+

  GFC Nieuws - Bizar

 • Vrouw met downsyndroom die voor het eerst zelfstandig ging wonen uit het leven gerukt door buurman
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC NIEUWSREDACTIE- Volgens aanklagers in Virginia (VS) heeft de man die vorige maand zijn verstandelijk gehandicapte buurvrouw Melia uit het leven rukte, dat op een ‘extreem gewelddadige’ manier gedaan. De 23-jarige verhuisde onlangs naar haar appartement, de eerste keer dat ze op zichzelf... Read more »
 • Man levenloos aangetroffen omringd door tientallen giftige slangen
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC NIEUWSREDACTIE- Een Amerikaan in de staat Maryland werd dood aangetroffen in zijn huis, omringd door tientallen slangen – velen van hen giftig. Buren waarschuwden de politie nadat ze naar zijn huis gingen en hem op de grond ontdekten, blijkbaar bewusteloos. Toen agenten... Read more »
 • Seriemisbruiker krijgt 7 keer levenslang en nog eens 173 jaar gevangenisstraf
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC NIEUWSREDACTIE- Een Hooggerechtshof in Zuid-Afrika heeft vrijdag een 30-jarige seriemisbruiker veroordeeld tot zeven levenslange gevangenisstraffen en 173 jaar gevangenisstraf voor misbruik, diefstal met geweld, ontvoering en het toebrengen zwaar lichamelijk letsel. De veroordeelde Takalani Mulaudzi begon in 2015, op 23-jarige leeftijd met... Read more »
 • Man verhuist voor nieuwe baan en wordt ontslagen omdat hij ’te dik’ is
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC NIEUWSREDACTIE- Een man in Australië verhuisde voor een beter leven en een nieuwe job. Eenmaal aangekomen werd hij ontslagen vanwege zijn ‘fors postuur.’ De familie Griffin reisde meer dan drieduizend kilometer om te werken op een vakantiepark. Twee uur na aanvang van... Read more »
 • VideoIn brand gestoken: hulpeloze vrouw rent smekend om hulp de straat op (VIDEO)
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC NIEUWSREDACTIE- Een vrouw in Brazilië rende na vermoedelijk in brand te zijn gestoken de straat op, roepend om hulp. Beveiligingsbeelden uit de noord-oostelijke stad Belém afgelopen dinsdag tonen de hulpeloze vrouw aan die in lichterlaaie staat. De politie vermoedt dat de nog... Read more »
 • Studente (18) die werd misbruikt door acht mannen levenloos aangetroffen in huis
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC NIEUWSREDACTIE- Een 18-jarige studente die door acht mannen werd aangerand toen ze minderjarig was, heeft naar alle waarschijnlijkheid thuis de hand aan zichzelf geslagen. Het meisje in de Indiase deelstaat Kerala werd volgens de politie tussen 2017 en 2020 uitgebuit. De moeder... Read more »
 • Woede om lage borgsom: Man steekt zwangere vriendin in brand en mag vrijkomen voor €4400
  Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC NIEUWSREDACTIE- Een 41-jarige man in Amerika die wordt beschuldigd van het in brand steken van zijn zwangere vriendin, kreeg een volgens velen een veel te lage borgsom toegewezen door de rechter. De verdachte kan voor ‘slechts’ vijfduizend dollar uit de gevangenis komen,... Read more »
  +

  NOS Opmerkelijk

 • Belgische politie neemt extreem snelle elektrische step in beslag
  De politie in de Belgische stad Mechelen heeft een man betrapt die op een enorm snelle elektrische step reed. De man van 35 trok gisteren de aandacht van de politie toen hij een meetbord voorbijreed. Dat bord gaf 43 kilometer per uur aan, terwijl hij zich in een 30-kilometerzone bevond.... Read more »
 • Onderscheiden rat die landmijnen in Cambodja opspoorde dood
  Een rat die in vijf jaar tijd meer dan honderd landmijnen heeft opgespoord in Cambodja, is op achtjarige leeftijd doodgegaan. De gambiahamsterrat Magawa kreeg in 2020 een onderscheiding van de Britse dierenartsenorganisatie PDSA voor moed en levensreddend werk. Gambiahamsterratten hebben een scherpe reuk en kunnen goed getraind worden. Ze worden... Read more »
 • Brief Amerikaanse militair aan moeder 76 jaar later bezorgd
  Een brief die een Amerikaanse militair vanuit Duitsland aan zijn moeder schreef, is met 76 jaar vertraging toch nog bezorgd. De brief was destijds kwijtgeraakt, maar dook onlangs op bij een Amerikaans postbedrijf. De 22-jarige John Gonsalves schreef zijn moeder in december 1945: "Lieve mam, ik kreeg weer een brief... Read more »
 • Man met scooter op A10 bij Amsterdam
  Een man die voor het eerst op een scooter zat, heeft vanmorgen een ongebruikelijke route naar zijn werk genomen. Agenten zagen hem op de A10 Zuid rijden. Op die snelweg is de maximumsnelheid 100 kilometer per uur en is het uiteraard verboden terrein voor brommers, scooters en fietsers. De politie... Read more »
 • Geen gist in oliebollenmix door fout bij producent: 'Beslag zal niet rijzen'
  Schort voor, frituurpan aan en bakken maar. De komende dagen proberen weer veel Nederlanders in hun schuurtje zelf oliebollen te maken. Wie daarbij gebruikmaakt van de oliebollenmix van het bedrijf Koopmans, kan onaangenaam verrast worden: door een fout is er aan een klein deel van de pakken geen gist toegevoegd.... Read more »
 • Malagassische minister zwemt na helikoptercrash twaalf uur om kust te bereiken
  Een Malagassische minister heeft twaalf uur gezwommen om de kust te bereiken nadat de helikopter waarin hij zat was gecrasht. De man heeft de crash - en de zwemtocht - overleefd. Van de vier inzittenden van de helikopter hebben twee het sowieso overleefd, naar de twee anderen wordt nog gezocht.... Read more »
 • Vogels verdringen ABBA en Mariah Carey uit Australische album top-5
  Een lp met gefluit, gekras en geklop van Australische vogels die met uitsterven worden bedreigd, heeft ABBA en Mariah Carey uit de top-5 van de Australische albumlijst verdrongen. De lp Songs of Disappearance (Liedjes van verdwijning) kwam uit het niets binnen op plaats 5 van de toonaangevende ARIA-albumlijst. Op de... Read more »
(Bezocht 16 times, 2 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws