+

   NOS Opmerkelijk

  • 91-1 en 95-0; opmerkelijke voetbaluitslagen Sierra Leone worden onderzocht
   91-1 en 95-0. Het zijn onwerkelijke voetbaluitslagen in het voetbal, toch gebeurde het in Sierra Leone. Op één dag nog wel. Het is op zijn minst opvallend te noemen, vond ook de nationale voetbalbond, die een onderzoek is gestart. Gulf FC versloeg zondag Koquima Lebanon met 91-1, Kahunla Rangers deed... Read more »
  • Rocker na 45 jaar herenigd met gestolen gitaar door beeldherkenningssoftware
   De Canadese gitarist en zanger Randy Bachman is gisteren in Japan herenigd met zijn gitaar die bijna 45 jaar geleden werd gestolen uit een hotelkamer in Toronto. Het instrument werd teruggevonden met behulp van beeldherkenningssoftware, die de gitaar herkende op een YouTube-filmpje van een Japanner. De nu 78-jarige Bachman kocht... Read more »
  • Openwaterwedstrijd kruist school kwallen: tientallen zwemmers gestoken
   In Frankrijk zijn gisteren tientallen zwemmers gewond geraakt toen ze tijdens een openwaterwedstrijd door een school kwallen zwommen. Het gaat om deelnemers aan de Monte Cristo-challenge, die 5 kilometer moeten zwemmen van een forteiland naar de havenplaats Marseille. Enkele honderden deelnemers vertrokken om 08.30 uur voor de zwemwedstrijd, die als... Read more »
  • Bestelbus stort vanaf viaduct op fietspad
   In de Gelderse gemeente Wijchen is een bestelbus van een viaduct gevallen. De bus kwam op het onderliggende fietspad terecht, een paar meter lager. De bestelbus reed rond 18.20 uur over de A326 en schoot door onbekende oorzaak over de vangrail. Het voertuig belandde op zijn zijkant. Op die plek... Read more »
  • Politie gokt niet op achtervolging om gestolen sportwagen in te nemen
   De politie heeft een gestolen gele sportauto in beslag genomen. Ze zagen de Ferrari F8 rijden in Limburg, maar maakten de afweging om niet meteen te proberen hem tot stoppen te dwingen. "Het is wellicht onnodig te vermelden dat deze sportauto vele malen sneller is dan het gemiddelde politievoertuig", schrijft... Read more »
  • Bibliotheek in VK ontvangt uit Canada boek dat 48 jaar geleden werd geleend
   Een bibliotheek in Londen heeft een boek vanuit Canada toegestuurd gekregen dat ruim 48 jaar geleden werd geleend. Er stond geen afzender op het pakketje. Omdat Wandsworth Libraries pas sinds het eind van de jaren tachtig een computersysteem heeft, wisten de bibliotheekwerknemers niet dat het boek nog was uitgeleend en... Read more »
  • Oekraïense tiener met downsyndroom ontmoet held John Cena na vlucht uit Marioepol
   Een 19-jarige Oekraïense tiener met het syndroom van Down is in Huizen bezocht door zijn idool, de Amerikaanse acteur en worstelaar John Cena. Om hem te kalmeren, vertelde zijn moeder de jongen tijdens hun vlucht uit Oekraïne dat ze op reis waren om Cena te ontmoeten. The Wall Street Journal... Read more »

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Mijn Web Nieuws