Zakelijk Nederland

Zakelijk, werk, motivatie en meer

  +

  Zakelijke Tips

 • De nieuwe investeringstrend: een vakantiewoning kopen
  Een villa direct aan de Caribische zee, een tiny house nabij de Veluwe of toch een fijne bungalow midden in de bossen: vakantiewoningen zijn er… Het bericht De nieuwe investeringstrend: een vakantiewoning kopen verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Help! Ik wil bekendheid maar ik weet niet hoe dat moet
  Je wilt graag meer bekendheid opdoen maar je weet niet hoe dat moet? Wij hebben tips voor je. Ben je benieuwd? Lees snel verder! Maak… Het bericht Help! Ik wil bekendheid maar ik weet niet hoe dat moet verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Het juiste verpakkingsmateriaal voor je bedrijf
  Voor bepaalde bedrijven is verpakkingsmateriaal heel belangrijk en het juiste verpakkingsmateriaal vinden is dan natuurlijk het belangrijkste. Je wilt graag sterk materiaal, van hoge kwaliteit… Het bericht Het juiste verpakkingsmateriaal voor je bedrijf verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Manieren om de band met je team te verbeteren
  Als je in een bedrijf in een team werkt, dan spendeer je hier elke week veel tijd mee. Een fijne band hebben met je team… Het bericht Manieren om de band met je team te verbeteren verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Verschillende soorten contracten
  Als je werknemers wilt gaan aannemen, is het belangrijk om te weten wat voor verschillende soorten contracten er zijn. Er zijn er namelijk meer contracten… Het bericht Verschillende soorten contracten verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Het belang van goed verpakkingsmateriaal
  Je gebruikt verpakkingsmateriaal om artikelen goed in te verpakken. Goed verpakkingsmateriaal is voornamelijk voor ondernemers erg belangrijk. Je wilt natuurlijk dat je jouw producten zo… Het bericht Het belang van goed verpakkingsmateriaal verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
 • Bescherm jezelf goed tegen arbeidsongeschiktheid
  In Nederland zijn werknemers in loondienst over het algemeen goed beschermd tegen arbeidsongeschiktheid. Ze kunnen rekenen op een financieel vangnet, waardoor het inkomen van hun… Het bericht Bescherm jezelf goed tegen arbeidsongeschiktheid verscheen eerst op Zakelijketips.nl.... Read more »
  +

  Bedrijvenconsultant

 • 7 tips om als ZZP’er zoveel mogelijk risico’s te vermijden [pas op]
  Wat zijn de belangrijkste risico's die jij als ZZP'er moet kennen en aanpakken? We weten het allemaal: ondernemen en risico’s zijn haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ZZP’er heb je nu eenmaal geen zekerheden zoals een vast arbeidscontract, een vast salaris of een vanzelfsprekende pensioenopbouw. Maar dat wil niet zeggen... Read more »
 • Top 5 Alternatieven Voor Woocommerce: Beste Keuzes [2022]
  Je wilt jouw aanbod online verkopen in een eigen webshop-omgeving, maar je wilt verder kijken dan Woocommerce. Welke goede alternatieven voor Woocommerce zijn er dan allemaal? Wij hebben de beste keuzes voor je uitgekozen en beoordeeld. Lees verder… Wat zijn de beste alternatieven voor WooCommerce? Investeren in een eCommerce-platform is... Read more »
 • Beste Cursussen Over Online Adverteren [Facebook, Insta, Google, Etc.]
  Op zoek naar de beste cursussen voor online adverteren? Je vindt ze hier Online adverteren is lang zo makkelijk niet als je misschien verwacht. Hoe weet je namelijk dat je precies die mensen bereikt die je wil bereiken om ze over de voordelen van jouw product of service te vertellen?... Read more »
 • Beste WordPress-Cursussen [2022 Update] [Top 10]
  De beste WordPress cursussen voor jou op een rijtje Ben je bekend met WordPress? Het is een veelzijdig en super handig programma’s om een eigen website mee te bouwen en te onderhouden. Toch raden we je aan niet zomaar met WordPress te gebruiken: voor een nieuwe gebruiker kan het programma... Read more »
 • Leukste Bureaugadgets Voor Kantoor [2022 Update]
  Wat zijn de beste bureaugadgets voor op kantoor? Wij vertellen het aan je op deze pagina. Denk je aan “gadgets”, dan denk je misschien aan typische hebbedingetjes. Hebbedingetjes is eigenlijk een woord dat een gadget niet helemaal eer aandoet. De beste gadgets zijn niet alleen heel leuk om te hebben,... Read more »
 • Beste Koffiemachines Voor Kantoor [Top 10] [2022 Getest]
  Op zoek naar de beste koffiemachine voor op kantoor? Koffiemachines: elk kantoor heeft er één nodig. Een kantoor zonder koffiemachine zal leiden tot veel chagrijnig personeel. In de moderne tijd begint een dag op kantoor vaak om 9 uur in de ochtend en gaat deze door tot een uur of... Read more »
 • Beste Fiets Voor Het Woon-Werkverkeer [2022 Update]
  Op zoek naar de beste woon-werk-fiets voor het woon-werkverkeer Nederland is een echt fietsland, dat weten wij als Nederlanders zelf, maar ook in de rest van de wereld is het een bekend feit. Fietsen is natuurlijk stik gezond en heeft in Nederland een lange geschiedenis. Omdat Nederland zo’n knus landje... Read more »
  +

  Flexamedia - Blog

 • Je huisstijl laten ontwerpen
  Waaraan kun je jouw bedrijf herkennen? De huisstijl van je bedrijf behoort tot het DNA voor je bedrijf. Maar wat is nu een goede huisstijl? Er is geen goede of foute huisstijl. Het belangrijkste van een huisstijl laten ontwerpen is dat er een stijl ontstaat die past bij jouw bedrijf... Read more »
 • Alle voordelen van vast nummer op mobiel
  Wil jij altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is een vast nummer op mobiel zeker aan te raden. Voorheen werd er voor vaste telefoon gebruik gemaakt van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. Niet heel handig wanneer je onderweg bent of het liefst werkt waar je wilt werken. Dit hoeft... Read more »
 • Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?
  Veel ondernemers die zich inschrijven bij de kamer van koophandel en dus een eigen bedrijf starten gebruiken hun eigen mobiele nummer als Zakelijke telefoonnummer. Echter is dit niet zo slim om dit te doen. Wanneer je dit namelijk doet bestaat de kans dat je Zakelijke leven en je privé leven... Read more »
 • Een eigen bedrijf starten? Regel alles in één keer.
  Met het ondernemerspakket van Flexamedia regel jij alles in één keer voor jouw bedrijf. Gefeliciteerd met het zetten van deze stap! Je gaat binnenkort jou eigen bedrijf starten. Hier komt nogal wat bij kijken. Je bent druk met het leggen van contacten met potentiële klanten. Bovendien moet er waarschijnlijk nog... Read more »
 • Wat is WordPress en wat zijn de voordelen hiervan?
  In het kort gezegd is WordPress een content management systeem. Dit is een systeem waarmee je een website kunt maken en kunt onderhouden. Ooit was WordPress vooral bedoeld als een simpel blog systeem, maar dat is al lang verleden tijd. Tegenwoordig kun je namelijk met WordPress veel meer. WordPress is... Read more »
 • Waarom een zakelijke website laten maken?
  Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een (zakelijke) website te laten maken voor hun onderneming, maar waarom doen ze dat? Vandaag leggen we je uit wat de voordelen zijn een eigen website en hoe je dit het best kan aanpakken. Veel potentie in een zakelijke website laten maken. In 2017... Read more »
 • 7 Netwerkbeveiligingstips voor jou onderneming
  netwerkbeveiliging van toepassing op jou onderneming Bedreigingen en kwetsbaarheden op het gebied van netwerkbeveiliging blijven een nachtmerrie voor kleine bedrijven. Daarom is het onderwerp netwerkbeveiliging en hoe het van toepassing is op jou bedrijf zwaarwegend. Kleine bedrijven  zijn verantwoordelijk voor 43% van alle datalekken. Netwerkbeveiliging kan bestaan ​​uit alle middelen... Read more »
  +

  Management Site

 • ManagementSite.nl : Integriteit naar menselijke maat, deel 2
  Op 26 januari 2021 hebben we op ManagementSite de coverstory: “Integriteit naar menselijke maat” gepubliceerd. Ons verhaal ging over hoe een organisatie haar handvat moreel kompas vorm heeft gegeven. Recent bleek dat het artikel  meer dan 50.000 keer was aangeklikt[...])... Read more »
 • De Laatste Meter : Betekent Web3 het einde van de grote platforms?
  Een reactie op Twitter van Mischa Rus over de razendsnelle boodschappen van Gorillas was stof tot nadenken. \"Flitsbezorgen kan ook via de klassieke manier; even de buren vragen (via de buurtapp). Zoals recentelijk persoonlijk gedaan met succes. Was vergeten champignons te kopen. Binnen 7 minuten op de stoep. Coronaproof met... Read more »
 • ManagementSite.nl : De bedoeling als moreel kompas
  Organisatiefilosoof Ben Kuiken betoogde op 19 januari 2022 op deze site dat al die gesprekken over de bedoeling van de organisatie ‘helaas onzin’ zijn en wel om de simpele redenen dat organisaties nu eenmaal geen doelen hebben. Gooit Kuiken hier het kind met het badwater weg? Het lijkt erop! Organisaties... Read more »
 • Jonge Bazen : Leren vogels ons waar onze taal en ons bewustzijn vandaan komt?
  Er is een oude theorie die zegt dat iets leren uiteindelijk leidt tot ‘onbewust bekwaam zijn’. Aan het begin van een leerproces ben je onbewust onbekwaam. Je kan iets niet, maar je weet het nog niet. Dan vertelt iemand je iets, een trainer, een manager of leraar.  Er ontstaat bewustzijn... Read more »
 • Jonge Bazen : The Voice: machtsmisbruik in verborgen-hoekjes-cultuur met vage normen...
  Corona is deze week voor even verdreven door de verwikkelingen rond mannen die machtsverschil als een excuus zien voor seksueel misbruik. Volmaakt verwerpelijk natuurlijk. Daarover bestaat voor iedereen en ook voor mij geen enkele discussie. Het is een beerput die om maatregelen schreeuwt. Tegen de daders, maar ook tegen de... Read more »
 • ManagementSite.nl : Versterk uw merk op de arbeidsmarkt met uw medewerkers
  Het belang van een sterk bedrijfsmerk in een competitieve opdrachtgeversmarkt is algemeen bekend. Als je wilt groeien, moet je je onderscheiden in de beleving van je (potentiële) klant. Dagelijks worden we echter ook geconfronteerd met de nieuwe realiteit; de structurele krapte op de arbeidsmarkt[...])... Read more »
 • ManagementSite.nl : Naar zelforganisatie in de zorg en persoonlijke paradigmashifts
  Een decennium gebundelde ervaring met de beweging naar zelforganisatie in de langdurige zorg heeft allerlei wetenswaardige en soms verrassende inzichten opgeleverd. In 12 columns stip ik er steeds één aan. Vandaag: Waarom argumenten er niet toe doen op weg naar zelforganisatie[...])... Read more »
  +

  Artikelen – Zakelijkgroeien.nl

 • Hoe krijg je je facturen sneller betaald?
  Bij iedere opdracht die je als ondernemer aanneemt, hoort een factuur. Voor opdrachten die over een langere periode lopen, stuur je meestal zelfs meerdere facturen. Het aantal facturen dat je stuurt, kan dan ook snel oplopen. En je voorkomt liever dat je achter iedere factuur aan moet omdat deze nog... Read more »
 • Jaarlijks afschrijven op je bedrijfspand? Zo werkt het
  Wanneer je als ondernemer een bedrijfspand voor eigen gebruik koopt, is dat vaak een flinke kostenpost. Deze kosten mag je fiscaal gezien niet in één keer verrekenen. Maar hoe moet het dan wel? De kosten verreken je door jaarlijks af te schrijven op de waarde van je bedrijfspand. Maar aan... Read more »
 • Hoeveel inkomstenbelasting betaal ik als zzp’er?
  Hoeveel inkomstenbelasting betaal ik eigenlijk als zzp’er of freelancer? Die vraag zal door je hoofd schieten als je start. Want vanaf nu ben je zelf verantwoordelijk voor je aangiftes voor de belasting. Het is als zzp’er daarom belangrijk om te weten hoeveel je ongeveer betaalt. Zodat je dit bedrag gedurende het... Read more »
 • Budgettool ondernemers
  Deze handige tool gebouwd in Excel is voor kleine ondernemers die grip op hun geld willen. Zo heb je altijd voldoende geld voor je inkomstenbelasting, keer je nooit te veel of te weinig salaris aan jezelf uit én heb je grip op je kosten. Vraag de tool nu gratis aan:... Read more »
 • Hoeveel inkomstenbelasting betaal ik met een eenmanszaak?
  Ben je ondernemer en heb je een eenmanszaak? Dan moet je elk jaar aangifte voor de inkomstenbelasting doen. Jij moet zelf zorgen dat je de inkomstenbelasting (en bijdrage voor de Zorgverzekeringswet) kunt betalen, bijvoorbeeld door een deel van je winst te sparen. Maar om hoeveel inkomstenbelasting gaat het eigenlijk? Over... Read more »
 • Vijf onmisbare ingrediënten voor de ideale coworking space
  Ze schieten al jaren als paddenstoelen uit de grond: coworking spaces. Of, in gewoon Nederlands: plekken waar je met gelijkgestemde ondernemers of collega’s werkt, soms samen briljante ideeën bedenkt, geniet van de creatieve energie (en het gebrek aan krijsende kinderen op de achtergrond) en na een dag knallen weer voldaan... Read more »
 • ZZP & Pensioen: wat kost het en welke opties heb ik?
  “Pensioen opbouwen, ik? Ik ben al blij als ik nú rond kan komen!” Een collega zzp’er gaf met deze uitspraak aan wat natuurlijk voor meer zzp’ers geldt. Eigenlijk zijn dit geen zelfstandigen zonder personeel, maar zelfstandigen zonder pensioen. Treurig, natuurlijk. Maar als je wél de mogelijkheid hebt om geld opzij... Read more »
(Bezocht 19 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws