Zakelijk Nederland

Zakelijk, werk, motivatie en meer

banner-versio
  +

  Zakelijke Tips

 • Jouw winkelinrichting kan het koopgedrag van klanten beïnvloeden met deze vijf tips
  Heb je een eigen winkel? Dan wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk bezoekers producten bij jou kopen. De inrichting van een winkel kan het koopgedrag… Het bericht Jouw winkelinrichting kan het koopgedrag van klanten beïnvloeden met deze vijf tips verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • KPI maakt je personeel weer enthousiast
  Je wilt natuurlijk dat je personeel altijd op en top gemotiveerd is. Hoe leuk het werk ook mag zijn en hoe goed de sfeer ook… Het bericht KPI maakt je personeel weer enthousiast verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Raambekleding voor een dakkapel gezocht? Dit zijn de opties
  De beste raambekleding voor je dakkapel Ben je op zoek naar passende raambekleding voor je dakkapel? Omdat een dakkapel altijd strak tegen het plafond en… Het bericht Raambekleding voor een dakkapel gezocht? Dit zijn de opties verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Schaal je bedrijf op met online boekhoudservice
  Boekhouding is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf en het kan moeilijk zijn om alle verschillende dingen die gedaan moeten worden bij te houden. Als… Het bericht Schaal je bedrijf op met online boekhoudservice verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Schenken aan je kind vanuit een onderneming: mag dat?
  Steeds meer worden er schenkingen gedaan aan kinderen, en dat is niet gek. Nu we leven in een tijd waarin alles steeds duurder wordt, van… Het bericht Schenken aan je kind vanuit een onderneming: mag dat? verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Een backoffice systeem voor je uitzendbureau? Wij zochten het uit
  Als uitzendbureau ben je verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden rondom werving, selectie en het contract tussen werknemer en werkgever. De werkgever draagt zijn verantwoordelijkheden helemaal… Het bericht Een backoffice systeem voor je uitzendbureau? Wij zochten het uit verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Online positionering: zo kom je hoger in Google!
  Hoe uniek presenteer jij je op je markt? Met een unieke online positionering, zorg jij ervoor dat je gemakkelijker klanten bereikt, overtuigd en uiteindelijk bindt.… Het bericht Online positionering: zo kom je hoger in Google! verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
  +

  Bedrijvenconsultant

 • VideoBeste Grafisch Vormgevers Nederland [Top 10] [2022 Update]
  Top 10 grafisch vormgevers: dit zijn de allerbeste grafische vormgevers die je online tegenkomt Ben jij al bekend met de beste grafische vormgevers van Nederland? In dit artikel geven je een overzichtelijke top 10 van Nederlands allerbeste vormgevers. Grafische vormgeving is een erg breed begrip: het gaat over de omzet... Read more »
 • Beste Schrijfcoaches / Boekencoaches [Top 10 Nederland] [2022]
  Literaire ambities? Wij verzamelden de top 10 beste schrijf- en boekencoaches voor je Ben jij een echte boekenwurm en ook nog eens gek op schrijven? Heb je altijd al de ambitie gehad om zelf een boek uit te geven, maar nooit geweten waar je moet beginnen? Dan is het een... Read more »
 • VideoVeronique Prins Review 2022: Onze Ervaringen Met Je Zaak Voor Elkaar
  Review & Ervaringen: Veronique Prins van Je Zaak Voor Elkaar Ben je als coach of therapeut zelf toe aan iemand die je helpt om jezelf weer in die flow van positiviteit en gezonde resultaten te brengen? In deze review lees je alles over de energieke kwaliteiten van Veronique Prins van... Read more »
 • Top 5 beste platforms om klanten te krijgen als coach [2022]
  Wat zijn de beste platforms die je als coach kunt gebruiken om je agenda te vullen met cliënten, opdrachten, afspraken of complete trajecten? Soms is het prettig dat je je acquisitie niet helemaal zelf hoeft te doen. Wij onderzochten of dit soort platforms daadwerkelijk zinvol zijn en welke de beste... Read more »
 • VideoZoekvolume Van Zoektermen Checken? 6 Beste Tools [Lijst & HowTo]
  Door onze SEO-expert: Liselore Online 6 tools om het zoekvolume van een zoekterm te checken Als je wil dat je website door veel mensen wordt bezocht, is het verstandig om in je SEO tekst een zoekterm centraal te zetten die door veel mensen wordt gebruikt. Maar hoe kun je dat... Read more »
 • Dit Zijn De Beste Marketeers Van Nederland [2022] [Top 10]
  De top 10 marketeers van Nederland Een bedrijf of product goed in de markt zetten is een kunst an sich. Marketeers zijn dan ook de kunstenaars van van de laatste honderd jaar. Toch krijgen zij niet altijd de aandacht die zij verdienen. Heel eerlijk: toen we bij ons op de... Read more »
 • Top 10 Meest Succesvolle Nederlanders [2022]
  De meest succesvolle Nederlanders Allemaal zijn we op zoek naar een formule voor succes. We willen immers goed zijn in de dingen die we doen, uitblinken. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? De makkelijkste manier is om te kijken naar mensen die het goed voor elkaar hebben. Die succes... Read more »
  +

  Flexamedia - Blog

 • Wat is een domeinnaam?
  Ben je werkzaam als ondernemer en wil je een eigen website creëren? Of wil je een eigen online blog beginnen? Dan komt de term ‘domeinnaam’ vanzelf een keer voorbij. Hoe je het ook went of keert, wanneer je aan de slag gaat met het maken van een website, webshop of... Read more »
 • Wat hebben online marketing en een domeinnaam met elkaar te maken?
  De afgelopen jaren is online marketing voor bedrijven steeds belangrijker geworden. Ook voor kleine- en middelgrote bedrijven. Ben jij werkzaam als ondernemer? Dan weet je vast en zeker wel dat jouw doelgroep zich voornamelijk achter een scherm bevindt. In de meeste gevallen zal dit het scherm van een smartphone, tablet... Read more »
 • Maak je zakelijke e-mail succesvol
  Voor jou als ondernemer is e-mail één van de belangrijkste manieren waarop je communiceert. Klanten kunnen via de e-mail heel makkelijk al hun vragen stellen en potentiële klanten kunnen via de e-mail contact met je opnemen. Heb je een website waarop een contactformulier staat? Dan krijg je waarschijnlijk zelfs een... Read more »
 • Je huisstijl laten ontwerpen
  Waaraan kun je jouw bedrijf herkennen? De huisstijl van je bedrijf behoort tot het DNA voor je bedrijf. Maar wat is nu een goede huisstijl? Er is geen goede of foute huisstijl. Het belangrijkste van een huisstijl laten ontwerpen is dat er een stijl ontstaat die past bij jouw bedrijf... Read more »
 • Alle voordelen van vast nummer op mobiel
  Wil jij altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is een vast nummer op mobiel zeker aan te raden. Voorheen werd er voor vaste telefoon gebruik gemaakt van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. Niet heel handig wanneer je onderweg bent of het liefst werkt waar je wilt werken. Dit hoeft... Read more »
 • Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?
  Veel ondernemers die zich inschrijven bij de kamer van koophandel en dus een eigen bedrijf starten gebruiken hun eigen mobiele nummer als Zakelijke telefoonnummer. Echter is dit niet zo slim om dit te doen. Wanneer je dit namelijk doet bestaat de kans dat je Zakelijke leven en je privé leven... Read more »
 • Een eigen bedrijf starten? Regel alles in één keer.
  Met het ondernemerspakket van Flexamedia regel jij alles in één keer voor jouw bedrijf. Gefeliciteerd met het zetten van deze stap! Je gaat binnenkort jou eigen bedrijf starten. Hier komt nogal wat bij kijken. Je bent druk met het leggen van contacten met potentiële klanten. Bovendien moet er waarschijnlijk nog... Read more »
  +

  ManagementSite Netwerk

 • Jonge Bazen : De generatie van Johan Derksen en de \'woke- en cancel-\'cultuur...
  Bennie Jolink, de zanger van Normaal, viel Johan Derksen gisteren bij in een AD-interview. Derksen meldde deze week dat hij een halve eeuw terug een kaars tussen de benen van een dronken vrouw had gestoken. Niemand begrijpt waarom hij dit out of the blue vertelde, maar hij deed het wel... Read more »
 • ManagementSite.nl : De retentie-paradox: je moet loslaten om vast te houden
  “Zullen ze niet willen vertrekken?” is een vraag die ik vaak krijg als ik (HR-) directies voorstel om externe loopbaanbegeleiding aan te bieden aan hun medewerkers. Mijn antwoord is steevast: “Nee, in tegendeel”. Onze praktijkervaring, maar ook arbeidsmarktstudies tonen aan dat externe loopbaanbegeleiding retentie verbetert en engagement verhoogt[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Vijf manieren om het volledige potentieel van werknemers te benutten
  Nu we onze weg proberen te vinden in de nieuwe digitale realiteit na corona, is het belangrijker dan ooit dat organisaties het volledige potentieel van hun werknemers benutten. Ongeveer 42% van de gevraagde kernvaardigheden van banen is veranderd, dus bij- en omscholing is van het grootste belang[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Zo haal je meer uit informeel leiderschap
  Informeel leiderschap krijgt weinig aandacht in de organisatiekunde. Onterecht, informele leiders spelen een cruciale rol in innovatie en het beheersen van de informatiestromen. In een tijd van platte organisaties met autonome medewerkers worden ze bovendien steeds belangrijker[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Omarm de onzekerheid
  In de jaren zestig van de vorige eeuw ontdekte Martin Seligman een bijzonder fenomeen. In één van zijn experimenten maakte hij gebruik van elektrische schokken bij honden. Er werden steeds twee honden aan het experiment blootgesteld, waarbij één hond de duur van de schok kon beïnvloeden en de ander niet[...])... Read more »
 • De Laatste Meter : Gemeente Amsterdam pakt overlast darkstores flitsbezorgers aan
  De gemeente Amsterdam heeft drie vestigingen van darkstores met flitsbezorging in De Pijp aangeschreven om hen te bewegen tot sluiting. De vestigingen van deze darkstores met flitsbezorging zijn in strijd met het bestemmingsplan.)... Read more »
 • Jonge Bazen : Feedback op zijn Oost-Afrikaans: minder direct, maar toch helder...is dat niet beter?
  Je kunt leren van andere culturen. En dat geldt zeker als je als trainer mensen in Nairobi een training geeft. Twee jaar geleden deed ik dat. Het leukste moment was het moment dat we de groep wilden helpen met het geven van feedback. Wij kwamen aan met een leuk pakketje... Read more »
  +

  Artikelen – Zakelijkgroeien.nl

 • Bedrijfsaansprakelijkheid voor mkb’ers: dit moet je weten
  Ben je een mkb’er? Dan is het slim om goed verzekerd te zijn. Want als jij of je werknemer een fout maakt die leidt tot schade, ben jij verantwoordelijk. En op een flinke schadeclaim of groot financieel risico zit natuurlijk niemand te wachten. In dit artikel lees je wat je... Read more »
 • Een recessie biedt ook kansen om zakelijk te groeien
  Wist je dat een recessie ook kansen biedt om zakelijk te groeien? Zowel door te besparen als door acquisitie kun je er sterker uitkomen. Bij een recessie krimpt in de regel de economie en daalt het consumentenvertrouwen. Een moeilijke tijd voor bedrijven zou je zeggen. En hoewel dit vaak zo... Read more »
 • Thuiswerkende collega’s? Zo manage je ze op afstand
  De corona periode heeft voor veel mensen de manier van werken veranderd. Veel werknemers zitten niet meer fulltime op kantoor, maar werken (gedeeltelijk) thuis en digitaal samen met collega’s. Deze nieuwe manier van werken heeft invloed op werknemers en op hun leidinggevenden. Daarom geven we je in dit artikel drie... Read more »
 • Welke aftrekposten zijn er voor zzp’ers?
  Aftrekposten op de inkomstenbelasting maken ondernemen als zzp’er een stuk leuker. Als je aan de voorwaarden voldoet betaal je namelijk een stuk minder belasting. Maar deze voorwaarden voor aftrekposten veranderen vaak. Ook je winst en het aantal gewerkte uren bepalen de hoogte van aftrekposten. Hoeveel voordeel je dus uit aftrekposten... Read more »
 • Hoe stel ik mijn secundaire arbeidsvoorwaarden op als ondernemer?
  In de huidige tijd brengt het zoeken naar nieuwe collega’s de nodige uitdagingen met zich mee. Het aanbod op de arbeidsmarkt is beperkt, terwijl het aanbod aan vacatures groot is. Op welke wijze onderscheid je jezelf van andere ondernemers? Wat maakt een vacature bij jouw organisaties aantrekkelijker voor werkzoekenden, dan... Read more »
 • Wat zijn kosten van ZZP’er worden?
  Heb je besloten om zzp’er te worden? Gefeliciteerd! Maar met alleen een goed voornemen ben je er natuurlijk niet. Om goed voorbereid van start te gaan, is het verstandig om te weten welke zakelijke kosten je als zzp’er moet incalculeren en welke kosten aftrekbaar zijn. In dit artikel vind je... Read more »
 • Urencriterium van 1225 uur berekenen
  Nooit meer nadenken over je uren? e-Boekhouden.nl: complete boekkhoudtool inclusief urenregistratie SnelStart: complete boekkhoudtool inclusief urenregistratie   Voldoen aan het urencriterium voor de zelfstandigenaftrek Bereken hier makkelijk of je dit jaar aan het urencriterium voldoet van 1225 uur. Dit criterium bepaalt mede of je gezien wordt als ondernemer door de... Read more »
  +

  Business AM

 • Live Beursblog – 5 december 2022 – Business AM
  17.51 – Amerikaanse dienstensector blijft krimpen De Amerikaanse dienstensector is in november nog harder gekrompen. Dat blijkt uit de definitieve cijfers van S&P Global. De inkoopmanagersindex voor de dienstensector daalde van 47,8 in oktober naar 46,2 punten in november. In de voorlopige meting kwam het indexcijfer uit op 46,1 punten.... Read more »
 • Voorzitter Franse centrale bank verwacht dat de Europese inflatie tegen 2025 opnieuw 2 procent zal bedragen
  Francois Villeroy de Galhau, gouverneur van de Franse centrale bank en bestuurslid van de ECB, verwacht dat het nog enkele jaren zal duren alvorens de inflatie 2 procent bedraagt, de doelstelling van de Europese monetaire instelling. In het nieuws: Villeeroy de Galhau heeft samen met Joachim Nagel, voorzitter van de... Read more »
 • Kamerlid François De Smet opnieuw voor vijf jaar voorzitter van DéFI
  Dit weekend herverkoos DéFI, het vroegere FDF, opnieuw François De Smet, een Kamerlid, tot voorzitter. De links-liberale stadspartij kiest zo voor continuïteit, na een spannende interne race. Zo’n 650 leden verkozen uiteindelijk met 59 procent de huidige baas.... Read more »
 • “Neen, de groenen ligt niet dwars”, over de levering van nucleair materiaal aan het Verenigd Koninkrijk
  Vanmorgen een opvallende quote, van Groen-vicepremier Petra De Sutter, in de studio’s van LN24. Daar ging het over de levering van een isostatische pers aan het VK, vanbij het Vlaams bedrijf EPSI. Dat soort pers is nodig om het nucleaire arsenaal van het Britse leger te onderhouden. In het nieuws: De pers raakt... Read more »
 • Prijsplafond voor Russische olie van start, maar zal het Kremlin dit wel voelen?
  Het prijsplafond voor Russische olie, een maatregel van de G7-landen, is vandaag in werking getreden. De westerse wereld hoopt ermee te bekomen dat het Kremlin nooit een hogere prijs dan 60 dollar per vat krijgt. Maar er zijn nog grote vraagtekens over wat de gevolgen voor de oliemarkten zullen zijn.... Read more »
 • Premier De Croo (Open Vld) countert kritiek Magnette over pensioenen
  Een peiling was niet het enige waar premier Alexander De Croo (Open Vld) zich dit weekend wat zorgen over kon maken. In Le Soir zette Paul Magnette (PS) nog eens de puntjes op de i: “Die chantage van Europa over de hervorming van de pensioenen is gewoon onaanvaardbaar”. Na Elio Di Rupo (PS)... Read more »
 • Een miljoen baby’s per jaar worden dood geboren door luchtvervuiling
  Wereldwijd worden elk jaar ongeveer twee miljoen baby’s dood geboren. Nu blijkt dat bijna een miljoen van die doodgeboorten kunnen worden toegeschreven aan luchtverontreiniging, voornamelijk veroorzaakt door het verbranden van fossiele brandstoffen. De naakte cijfers: “Onomkeerbare embryonale schade” Wat luchtvervuiling doet met ongeboren baby’s: In deze studie is niet onderzocht... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws