit onderzoek blijkt dat je sexleven piekt als je halverwege de 60 bent. Blijk toch maar weer dat de beste ruiters al het langst Het bericht Wat wij de jongere generatie kunnen leren over sex (want op een oude fiets…) verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • Wat?! Een fitnessleeftijd van een 79-jarige?
  Nienke kocht een Fitbit. Een horloge die meet hoeveel stappen ze zet, haar hartslag weergeeft en die zeurt dat ze moet opstaan als ze Het bericht Wat?! Een fitnessleeftijd van een 79-jarige? verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • 7 Redenen om geen relatie met een B&B eigenaar te willen
  Ja, ook wij zijn verslaafd aan een B&B Vol Liefde maar om er nou zelf aan mee te doen?  Heleen ziet veel redenen om Het bericht 7 Redenen om geen relatie met een B&B eigenaar te willen verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • 7 x waarom ik liever een baan heb dan een vent
  Als Anne-Marie moest kiezen tussen haar man en haar werk, dan wist ze het wel. ‘Een man is elke dag meer van hetzelfde, op Het bericht 7 x waarom ik liever een baan heb dan een vent verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »