Contact
}
Snel Overzicht
  +

  Viva

 • De TikTok ‘inverted filter’ is niet zo onschuldig als het lijkt
  Zoals jij jezelf ziet, is waarschijnlijk totaal anders dan hoe anderen jou zien. De dingen die je minder mooi vindt aan jezelf of dat kilootje meer valt hen meestal nauwelijks op. Toch komt het beeld van jezelf niet overeen met dat van hun, toont het TikTok ‘inverted filter’. Onschuldig is deze... Read more »
 • Rommelige knot-hack: met deze truc lukt het altijd in één keer
  De wet van de rommelige knot is dat-ie altijd alleen per ongeluk goed lukt. Als je na het sporten rats, rats een knot in elkaar draait, zit-ie opeens perfect. Maar besluit je ’s ochtends dat je een rommelige knot wil, dan zit het kapsel na twee uur strugglen nog steeds... Read more »
 • Wat gebeurt er in je lijf als je per ongeluk beschimmeld brood eet?
  Soms gaat er niks boven een ouderwetse boterham met kaas. Totdat je het brood beter bestudeerd en ziet dat je zojuist een hap hebt genomen van een stuk beschimmeld brood. Het overkomt de beste,  maar echt smakelijk is het natuurlijk niet. Maar: is het nou ook ongezond? Om maar meteen... Read more »
 • Bettina Holwerda deelt eerlijke foto van het moederschap en krijgt veel lof van volgers: ‘Dit is geniaal’
  Bettina Holwerda (42) heeft samen met Jim Bakkum (33) drie kinderen: Lux (8), Posy (6) en Molly (2). Op Instagram deelt ze vandaag een eerlijke foto en een hilarische lap tekst waarin ze het moederschap op geniale wijze samenvat. Van haar volgers ontvangt ze veel lof. Ze vinden haar betoog... Read more »
 • In vertrouwen: ‘Toen haar vader ernaar vroeg, heb ik glashard gelogen’
  In het gunstigste scenario ben je gék op je stiefkinderen. Maar er zijn ook vrouwen als Annet, die een grote weerstand voelt tegen de dochter van haar partner. Annet (33, advocaat) is stiefmoeder van Luna (fictieve naam). Maar liever was ze dat niet geweest. Niet dat ze Luna uit haar... Read more »
 • Kelly Clarkson covert hit Davina Michelle: ‘Ik vind dit fantastisch’
  De carrière van Hollands trots Davina Michelle kreeg een kickstart doordat ze een nummer coverde van P!nk. Haar uitvoering van ‘What about us’ werd bekeken door de zangeres zelf, wat zorgde voor een directe faam. Inmiddels heeft ze zelfs de status bereikt dat grote sterren háár muziek coveren. Niemand minder... Read more »
 • Annick Boer deelde een sauna met George Clooney: ‘It’s too hot for me’
  Met George Clooney in een sauna belanden is maar heel weinig mensen gegund. Annick Boer was zo’n bofkont, zij het wel dat ze er heel wat moeite voor had gedaan. Eenmaal in de sauna met George werd het haar toch al snel te heet onder de voeten.  Het gonsde in... Read more »
  +

  Poppenhuisje - Producten

 • Zwarte slaapkamer set
  In één keer je poppenhuis slaapkamer ingericht, alles wat je ziet zit erbij zelfs het beddengoed. Het bed is 17 cm x 13 cm x  9,5 cm. De twee nachtkastjes zijn 3,5 cm x 5,5 cm x 5,5 cm. De kast is 3,5 cm x 9 cm x 15,5 cm.... Read more »
 • Kamerscherm Shabby Grey
  Soms heb je in je poppenhuis iets meer privacy nodig en dan heb je dit leuke kamerscherm Shabby die je erbij kan zetten. De maat is 12 cm x 12 cm.... Read more »
 • Babykamer Ducky
  Ladekast om de spulletjes op te bergen en de babykamer netjes te houden is 4 cm x 9,5 cm x 9 cm. De commode is 3,5 cm x 8 cm x 10,5 cm. En het ledikantje is 7 cm x 11 cm x 10,5 cm. Het matrasje, aankleedkussen, dekbedje en... Read more »
 • Berenkamer.
  Voor de poppenhuis kinderen een schattig berenkamertje. Bestaande uit een bed met matras, dekbed en kussen. 13 cm x 8,5 cm x 9,5 cm. Een tafeltje doorsnede 5,8 cm en 4,2 cm hoog met een leuke berenpoot onder en 2 bijpassende beren krukjes kopje is 3 cm en de hoogte... Read more »
 • Linnengoed pakket
  Door Joyce met de hand gemaakt linnengoed in een mooi pakketje. Het zal geweldig staan in je kast maar je kan het pakket natuurlijk ook gewoon echt gebruiken in je poppenhuis. Er is kant, zijde en bloemen in het pakketje verwerkt.... Read more »
 • Kimono
  Kimono van Japanse stof met de hand gemaakt door Joyce. De band zit er los bij en is heel makkelijk door klittenband om de middel van je poppenhuispop vast te maken. De maat is 1:12 en de hoofdkleur is oud roze.... Read more »
 • Trouwjurk met sleep
  Voor de bruid in het poppenhuis een prachtig met de hand gemaakte bruidsjurk met sleep. Aan ieder detail is gedacht door Joyce parel, bloemen en kant. De 1:12 bruid zal er geweldig uitzien op haar mooiste dag in het leven.... Read more »
  +

  Flow Magazine NL

 • Tip: de anti-verveling lockdown puzzels
  Voor als je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken, mét humor. Een collectief van Nederlandse designers ontwierp deze komische anti-verveling puzzels.  Met het initiatief ‘Fix Shit Puzzles‘ hopen de designers dat steuntje in de rug te kunnen geven. En het is ook nog eens een fijne bezigheid om... Read more »
 • Wat is de invloed van de natuur op je hersenen?
  Soms lijk je je net wat gelukkiger te voelen wanneer je buiten geweest. Heeft de natuur eigenlijk invloed op je hersenen? Neuropsycholoog Margriet Sitskoorn legt uit hoe dit zit. Al eeuwenlang beschrijven verschillende culturen en tradities dat een natuurlijke omgeving een positieve invloed heeft op je gezondheid en gevoel van... Read more »
 • Boekentip: De weg van het luisteren van Julia Cameron
  Je creativiteit (weer) de vrije loop laten? Julia Cameron schreef er meerdere boeken over. Haar laatste, De weg van het luisteren, verscheen onlangs. Julia Cameron is inmiddels 73, maar ze is nog productief als altijd. Haar nieuwe boek De weg van het luisteren schreef ze – naast onder meer een... Read more »
 • Het buurtgevoel: Stadmaker Floor creëert verbinding in wijken en steden
  Stadmaker Floor Ziegler zoekt naar alle mogelijke vormen van verbinding. Dat doet ze door al wandelend vragen te stellen en te luisteren. Ons verbonden voelen met onze leefomgeving is wat ons écht gelukkig maakt, vindt ze. Wat zijn stadmakers? “Dat zijn mensen die opstaan in hun eigen leefomgeving om die... Read more »
 • De bijen van imker Deborah Post
  Deborah Post (43) is imker en woont met Hans in Schipluiden. Ze zaait bloemen langs snelwegen en rails en op dijken om de bijen een handje te helpen. In Flow 3 vertelt ze over haar werk. Wat ben je aan het doen? “Ik geniet van mijn bijenfarm. De geur, de... Read more »
 • Correspondent Eva Gabeler over R U OK? Day in Australië
  Op 12 september is het R U OK? Day (Is alles goed?-dag) in Australië. Op deze dag, georganiseerd door Gavin Larkin, staan Australiërs stil bij het hebben van een écht gesprek met elkaar. Correspondent Eva Gabeler vertelt erover.  In Australië is iedereen je vriend. Een moeder berispt haar zoon van... Read more »
 • Podcasts over boeken: deze raden we aan
  Om naar te luisteren tijdens het strijken, onderweg in de auto of tijdens het sporten: podcasts. Omdat we bij Flow zo van lezen houden, verzamelden we er een aantal over boeken. De Boekencast Luchtige en gezellige podcast waarin Sander, David en Wietse iedere maand kritisch een boek bespreken. Zowel fictie... Read more »
  +

  Margriet

 • 10 voedingsmiddelen die helpen bij het verlagen van je cholesterol
  Een te hoog cholesterol is een veelvoorkomende aandoening in Nederland. En dat kan zorgen voor een verhoogd risico op een hartaanval, beroerte of andere gezondheidsproblemen. Misschien is je wel verteld dat je je dieet moet veranderen voor een lager cholesterol, maar denk je nu ‘wat mag ik dan eten’? We... Read more »
 • 25 graden met onweer: dít is de weersverwachting voor het Moederdag-weekend
  Deze week was het weer allesbehalve om over naar huis te schrijven, maar hoe zit het nu eigenlijk met dit weekend? Gaan we bijvoorbeeld een zonnige Moederdag krijgen? En kunnen we nog lekker een terrasje pakken? Dít is de weersverwachting van dit Moederdag-weekend. Regenachtig begin van weekend Tot nu toe... Read more »
 • Dat scheelt: vloeistoffen en elektronica mogen voortaan in je tas blijven op Schiphol
  Vind jij het ook altijd zo’n gedoe om bij de veiligheidscontrole alle vloeistoffen en elektronica uit je handbagage te halen? Dan hebben we goed nieuws voor je: mensen die via Schiphol reizen mogen voortaan alles gewoon in hun tas laten zitten. Schiphol is namelijk over gegaan op CT-scans om zo... Read more »
 • 1,5 meter afstand in juni waarschijnlijk niet meer overal verplicht
  Hoewel we inmiddels al wel gewend zijn aan het houden van 1,5 meter afstand, blijft het voor sommige mensen toch een dingetje. Maar de is kans groot dat we ons hier in juni niet meer overal aan hoeven te houden. Demissionair minister Hugo de Jonge heeft namelijk laten weten dat... Read more »
 • Nog nooit verteld: ‘Ze schaamt zich voor onze relatie’
  Zeven jaar geleden overleed Lena’s vrouw. Sinds anderhalf jaar heeft ze een nieuwe liefde: Larissa. Zij wil echter nog niet uitkomen voor haar geaardheid, dus is ze ‘haar beste vriendin’. En dat gaat gepaard met wat schaamte voor hun relatie. Het brengt Lena (62) terug in haar oude onzekerheid. “Vorige... Read more »
 • Zo kun je je vrije tijd het best besteden volgens je sterrenbeeld
  In onze vrije tijd gaan we vaak aan de slag met uitgestelde klusjes zoals een berg was, het huis flink opruimen of maken we eindelijk tijd vrij om die ene vriendin weer eens op te zoeken. Toch ren je jezelf vaak voorbij. Kies er dus in je vrije tijd ook... Read more »
 • Zó herken je een longaanval (en dit moet je dan doen)
  Bij een hartaanval kunnen we ons allemaal iets voorstellen. De meeste mensen herkennen de symptomen en weten wat ze moeten doen als het gebeurt. Maar over een longaanval is veel minder bekend. Eigenlijk heel gek én zorgwekkend, want een longaanval is minstens zo levensbedreigend. De term longaanval lijkt niet voor... Read more »
  +

  Libelle

 • Waar is de lente? Er is sneeuw gevallen op 7 mei
  Het is haast niet te geloven, maar in het zuidoosten van Nederland heeft het vrijdagochtend gesneeuwd. Ja echt, op 7 mei. Waar blijft toch die lente? Het ging misschien wel om natte sneeuw, toch kleurde de omgeving van ‘s-Hertogenbosch en Veghel vrijdagochtend zelfs wit. Naast een pittige sneeuwbui, hagelde en... Read more »
 • Deze acteurs gaan we zien in de Nederlandse Aladdin-musical
  We moeten nog even wachten voordat we weer een theater kunnen bezoeken maar als het eenmaal zo ver is, kunnen eindelijk de Aladdin-muscial zien. Door de coronacrisis werd de voorstelling met een jaar uitgesteld, maar vanaf september is de voorstelling dan eindelijk te zien in het Circustheater. Inmiddels weten we... Read more »
 • 4 soorten badkleding die prachtig zijn voor elk lichaamstype
  Veel vrouwen voelen zich onzeker in badkleding: zo gaf in een poll op ons Instagram-kanaal 79% van de vrouwen aan zich hierin te herkennen. Hartstikke zonde, want elk lichaam is beeldschoon. In dit artikel laten we je vier soorten badkleding zien die prachtig zijn voor elk lichaamstype. Nu is het... Read more »
 • Annick Boer zag George Clooney in de sauna: “Gooide alles uit en ging erin”
  Annick Boer was donderdagavond te gast bij Beau en beschreef daar wel een heel bijzonder verhaal. De actrice vertelde namelijk dat ze samen met niemand minder dan George Clooney in de sauna heeft gezeten. “Tijdens de opnames van Oceans 12 zaten zij in het Amstel hotel, en ik sport daar.... Read more »
 • Hugo de Jonge: “Met testen kan 1,5 meter maatregel mogelijk in juni deels weg”
  Als het aan Hugo de Jonge ligt, kan binnenkort de anderhalve meterregel op sommige plekken worden geschrapt. Dit zou mogelijk moeten worden met de toegangstesten, vertelde de demissionair minister Volksgezondheid donderdag in de Tweede Kamer. Hugo de Jonge wil het wettelijk mogelijk maken dat bepaalde sectoren eerder open kunnen als... Read more »
 • Zorgenzoon – deel 44: “Dat het een officiële ‘gang’ is, wist ik niet”
  Lars, die wegens ernstige gedragsproblemen anderhalf jaar in een instelling woonde, is terug in zijn geboortestad Amsterdam. Nadat hij een paar maanden bij een begeleid wonen groep heeft gewoond, krijgt hij voor zijn achttiende verjaardag een eigen flatje toegewezen. Met camerabewaking. Tijd om op eigen benen te leren staan, vindt... Read more »
 • De tarotkaart van 7 mei: “Lieve Kreeft, zeg weinig, geniet meer”
  De tarotkaart die voor vrijdag 7 mei is getrokken is ‘De Ster’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld? Deze tarotkaart staat voor: hoop, wijsheid en inzicht. Men kan met adelaarsblik grotere verbanden zien. Het besef dat je moet zaaien voordat je kunt oogsten. Liefde: veelbelovende ontmoetingen, een relatie heeft... Read more »
  +

  Cynthia - Miss Lipgloss

 • Tutorial – romantische look
  Het is een tijd geleden, I know! Maar hier zijn we dan, met een verse tutorial voor een romantische look. Ik laat je stap voor stap zien hoe ik deze look maakte. Het bericht Tutorial – romantische look verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
 • Boeken van april 2021 – deel 1
  Ik heb zo lekker veel gelezen in april, doordat ik nog een week vakantie had aan het begin van deze maand. Ik heb ook echt veel fijne boeken gelezen waar ik vet van genoten heb. Vandaag deel ik deel 1 met je, met onder andere een van de leukste feelgood... Read more »
 • Maand van Emmy – de tweede helft van april
  Ik denk dat dit de meest eventrijke twee weken van 2021 waren want voor het eerst kwam er weer een versoepeling. Doei avondklok, hallo winkels en terrassen! Het bericht Maand van Emmy – de tweede helft van april verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
 • Week 17 – 2021
  Week 17 was een leuke week: ik was gewoon aan het werk, maar ging ook twee dagen naar Zandvoort en in het weekend naar Friesland. Ik neem je weer even mee in mijn week! Het bericht Week 17 – 2021 verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
 • Wat ik zo’n beetje eet op een dag
  What I eat in a day – ik vind het altijd heerlijk om te lezen bij anderen. Vandaag is het eindelijk (haha) zover en deel ik wat ik zo’n beetje eet op een dag. Niet echt een eetdagboek, maar wel hoe mijn dagen er over het algemeen uitzien qua eten.... Read more »
 • Mijn zelfbruin routine en tips
  Ik vertel je vandaag hoe ik zelfbruiner aanbreng, hoe vaak en welk product! Ik geef ook tips zodat je geen enge vlekken krijgt. Het bericht Mijn zelfbruin routine en tips verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
 • Hoe mijn avonden er meestal uitzien
  Mijn ochtenden en avonden zijn heilig. Met zo min mogelijk plannen en zoveel mogelijk tijd voor mezelf. Ik deel vandaag met je hoe mijn avonden er meestal uitzien. Het bericht Hoe mijn avonden er meestal uitzien verscheen eerst op Cynthia.... Read more »
  +

  Trendalert

 • De 7 beste French bobs van Instagram
  Veranderen van haircut kan een nieuw begin betekenen in jouw leven. De transformatie gebeurt van buiten, maar jij kan het wel degelijk ook voelen van binnen. Is het tijd om een periode af te sluiten? Dan is de chique én bomb ass Franse bob wellicht precies wat je nodig hebt.... Read more »
 • Kinderkamer make-over: dit zijn de 7 grootste trends van 2021
  Een omgeving met een warme en knusse sfeer waar je kind zich veilig voelt, kan uitrusten én plezier kan maken, is de basis van een kinderkamer. De trends van dit jaar zijn hier helemaal op aangepast. Een aantal van de populaire interieurtrends van nu kun je doortrekken naar de kamer... Read more »
 • Dit nieuwe Starbucks drankje is perfect voor op jouw instafeed
  Yass! De zomer is bijna hier (nog maar 45 dagen) en daar hoort een lekker verfrissend drankje bij. De gebeden van fans zijn verhoord: Starbucks heeft eindelijk de populaire pink drink naar alle locaties in Nederland gehaald.... Read more »
 • Dit zijn de 15 perfecte items voor jouw zomer 2021 capsule wardrobe
  Een capsule wardrobe is een duurzame trend die draait om een minimalistische en efficiënte garderobe, eentje die gedurende één seizoen meegaat om daarna weer aangepast te worden. Je stelt dus als het ware jouw perfecte seizoenscollectie samen. Het is natuurlijk niet de bedoeling om gedurende het seizoen nieuwe items toe te... Read more »
 • 10 x items van H&M Home om jouw stulpje budget een upgrade te geven
  Met een paar kleine tweaks kun je al een grote verandering teweeg brengen in je interieur. Woonaccsssoires dragen bij aan een gezellige sfeer en door daar zo nu en dan iets nieuws mee te doen, heeft je stulpje meteen een frisse uitstraling. ... Read more »
 • Een luxe moisturizer DIY-en voor jouw huidtype doe je zo
  Moisturizers zijn er in vele soorten en maten. Goedkoop tot duur, in crèmevorm en als olie, en voor verschillende huidtypes. Het is normaal dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Het is verleidelijk om dure hydraterende crèmes met luxe formules aan te schaffen, maar dat is nergens voor... Read more »
 • Stel jouw beauty goodies mooi tentoon dankzij deze 9 transparante organizers
  In de V.S. lopen ze al een tijdje voor op deze trend, maar eindelijk komen zie hier in Nederland ook steeds vaker met handige organizers op de markt. Wist je dat de organisatie-accessoires van Clea en Joanna (van het Netflix-programma Get Organized with The Home Edit) nu ook verkrijgbaar zijn... Read more »
  +

  Fit with Marit

 • Blog-vakantie (twee weken)!
  Lieve lezers!Vanaf vandaag (maandag 3 mei) neem ik een kleine vakantie van mijn blog. Ik wil me, naast Instagram en mijn werk in de zorg, even volledig focussen op mijn… Dit bericht Blog-vakantie (twee weken)! verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
 • Mijn sportweek #53
  Het was de laatste week van #STAPRIL, maar ook de eerste dag dat ik mijn stappendoel niet heb gehaald! Dit was mijn sportweek! Maandag Het was een actief weekend, dus… Dit bericht Mijn sportweek #53 verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
 • Favo Friday #183
  Na twee jaar weer Koningsdag in Nederland, project balkon is bijna af en natuurlijk veel (oranje) eten! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 23… Dit bericht Favo Friday #183 verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
 • Stappen zetten zonder stappenteller
  We zijn (bijna) aan het einde gekomen van #STAPRIL! Een maand waarin ik je uitdaagde een stappendoel te zetten en deze iedere dag te halen, op wat voor manier dan… Dit bericht Stappen zetten zonder stappenteller verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
 • Koningsdag recept: oranje smoothie bowls
  Happy Koningsdag 2021! De tweede Koningsdag in de C-crisis, maar dat betekent niet dat we er thuis geen feestje van kunnen maken! Wij gaan de hele dag zo oranje mogelijk… Dit bericht Koningsdag recept: oranje smoothie bowls verscheen eerst op Fit with Marit.... Read more »
  +

  Interior Junky

 • Washok stylen: zo creëer je een botanical chique look
  Vorige week kon je alles al lezen over de voorbereidingen van mijn washok make-over bij mijn zus. Na het maken van het moodboard, het shoppen van alle accessoires én natuurlijk die prachtige wasmachine van Beko was het tijd om er het mooiste washok van IJsselstein van te maken. Hoe je... Read more »
 • Meld je aan voor BABYKAMERBOOSTCAMP editie #2
  BABYKAMERBOOSTCAMP is een babykamerstyling cursus die je via instagram kunt volgen. Bomvol babykamer inspiratie in de vorm van handige tips & tricks, exclusieve babykamertours, kortingscodes op mijn favoriete babykamermerken én heel veel favoriete adresjes en merken om het mooiste kamertje in huis in te richten. Een maandvoorraad luiers is duurder!... Read more »
 • Inspiratie opdoen voor een chic washok
  Net als de wc ben je er vaker dan je denkt: helemaal als je eenmaal kinderen hebt. Ik heb het natuurlijk over het washok. Minstens drie keer per week draai ik wasjes, dus je snapt dat mijn washok eruit ziet om door een ringetje te halen. Dat kon ik helaas... Read more »
 • Vlog #117: tuinmaterialen shoppen + pastelhuis schieten
  Het was tijd om de materialen te shoppen voor onze XXL tuin make-over dus we gingen met Kim & Sandy, onze tuinontwerpers, op pad. In de tussentijd paste supernanny Lotte op Oliver en vlogde alles (zo leuk!). Samen met Whitney schoot ik een hometour in een stunning huis vol pastelkleuren.... Read more »
 • Tips voor een stunning lijstenwand in huis
  Wat is een muurtje zonder mooie lijsten eraan? Ik ben gek op een lijstenwand in huis. Zo pronkt er in onze eethoek een wand met niet alleen lijsten, maar ook maskers, een bordje en zelfs een presse papier. Voor de keuken ging ik in de weer met een nieuwe lijstenwand.... Read more »
 • De XXL tuin make-over gaat van start!
  Wat een feest, want vanaf vandaag wordt onze tuin elke dag een beetje mooier. De XXL tuin make-over gaat beginnen. Wil jij op de hoogte worden gehouden van alle tuinavonturen, volg alles op de voet via mijn insta. Uiteraard ga ik ook alles vloggen én komt er een XXL tuin... Read more »
 • Video hometour in het cottage glam interieur van Roel
  Roel woont samen met zijn vriend Rémy en hondlief Stewy in een pittoresk stulpje in Laren welke vol zit met kleur, prints en patronen én vintage servies. Smaakte de foto hometour in het cottage glam interieur naar meer bekijk dan hier de video hometour waarin Roel meer vertelt over zijn... Read more »
  +

  Mommy Online

 • Lust je geen koffie? Dan moet je deze varianten eens proberen!
  Lust je geen koffie? Dan moet je deze varianten eens proberen! Alhoewel het voor een koffieliefhebber bijna niet voor te stellen is, zijn er meer dan genoeg mensen die geen koffie lusten. ‘Koffie moet je leren drinken’, is een veelgehoorde uitspraak. Daar zou je bij kunnen fronzen. Als je iets... Read more »
 • Review | Dior J’adore Eau de parfum Infinissime
  Voor Moederdag 2018 werd ik verrast met de onweerstaanbare geur J’adore L’Or. De geur is niet alleen goddelijk maar deze zit ook nog eens in een pracht van een flacon. Een flacon die een en al luxe en kracht uitstraalt. Als je het mij vraagt, een echte pronkstuk! Nu, bijna drie... Read more »
 • Money Monday: Het staatslot
  Graciella is getrouwd, moeder van 3 en juf. Ze ontkent niet dat ze een gat in haar hand heeft en graag geld uitgeeft. In haar verhalen ‘Money Monday’ schrijft ze over geld en hoe zij daarmee omgaat.  Het staatslot Mijn man bemoeit zich weinig met mijn uitgaven. Meestal zegt hij... Read more »
 • Column Sonja | Klaar met Corona
  Sonja, bouwjaar 1974 en moeder van Mindy (2007), tweeling Jodi en Evy (2009) en charmeurtje Djazz van 2016. Gelukkig getrouwd en 32 uur per week werkzaam als marketingspecialist bij een touroperator & maatwerkspecialist. Zij neemt ons, in haar blogs, mee in haar leven als trotse mommy van 4 kinderen.  Klaar met Corona... Read more »
 • Money Monday: Kinderbijslag
  Graciella is getrouwd, moeder van 3 en juf. Ze ontkent niet dat ze een gat in haar hand heeft en graag geld uitgeeft. In haar verhalen ‘Money Monday’ schrijft ze over geld en hoe zij daarmee omgaat.  Kinderbijslag Begin van deze maand begon goed. Op 1 april kreeg ik namelijk... Read more »
 • Een snel ontbijt betekent langer genieten van je warme bed
  Een snel ontbijt betekent langer genieten van je warme bed Ben jij iemand die zich nadat de wekker is gegaan graag nog een keertje omdraait? Of een keertje of drie, als het even kan? Dan zijn er best manieren te verzinnen om nog net een beetje langer van je fijne... Read more »
 • Miss Dior Rose N’ Roses: de energie van een sprankelende bloem
  Wie mij kent weet dat mijn hart sneller gaat kloppen zodra ik tot de ontdekking kom dat een favoriet parfummerk een nieuwe geur gelanceerd heeft. Dit keer is het Dior die mij met hun nieuwste geur enthousiast heeft weten te krijgen. Rose N’ Roses Eau the toilette is de nieuwste... Read more »
  +

  SAAR Magazine

 • De olifant in je slaapkamer (over impotentie)
  Een op de tien mannen heeft last van een erectiestoornis. En dan zit het er dik in dat hij er niet over wil praten Het bericht De olifant in je slaapkamer (over impotentie) verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • Onderzoek bewijst: 50-plussers hebben de beste seks
  Wij wisten het natuurlijk allang, maar nu is het ook wetenschappelijk bewezen: vijftigplussers weten wel wat ze doen tussen de lakens.  Onlangs kwam in Het bericht Onderzoek bewijst: 50-plussers hebben de beste seks verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • Rianne haat het Nieuwe Werken: ‘Flikker toch op met je flexplek’
  Rianne (54) haat Het Nieuwe Werken, maar durft dat niet te zeggen uit angst haar baan te verliezen. “Ik wil mijn bureau terug. En mijn Het bericht Rianne haat het Nieuwe Werken: ‘Flikker toch op met je flexplek’ verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • 55 dieetleugens: geloof, hoop & dipsaus
  Als we op dieet zijn, grossieren we in briljante oneliners om onszelf ervan te overtuigen dat we echt goed bezig zijn. HEEL GOED. ‘Ik Het bericht 55 dieetleugens: geloof, hoop & dipsaus verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • Och lieve Papa (zo is het écht in een verpleegtehuis)
  Mark Rutte en consorten, lezen jullie alsjeblieft even mee? Dit is het verhaal van een dochter met een vader in een verpleegtehuis. Een dochter Het bericht Och lieve Papa (zo is het écht in een verpleegtehuis) verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • Kijk mij nou weer eens lief en aardig zijn (oh, wat treurig)
  Barbara is als de dood dat mensen haar NIET aardig vinden. Een karaktertrek waarvan ze graag verlost wil worden, want ze vindt het zelf niet Het bericht Kijk mij nou weer eens lief en aardig zijn (oh, wat treurig) verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
 • 14 Opvattingen van mijn ouders in de jaren 70: als ik een baan had, werd ik vanzelf wel rechts
  We hadden geen computers, geen mobieltjes: het leven zag er veertig jaar geleden heel anders uit. Maar mensen die toen onze leeftijd hadden (onze Het bericht 14 Opvattingen van mijn ouders in de jaren 70: als ik een baan had, werd ik vanzelf wel rechts verscheen eerst op SAAR Magazine.... Read more »
%d bloggers liken dit: