+

  Lenny's Adventures

 • Taal en humor met Wim Daniëls
  Pre-corona was ik af en toe eens naar een HB-café geweest: bijeenkomsten georganiseerd door regionale groeperingen van het IHBV (het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen), doorgaans bestaande uit een lezing die qua onderwerp aansluit bij hoogbegaafdheid, met daarna een borrel om te netwerken met gelijkgestemden. Eigenlijk vielen de bijeenkomsten me altijd tegen.... Read more »
 • VideoConnectie-weekend
  Wat een droomweekend was dit… Inmiddels heb ik alle overnachtingsspullen opgeruimd en klopte de wrede werkelijkheid van weer werken op maandagochtend aan, voor het contrast. Vrijdag had ik onder andere een heerlijk etentje in Amsterdam met Marcel, waarna ik op zaterdag richting The Shuffle in Nijmegen ging om te vieren... Read more »
 • VideoK’s Choice koor: het concert!
  Zes weken lang hebben we keihard toegewerkt naar dit moment: het daadwerkelijk optreden met K’s Choice in de Stadsschouwburg van Utrecht! En wat was het gaaf!! Zaterdagmiddag werden we al verwacht. Eerst deden we een podiumtest: we hadden allemaal met stickertjes op de vloer een plaats toegewezen gekregen en er... Read more »
 • Not so optional solo
  Het is nog maar één week tot het optreden met K’s Choice!! Tijdens de repetitie van vandaag hebben we onder andere in onze daadwerkelijke podiumkleding met z’n allen gezongen alsof het al voor het echie was, zodat iemand van de schouwburg kon beoordelen hoe het totaalplaatje eruit gaat zien en... Read more »
 • Wandelen + high tea
  Rinske was recentelijk jarig en als cadeautje kreeg ze van mij een cadeaubon voor een high tea voor twee personen. Inclusief het aanbod om, indien gewenst, voor passend gezelschap te zorgen. Geheel onbaatzuchtig uiteraard – stel je voor dat ze niemand had om mee te vragen? Dat zou toch sneu... Read more »
 • Het nuttige & het aangename
  Weer een koorrepetitie achter de rug! Inmiddels zijn we zo ver dat we niet alleen maar de moeilijke stukjes uitlichten tijdens de workshops met je eigen stemgroep, maar dat we aan het eind van de dag ook álle liedjes achter elkaar gezamenlijk zingen. Da’s best een ding, want als je... Read more »
 • Naar de studio
  Gisteren reden we naar een Belgisch dorpje ten zuiden van Luik om wat nummers van Androneda op te gaan nemen in de studio. We gaan nog geen hele cd maken hoor, maar het is wel fijn om wat nummers in fatsoenlijke kwaliteit te hebben, zodat we die voor promotie kunnen... Read more »
  +

  Ouders van Nu

 • Kinderspelletjes voor binnen
  Regent het dat het giet of is het buiten ijskoud? Deur op slot en pyjama’s aanlaten dan maar, want met deze kinderspelletjes hebben jullie gegarandeerd een dag binnenpret. Niks fijners dan gewoon een dag gezellig samen binnen zijn. Klassieke kinderspelletjes Waarom nieuwe kinderspelletjes bedenken als er tal van klassiekers zijn... Read more »
 • Bij de jumbo, in een restaurant: op deze onhandige plekken braken jullie je vliezen
  In films gebeurt het natuurlijk altijd als je midden in een winkel staat. Het vruchtwater klettert in een gangpad, de weeën barsten in alle heftigheid los en er moet een taxi komen (NU!) om je, al puffend, naar het ziekenhuis te brengen. Of gaat het soms ook in het echte... Read more »
 • Top 10 kerstcadeaus voor baby’s
  Voor je baby is het waarschijnlijk de eerste keer: een mooi versierde kerstboom, gezellig met de familie aan het kerstdiner en natuurlijk zijn eerste kerstcadeautje. Kerst is een van de waardevolste momenten in het jaar, vóóral met je baby erbij. Je ziet vast regelmatig van alles in de winkel liggen... Read more »
 • Waarom wordt er vandaag gestaakt door basisschoolleraren?
  In het hele land legden juffen en meesters vandaag het eerste uur hun werk neer. Maar wat is nu eigenlijk de reden van deze landelijke lerarenstaking? En is de eis van de leraren redelijk? De reden van de staking Ruim 37.000 leerkrachten in het basisonderwijs begonnen vandaag een uurtje later... Read more »
 • 10 jaar
  Het bericht 10 jaar verscheen eerst op Ouders van Nu.... Read more »
  +

  Beautylab

 • Charlotte Tilbury Holiday 2022 review & swatches
  Charlotte Tilbury is wat mij betreft de queen of effortless soft glam! Haar make-up is niet per se heel ‘edgy’ en ze laat zich ook niet zo meeslepen door trends. In plaats daarvan zorgt ze voor flatterende kleuren en producten die perfect zijn voor een everyday look en die met... Read more »
 • Guerlain Holiday 2022 review & swatches
  De nieuwe Guerlain Holiday 2022 make-up collectie heet ‘Fly to the Stars’ en is sinds kort verkrijgbaar bij de bekende (online) verkooppunten. Benieuwd naar mijn review en swatches op een medium dark skin? Scroll dan zeker even door naar beneden. De collectie bestaat uit een nieuw Ombres G oogschaduw palette... Read more »
 • Kleine kinderkamer inspiratie
  Cameron heeft het kleinste kamertje van het huis. Het is nét geen 2 meter breed en zo’n 3,5 meter lang. Voor een babykamer met ledikantje was dat ruim zat, maar inmiddels heeft hij een 1-persoonsbed en moet je dus iets beter gaan nadenken over de indeling. Zo zag de kamer... Read more »
 • 58 tips om te besparen op je energierekening (en meer)
  Toen ik mijn Instagram-volgers vroeg om bespaartips stroomden ze binnen, honderden tegelijk. Hiermee merk je dat de stijgende gasprijzen en het kunnen besparen op de energierekening heel erg leeft onder het volk. Logisch, het nieuws staat er vol mee en iedereen merkt het in zijn portemonnee, waarbij een steeds groter... Read more »
 • Scoop: L’Oréal Paris brengt een vitamine C serum uit
  Dit jaar had ik groot nieuws voor jullie, ik ben namelijk door L’Oréal Paris gekozen als hun Skincare Expert. Eén van mijn taken is het onderwijzen van een geselecteerde groep creators op het gebied van skincare: ik ga hen alles leren over actieve ingrediënten en hun invloed op onze huid.... Read more »
 • Purelei x Serena Verbon – Romance Collection
  Vandaag is het eindelijk zo ver; de lancering van mijn eigen sieraden collectie in samenwerking met Purelei. We zijn hier maar liefst een jaar mee bezig geweest en ik kan niet wachten op jullie reacties. Mijn moeder ontwerpt al jaren haar eigen sieraden met edelstenen en zoetwaterparels dus mijn voorliefde... Read more »
 • Snelle oplossing tegen eczeem
  Iedereen zegt altijd hoe erg mijn jongste zoontje Cameron op mijn zusje Larissa lijkt. En eerlijk, ik zie het ook! Echt grappig hoe je soms veel meer op je oom of tante kunt lijken dan op je eigen ouders, toch? Larissa had vroeger last van eczeem en helaas lijkt Cameron... Read more »
  +

  Vrouwen Anno Nu

 • Energiek door de overgang: zo doe je dat
  Zit je in de overgang en voel je je moe en uitgeblust? Dit zijn een paar simpele manieren om meer energie te… Het bericht Energiek door de overgang: zo doe je dat verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Waarom goed ondergoed voor heren belangrijk is Veel mannen vinden...
  Waarom goed ondergoed voor heren belangrijk is Veel mannen vinden ondergoed voor heren niet enorm belangrijk. Een deel van de mannen kiest… Het bericht verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Online cursus fermenteren
  Het fermenteren van groentes is een natuurlijk proces waarbij koolhydraten door bacteriën worden omgezet in melkzuur. Gefermenteerd voedsel wordt regelmatig genuttigd om… Het bericht Online cursus fermenteren verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Fat Burn Active reviews en kopen
  Afslanken is en blijft een enorm populair onderwerp. De afgelopen 2 jaar was het niet altijd eenvoudig om te gaan sporten en… Het bericht Fat Burn Active reviews en kopen verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • VideoSenang School / Senang Masterclass (broer Rasta Senang) review
  Hoe heerlijk zou het zijn als je iedere dag de deur uit gaat met een positief gevoel en een positieve mindset? We… Het bericht Senang School / Senang Masterclass (broer Rasta Senang) review verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Viaplay F1, aanbod en abonnement
  Zoals de meeste sportliefhebbers inmiddels wel zullen weten, is de F1 vanaf 2022 in Nederland uitsluitend te bekijken via Viaplay. Deze online… Het bericht Viaplay F1, aanbod en abonnement verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Atida Pure review en ervaringen
  Vandaag de dag zien we helaas dat steeds minder mensen voldoende bewegen. Zeker de afgelopen 2 jaren hebben we met zijn allen… Het bericht Atida Pure review en ervaringen verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
  +

  Karin Spaink

 • Statement over Arjen Kamphuis
  Arjen kende ik  goed: ruim anderhalf jaar – zo van 2005 tot 2007 – kwam-ie zowat eens per week bij me langs en dan aten we iets, spraken veel en keken films. Maar ergens onderweg werd-ie wappie avant la lettre: helemaal in de 9/11-complotten. Het ergerlijke was: hij hield er... Read more »
 • Afscheid van de vooruitgang
  Aanhangers van de Verlichting en de vooruitgang – wat linkse mensen en partijen in zekere zin altijd zijn, al weten ze dat die weg hobbelig is en diepe dalen kent – geloven dat de wereld beter kan worden en zich kan ontwikkelen, door verandering. Ze doen dat met name door... Read more »
 • Weg bij Het Parool
  Na bijna 30 jaar (en tegen de duizend columns) heb ik besloten te stoppen als columnist bij Het Parool. Op eigen initiatief hoor, de krant had me nog willen houden, maar ik dacht steeds vaker: ja maar hallo, daar heb ik al eerder over geschreven, nee niet weer…. Ik was... Read more »
 • Bijna bejaard
  Werd ik gisteren zomaar 64: al bijna bejaard. Heel raar, want ik had nooit gedacht zo oud te worden, ik had mezelf altijd dood verwacht voor mijn vijftigste. Mijn lichaam deed zijn best: multiple sclerose op mijn 29e, en dat ging aanvankelijk zo hard dat ik na een paar jaar... Read more »
 • Precies hetzelfde als het vorige
  Mijn vertrouwen in de politiek is de afgelopen anderhalf jaar grondig aan gort gegaan. Al die nalatigheid, al het gelieg en gedraai, al dat vooruitschuiven en gedraal – het komt me de neus uit. In Groningen weten de mensen met kapotte huizen nog steeds niet waar ze aan toe zijn,... Read more »
 • Macaber beleid
  Wie nu nog pleit voor G2 of vaccinatieplicht, is af. Omikron, dat zich rap verspreidt, trekt zich momenteel te weinig van vaccinaties aan, en of boosters dat verhelpen weten we nog niet. Dat wordt pas duidelijk nadat iedereen die dat wil, zo’n prik heeft gekregen – wat nog wel even... Read more »
 • Kop in het zand
  Aangezien we al een week boven de 20 duizend besmettingen per dag zitten – we breken record op record – zou je denken dat het kabinet zich bezint op zijn beleid. Want zo’n forse stijging leidt onverbiddelijk tot meer ziekenhuisopnames, meer longcovid, hogere IC-bezetting en, helaas, meer doden. We zitten... Read more »
  +

  CiNNeR

 • Een positieve(re) update
  Laat ik na zestien nogal sombere maanden en afgeschermd leven, starten met het positieve nieuws. Mijn man heeft een nieuwe baan! Ja dat is inderdaad iets te snel, hij was ook nog niet gestart met solliciteren. Maar dit werd hem nog net niet zo aangeboden, sluit goed bij hem aan,... Read more »
 • CiNNeR vraagt om nog een laatste beetje hulp
  Na mijn hulpvraag in oktober vorig jaar heeft u ons met velen financieel en emotioneel door zeven corona maanden heen geholpen en daarvoor zijn we innig dankbaar! En de binnen gekregen donaties zijn nog echt niet op. Het streefbedrag is alleen nog niet gehaald en we hebben bovendien een paar... Read more »
 • Ongewild vaccin ‘weigeraar’
  Voordat mensen denken dat mijn huisarts een idioot is. In zijn bomvolle praktijk met 2500+ patiënten, heeft hij slechts twee mensen vaccinatie tegen corona afgeraden. Ik ben een van die mensen. En nee, dat was niet zomaar een advies. Ja hij had een uitgebreide onderbouwing. Nee ik ga geen second... Read more »
 • CiNNeR durft te dromen, #TegenGecontroleerdVerspreiden
  [Update] Inmiddels heb ik de petitie #TegenGecontroleerdVerspreiden opgezet. [/Update] Er ontstaat steeds meer weerstand, onbegrip en boosheid over onderdelen van de ‘Gecontroleerd verspreiden’ strategie van onze overheid. En terecht. De cijfers liegen er niet om, elke signaalwaarde staat over de kop in het rood, de zorg kon en heeft het... Read more »
 • Kan ik me wel laten vaccineren?
  Voor de zekerheid: ik ben voor vaccinatie en heb het in deze alleen en uitsluitend over mijn eigen persoonlijke en uitzonderlijke situatie. Van een halve oxazepam raakte ik op hart en longen na voor twaalf extreem angstige uren geheel verlamd. Met een bloedverdunner kwam ik met een breed scala aan... Read more »
 • Verkeerde informatie voor de ‘geïnformeerde beslissing’ en vaccinaties
  Om misverstanden tot regelrechte oorlog te voorkomen: ik ben zeer voor vaccineren. En voor keuzevrijheid. Ik ben alleen ook voor goede informatie. De roep om toch gevaccineerd te kunnen worden met AstraZeneca lijkt bijna met het uur toe te nemen. Inmiddels blijken er huisartsen te zijn die vol trots veel... Read more »
 • Waar zijn we in beland (en hoe stom zijn we)?
  Groepen feestende mensen in een park of op het strand. Nagels gedaan, vers van de kapper, met de fiets, brommer, auto of openbaar vervoer daarheen gereisd. Ze staan in grote groepen dicht bij elkaar en tegen elkaar aan te praten, roepen, zingen en flirten met hapjes en drankjes in de... Read more »
  +

  Zalig

 • Deze merken zonnebrillen maken het verschil
  Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril? Dan kom je er tijdens de zoektocht achter dat er… Het bericht Deze merken zonnebrillen maken het verschil verscheen eerst op Zalig.... Read more »
 • 3 tips voor het veilig innemen van Paddo’s
  Wij focussen ons in dit artikel natuurlijk niet alleen op het veilig innemen van paddo’s. Maar geven 3… Het bericht 3 tips voor het veilig innemen van Paddo’s verscheen eerst op Zalig.... Read more »
 • Deze producten moet jij hebben in de keuken
  Wanneer je veel kookt in je keuken gebruik je veel producten. Van de welbekende keukenmachine, tot handige bewaarbakjes,… Het bericht Deze producten moet jij hebben in de keuken verscheen eerst op Zalig.... Read more »
 • 5 manieren om de spanning terug te brengen
  Na een tijd samen kan het voorkomen dat de spanning in jullie relatie afneemt. Dat hoort erbij, echter… Het bericht 5 manieren om de spanning terug te brengen verscheen eerst op Zalig.... Read more »
 • De laatste trends in kinderkleding (voor pubers en jongvolwassenen)
  Onder jongeren is het al lange tijd heel normaal om merkkleding te dragen. Veel ouders zijn een stuk… Het bericht De laatste trends in kinderkleding (voor pubers en jongvolwassenen) verscheen eerst op Zalig.... Read more »
 • Zo geef je jouw seksleven weer een boost
  Je seksleven heeft af en toe een boost nodig. Doe dit niet door vreemd te gaan of een… Het bericht Zo geef je jouw seksleven weer een boost verscheen eerst op Zalig.... Read more »
 • Energie besparen? Zo doe je dat
  Nederlanders zijn massaal aan het bezuinigen door de snel stijgende inflatie. Er wordt ingekort op allerlei zaken. Mensen… Het bericht Energie besparen? Zo doe je dat verscheen eerst op Zalig.... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws