Zakelijk Nederland

Zakelijk, werk, motivatie en meer

?wi=362754&ws=mwn
No RSS Item
  +

  Zakelijke Tips

 • Vier tips voor succesvolle marketing
  Je product of dienst kan nog zo goed zijn, als niemand weet dat je bestaat ga je er weinig mee verdienen. Open je smartphone, zet… Het bericht Vier tips voor succesvolle marketing verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Carriereswitch: handige tips
  Werk jij in een bepaald vakgebied en heb jij het niet meer naar jouw zin? Dan is het misschien verstandig om voor iets anders te… Het bericht Carriereswitch: handige tips verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Je salarisadministratie uitbesteden; hoe werkt een externe partij?
  Je wilt graag kiezen voor je salarisadministratie uitbesteden. Geen gekke keuze, want je salarisadministratie zelf regelen is een behoorlijk werkje. Je moet goed weten waar… Het bericht Je salarisadministratie uitbesteden; hoe werkt een externe partij? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Alles over het energielabel C voor kantoren
  Er wordt veel over gesproken: het verplichten van energielabel C voor kantoren. Wat houdt een energielabel precies in? Je krijgt een energielabel in beeld door… Het bericht Alles over het energielabel C voor kantoren verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Panelonderzoek en communicatieonderzoek: waarom zijn deze onderzoeksmethoden handig voor een bedrijf?
  Als bedrijf is het belangrijk om te weten wat je doelgroep denkt, voelt en doet. Door onderzoek te doen, kun je deze inzichten verkrijgen en… Het bericht Panelonderzoek en communicatieonderzoek: waarom zijn deze onderzoeksmethoden handig voor een bedrijf? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Naar een nieuwe boekhouder
  Veranderen van boekhouder kan een grote stap zijn voor een ondernemer. Het kan echter nodig zijn als u niet tevreden bent met uw huidige dienstverlening… Het bericht Naar een nieuwe boekhouder verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Aandachtspunten bij het kiezen van een panel PC
  Met een industriële panel pc is te voldoen aan de industrie 4.0 toepassing. Dit betekent dat vocht, stof, extreme temperaturen, schokken en vibraties geen effect… Het bericht Aandachtspunten bij het kiezen van een panel PC verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
  +

  Bedrijvenconsultant

 • Wat heb je allemaal nodig om een eigen website te maken? [Checklist]
  Wat heb je eigenlijk precies allemaal nodig om je eigen website te maken? In dit artikel laten we het je stap voor stap zien middels de ultieme checklist. Lees verder… Wat we uiteraard als eerste bespreken: tools waarmee je het zelf kunt bouwen Vandaag de dag is het lang niet... Read more »
 • 12 Beste Affiliate Marketing Tips [Direct Toepasbaar]
  Hoe kun je lekker verdienen met affiliate marketing? Hoe maak je van jouw expertise een succesvol online bedrijf met duizenden tevreden klanten die alles van jou aannemen? Hoe kun je ze daardoor relevante producten als affiliate aanbevelen, waardoor jij er flink aan gaat verdienen? Wat zijn 12 slimme leerpunten die... Read more »
 • Webnode: Ervaringen & Eerlijke Review 2023 [Goed?]
  Review & Ervaringen: Webnode – goed om je eigen website te creëren? Wie zijn eigen website wil maken, komt er niet onderuit om een geschikt platform te zoeken waarbij je het maken van de website zelf plus het hosten ervan kunt onderbrengen. Je kunt natuurlijk ook je eigen website bouwen... Read more »
 • Meetings In The Sun: Ervaringen & Eerlijke Review [2023]
  Review & Ervaringen: Meetings In The Sun en remote willen leren werken Als je de titel van deze review goed leest, dan zie je een combinatie van twee elementen: iets zakelijks (meetings) en iets fijns (het vindt plaats in de zon). Voor veel mensen die remote willen gaan werken, is... Read more »
 • VideoCloud86 Ervaringen & Review: Goed Of Slecht? [2023]
  Cloud86 ervaringen: complete review van Cloud86 Heb jij al gehoord van Cloud86? Dit is een online aanbieder van de allerbeste en betaalbare hosting diensten. Je vindt hier de snelste hosting van een onafhankelijke hostingprovider en bovendien hosting op enterprise hardware. Cloud86 is inmiddels goed voor ruim 12.500 tevreden klanten en... Read more »
 • Dit Zijn De Beste Websites & Blogs Over Ondernemen [Top 50 Nederland]
  De top 50 beste websites over ondernemerschap Wat zijn de beste websites over zelfstandig geld verdienen als ondernemer? Met andere woorden: op verantwoorde en zo ontspannen mogelijke wijze je eigen broek ophouden, banen scheppen en een prachtig merk bouwen. Als je je hierin gaat verdiepen – en dat hebben wij... Read more »
 • Dit Zijn De Beste Financiële Blogs Van Nederland [Top 50]
  De top 50 websites van financiële experts, FIRE movement bloggers en experts in financiële onafhankelijkheid bloggers en vloggers Oké, dat is een hele mondvol. Waar het op neerkomt, is het volgende: in dit uitgebreide artikel vind je de 50 allerbeste blogs voor als je op zoek bent naar financieel advies.... Read more »
  +

  Flexamedia - Blog

 • Wat is een domeinnaam?
  Ben je werkzaam als ondernemer en wil je een eigen website creëren? Of wil je een eigen online blog beginnen? Dan komt de term ‘domeinnaam’ vanzelf een keer voorbij. Hoe je het ook went of keert, wanneer je aan de slag gaat met het maken van een website, webshop of... Read more »
 • Wat hebben online marketing en een domeinnaam met elkaar te maken?
  De afgelopen jaren is online marketing voor bedrijven steeds belangrijker geworden. Ook voor kleine- en middelgrote bedrijven. Ben jij werkzaam als ondernemer? Dan weet je vast en zeker wel dat jouw doelgroep zich voornamelijk achter een scherm bevindt. In de meeste gevallen zal dit het scherm van een smartphone, tablet... Read more »
 • Maak je zakelijke e-mail succesvol
  Voor jou als ondernemer is e-mail één van de belangrijkste manieren waarop je communiceert. Klanten kunnen via de e-mail heel makkelijk al hun vragen stellen en potentiële klanten kunnen via de e-mail contact met je opnemen. Heb je een website waarop een contactformulier staat? Dan krijg je waarschijnlijk zelfs een... Read more »
 • Je huisstijl laten ontwerpen
  Waaraan kun je jouw bedrijf herkennen? De huisstijl van je bedrijf behoort tot het DNA voor je bedrijf. Maar wat is nu een goede huisstijl? Er is geen goede of foute huisstijl. Het belangrijkste van een huisstijl laten ontwerpen is dat er een stijl ontstaat die past bij jouw bedrijf... Read more »
 • Alle voordelen van vast nummer op mobiel
  Wil jij altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is een vast nummer op mobiel zeker aan te raden. Voorheen werd er voor vaste telefoon gebruik gemaakt van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. Niet heel handig wanneer je onderweg bent of het liefst werkt waar je wilt werken. Dit hoeft... Read more »
 • Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?
  Veel ondernemers die zich inschrijven bij de kamer van koophandel en dus een eigen bedrijf starten gebruiken hun eigen mobiele nummer als Zakelijke telefoonnummer. Echter is dit niet zo slim om dit te doen. Wanneer je dit namelijk doet bestaat de kans dat je Zakelijke leven en je privé leven... Read more »
 • Een eigen bedrijf starten? Regel alles in één keer.
  Met het ondernemerspakket van Flexamedia regel jij alles in één keer voor jouw bedrijf. Gefeliciteerd met het zetten van deze stap! Je gaat binnenkort jou eigen bedrijf starten. Hier komt nogal wat bij kijken. Je bent druk met het leggen van contacten met potentiële klanten. Bovendien moet er waarschijnlijk nog... Read more »
  +

  ManagementSite Netwerk

 • Jonge Bazen : De generatie van Johan Derksen en de \'woke- en cancel-\'cultuur...
  Bennie Jolink, de zanger van Normaal, viel Johan Derksen gisteren bij in een AD-interview. Derksen meldde deze week dat hij een halve eeuw terug een kaars tussen de benen van een dronken vrouw had gestoken. Niemand begrijpt waarom hij dit out of the blue vertelde, maar hij deed het wel... Read more »
 • ManagementSite.nl : De retentie-paradox: je moet loslaten om vast te houden
  “Zullen ze niet willen vertrekken?” is een vraag die ik vaak krijg als ik (HR-) directies voorstel om externe loopbaanbegeleiding aan te bieden aan hun medewerkers. Mijn antwoord is steevast: “Nee, in tegendeel”. Onze praktijkervaring, maar ook arbeidsmarktstudies tonen aan dat externe loopbaanbegeleiding retentie verbetert en engagement verhoogt[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Vijf manieren om het volledige potentieel van werknemers te benutten
  Nu we onze weg proberen te vinden in de nieuwe digitale realiteit na corona, is het belangrijker dan ooit dat organisaties het volledige potentieel van hun werknemers benutten. Ongeveer 42% van de gevraagde kernvaardigheden van banen is veranderd, dus bij- en omscholing is van het grootste belang[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Zo haal je meer uit informeel leiderschap
  Informeel leiderschap krijgt weinig aandacht in de organisatiekunde. Onterecht, informele leiders spelen een cruciale rol in innovatie en het beheersen van de informatiestromen. In een tijd van platte organisaties met autonome medewerkers worden ze bovendien steeds belangrijker[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Omarm de onzekerheid
  In de jaren zestig van de vorige eeuw ontdekte Martin Seligman een bijzonder fenomeen. In één van zijn experimenten maakte hij gebruik van elektrische schokken bij honden. Er werden steeds twee honden aan het experiment blootgesteld, waarbij één hond de duur van de schok kon beïnvloeden en de ander niet[...])... Read more »
 • De Laatste Meter : Gemeente Amsterdam pakt overlast darkstores flitsbezorgers aan
  De gemeente Amsterdam heeft drie vestigingen van darkstores met flitsbezorging in De Pijp aangeschreven om hen te bewegen tot sluiting. De vestigingen van deze darkstores met flitsbezorging zijn in strijd met het bestemmingsplan.)... Read more »
 • Jonge Bazen : Feedback op zijn Oost-Afrikaans: minder direct, maar toch helder...is dat niet beter?
  Je kunt leren van andere culturen. En dat geldt zeker als je als trainer mensen in Nairobi een training geeft. Twee jaar geleden deed ik dat. Het leukste moment was het moment dat we de groep wilden helpen met het geven van feedback. Wij kwamen aan met een leuk pakketje... Read more »
  +

  Artikelen – Zakelijkgroeien.nl

 • Deze 4 leertechnieken zorgen ervoor dat jij je zakelijke kennis snel vergroot
  Wanneer je een bedrijf hebt, wil je vanzelfsprekend dat deze zo goed mogelijk presteert. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want de concurrentie is vaak aan de heftige kant. Daarom is het zaak om ervoor te zorgen dat jij je zakelijke kennis zo snel mogelijk vergroot. Er zijn meerdere... Read more »
 • Vijf zaken om op orde te hebben als startende onderneming
  Als je een startende ondernemer bent, is het belangrijk dat je voorbereid bent op alle uitdagingen die je kunt verwachten. Er zijn veel dingen waar rekening mee moet worden gehouden om ervoor te zorgen dat jouw eerste stappen als ondernemer soepel verlopen. Van het organiseren van je boekhouding tot het... Read more »
 • Dit zijn de 4 redenen om goed op te letten met web hosting uitzoeken
  Elke bedrijf heeft wel web hosting nederland nodig. Anders kun je immers geen website lanceren waarmee je veel bezoekers aan kan trekken. Toch beseffen veel organisaties niet hoe cruciaal web hosting eigenlijk is. Daarom hebben we in deze blog 4 redenen voor je op een rijtje gezet waarmee je beter... Read more »
 • Met deze 4 tips blijf je als bedrijf relevant
  De Nederlandse markt staat bekend om het feit dat ze erg innovatief is. Hoewel dit ervoor zorgt dat deze economie volledig tot bloei is gekomen, kan het lastig zijn om als bedrijf relevant te blijven. Wil jij graag weten hoe je vermijdt dat je in de vergetelheid raakt? Dan is... Read more »
 • Zo zet je ChatGPT in om jouw bedrijf te laten groeien
  Er wordt al jaren gepraat over kunstmatige intelligentie, maar de lancering van ChatGPT lijkt een kantelpunt in de geschiedenis van AI te zijn. De voordelen en kansen van kunstmatige intelligentie zijn opeens, voorlopig gratis, beschikbaar voor iedere ondernemer en consument. Op het hoofdkwartier van Google is het zelf code rood,... Read more »
 • Creëer de ideale thuiswerkplek in de tuin
  Door de afgelopen jaren heen heeft het begrip ‘thuiswerken’ een flinke boost gekregen. Waar we voorheen nog aan de keukentafel werkten, nemen we onze thuiswerkplek steeds serieuzer. Het is daarom ook steeds populairder om je thuiswerkplek ergens ander te creëren. Denk eens aan je eigen tuin! In dit artikel nemen... Read more »
 • Jouw webshop, hosting en boekhouding in één
  In de afgelopen jaren shoppen steeds meer mensen comfortabel vanuit hun luie stoel thuis; dat betekent dat het eigenlijk geen beter moment is daar iets mee te gaan doen. Heb je een goed product die je graag wilt aanbieden en denk je dat het een niche in de markt is?... Read more »
  +

  Business AM

 • Einaudi, als muziek in de mond
  Onlangs was ik op een prachtig feest van vrienden die 60 werden. Allebei mensen die al een leven achter zich hebben en elkaar nu gevonden hebben om een nieuw hoofdstuk in het leven te starten. Zo mooi als ze daarover kunnen vertellen, zo mooi vertelden ze ook over de zoektocht... Read more »
 • Wijn Insider: zeg het met een opschrift
  T-shirts met opschriften, dat zit in de lift. Aantonen waar je vandaan komt bijvoorbeeld, dat blijft een basisbehoefte voor velen. “Wuk”, “Boy means Sweater” of “Mo how zeg” doet meestal vermoeden dat er een West-Vlaming voor je neus staat. Ook postcodes kom je vaak tegen in het straatbeeld en dat... Read more »
 • Duolingo bouwt een app voor het leren van muziek
  Duolingo, de app waarmee je talen kunt leren, bouwt naar verluidt een app om muziekles te geven. Het bedrijf zoekt een expert in muziekeducatie die zowel theoretische kennis als praktische onderwijservaring heeft.... Read more »
 • Duitsland bereikt dan toch akkoord met EU over koolstofvrije synthetische brandstoffen
  Duitsland heeft een akkoord bereikt met de Europese Unie over een wet die stelt dat nieuwe auto’s vanaf 2035 volledig koolstofneutraal moeten zijn. Het land kantte zich enkele weken terug tegen het voorstel, omdat CO2-neutrale synthetische brandstoffen toen niet werden opgenomen in het plan. In het nieuws: De Duitse overheid... Read more »
 • Kwantumcomputing lijkt magie, maar is het niet
  Liggen goed beveiligde nucleaire codes straks zomaar voor het grijpen? Vandaag lijkt het allemaal nog vrij onwaarschijnlijk, maar over een paar jaar is het misschien niet meer uitgesloten. De oorzaak? Kwantumcomputing, een nieuwe generatie computers die onze samenleving grondig door elkaar gaat schudden, zowel positief als negatief. Paniek is niet... Read more »
 • Duitsland en Frankrijk in de clinch over kernenergie tijdens Europese top
  Wil jij op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de innovatieve energiesector? Schrijf je via deze link in voor een wekelijks overzicht van de interessantste verhalen over een grondlegger van onze welvaart, gecureerd door Andrei Stiru. Op donderdag 23 en vrijdag 24 maart kwamen de regeringsleiders van... Read more »
 • Frans controversieel videobewakingssysteem gaat er komen ondanks stevige kritiek
  Het controversiële videobewakingssysteem – dat moet worden gebruikt tijdens de Olympische Spelen van 2024 in Parijs – is afgelopen week door de Franse Senaat, na een meer dan zeven uur durende verhitte discussie, goedgekeurd. De tekst kan nog worden aangevochten bij het hoogste constitutionele hof van het land. De essentie:... Read more »