+

   NOS Opmerkelijk

  • Door oppas gekidnapte vrouw na 51 jaar herenigd met familie
   Een Amerikaanse vrouw die in 1971 werd ontvoerd door haar oppas, is na ruim vijftig jaar herenigd met haar familie. Dat gebeurde in Fort Worth, een stad in Texas. Volgens Amerikaanse media was het een hereniging "vol van tranen en met knuffels".Melissa Highsmith was 22 maanden oud toen ze werd... Read more »
  • Alle monniken in tempel in Thailand weggestuurd na positieve drugstest
   Een boeddhistische tempel in de noordelijke Thaise provincie Phetchabun zit zonder monniken nadat een drugstest uitwees dat alle vier de monniken in de tempel methamfetamine in hun bloed hadden.De controle van de vier maakte deel uit van een reeks drugstests in het gebied door de politie, meldt de krant Khao... Read more »
  • 'Gladiatoren' in Rome gearresteerd voor afpersen toeristen: 500 euro per foto
   Drie mannen die in gladiatorenkostuum en andere historische uitmonstering voor foto's poseerden bij het Colosseum in Rome zijn door de politie opgepakt vanwege het afpersen van toeristen. Zij vroegen in sommige gevallen 500 euro voor een foto met hen.Een van de mannen zit vast, de twee anderen staan onder huisarrest,... Read more »
  • Maancapsule op recordafstand van de aarde: 400.171 kilometer (en dat loopt nog op)
   Met een afstand van 400.171 kilometer tot de aarde heeft maancapsule Orion een nieuw record gevestigd: nooit eerder is een ruimtevaartuig dat is ontworpen voor bemande vluchten zo ver de ruimte in gekomen. NASA maakte vanavond bekend dat de mijlpaal werd bereikt kort nadat Orion in een ruime baan om... Read more »
  • Canadese ambulancemedewerker herkent eigen dochter niet na fatale crash
   Een Canadese ambulancemedewerker die vorige week werd opgeroepen voor een ernstig auto-ongeluk heeft daarbij zonder dat ze dat wist haar eigen dochter behandeld. Omdat de 17-jarige Montana ernstig was verwond, was ze onherkenbaar voor haar moeder. De Canadese tiener overleed uiteindelijk in het ziekenhuis aan haar verwondingen.Het fatale ongeluk gebeurde... Read more »
  • Zweeds appartement verkocht met dode bewoner er nog in
   De koop van een verlaten appartement in Zweden leverde een macabere verrassing op voor de nieuwe eigenaar: de oude eigenaar. De bejaarde bewoner bleek niet alleen al jaren dood in zijn woning te liggen, hij was ook gemist bij de taxatie en bezichtigingen van de flat.De woning in Gotenburg ging... Read more »
  • 'Aangenaam, Hirokazu Tanaka': 178 naamgenoten breken wereldrecord
   Hirokazu Tanaka. Hirokazu Tanaka. Hirokazu Tanaka. En zo 178 keer door. Een zaal vol naamgenoten brak dit weekend in Japan het wereldrecord 'Grootste bijeenkomst van mensen met dezelfde voor- en achternaam'.Er waren een 3-jarige kleuter bij en iemand van 80. Er was zelfs een Hirokazu Tanaka vanuit de Vietnamese hoofdstad... Read more »

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Mijn Web Nieuws