Zakelijk Nederland

Zakelijk, werk, motivatie en meer

  +

  Zakelijke Tips

 • Originele relatiegeschenken voor jouw werknemers
  Relatiegeschenken zijn er niet alleen om klanten te binden en reclame te maken voor jouw bedrijf. Het is ook een perfect middel om jouw werknemers… Het bericht Originele relatiegeschenken voor jouw werknemers verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Essentiële toepassingen voor tijdregistratie
  Voordat je een programma voor tijdregistratie aanschaft, moet je uitzoeken of de toepassing die je kiest over alle voor jou essentiële functies beschikt. Denk hierbij… Het bericht Essentiële toepassingen voor tijdregistratie verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Redenen om in zilver te investeren
  Als je op zoek bent naar een goede investering, moet zilver zeker op je lijst staan. Het is niet zo duur als goud. Dit betekent… Het bericht Redenen om in zilver te investeren verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Als ondernemer in de zorg is een NEN 7510 certificering verplicht
  De NEN7510 norm is verplicht in de zorg maar ook de ICT dienstverleners moeten kunnen aantonen dat ze hieraan voldoen. Met een certificering van Digitrust… Het bericht Als ondernemer in de zorg is een NEN 7510 certificering verplicht verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Hoe werkt recruitment voor supply chain management?
  Supply chain management recruitment is verantwoordelijk voor het assisteren van organisaties en bedrijven bij het vinden van de beste persoon of expertise voor een specifieke… Het bericht Hoe werkt recruitment voor supply chain management? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Het effect van kamerplanten op de lucht
  Als er iets is waar we van houden, dan zijn het wel planten. Een mooie plant is een echte aanwinst voor elk huishouden. Dat is… Het bericht Het effect van kamerplanten op de lucht verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Hoe kan je je eigen brand worden?
  In de digitale wereld waarin we momenteel leven, zijn influencers en internet persoonlijkheden niet meer weg te denken. Jonge meisjes die starten met het vloggen… Het bericht Hoe kan je je eigen brand worden? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
  +

  Bedrijvenconsultant

 • Top 5 beste platforms om klanten te krijgen als coach [2022]
  Wat zijn de beste platforms die je als coach kunt gebruiken om je agenda te vullen met cliënten, opdrachten, afspraken of complete trajecten? Soms is het prettig dat je je acquisitie niet helemaal zelf hoeft te doen. Wij onderzochten of dit soort platforms daadwerkelijk zinvol zijn en welke de beste... Read more »
 • VideoZoekvolume Van Zoektermen Checken? 6 Beste Tools [Lijst & HowTo]
  Door onze SEO-expert: Liselore Online 6 tools om het zoekvolume van een zoekterm te checken Als je wil dat je website door veel mensen wordt bezocht, is het verstandig om in je SEO tekst een zoekterm centraal te zetten die door veel mensen wordt gebruikt. Maar hoe kun je dat... Read more »
 • Dit Zijn De Beste Marketeers Van Nederland [2022] [Top 10]
  De top 10 marketeers van Nederland Een bedrijf of product goed in de markt zetten is een kunst an sich. Marketeers zijn dan ook de kunstenaars van van de laatste honderd jaar. Toch krijgen zij niet altijd de aandacht die zij verdienen. Heel eerlijk: toen we bij ons op de... Read more »
 • Top 10 Meest Succesvolle Nederlanders [2022]
  De meest succesvolle Nederlanders Allemaal zijn we op zoek naar een formule voor succes. We willen immers goed zijn in de dingen die we doen, uitblinken. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? De makkelijkste manier is om te kijken naar mensen die het goed voor elkaar hebben. Die succes... Read more »
 • Beste Werkgevers Van Nederland [2022 Update] [Top 10]
  De beste werkgevers van Nederland Hier op de redactie zijn wij heel tevreden over onze werksituatie. Het werk is leuk en afwisselend en we voelen ons serieus genomen. Geen vuiltje aan de lucht. Dan horen we zo om ons heen wel eens andere verhalen… Uiteraard mogen we zulks dan nooit... Read more »
 • Top 10 Meest Bekende Vrouwelijke Ondernemers Van Nederland [2022]
  De top 10 bekende vrouwelijke ondernemers van Nederland Steeds meer vrouwen verwezenlijken hun droom: het hebben van een eigen bedrijf. Het ondernemerschap, dat zo lang slechts voor mannen voorbehouden leek, blijkt bij hen in zeer goede handen te zijn. Dit blijkt ook wel uit cijfers van de Kamer van Koophandel,... Read more »
 • Top 10 Beste Vrouwelijke Ondernemers Van Nederland [2022]
  De beste vrouwelijke ondernemers van Nederland Het ondernemerschap is een steeds populairdere carrièrepad voor vrouwen, en elk jaar weer vinden dan ook meer vrouwen de route naar het dichtstbijzijnde KVK-kantoor, om een eigen bedrijf op te richten en als ondernemer verder te gaan. Soms parttime naast werk en/of gezin, maar... Read more »
  +

  Flexamedia - Blog

 • Je huisstijl laten ontwerpen
  Waaraan kun je jouw bedrijf herkennen? De huisstijl van je bedrijf behoort tot het DNA voor je bedrijf. Maar wat is nu een goede huisstijl? Er is geen goede of foute huisstijl. Het belangrijkste van een huisstijl laten ontwerpen is dat er een stijl ontstaat die past bij jouw bedrijf... Read more »
 • Alle voordelen van vast nummer op mobiel
  Wil jij altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is een vast nummer op mobiel zeker aan te raden. Voorheen werd er voor vaste telefoon gebruik gemaakt van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. Niet heel handig wanneer je onderweg bent of het liefst werkt waar je wilt werken. Dit hoeft... Read more »
 • Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?
  Veel ondernemers die zich inschrijven bij de kamer van koophandel en dus een eigen bedrijf starten gebruiken hun eigen mobiele nummer als Zakelijke telefoonnummer. Echter is dit niet zo slim om dit te doen. Wanneer je dit namelijk doet bestaat de kans dat je Zakelijke leven en je privé leven... Read more »
 • Een eigen bedrijf starten? Regel alles in één keer.
  Met het ondernemerspakket van Flexamedia regel jij alles in één keer voor jouw bedrijf. Gefeliciteerd met het zetten van deze stap! Je gaat binnenkort jou eigen bedrijf starten. Hier komt nogal wat bij kijken. Je bent druk met het leggen van contacten met potentiële klanten. Bovendien moet er waarschijnlijk nog... Read more »
 • Wat is WordPress en wat zijn de voordelen hiervan?
  In het kort gezegd is WordPress een content management systeem. Dit is een systeem waarmee je een website kunt maken en kunt onderhouden. Ooit was WordPress vooral bedoeld als een simpel blog systeem, maar dat is al lang verleden tijd. Tegenwoordig kun je namelijk met WordPress veel meer. WordPress is... Read more »
 • Waarom een zakelijke website laten maken?
  Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een (zakelijke) website te laten maken voor hun onderneming, maar waarom doen ze dat? Vandaag leggen we je uit wat de voordelen zijn een eigen website en hoe je dit het best kan aanpakken. Veel potentie in een zakelijke website laten maken. In 2017... Read more »
 • 7 Netwerkbeveiligingstips voor jou onderneming
  netwerkbeveiliging van toepassing op jou onderneming Bedreigingen en kwetsbaarheden op het gebied van netwerkbeveiliging blijven een nachtmerrie voor kleine bedrijven. Daarom is het onderwerp netwerkbeveiliging en hoe het van toepassing is op jou bedrijf zwaarwegend. Kleine bedrijven  zijn verantwoordelijk voor 43% van alle datalekken. Netwerkbeveiliging kan bestaan ​​uit alle middelen... Read more »
  +

  Management Site

 • Jonge Bazen : De generatie van Johan Derksen en de \'woke- en cancel-\'cultuur...
  Bennie Jolink, de zanger van Normaal, viel Johan Derksen gisteren bij in een AD-interview. Derksen meldde deze week dat hij een halve eeuw terug een kaars tussen de benen van een dronken vrouw had gestoken. Niemand begrijpt waarom hij dit out of the blue vertelde, maar hij deed het wel... Read more »
 • ManagementSite.nl : De retentie-paradox: je moet loslaten om vast te houden
  “Zullen ze niet willen vertrekken?” is een vraag die ik vaak krijg als ik (HR-) directies voorstel om externe loopbaanbegeleiding aan te bieden aan hun medewerkers. Mijn antwoord is steevast: “Nee, in tegendeel”. Onze praktijkervaring, maar ook arbeidsmarktstudies tonen aan dat externe loopbaanbegeleiding retentie verbetert en engagement verhoogt[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Vijf manieren om het volledige potentieel van werknemers te benutten
  Nu we onze weg proberen te vinden in de nieuwe digitale realiteit na corona, is het belangrijker dan ooit dat organisaties het volledige potentieel van hun werknemers benutten. Ongeveer 42% van de gevraagde kernvaardigheden van banen is veranderd, dus bij- en omscholing is van het grootste belang[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Zo haal je meer uit informeel leiderschap
  Informeel leiderschap krijgt weinig aandacht in de organisatiekunde. Onterecht, informele leiders spelen een cruciale rol in innovatie en het beheersen van de informatiestromen. In een tijd van platte organisaties met autonome medewerkers worden ze bovendien steeds belangrijker[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Omarm de onzekerheid
  In de jaren zestig van de vorige eeuw ontdekte Martin Seligman een bijzonder fenomeen. In één van zijn experimenten maakte hij gebruik van elektrische schokken bij honden. Er werden steeds twee honden aan het experiment blootgesteld, waarbij één hond de duur van de schok kon beïnvloeden en de ander niet[...])... Read more »
 • De Laatste Meter : Gemeente Amsterdam pakt overlast darkstores flitsbezorgers aan
  De gemeente Amsterdam heeft drie vestigingen van darkstores met flitsbezorging in De Pijp aangeschreven om hen te bewegen tot sluiting. De vestigingen van deze darkstores met flitsbezorging zijn in strijd met het bestemmingsplan.)... Read more »
 • Jonge Bazen : Feedback op zijn Oost-Afrikaans: minder direct, maar toch helder...is dat niet beter?
  Je kunt leren van andere culturen. En dat geldt zeker als je als trainer mensen in Nairobi een training geeft. Twee jaar geleden deed ik dat. Het leukste moment was het moment dat we de groep wilden helpen met het geven van feedback. Wij kwamen aan met een leuk pakketje... Read more »
  +

  Artikelen – Zakelijkgroeien.nl

 • Wat zijn kosten van ZZP’er worden?
  Heb je besloten om zzp’er te worden? Gefeliciteerd! Maar met alleen een goed voornemen ben je er natuurlijk niet. Om goed voorbereid van start te gaan, is het verstandig om te weten welke zakelijke kosten je als zzp’er moet incalculeren en welke kosten aftrekbaar zijn. In dit artikel vind je... Read more »
 • Urencriterium van 1225 uur berekenen
  Voldoen aan het urencriterium voor de zelfstandigenaftrek Bereken hier makkelijk of je dit jaar aan het urencriterium voldoet van 1225 uur. Dit criterium bepaalt mede of je gezien wordt als ondernemer door de Belastingdienst. Voldoe je aan het urencriterium van 1225 en de overige ondernemerseisen dan mag je de zelfstandigenaftrek... Read more »
 • Het urencriterium van 1225 uur per jaar voor ondernemers (update 2022)
  Werk je in een heel jaar meer dan 1.225 uur, en heeft je onderneming als rechtsvorm de eenmanszaak, vof of maatschap? Dan voldoe je aan het urencriterium van de Belastingdienst dat mede bepaalt of je gezien wordt als ondernemer. Met de vaststelling dat je ondernemer bent, kom je in aanmerking... Read more »
 • Tips voor een vacaturetekst
  Als HR-professional of recruiter is het je vast niet ontgaan: de arbeidsmarkt is momenteel heel krap. We moeten veel meer moeite doen om de geschikte kandidaat te vinden en te overtuigen om voor jouw organisatie te komen werken. Daarom is het belangrijk om bij het eerste contactmoment al direct overtuigend... Read more »
 • Een ongevallenverzekering voor zzp’ers: dit is wat je moet weten
  Als zzp’er zit een ongeluk in een klein hoekje. Echter kan een klein ongeluk grote gevolgen hebben. In het ergste geval houd je er blijvend letsel aan over. Als dit het geval is, verandert er veel in je leven. Je denkt hier natuurlijk liever niet aan, maar het is goed... Read more »
 • Waarom betaal je ZVW Premie (zorgverzekeringswet premie) als ondernemer?
  Bijna iedere ondernemer is bekend met de aangifte Inkomstenbelasting. Veel ondernemers zetten hiervoor een deel van de omzet opzij om zo de inkomstenbelasting te kunnen betalen zodra die wordt aangeslagen. Wat veel ondernemers vergeten, of vaak niet weten, is dat ze naast de Aanslag Inkomstenbelasting ook nog een Aanslag Inkomensafhankelijke... Read more »
 • Tarief verhogen als zzp’er? Zo doe je dat succesvol
  Er zijn nogal wat ondernemers die als een berg opzien tegen een tariefsverhoging. Waarom dit helemaal niet nodig is, leg ik uit in dit artikel. Een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle tariefsverhoging is dat je jouw nieuwe tarief kunt verantwoorden aan je klant(en). Een periodieke verhoging van jouw... Read more »
  +

  Business AM

 • VS wurgen Chinese chipsector: “Technologisch terrorisme”
  De VS willen verschillende leveranciers overtuigen om niet langer essentiële goederen te leveren aan China’s chipsector. Peking spreekt van “technologisch terrorisme”. Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken meent dat Washington zijn chipsector probeert te vermorzelen. Woordvoerder Zhao Lijian zei woensdag tijdens een persconferentie dat de VS vragen aan het Nederlandse... Read more »
 • Hongarije werpt zich op als speerpunt van Europese zonnekracht
  In Hongarije had zonnekracht het voorbije jaar in de totale elektriciteitsproductie een aandeel van 11,1 procent. Dat blijkt uit een rapport van de Hongaarse energieregulator. Opgemerkt wordt dat zonnekracht in geen enkele andere lidstaat van de Europese Unie in de opwekking van elektriciteit een groter aandeel had dan in Hongarije.... Read more »
 • Gasvoorziening: Shell stapt in ’s werelds grootste LNG-project
  Shell, het grootste Europese olie- en gasbedrijf, is de jongste internationale onderneming die een belang neemt in ’s werelds grootste project voor vloeibaar gemaakt aardgas (LNG) in Qatar. Shell zal een belang van 6,25 procent nemen in het 29 miljard dollar kostende project via een joint venture met het staatsbedrijf... Read more »
 • Zuid-Koreaanse energieminister: “Kernenergie zal inflatie helpen bestrijden”
  De Zuid-Koreaanse energieminister Lee Chang-yang zei dinsdag dat de overheid het gebruik van kernenergie zal maximaliseren in de strijd tegen inflatie. De huidige crisis op de markten is het gevolg van wereldwijd stijgende inflatiecijfers en een aanhoudende energieschok. Dat meent Lee Chang-yang, Zuid-Koreaans minister voor Handel en Energie. Dinsdag zei... Read more »
 • Waarom het terugwinnen van een kleine rots in de Zwarte Zee de grootste strategische overwinning van Kiev tot nu toe is
  Op 30 juni werd gemeld dat Oekraïne Slangeneiland had heroverd. Dat heeft strategische implicaties tot ver buiten de Zwarte Zee, die in de komende maanden, of zelfs jaren, weerklank zullen vinden. Of: hoe het lot van een kleine rots in de noordwestelijke Zwarte Zee niet alleen het machtsevenwicht tussen Oekraïne... Read more »
 • Hoe gemakkelijk is het om via beleggen 1 miljoen euro te verwerven?
  Meer en meer financiële instellingen pakken uit met beleggingsproducten waarmee je al vanaf 25 of 50 euro per maand kan starten met beleggen. Maar is het ook mogelijk om dankzij dergelijke beleggingsplannen 1 miljoen euro bijeen te beleggen? Beleggen is niet langer voor de happy few. De afgelopen jaren hebben... Read more »
 • SAS moet hopen op reddingsactie Scandinavische overheden om bankroet af te wenden
  Luchtvaartmaatschappij SAS dreigt te bezwijken onder een zware schuldenberg en moet de hulp inroepen van de Deense, Zweedse en Noorse staat om een faillissement te vermijden. Vrijwel meteen na de aankondiging van de pilotenstaking, waardoor de helft van de vluchten niet kunnen doorgaan, vroeg het beursgenoteerde SAS in de VS... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws