Zakelijk Nederland

Zakelijk, werk, motivatie en meer

  +

  Zakelijke Tips

 • Nieuw apparatuur, nieuwe telefoonabonnementen
  Het is tegenwoordig erg normaal om een telefoon te kopen en daarbij meteen een abonnement af te sluiten voor onbeperkt internet, belminuten, sms’jes, etc. Maar… Het bericht Nieuw apparatuur, nieuwe telefoonabonnementen verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Heb jij je salarisadministratie onder controle?
  Op het eerste gezicht lijkt het beheren van de salarisadministratie misschien een eenvoudige, duidelijke taak. Je bezorgt al je werknemers op tijd loonstrookjes en iedereen… Het bericht Heb jij je salarisadministratie onder controle? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Diensten die je als bedrijf beter uitbesteed
  Als grote organisatie ben je wellicht gewend om alle kennis in huis te halen en weinig uit te besteden. Veel kun je echter beter wel… Het bericht Diensten die je als bedrijf beter uitbesteed verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Wat te doen na je pensioen? | Vrijwilligerswerk
  Wanneer je gepensioneerd bent, heb je zeeën van tijd. Sommigen kijken reikhalzend uit naar deze periode waarin ze van alles kunnen uitvoeren, waar ze gedurende… Het bericht Wat te doen na je pensioen? | Vrijwilligerswerk verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Welke soorten assessmentbureaus zijn er?
  Als je het hebt over een assessment bureau, is het nog niet gelijk duidelijk waar je het dan over hebt. Er zijn namelijk twee soorten… Het bericht Welke soorten assessmentbureaus zijn er? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Schoonmaakbedrijf Hendriksen staat garant voor een helder schoon resultaat
  Tegenwoordig stellen we steeds hogere eisen aan een professionele schoonmaak. Schakel ook specialisten in om te zien wat deze voor uw persoonlijke hygiëne op de… Het bericht Schoonmaakbedrijf Hendriksen staat garant voor een helder schoon resultaat verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • De leukste manier om je medewerkers te bedanken
  Tevreden werknemers werken harder. Daarom is het als ondernemer met medewerkers belangrijk om hier regelmatig aandacht aan te besteden. We geven graag een paar ideeën… Het bericht De leukste manier om je medewerkers te bedanken verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
  +

  Bedrijvenconsultant

 • Beste Financiële Onafhankelijkheid-Experts Nederland [2021 Update]
  Welke experts moet je volgen om alle ins en outs te leren over financiële onafhankelijkheid? Wij vertellen je hier wie wij de beste van Nederland vinden. Lees verder voor onze top 10 experts over financiële onafhankelijkheid. Beste financiële onafhankelijkheid Experts Nederland 1. Meetings In The Sun – succesvol remote leren... Read more »
 • Video10 Tips: Urenregistratie Voor Ondernemers / ZZP-ers [Met Voorbeeld]
  Als ondernemer, ZZP-er of freelancer moet je aan het urencriterium voldoen, onder andere om aanspraak te maken op de zelfstandigenaftrek. Hoe kun je je urenadministratie het beste bijhouden? Wij vertellen het je in deze 10 tips… 10 tips om je urenadministratie als ondernemer goed aan te pakken Urenregistratie, het valt... Read more »
 • Snel Geld Verdienen: Alle 95 Beste Manieren [Lijst]
  Wat zijn de meest voorkomende manieren en wat zijn de beste manieren om snel geld te verdienen? Wij hebben de populairste en beste ideeën voor je op een rijtje gezet. Lees verder en raak vandaag nog geïnspireerd om snel geld te verdienen. Snel Geld Verdienen: de beste manieren (snel geld... Read more »
 • VideoTibor Olgers Review & Ervaringen 2021: Goede Business Coach?
  Wil je starten met een bedrijf of ben je al begonnen, maar zoek je een boost voor je bedrijfsactiviteiten of dagelijkse ritme? Tibor kan je op weg helpen en het verschil maken, door je weer perspectief te geven en je mindset te verbeteren. Zijn de programma's van Tibor een zinvolle,... Read more »
 • Omzet Verhogen Bestaande Klanten [Bijverkoop Stimuleren Tips]
  Hoe kun je je omzet makkelijk verhogen door simpelweg méér uit je huidige klanten te halen? In dit artikel geven we je de beste tips waarmee je bijverkoop eenvoudig stimuleert en meer verdient. Lees verder… Simpele manieren om je online omzet te verdrievoudigen Je hebt al een webwinkel waarin mensen... Read more »
 • VideoMarketing-Strategieën: Overzicht Met Alle Modellen [2021]
  Wat zijn de strategische marketingmodellen die je zeker moet gebruiken voor jouw businessplan of strategisch marketinplan? Hier vind je een compleet overzicht met uitleg voor ieder marketingmodel. Lees verder… De meest essentiële modellen voor jouw marketing-strategie Wat zijn de essentiële strategische marketingmodellen die je moet gebruiken? We hebben ze gesorteerd... Read more »
 • Affiliates Vinden: Zo Werf Je Kwalitatieve Affiliates Voor Jouw Producten
  Hoe kom je aan affiliates? En hoe presenteer je jouw producten en jouw beloningen zodat je je affiliates enthousiast maakt om voor jou aan de slag te gaan? Lees verder voor onze beste tips om kwalitatieve affiliates te vinden… Tip 1: Meld je aan bij affiliate-netwerken om affiliates aan te... Read more »
No RSS Item
  +

  Management Site

 • ManagementSite.nl : Organisatie-inrichting is van waarde ook bij cultuur- en gedragsverandering
  In organisaties is de verandering en ontwikkeling van cultuur en gedrag een belangrijk speerpunt. Het begrijpen en beïnvloeden van cultuur en gedrag krijgt in organisaties dan ook steeds meer aandacht om tot succesvolle verandering te kunnen komen. Wij beschouwen het als risico dat overmatige aandacht voor cultuur en gedrag andere... Read more »
 • ManagementSite.nl : Controlekramp
  In 1806 verloor het Pruisische leger van Napoleon in de slag bij Jena en Auerstedt. Een genadeloze slag, die bijna het einde van de Pruisische staat betekende. Bij de gratie van een onbesliste veldslag tussen de Russen en Fransen uit 1807 mocht het kreupele Pruisen, welleswaar in sterk verkleinde vorm,... Read more »
 • Jonge Bazen : ABN AMRO kil tegen zzp\'ers
  Dit zal voorlopig mijn laatste artikel zijn over de internetcriminaliteit waar ik door getroffen werd op 31 juli jl. Het zal over de kille benadering van de bank gaan en daarover zal het ongetwijfeld niet het laatste artikel zijn. Want het toont ook aan hoe kil je kan worden als... Read more »
 • Jonge Bazen : Lezing over internetcriminaliteit
  Ik heb een paar aanvragen gekregen om mijn verhaal te komen doen over internetcriminaliteit. Op 31 juli jl werd mijn rekening geplunderd, en mensen vragen zowel een lezing over de ervaring zelf als over mijn manier van omgaan met het feit dat mijn rekening ineens op nul stond. Uiteraard ben... Read more »
 • Jonge Bazen : Leve de wappies!
  We zijn volgens het NRC toe aan een upgrading van de complotdenkers, en ik vind het een fijne invalshoek. Luisteren in plaats van zenden en niet bij voorbaat mensen uitsluiten omdat ze iets beweren dat in eerste instantie vreemd oogt. Ik heb het artikel iets bewerkt en ingekort, want het... Read more »
 • VideoManagement Pro : Nog meer mensen in de Zorg? Een utopie!
  https://www.youtube.com/watch?v=ZM1GZSO7MYs \"Werkt nu ongeveer één op de zeven werknemers in de zorg, over veertig jaar moet dat één op de drie werknemers zijn om in de zorgvraag te kunnen voorzien. Dit maakt de personele houdbaarheid tot een urgenter probleem dan de betaalbaarheid.\" Als oplossing van dit probleem ziet de Wetenschappelijke... Read more »
 • ManagementSite.nl : Vier soorten crises en de twee gouden regels voor crisismanagement
  Elke ondernemer weet dat je soms risico’s moet nemen. Managers in grote ondernemingen weten dat ook. 'Wie niet waagt, wie niet wint Ondernemers en managers weten vaak heel precies waar die risico’s zitten. Want ook dat hoort bij de belangrijkste competenties van goed management: het herkennen van risico’s[...])... Read more »
  +

  Artikelen – Zakelijkgroeien.nl

 • Beste boekhoudprogramma’s zzp
  Tegenwoordig zijn er meer dan 50 boekhoudpakketten op de markt voor zzp’ers en freelancers. Boekhoudsoftware waarmee je als zzp’er prima uit de voeten kan. Maar elk programma heeft wel zijn voor- en nadelen. Ook liggen de prijzen flink uit elkaar. Daarom hebben wij de meest populaire boekhoudprogramma’s voor zzp’ers getest... Read more »
 • 8 tips voor effectief thuiswerken als ondernemer
  Steeds vaker werken ondernemers vanuit huis. Thuiswerken is echter een heel andere ervaring dan werken op een kantoor. Hoe blijf je productief en houd je contact met anderen? Deze tien tips helpen jou om optimaal thuis te kunnen werken! Tip 1: richt een werkplek in Heb jij ruimte in huis... Read more »
 • Wat zeg jouw kledingstijl over jou als leidinggevende
  Jouw kledingstijl zegt meer over jou dan je wellicht denkt. Niet alleen in je persoonlijke leven, maar zeker ook als leidinggevende. Werknemers zullen namelijk snel conclusies trekken uit de manier waarop jij je kleedt. Het geeft aan in hoeverre je representatieve kleding belangrijk vindt, welk beeld je naar buiten en... Read more »
 • Facturen in bitcoin verwerken in je boekhouding
  2013 was het jaar dat de bitcoin de digitale valutamarkt begon over te nemen. De munt heeft sindsdien dalen en pieken gehad. De bitcoin was de eerste digitale valuta die zo’n hoge waarde bereikte. Sinds het ontstaan van bitcoin hebben veel internetondernemers interesse getoond in de wereld van cryptocurrency. Ben... Read more »
 • Wat is het verschil tussen een boekhouder en accountant?
  Het is nou niet bepaald een hobby van de meeste zzp’ers: het bijhouden van je administratie. Toch ben je als ondernemer verplicht om een goede boekhouding te voeren. Een boekhouder of accountant kan je daarbij helpen. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen die twee? Denk je aan een boekhouder, dan... Read more »
 • Wat is een XML factuur en waarvoor gebruik ik het?
  Als ondernemer ontkom je er niet aan: het betalen én versturen van facturen. Natuurlijk kun je zelf een prachtig exemplaar in Word in elkaar knutselen, maar er is ook een alternatief: een XML-factuur gebruiken. Dikke kans dat bij het lezen van ‘XML’ even je wenkbrauwen fronste. Want tenzij je dagelijks... Read more »
 • 5 redenen om als ZZP’er te kiezen voor factoring
  Factoring wordt vaak nog steeds gezien als iets voor grotere bedrijven, maar het voorfinancieren van facturen kan erg handig zijn voor zzp’ers. Los van het feit dat factoring ervoor zorgt dat je je facturen binnen 24 uur betaald krijgt, brengt factoring nog een aantal aanvullende voordelen met zich mee. Hieronder... Read more »
  +

  Flexamedia - Blog

 • Alle voordelen van vast nummer op mobiel
  Wil jij altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is een vast nummer op mobiel zeker aan te raden. Voorheen werd er voor vaste telefoon gebruik gemaakt van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. Niet heel handig wanneer je onderweg bent of het liefst werkt waar je wilt werken. Dit hoeft... Read more »
 • Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?
  Veel ondernemers die zich inschrijven bij de kamer van koophandel en dus een eigen bedrijf starten gebruiken hun eigen mobiele nummer als Zakelijke telefoonnummer. Echter is dit niet zo slim om dit te doen. Wanneer je dit namelijk doet bestaat de kans dat je Zakelijke leven en je privé leven... Read more »
 • Een eigen bedrijf starten? Regel alles in één keer.
  Met het ondernemerspakket van Flexamedia regel jij alles in één keer voor jouw bedrijf. Gefeliciteerd met het zetten van deze stap! Je gaat binnenkort jou eigen bedrijf starten. Hier komt nogal wat bij kijken. Je bent druk met het leggen van contacten met potentiële klanten. Bovendien moet er waarschijnlijk nog... Read more »
 • Wat is WordPress en wat zijn de voordelen hiervan?
  In het kort gezegd is WordPress een content management systeem. Dit is een systeem waarmee je een website kunt maken en kunt onderhouden. Ooit was WordPress vooral bedoeld als een simpel blog systeem, maar dat is al lang verleden tijd. Tegenwoordig kun je namelijk met WordPress veel meer. WordPress is... Read more »
 • Waarom een zakelijke website laten maken?
  Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een (zakelijke) website te laten maken voor hun onderneming, maar waarom doen ze dat? Vandaag leggen we je uit wat de voordelen zijn een eigen website en hoe je dit het best kan aanpakken. Veel potentie in een zakelijke website laten maken. In 2017... Read more »
 • 7 Netwerkbeveiligingstips voor jou onderneming
  netwerkbeveiliging van toepassing op jou onderneming Bedreigingen en kwetsbaarheden op het gebied van netwerkbeveiliging blijven een nachtmerrie voor kleine bedrijven. Daarom is het onderwerp netwerkbeveiliging en hoe het van toepassing is op jou bedrijf zwaarwegend. Kleine bedrijven  zijn verantwoordelijk voor 43% van alle datalekken. Netwerkbeveiliging kan bestaan ​​uit alle middelen... Read more »
 • Icloud’s 5GB gratis opslag wel goed beveiligd?
  Is iCloud veilig? Ken je alle privacy- en beveiligingsfuncties van iCloud? Als je niet veel aandacht hebt besteed, wil je misschien opnieuw nadenken over hoe je iCloud gebruikt. Als je begrijpt hoe deze digitale opslagruimte werkt, krijgt je een beter idee van wat je wel of niet online wilt opslaan,... Read more »
Mijn Web Nieuws