Zakelijk Nederland

Zakelijk, werk, motivatie en meer

banner-versio
No RSS Item
  +

  Zakelijke Tips

 • Waarom zijn Steel Blue werkschoenen geschikt voor jouw werkomgeving?
  Als het aankomt op werkschoenen, is veiligheid en stijl van het grootste belang. Steel Blue werkschoenen bieden beide aspecten in overvloed. In dit artikel zullen… Het bericht Waarom zijn Steel Blue werkschoenen geschikt voor jouw werkomgeving? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Verduisterende Rolgordijnen Kopen: Creëer de Perfecte Slaapomgeving
  Een goede nachtrust is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Een van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van onze slaap beïnvloeden, is de hoeveelheid… Het bericht Verduisterende Rolgordijnen Kopen: Creëer de Perfecte Slaapomgeving verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Optimalisatie van Raamdecoratie: Magneet Plisségordijnen Zonder Boren
  Bent u op zoek naar een innovatieve en praktische oplossing voor uw raamdecoratie? Overweeg dan de veelzijdige magneet plisségordijnen zonder boren. Deze moderne raamdecoratie combineert… Het bericht Optimalisatie van Raamdecoratie: Magneet Plisségordijnen Zonder Boren verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Ontdek de Perfecte Dames Werkschoenen voor Jouw Veiligheid en Comfort op werkvloer
  Als moderne vrouwelijke professional weet je dat de juiste uitrusting op de werkvloer van cruciaal belang is. Dames werkschoenen zijn niet alleen een essentieel onderdeel… Het bericht Ontdek de Perfecte Dames Werkschoenen voor Jouw Veiligheid en Comfort op werkvloer verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Elektrische Jaloezieën van Aluminium: Perfect voor Jouw Interieur
  Ben je op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor je huis? Overweeg dan elektrische jaloezieën van aluminium. Deze moderne en stijlvolle oplossing biedt niet alleen… Het bericht Elektrische Jaloezieën van Aluminium: Perfect voor Jouw Interieur verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Waarom 24 uurs bureaustoelen onmisbaar zijn op vrijwel iedere werkplek
  In de moderne arbeidscultuur, waarin flexibiliteit en efficiëntie de boventoon voeren, is het belangrijk om de werkplekken te voorzien van meubilair dat aan de diverse… Het bericht Waarom 24 uurs bureaustoelen onmisbaar zijn op vrijwel iedere werkplek verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Optimaliseer Je Opslagruimte met Gebruikte Palletstellingen: Een Duurzame Keuze
  In een wereld waar efficiëntie en ruimtegebruik van cruciaal belang zijn, is het vinden van de juiste opslagoplossingen essentieel voor bedrijven van elke omvang. Of… Het bericht Optimaliseer Je Opslagruimte met Gebruikte Palletstellingen: Een Duurzame Keuze verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
  +

  Bedrijvenconsultant

 • Kim de Graeve: Review & Ervaringen 2023 [Aanrader?]
  Helpt deze financiële coach Kim de Graeve je echt naar financiële vrijheid? Het zoeken naar financiële stabiliteit is voor veel mensen, waaronder mij, een grote droom. De realiteit is echter dat het vaak lastig is om slim om te gaan met geld. Hoe weet je waar je jouw geld slim... Read more »
 • Is Kim Rietvink een goede coach? [Review & Ervaringen 2023]
  Kim Rietvink, dé coach voor een succesvolle carrière? We kennen het allemaal wel, dat gevoel dat jouw routine niet meer de voldoening geeft die het eerst had. Ondanks dat het altijd te maken heeft met zijn unieke redenen, krijgen we wel te maken met dezelfde symptomen. Vaak is de levenslust... Read more »
 • Resultmentor Naima Amda: Review & Ervaringen 2023
  Resultmentor Naima: Is de Personal Growth Academy echt een ondersteuning voor jouw persoonlijke groei? Heb jij veel grote ideeën, maar loop je vast op de uitwerking ervan? Heb je het gevoel dat je een stok achter de deur nodig hebt om gefocust te blijven? Dit is normaal. Veel mensen houden... Read more »
 • Dutch Digital Nomad: Aanrader? Review & Ervaringen [2023]
  Is Dutch Digital Nomad écht de weg naar vrijheid? En hun Online Business Academy? Veel van ons hebben een lust om de wereld te ontdekken. Hoe graag we iedere week het vliegtuig in willen stappen of een uitje willen maken naar een nieuwe plek, we hebben hier helaas vaak niet... Read more »
 • Nies Cools: Aanrader? Review & Ervaringen [2023]
  Is de Instagram cursus van Nies Cools de hype waard? We kunnen tegenwoordig niet meer rondom social media. Het maakt niet uit of jij een lokaal bedrijf bent of internationaal te werk gaat, het is belangrijk dat jouw merk of bedrijf online goed zichtbaar zijn. Hoe voorheen potentiële klanten jouw... Read more »
 • Alfavrouwen Amy & Jessica: Aanrader? Review & Ervaringen [2023]
  Is Alfavrouwen Amy & Jessica een waardevol lidmaatschap? Ondernemerschap biedt je zoveel mogelijkheden, maar er komen ook zoveel struikelblokken op je pad. Hoe graag je ook werkt aan jouw eigen bedrijf, soms worden deze struikelblokken te veel. Vooral vrouwelijke ondernemers moeten vaak extra hard werken om hetzelfde succes als mannen... Read more »
 • Review: Schrijven Voor Het Brein [Ervaringen 2023]
  Schrijven voor het Brein, is het een waardevolle online cursus? Het schrijven van pakkende teksten is nu nog belangrijker dan ooit. Door de grote massa aan reclames, wereldnieuws en social media, is het lastig om jezelf te laten horen aan de rest. Echter, wanneer jij pakkende teksten weet te schrijven... Read more »
  +

  Flexamedia - Blog

 • ClearVox Nexxt bij Flexamedia: Revolutioneer Uw Zakelijke Communicatie
  Bent u op zoek naar een betrouwbare en geavanceerde VoIP-oplossing voor uw bedrijf? Flexamedia biedt ClearVox Nexxt aan, een all-in-one cloud VoIP-oplossing, voor slechts €20 per maand, inclusief onbeperkt bellen. Ontdek hieronder de veelzijdige mogelijkheden van ClearVox Nexxt en hoe het uw zakelijke communicatie kan transformeren. ClearVox Nexxt: Een Compleet... Read more »
 • Wat zijn de kosten voor het overzetten van een domeinnaam?
  Wat zijn de Kosten voor het Overzetten van een Domeinnaam? Kort gezegd, neem je eigendom over van een domeinnaam door middel van het overzetten naar een web hosting bedrijf, dan betaal je normaliter eenmalige kosten voor het verstrekken van je domeinnamenregistratie. Onze organisatie, Flexamedia, staat garant voor de laagste domein... Read more »
 • Wat is het verschil tussen webhosting en domein?
  Webhosting – Wat is het? Webhosting is het proces van het verstrekken van NET-server gehoste ruimte waarmee website eigenaren hun website content, zoals HTML bestanden, afbeeldingen en andere content, gepubliceerd en wereldwijd toegankelijk gemaakt kan worden. Bij webhosting wordt uw website opgeslagen op een server, net zoals uw computer. Dit... Read more »
 • Wat is de goedkoopste domeinregistreerder?
  Hoe kies ik de juiste domeinregistrant? De domeinregistrant die je kiest, is van groot belang. Je wilt geen teleurstellingen meemaken. Daarom wil je een betrouwbare, voordelige en toonaangevende dienstregistrant waar je op kunt vertrouwen. Maar hoe kies je de juiste domeinregistrant? Om te beginnen moet je bekijken wat de beste... Read more »
 • Is webhosting nodig?
  Waarom is webhosting nodig? Websites zijn niets zonder een webhost. Webhosting is een dienst waarmee je een website kan hosten op een server waardoor je website publiekelijk toegankelijk is. Webhosting is noodzakelijk omdat je anders geen website online kan hosten. Als je geen webhosting hebt, zal niemand je website bezoeken... Read more »
 • Hoe kan ik een WordPress-website sneller maken?
  Beginnen met WordPress Als je wilt beginnen met een WordPress-website, heb je een domeinnaam nodig en webhosting nodig. De domeinnaam is het adres van je website. De webhosting maakt je zichtbaar op het internet. Vervolgens kun je WordPress installeren via een one-click-installer of via een hosting-account of FTP-programma. Als je... Read more »
 • Hoe kan je makkelijk webhosting verhuizen
  Waarom zou je hosting verhuizen? Wanneer je graag een betere online ervaring voor jouw klanten wilt creëren, dan is hosting verhuizen een must. Ondanks dat dit een tijdrovende taak kan zijn, is het een noodzakelijke stap als je in 2021 serieus aan de slag wilt gaan met je website. Verhuizing... Read more »
  +

  ManagementSite Netwerk

 • Jonge Bazen : De generatie van Johan Derksen en de \'woke- en cancel-\'cultuur...
  Bennie Jolink, de zanger van Normaal, viel Johan Derksen gisteren bij in een AD-interview. Derksen meldde deze week dat hij een halve eeuw terug een kaars tussen de benen van een dronken vrouw had gestoken. Niemand begrijpt waarom hij dit out of the blue vertelde, maar hij deed het wel... Read more »
 • ManagementSite.nl : De retentie-paradox: je moet loslaten om vast te houden
  “Zullen ze niet willen vertrekken?” is een vraag die ik vaak krijg als ik (HR-) directies voorstel om externe loopbaanbegeleiding aan te bieden aan hun medewerkers. Mijn antwoord is steevast: “Nee, in tegendeel”. Onze praktijkervaring, maar ook arbeidsmarktstudies tonen aan dat externe loopbaanbegeleiding retentie verbetert en engagement verhoogt[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Vijf manieren om het volledige potentieel van werknemers te benutten
  Nu we onze weg proberen te vinden in de nieuwe digitale realiteit na corona, is het belangrijker dan ooit dat organisaties het volledige potentieel van hun werknemers benutten. Ongeveer 42% van de gevraagde kernvaardigheden van banen is veranderd, dus bij- en omscholing is van het grootste belang[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Zo haal je meer uit informeel leiderschap
  Informeel leiderschap krijgt weinig aandacht in de organisatiekunde. Onterecht, informele leiders spelen een cruciale rol in innovatie en het beheersen van de informatiestromen. In een tijd van platte organisaties met autonome medewerkers worden ze bovendien steeds belangrijker[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Omarm de onzekerheid
  In de jaren zestig van de vorige eeuw ontdekte Martin Seligman een bijzonder fenomeen. In één van zijn experimenten maakte hij gebruik van elektrische schokken bij honden. Er werden steeds twee honden aan het experiment blootgesteld, waarbij één hond de duur van de schok kon beïnvloeden en de ander niet[...])... Read more »
 • De Laatste Meter : Gemeente Amsterdam pakt overlast darkstores flitsbezorgers aan
  De gemeente Amsterdam heeft drie vestigingen van darkstores met flitsbezorging in De Pijp aangeschreven om hen te bewegen tot sluiting. De vestigingen van deze darkstores met flitsbezorging zijn in strijd met het bestemmingsplan.)... Read more »
 • Jonge Bazen : Feedback op zijn Oost-Afrikaans: minder direct, maar toch helder...is dat niet beter?
  Je kunt leren van andere culturen. En dat geldt zeker als je als trainer mensen in Nairobi een training geeft. Twee jaar geleden deed ik dat. Het leukste moment was het moment dat we de groep wilden helpen met het geven van feedback. Wij kwamen aan met een leuk pakketje... Read more »
  +

  Artikelen – Zakelijkgroeien.nl

 • Nieuw bedrijfspand nodig? Hier moet je aan denken!
  Het opzetten van een kantoor vanaf het begin is veel werk, maar als het op de juiste manier wordt gedaan, levert het enorm veel voordelen op. Je krijgt er namelijk een productieve en efficiënte werkplek voor terug. Dus, waar moet je nu eigenlijk aan denken wanneer je een nieuw kantoor... Read more »
 • 4 tips om geld te besparen als ondernemer
  Hoewel niemand de toekomst kan voorspellen, lijken veel signalen te wijzen op een mogelijke economische terugval. Mensen geven minder geld uit, de situatie op de arbeidsmarkt is onzeker en hoewel de stijging van de prijzen wat afneemt, is er nog steeds inflatie. Gelukkig hebben ondernemers een aantal belangrijke lessen geleerd... Read more »
 • Zo maak jij de werkplek LGBTQ-vriendelijk
  Als je eigen baas bent, wil je als het goed is dat al je werknemers zich prettig voelen onder jou en dat de werkplek een fijne en inclusieve plek is. De werkplek is immers voor veel mensen een soort tweede thuis. Helaas is de emancipatie van de LGBTQ-gemeenschap nog steeds... Read more »
 • Verzendopties voor je webshop: welke kies jij?
  Het kiezen van de juiste verzendopties voor je webshop is essentieel voor een succesvolle e-commerceonderneming. Verschillende bedrijven hebben verschillende voorkeuren als het gaat om de bezorging van hun bestellingen. In deze blogpost delen we de verschillende verzendopties die beschikbaar zijn voor webwinkeliers en delen we tips om de juiste keuzes... Read more »
 • 7 redenen waarom een zakelijke lening aanvragen interessant kan zijn voor jou
  Tegenwoordig kan je via het internet vrij eenvoudig zakelijke leningen vergelijken en ook aanvragen. Hierbij is de ene zakelijke rekening is de andere niet. Het aanbod aan zakelijke leningen is in Nederland dan ook behoorlijk groot. Hoe weet je dan welke lening het beste bij jou past? Onze tip: vergelijk... Read more »
 • Zo kun je customer data platform software integreren in je huidige bedrijfsprocessen
  In de huidige digitale wereld is het verzamelen en analyseren van klantgegevens essentieel voor het succes van een bedrijf. Een Customer Data Platform (CDP) is een krachtige tool die bedrijven in staat stelt om klantgegevens te verzamelen, te beheren en te activeren. Het integreren van CDP software  in je bestaande... Read more »
 • Je eerste factuur versturen
  De eerste factuur versturen, de beloning voor jouw geleverde werk! Vaak is dit versturen best spannend als je voor jezelf start. Maar je zult er snel genoeg aan wennen 😉 Maar die eerste keer, dat is altijd wel een bijzonder moment. Zoals wel met meer in het leven. Daarom leggen... Read more »