+

  GFC Nieuws - Bizar

 • 9-jarig meisje om het leven gebracht door moeder en stiefvader om verzekeringsuitkering
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een negenjarig meisje uit Noord-India werd gewurgd door haar moeder en stiefvader in een poging om het geld van de verzekeringspolis op haar naam te claimen. Pinki, 27, en haar nieuwe man Narinderpal, 31, hebben hun dochter Bharti in de nacht van 19 juni omgebracht in een veevoederfabriek.... Read more »
 • Dochter overlijdt in ziekenhuis nadat moeder haar overgoot met kokend water
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een 54-jarige vrouw moest gisteren voor de rechter verschijnen voor het ombrengen van haar 23-jarige dochter. De Zuid-Afrikaanse werd dinsdag gearresteerd en beschuldigd van het om het leven brengen van haar dochter nadat ze een ketel kokend water op haar had gegooid in hun huis. Dat schrijft News... Read more »
 • Vrouw die aanbood om sportschoenen te kopen voor moeder ontvoert pasgeboren baby
  GFC NIEUWSREDACTIE- De politie is op zoek naar een vrouw die zich voordeed als goedhartig, maar in plaats daarvan een baby van een week ontvoerde in een winkelcentrum in Klerksdorp, een stad in Zuid-Afrika. De 17-jarige moeder beviel op 14 juni thuis van haar baby en bracht het kind voor... Read more »
 • Man aangeklaagd voor onthoofding op vaderdag, speelt voetbal met hoofd
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een man uit New Mexico (VS) wordt beschuldigd van het onthoofden van een 51-jarige man in een park zondag – en vervolgens het afgehakte hoofd rond te schoppen. Joel Arciniega-Saenz, 25, werd beschuldigd van het ombrengen van James Garcia in een park, waar agenten hem in de buurt... Read more »
 • Lerares valt uit jaloezie student waar ze geslachtsgemeenschap mee heeft aan met schaar
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een lerares die een intieme relatie had met een van haar leerlingen werd ontslagen nadat ze een schaar tegen zijn hoofd had gegooid toen de leerling naast zijn vriendin zat tijdens de les. De voormalige lerares van een middelbare school Texas (VS) is aangeklaagd voor aanranding van een... Read more »
 • Getrouwde moslima vraagt echtgenoot om jongere vrouw te huwen
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een gepensioneerde Saoedische wiskundelerares heeft haar man een som geld gegeven die gelijk staat aan de bruidsschat van een tweede vrouw om hem aan te moedigen met een jongere vrouw te trouwen. De beslissing van de lerares volgde op haar onvermogen om zwanger te worden en nog kinderen... Read more »
 • Jongen (13) door vader om het leven gebracht nadat hij hem in vrouwenondergoed zag
  GFC NIEUWSREDACTIE- Een dertienjarige jongen vond beschamende foto’s van zijn bloedeigen vader waarop hij in dameslingerie staat afgebeeld. Ook was de man fecaliën aan het eten. De Amerikaanse vader Mark Redwine werd uiteindelijk door zijn zoon Dylan geconfronteerd met de gênante foto’s waarna de jongen vermist raakte. Aanklagers zijn van... Read more »
  +

  NOS Opmerkelijk

 • Supportersbus Oranje op weg naar Boedapest: 'Mooie promotie voor ons land'
  Een oranje dubbeldekker die al jaren meereist met het Nederlandse elftal naar bekertoernooien is onderweg naar Boedapest. De bus is vanochtend in Chaam op een dieplader gezet. Vanwege pech miste het boegbeeld van het Oranjelegioen de wedstijden tegen Oostenrijk en Noord-Macedonië. Na de eerste wedstrijd in de groepsfase, tegen Oekraïne,... Read more »
 • Italiaanse journalist vindt vermiste peuter over wie hij berichtte
  Een Italiaanse journalist die verslag deed van de vermissing van een peuter heeft het jongetje zelf teruggevonden. "Ik dacht eerst dat ik het me inbeeldde toen ik 'mama, mama' hoorde roepen." RAI-verslaggever Giuseppe Di Tommaso was in het berggebied tussen Florence en Bologna om de vermissing van de 21 maanden... Read more »
 • Zoon ziet beroving van bejaarde moeder op beveiligingscamera gebeuren
  Een zoon van een 82-jarige vrouw is via een beveiligingscamera getuige geweest van de beroving van zijn moeder. Hij alarmeerde de politie en die hield vier verdachten aan die via een babbeltruc de woning van de vrouw waren binnengekomen. Op de beelden zag de zoon dat de verdachten het huis... Read more »
 • Champ (13), de hond van Amerikaanse president Biden, dood
  Champ, de hond van de Amerikaanse president Joe Biden en zijn vrouw Jill Biden, is op 13-jarige leeftijd overleden. De Duitse herder is "vredig thuis gestorven", schrijft de presidentsvrouw. In haar bericht op Twitter noemt ze de hond "onze geliefde metgezel". De hond stond altijd kwispelend op als zij en... Read more »
 • Belangrijke 17e-eeuwse schilderijen in prullenbak langs Duitse snelweg gevonden
  In een prullenbak langs een snelweg in Duitsland zijn twee waardevolle schilderijen aangetroffen. Het gaat om de 17e-eeuwse werken Portret van een jongen van de Nederlandse schilder Samuel van Hoogstraten en Lachend zelfportret uit 1665, geschilderd door de Italiaan Pietro Bellotti. De schilderijen werden een maand geleden gevonden door een... Read more »
 • Visser zegt te zijn opgeslokt én uitgespuugd door walvis
  Een Amerikaanse kreeftenvisser zegt dat hij is opgeslokt door een bultrug en vervolgens is uitgespuugd. Hij is slechts lichtgewond geraakt. Experts spreken van een wonder, schrijven Amerikaanse media. "Ik was aan het duiken naar kreeften toen een bultrug me probeerde op te eten", schrijft Michael Packard (56) op sociale media.... Read more »
 • Grijze walvis zwemt recordafstand van 27.000 kilometer
  Een grijze walvis heeft de langste afstand gezwommen die ooit voor een gewerveld zeedier is geregistreerd. Dat blijkt uit een studie die is gepubliceerd in wetenschappelijk tijdschrift Biology Letters. De walvis legde vermoedelijk zo'n 27.000 kilometer af. Het dier werd in 2013 gevonden voor de Atlantische kust van Namibië, in... Read more »