+

  GFC Nieuws - Bizar

 • Enorm veel verdriet nadat Isabelle (17) door het hoofd wordt geschoten tijdens roofoverval
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een 17-jarig meisje die vrijdag door het hoofd werd geschoten bij een overval in haar woning overleed gisteren aan haar verwondingen. Een metselaar die in het huis werkte, stierf ook nadat hij werd neergeschoten. De inbrekers stuitten op weerstand waarna ze het vuur openden op de bewoners van... Read more »
 • Familiedrama: vader brengt zoon om het leven en begraaft hem omdat hij ‘koppig’ is
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een 54-jarige man en zijn 24-jarige dochter zijn gearresteerd voor het op lugubere wijze ombrengen van hun 20-jarige zoon en broer. Het slachtoffer werd met fatale gevolgen mishandeld door zijn vader en zijn oudere broer die hierna op de vlucht sloeg. De familie wonend in Nigeria, beschuldigde de... Read more »
 • Tienermeisje maandenlang door meer dan 30 mannen misbruikt
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een 15-jarig meisje zou gedurende negen maanden door tientallen mannen zijn misbruikt. De politie heeft nu 28 verdachten gearresteerd, waaronder twee jongeren. Er is een speciaal onderzoeksteam gevormd om de gruwelijke misdaad te onderzoeken. BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Alleenstaande in Suriname ‘verstikt’ haar 17- jarige dochter, bang... Read more »
 • 15-jarig meisje dronken gevoerd en misbruikt door 5 mannen
  GFC NIEUWSREDACTIE- De politie heeft vijf mannen gearresteerd en is op zoek naar nog een verdachte voor het misbruiken van een tienermeisje. Het slachtoffer wonend in Indonesië werd gedwongen om alcohol te drinken voordat ze werd misbruikt. Ze werd verplicht veel meer drank te nuttigen dan de mannen zelf dronken.... Read more »
 • Vrouw ontdekt dat haar hond zijn hele leven al blind is
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een dierenliefhebber zegt enorm te zijn geschrokken toen ze ontdekte dat haar geliefde hond blind is. Volgens haar heeft ze het dier al bijna een jaar en had ze zijn toestand niet opgemerkt. De Engelse vrouw adopteerde Dave in 2020 en was hij “zonder problemen in de auto... Read more »
 • Man die na 47 jaar naar huis terugkeerde is teleurgesteld dat zijn twee vrouwen hertrouwden en niet op hem wachtten
  GFC NIEUWSREDACTIE- De 84-jarige Peter kwam van de koude kermis thuis toen hij na decennia huiswaarts keerde en ontdekte dat de twee vrouwen die hij 47 jaar geleden verliet, zijn hertrouwd. De man verliet in 1974 op 37-jarige leeftijd zijn geboorteplaats met als reden het geluk elders te gaan zoeken.... Read more »
 • 11-jarige slaat bestuurder met vuurwapen in gezicht en helpt moeder auto stelen
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een jongen, naar schatting 11 jaar oud, sloeg een bestuurder met een vuurwapen in zijn gezicht en hielp zijn moeder om een auto te stelen. Het moeder-en zoonduo ging er dinsdag vandoor met een Nissan nadat ze de 48-jarige bestuurder uit zijn SUV dwongen. Het slachtoffer was bezig... Read more »
  +

  NOS Opmerkelijk

 • Nepthuiswerkers maken klikhit van Nieuw-Zeelandse raadsvergadering
  Het YouTube-kanaal van de gemeenteraad van het Nieuw-Zeelandse Waipa is geen kijkcijferkanon te noemen: een uitleg over bouwvergunningen werd 576 keer afgespeeld, een update over het plaatselijke zwembad haalde 935. Maar de raadsvergadering van 21 april vorig jaar steekt daar met bijna 300.000 kijkers ver bovenuit. Allemaal dankzij nepthuiswerkers. "We... Read more »
 • Koorddanser steekt Seine over vanaf de Eiffeltoren
  Een droom die uitkomt, noemt koorddanser Nathan Paulin zijn wandeling op 70 meter hoogte vanaf de Eiffeltoren over de Seine. De 27-jarige Fransman trok er een half uurtje voor uit en deed onderweg wat kunstjes. Het koord van 2,5 centimeter breed was gespannen van de eerste verdieping van de Eiffeltoren... Read more »
 • Zindelijke koe kan helpen bij stikstofproblematiek, 'maar bekijk hele mestketen'
  In de wei, stal of daartussenin: voor een koe is het om het even waar ze haar behoefte doet. Althans: zo was het altijd. Het is een groep Duitse en Nieuw-Zeelandse wetenschappers gelukt kalveren zindelijk te maken. Het zou volgens hen zomaar een deel van de oplossing van het stikstofprobleem... Read more »
 • Automobilist rijdt ruim tien kilometer met lekke banden
  Een automobilist heeft in de Hoeksche Waard ruim tien kilometer met twee lekke banden gereden. Dat meldt de politie, die de automobilist vond door het spoor op het beschadigde asfalt te volgen. Volgens de politie begon het spoor bij een tunnel bij 's-Gravendeel. De bestuurder is vervolgens elf kilometer doorgereden... Read more »
 • Kat bungelt metershoog aan reling van stadion
  Een kat is bij een American Football-wedstrijd in Miami het middelpunt geworden van de belangstelling. Het was het beest gelukt om het Hard Rock Stadium binnen te glippen tijdens de wedstrijd tussen Miami Hurricanes en Appalachian State. Later bungelde de kat met zijn twee voorpootjes aan de rand van de... Read more »
 • Eigenaar gezocht van loslopende struisvogel in Duitse stad Krefeld
  In een park in de Duitse stad Krefeld, over de grens bij Venlo, hebben voorbijgangers gisteravond een jonge struisvogel aangetroffen. Het is onduidelijk wie de eigenaar is van het dier, dat zo'n vier tot vijf maanden oud is en 1,40 meter groot is. De voorbijgangers brachten het dier naar de... Read more »
 • Uit toevallig interview blijkt: terrorist Abdeslam vond politiecontroles maar lastig
  De Belgische omroep RTBF heeft een geluidsfragment uit 2015 teruggevonden van een gesprek met terrorist Salah Abdeslam op de avond van de aanslagen in Parijs. Op de vlucht naar België zeggen hij en twee handlangers dat ze alle politiecontroles onderweg maar vervelend vinden. Abdeslam staat vanaf deze week terecht voor... Read more »
Mijn Web Nieuws