Zakelijk Nederland

Zakelijk, werk, motivatie en meer

  +

  Zakelijke Tips

 • Goede reclame voor je bedrijf
  Er zijn veel verschillende manieren om je bedrijf bekend te maken. Een bekend bedrijf heeft namelijk veel klanten of bezoekers. Je kan nog zo goed… Het bericht Goede reclame voor je bedrijf verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • De 5 voordelen van kantoorruimte huren in Amsterdam
  Bent u geïnteresseerd in kantoorruimte te huur in Amsterdam? Het is een enorme investering om uw bedrijf in deze stad te vestigen, maar u krijgt… Het bericht De 5 voordelen van kantoorruimte huren in Amsterdam verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Wat heb je nodig om een pakket te versturen?
  Om een pakket versturen zo snel en makkelijk mogelijk te maken, heb je een aantal dingen nodig. Ten eerste heb je het juiste adres van… Het bericht Wat heb je nodig om een pakket te versturen? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Dit zijn de trends voor businesstassen van 2021
  Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe business tas is het natuurlijk van belang dat hij aan bepaalde eisen voldoet. Je moet je werkgerief… Het bericht Dit zijn de trends voor businesstassen van 2021 verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Wanneer wordt er gebruik gemaakt van assessments?
  Wanneer een Assessment bureau  Verschoor oudshoorn assessments ontwikkelt. Is dit vaak voor bedrijven en organisaties die willen meten of een kandidaat voor een functie geschikt… Het bericht Wanneer wordt er gebruik gemaakt van assessments? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Klantgeleiding
  Klantgeleiding is het ondersteunen van een dienstenafnemer. Dit is meestal de klant. De klant wordt ondersteund bij het vinden van de juiste dienst. Dit kan… Het bericht Klantgeleiding verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Kies voor gebruikte kantoormeubelen
  Bent u van plan om kantoormeubelen aan te schaffen, kies dan niet gelijk voor nieuwe meubels, maar overweeg ook eens gebruikte kantoormeubelen. Overal ter wereld… Het bericht Kies voor gebruikte kantoormeubelen verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
  +

  Bedrijvenconsultant

 • Top 10 beste FIRE-movement experts in Nederland [2021]
  Welke experts moet je echt volgen als je geïnteresseerd bent in de FIRE-movement? FIRE staat voor Financial Independence, Retire Early. In samenwerking met het #1 Nederlandse beleggersplatform Beleggersplek.nl hebben we de top 10 van Nederland beoordeeld, geselecteerd en samengesteld. Top 10 beste FIRE-movement experts in Nederland Wil jij financiële onafhankelijkheid... Read more »
 • Beste Financiële Onafhankelijkheid-Experts Nederland [2021 Update]
  Welke experts moet je volgen om alle ins en outs te leren over financiële onafhankelijkheid? Wij vertellen je hier wie wij de beste van Nederland vinden, in samenwerking met de redactie van Beleggersplek.nl. Lees verder voor onze top 10 experts over financiële onafhankelijkheid. Beste financiële onafhankelijkheid Experts Nederland 1. Meetings... Read more »
 • Video10 Tips: Urenregistratie Voor Ondernemers / ZZP-ers [Met Voorbeeld]
  Als ondernemer, ZZP-er of freelancer moet je aan het urencriterium voldoen, onder andere om aanspraak te maken op de zelfstandigenaftrek. Hoe kun je je urenadministratie het beste bijhouden? Wij vertellen het je in deze 10 tips… 10 tips om je urenadministratie als ondernemer goed aan te pakken Urenregistratie, het valt... Read more »
 • Snel Geld Verdienen: Alle 95 Beste Manieren [Lijst]
  Wat zijn de meest voorkomende manieren en wat zijn de beste manieren om snel geld te verdienen? Wij hebben de populairste en beste ideeën voor je op een rijtje gezet. Lees verder en raak vandaag nog geïnspireerd om snel geld te verdienen. Snel Geld Verdienen: de beste manieren (snel geld... Read more »
 • VideoTibor Olgers Review & Ervaringen 2021: Goede Business Coach?
  Wil je starten met een bedrijf of ben je al begonnen, maar zoek je een boost voor je bedrijfsactiviteiten of dagelijkse ritme? Tibor kan je op weg helpen en het verschil maken, door je weer perspectief te geven en je mindset te verbeteren. Zijn de programma's van Tibor een zinvolle,... Read more »
 • Omzet Verhogen Bestaande Klanten [Bijverkoop Stimuleren Tips]
  Hoe kun je je omzet makkelijk verhogen door simpelweg méér uit je huidige klanten te halen? In dit artikel geven we je de beste tips waarmee je bijverkoop eenvoudig stimuleert en meer verdient. Lees verder… Simpele manieren om je online omzet te verdrievoudigen Je hebt al een webwinkel waarin mensen... Read more »
 • VideoMarketing-Strategieën: Overzicht Met Alle Modellen [2021]
  Wat zijn de strategische marketingmodellen die je zeker moet gebruiken voor jouw businessplan of strategisch marketinplan? Hier vind je een compleet overzicht met uitleg voor ieder marketingmodel. Lees verder… De meest essentiële modellen voor jouw marketing-strategie Wat zijn de essentiële strategische marketingmodellen die je moet gebruiken? We hebben ze gesorteerd... Read more »
  +

  Flexamedia - Blog

 • Je huisstijl laten ontwerpen
  Waaraan kun je jouw bedrijf herkennen? De huisstijl van je bedrijf behoort tot het DNA voor je bedrijf. Maar wat is nu een goede huisstijl? Er is geen goede of foute huisstijl. Het belangrijkste van een huisstijl laten ontwerpen is dat er een stijl ontstaat die past bij jouw bedrijf... Read more »
 • Alle voordelen van vast nummer op mobiel
  Wil jij altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is een vast nummer op mobiel zeker aan te raden. Voorheen werd er voor vaste telefoon gebruik gemaakt van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. Niet heel handig wanneer je onderweg bent of het liefst werkt waar je wilt werken. Dit hoeft... Read more »
 • Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?
  Veel ondernemers die zich inschrijven bij de kamer van koophandel en dus een eigen bedrijf starten gebruiken hun eigen mobiele nummer als Zakelijke telefoonnummer. Echter is dit niet zo slim om dit te doen. Wanneer je dit namelijk doet bestaat de kans dat je Zakelijke leven en je privé leven... Read more »
 • Een eigen bedrijf starten? Regel alles in één keer.
  Met het ondernemerspakket van Flexamedia regel jij alles in één keer voor jouw bedrijf. Gefeliciteerd met het zetten van deze stap! Je gaat binnenkort jou eigen bedrijf starten. Hier komt nogal wat bij kijken. Je bent druk met het leggen van contacten met potentiële klanten. Bovendien moet er waarschijnlijk nog... Read more »
 • Wat is WordPress en wat zijn de voordelen hiervan?
  In het kort gezegd is WordPress een content management systeem. Dit is een systeem waarmee je een website kunt maken en kunt onderhouden. Ooit was WordPress vooral bedoeld als een simpel blog systeem, maar dat is al lang verleden tijd. Tegenwoordig kun je namelijk met WordPress veel meer. WordPress is... Read more »
 • Waarom een zakelijke website laten maken?
  Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een (zakelijke) website te laten maken voor hun onderneming, maar waarom doen ze dat? Vandaag leggen we je uit wat de voordelen zijn een eigen website en hoe je dit het best kan aanpakken. Veel potentie in een zakelijke website laten maken. In 2017... Read more »
 • 7 Netwerkbeveiligingstips voor jou onderneming
  netwerkbeveiliging van toepassing op jou onderneming Bedreigingen en kwetsbaarheden op het gebied van netwerkbeveiliging blijven een nachtmerrie voor kleine bedrijven. Daarom is het onderwerp netwerkbeveiliging en hoe het van toepassing is op jou bedrijf zwaarwegend. Kleine bedrijven  zijn verantwoordelijk voor 43% van alle datalekken. Netwerkbeveiliging kan bestaan ​​uit alle middelen... Read more »
  +

  Management Site

 • Jonge Bazen : De organisatietoekomst is aan blije meisjes (en jongens)
  Duurzaamheid, diversiteit en aantrekkelijkheid zijn drie belangrijke kenmerken van de organisatie van de toekomst. Een toekomst die ook nog eens gevormd zal gaan worden door algoritmes en robots. Dat vraagt nogal wat van ondernemers, leiders en managers. Mede hierom schreef ik in 2020 een soort reisgids voor het leiderschap van... Read more »
 • ManagementSite.nl : Interview met Myrthe van der Erve
  The Next Web Conference is een jaarlijks event voor de tech-branch. Sprekers en bezoekers over de gehele wereld komen bijeen om te praten over de nieuwste ontwikkelingen. De eerste editie was in 2006 en in 2019 hebben de oprichters Boris Veldhuijzen van Zanten en Patrick de Laive een meerderheidsbelang verkocht... Read more »
 • Jonge Bazen : Hoe ego ontstaat en vergaat (allegorie)
  Een wat langer verhaal over hoe ego/superego ontstaat en vergaat. Ga er rustig voor zitten...het is gisteren geschreven en moet nog herschreven, maar ik wilde het je niet onthouden. Met fouten en al.... En nou en of dit betrekking heeft op jou in je business. Het aardige is dat je... Read more »
 • ManagementSite.nl : Vorm geven aan verandering
  Wat drijft vooruitgang en innovatie bij mensen? Belangrijke aanwijzingen zijn te vinden bij doorbraken en andere succesmomenten van mensen. Denk bijvoorbeeld aan de Wright Brothers. Zij hadden niets wat wij beschouwen als het recept voor succes. Zij hadden geen geld; ze betaalden hun droom met de opbrengst van hun fietsenwinkel[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Vertrouwen kun je niet geven!
  Vertrouwen geven wordt gezien als een belangrijke vaardigheid voor leidinggevenden, verkopers, artsen, etc. Vertrouwen kun je zien als de smeerolie van elke relatie. Zonder vertrouwen lopen relaties vast. Vertrouwen heeft iets ongrijpbaars. Onlangs poogde Rutte er gemakkelijk mee weg te komen door te zeggen dat de bevolking opnieuw vertrouwen dient... Read more »
 • Jonge Bazen : Het verrassend moderne leiderschap van Jezus van Nazareth
    Wie goed leiderschap nastreeft in zijn leven, kan veel leren van de groten uit de geschiedenis. Mede hierom schreef ik het boek over de historische Jezus, \'De moed van Jesjoea\'. Het kwam onlangs uit en het is toegankelijk voor iedereen die iets met leiderschap heeft.  Gelovig of niet gelovig... Read more »
 • ManagementSite.nl : Leiding geven bij zelforganisatie
  Je wilt meer loslaten, minder er boven op zitten, maar hoe houdt je dan overzicht? Nieuw leiderschap betekent ruimte en eigenaarschap geven aan collega’s, maar hoe biedt je support en ondersteuning als het niet goed loopt? Het is zoeken en balanceren. Leiderschap van de toekomst is minder zenden, oplossen, plannen... Read more »
  +

  Artikelen – Zakelijkgroeien.nl

 • Klanten aan je binden? Zo doe je dat!
  ‘Word ook een klantmagneet’, of ‘Verhoog vandaag nog je omzet met dit XYZ-stappenplan!’ Je hoeft maar even over Facebook te struinen en de schreeuwerige Facebook-ads komen je tegemoet. Zo’n weggever is natuurlijk een prima idee om potentiële klanten aan je te binden, maar vaak geef je bij zo’n actie zelf... Read more »
 • 5 tips om je facturen sneller uitbetaald te krijgen
  Ik vind het één van de leukste aspecten aan het ondernemerschap: het versturen van facturen. Want als je je best hebt gedaan voor een klant, wil je de beloning daarvoor natuurlijk binnen afzienbare tijd terugzien op je zakelijke bankrekening. Alleen… nemen niet álle klanten het zo nauw met tijdig betalen.... Read more »
 • Beste boekhoudprogramma’s zzp
  Tegenwoordig zijn er meer dan 50 boekhoudpakketten op de markt voor zzp’ers en freelancers. Boekhoudsoftware waarmee je als zzp’er prima uit de voeten kan. Maar elk programma heeft wel zijn voor- en nadelen. Ook liggen de prijzen flink uit elkaar. Daarom hebben wij de 25 meest populaire boekhoudprogramma’s voor zzp’ers... Read more »
 • 8 tips voor effectief thuiswerken als ondernemer
  Steeds vaker werken ondernemers vanuit huis. Thuiswerken is echter een heel andere ervaring dan werken op een kantoor. Hoe blijf je productief en houd je contact met anderen? Deze tien tips helpen jou om optimaal thuis te kunnen werken! Tip 1: richt een werkplek in Heb jij ruimte in huis... Read more »
 • Wat zeg jouw kledingstijl over jou als leidinggevende
  Jouw kledingstijl zegt meer over jou dan je wellicht denkt. Niet alleen in je persoonlijke leven, maar zeker ook als leidinggevende. Werknemers zullen namelijk snel conclusies trekken uit de manier waarop jij je kleedt. Het geeft aan in hoeverre je representatieve kleding belangrijk vindt, welk beeld je naar buiten en... Read more »
 • Facturen in bitcoin verwerken in je boekhouding
  2013 was het jaar dat de bitcoin de digitale valutamarkt begon over te nemen. De munt heeft sindsdien dalen en pieken gehad. De bitcoin was de eerste digitale valuta die zo’n hoge waarde bereikte. Sinds het ontstaan van bitcoin hebben veel internetondernemers interesse getoond in de wereld van cryptocurrency. Ben... Read more »
 • Wat is het verschil tussen een boekhouder en accountant?
  Het is nou niet bepaald een hobby van de meeste zzp’ers: het bijhouden van je administratie. Toch ben je als ondernemer verplicht om een goede boekhouding te voeren. Een boekhouder of accountant kan je daarbij helpen. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen die twee? Denk je aan een boekhouder, dan... Read more »
Mijn Web Nieuws