Contact
}
Snel Overzicht
  +

  Sophia Magazine

 • Eenvoudig duurzaam bouwen
  Eenvoudig duurzaam bouwen Wie wil dit nu niet in onze tijd? Iedereen is bezig met duurzamer leven. En de mensen die nog wat achteraan sjokken worden zich ook steeds meer bewust dat dit de manier is om onze planeet te […] The post Eenvoudig duurzaam bouwen appeared first on Sophia... Read more »
 • Au
  Au Eline de Moor (51) is nu bijna twee jaar single. Mo blijkt minder saai dan ze dacht, maar de klik voelt ze nog niet. Donder en bliksem ‘Wat wil je dan?’, vraagt Pia. ‘Donder en bliksem op de eerste […] The post Au appeared first on Sophia Magazine.... Read more »
 • CSI oftewel Crime Scene Investigation
  CSI oftewel Crime Scene Investigation Zoals jullie vast wel weten heb ik een ‘donkere’ kant, die er alleen uitkomt door mijn fascinatie en lekker griezelen bij thrillers en detective verhalen. Ik kan heerlijk genieten van een bloederige moordzaak. Zolang het […] The post CSI oftewel Crime Scene Investigation appeared first... Read more »
 • MS onderzoek
  Nederland voor het eerst van de partij met internationaal corona-proof evenement  Wereldwijd hebben 2,8 miljoen mensen MS. Samen kunnen we de toekomst van MS veranderen en MS achter ons laten, waar het hoort. Daarom zet stichting MS Research samen met […] The post MS onderzoek appeared first on Sophia Magazine.... Read more »
 • Geen gezicht
  Geen gezicht Sorry, jongedames, maar rimpels kan je niet vermijden als je wat ouder wordt. Je kan natuurlijk wel allerlei cosmetica proberen om het zolang mogelijk te verbergen. Of je kunt het rigoureus aanpakken en je laten opereren of inspuiten. […] The post Geen gezicht appeared first on Sophia Magazine.... Read more »
 • Recensie Outcast – Carla de Jong
  Recensie Outcast – Carla de Jong Hoofdpersoon Stef heeft in verschillende soaps meegespeeld. Nu lijkt er eindelijk een carrière voor hem weggelegd in een serieuze speelfilm. Dat hij zichzelf geweldig vindt laat hij aan iedereen weten. Hij gedraagt zich al […] The post Recensie Outcast – Carla de Jong appeared... Read more »
 • Kleur bekennen
  Kleur bekennen Kleur is de taal die iedereen spreekt. Licht Licht is het belangrijkste element bij het onderscheiden van kleuren. Alleen in het licht kunnen we kleur zien. In het donker is alles zwart. Let er maar eens op hoe een […] The post Kleur bekennen appeared first on Sophia Magazine.... Read more »
  +

  Ouders van Nu

 • Top 10 kerstcadeaus voor baby’s
  Voor je baby is het waarschijnlijk de eerste keer: een mooi versierde kerstboom, gezellig met de familie aan het kerstdiner en natuurlijk zijn eerste kerstcadeautje. Kerst is een van de waardevolste momenten in het jaar, vóóral met je baby erbij. Je ziet vast regelmatig van alles in de winkel liggen... Read more »
 • Waarom wordt er vandaag gestaakt door basisschoolleraren?
  In het hele land legden juffen en meesters vandaag het eerste uur hun werk neer. Maar wat is nu eigenlijk de reden van deze landelijke lerarenstaking? En is de eis van de leraren redelijk? De reden van de staking Ruim 37.000 leerkrachten in het basisonderwijs begonnen vandaag een uurtje later... Read more »
 • 10 jaar
  Het bericht 10 jaar verscheen eerst op Ouders van Nu.... Read more »
  +

  Beautylab

 • Budgettip: Catrice 48h Power Stay Brow Gel
  Eerder vertelde ik jullie over de Catrice Micro Tip Graphic Eyeliner waar ik super tevreden over ben, maar vandaag ga ik jullie kennis laten maken met een ander nieuw product van Catrice, namelijk de 48h Power Stay Brow Gel. Ook deze brow gel is inmiddels een onderdeel geworden van mijn... Read more »
 • 8 tips voor meer volume in je haar
  Eén van de meest gestelde haarvragen die ik altijd krijg is ‘hoe krijg ik meer volume in mijn haar?’. Ik zou je graag willen vertellen dat er slechts 1 product bestaat die op wonderlijke wijze je lokken de lucht in pompt, maar helaas. Net zoals je bij skincare ook de... Read more »
 • Budget tip: Catrice Micro Tip Graphic Eyeliner
  Elk seizoen brengt Catrice weer een aantal nieuwe producten op de markt. Het PR bureau van Catrice stuurde mij alvast een aantal van hun nieuwste items op die ik de afgelopen week heb getest. Hiervan hebben twee producten inmiddels hun intrede gemaakt in mijn dagelijkse make-up routine. Ik begin vandaag... Read more »
 • Eindelijk! Pat McGrath Labs is in Nederland
  Alweer twee jaar geleden vertrok ik met mijn vriendin Angel naar Florida. Ons doel van deze vakantie was simpel: shoppen en vreten. HEEL VEEL vreten. We waren allebei zwanger, dus we aten de hele dag door en verder cruisden we in de auto van mall tot mall en liepen we... Read more »
 • Water geven aan kamerplanten
  Dat plantjes water nodig hebben snappen we allemaal, maar hoeveel en hoe vaak geef je een plant precies water? En zit er nog verschil in het type water dat je geeft? Als je je kamerplanten naar the next level wilt tillen komend voorjaar lees dan hieronder mijn allerbeste water tips.... Read more »
 • Lush Valentijn 2021 review
  Het jaar 2020 is – althans voor mij – razendsnel voorbij gegaan. Voor mijn gevoel vierde ik vorige week nog Oud en Nieuw, maar over een goeie 2 weken is het gewoon alweer Valentijnsdag. En I know, deze dag is super commercieel en in het leven geroepen om de economie... Read more »
 • Eindelijk, mijn eigen geurkaarsenlijn is een feit!
  Jongens, ik ben zo blij! En zo trots! Mijn eigen geurkaarsenlijn is EIN-DE-LIJK af en ready to get launchedddd! House At Eleven is ontstaan aan het begin van 2019 toen ik tijdens een donkere periode op zoek was naar een nieuwe, creatieve uitlaatklep. Ik zat niet lekker in mijn vel... Read more »
  +

  Vrouwen Anno Nu

 • Plein review, recensies en korting
  Dagelijkse verzorgingsproducten hebben we eigenlijk allemaal wel eens nodig. Denk niet alleen aan je gezin, maar ook aan je eventuele huisdier. Het… Het bericht Plein review, recensies en korting verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Philips Wake Up Light review
  Persoonlijk moet ik in sommige maanden enorm wennen aan het feit dat de wekker gaat terwijl het nog donker is. In deze… Het bericht Philips Wake Up Light review verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Elodie Details review en ervaringen
  Tegenwoordig zijn er steeds meer webshops waar je kinder- en babyproducten kunt bestellen. Ouders willen graag het allerbeste voor hun zoon en/of… Het bericht Elodie Details review en ervaringen verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Wheelz4Kids review, ervaringen en kortingscode
  Hoe leuk is het wanneer je je zoon of dochter, neefje of nichtje of de zoon of dochter van een ander een… Het bericht Wheelz4Kids review, ervaringen en kortingscode verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Napo Gloves review en ervaringen
  We herkennen waarschijnlijk bijna allemaal wel de situatie dat het buiten koud is, je je handschoenen aan hebt, maar dat je je… Het bericht Napo Gloves review en ervaringen verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Phytofemme review en ervaringen
  Als vrouw zijnde zal je ergens tussen je 45e en 55e in de overgang terecht komen. De hormonale balans verandert en uiteindelijk… Het bericht Phytofemme review en ervaringen verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
 • Mind Booster review en ervaringen
  Het kan zeer vervelend zijn wanneer je regelmatig kampt met stress, concentratieproblemen hebt of vaak merkt dat je na 10 minuten al… Het bericht Mind Booster review en ervaringen verscheen eerst op Vrouwen Anno Nu.... Read more »
  +

  Karin Spaink

 • De omkering aller waarden
  Vandaag, op 4 mei, herdenken we de slachtoffers van het fascisme: de joden die zijn vergast door de nazi’s, de politieke gevangenen die zijn gefusilleerd, de homoseksuelen die werden vervolgd, de tweelingen die als medisch experiment zijn gebruikt, de dwangarbeiders die werden afgebeuld totdat ze er dood bij neervielen. De... Read more »
 • Huishouding
  Het was een degelijk gesprek bij Buitenhof: de Nationale Ombudsman schoof aan, de vicepresident van de Raad van State, plus de president van de Algemene Rekenkamer. Zat Nederland in een bestuurscrisis? Het ging over wetgeving die te complex was en daardoor onuitvoerbaar, over dichtgetimmerde regeerakkoorden waar niemand nog een vinger... Read more »
 • Een blokje om met je vuilnis
  Het is klein leed, ik geef het grif toe, maar de ergernis duurt al maanden – en dat telt ook. Bovendien oogt het smerig: de stroom afval naast de ondergrondse afvalcontainers. Sinds begin vorig jaar staan ze ook in mijn buurt, en het werd er bepaald niet schoner op. Bijna... Read more »
 • De matties van de ministers
  Al langer piekerde ik hoe het kabinet er nu een noodwet over de avondklok doorheen kon jagen die de juiste grondslag miste. Dat de Kamer het niet doorhad, kan ik me voorstellen: die beschikt niet over een gespecialiseerd leger ambtenaren. Maar Justitie en Binnenlandse Zaken wel. Had er niemand met... Read more »
 • Arrogantie van de macht
  Het was niet zozeer het het gelieg, verpakt als ‘daar heb ik geen herinnering aan’; dat hadden we al eerder gezien van Mark Rutte. Wat me het meest stoorde aan Ruttes optreden was al een week eerder gebeurd. Nadat de aantekeningen van de verkenners waren uitgelekt, en de Kamer opheldering... Read more »
 • Rutte is het oog van de orkaan
  Een op de vijf Nederlandse gezinnen zit in de schulden. Vast werk voor jongeren is tegenwoordig eerder uitzondering dan regel. De dakloosheid is groot. De prijs van koopwoningen blijft maar stijgen, terwijl huurhuizen schaarser en duurder worden. We kunnen de mest niet meer kwijt. Dieren worden verminkt, gemaltraiteerd en dan... Read more »
 • De Kamer laat te veel onbesproken
  Op 17 december is de Wet gegevensverzameling door samenwerkingsverbanden in de Tweede Kamer aangenomen. De WGS moet het instanties nog makkelijker maken om gegevens uit te wisselen over burgers teneinde fraude op te sporen. Er is amper maatschappelijk debat over de WGS geweest: we waren te druk met corona. Het... Read more »
  +

  CiNNeR

 • CiNNeR durft te dromen, #TegenGecontroleerdVerspreiden
  [Update] Inmiddels heb ik de petitie #TegenGecontroleerdVerspreiden opgezet. [/Update] Er ontstaat steeds meer weerstand, onbegrip en boosheid over onderdelen van de ‘Gecontroleerd verspreiden’ strategie van onze overheid. En terecht. De cijfers liegen er niet om, elke signaalwaarde staat over de kop in het rood, de zorg kon en heeft het... Read more »
 • Kan ik me wel laten vaccineren?
  Voor de zekerheid: ik ben voor vaccinatie en heb het in deze alleen en uitsluitend over mijn eigen persoonlijke en uitzonderlijke situatie. Van een halve oxazepam raakte ik op hart en longen na voor twaalf extreem angstige uren geheel verlamd. Met een bloedverdunner kwam ik met een breed scala aan... Read more »
 • Verkeerde informatie voor de ‘geïnformeerde beslissing’ en vaccinaties
  Om misverstanden tot regelrechte oorlog te voorkomen: ik ben zeer voor vaccineren. En voor keuzevrijheid. Ik ben alleen ook voor goede informatie. De roep om toch gevaccineerd te kunnen worden met AstraZeneca lijkt bijna met het uur toe te nemen. Inmiddels blijken er huisartsen te zijn die vol trots veel... Read more »
 • Waar zijn we in beland (en hoe stom zijn we)?
  Groepen feestende mensen in een park of op het strand. Nagels gedaan, vers van de kapper, met de fiets, brommer, auto of openbaar vervoer daarheen gereisd. Ze staan in grote groepen dicht bij elkaar en tegen elkaar aan te praten, roepen, zingen en flirten met hapjes en drankjes in de... Read more »
 • Waarom woede over de vaccinwissel?
  Het zal me niet in dank afgenomen worden maar toch. Zelf was ik bang dat onze overheid onder alle verkeerde argumenten zou besluiten door te gaan met vaccineren met AstraZeneca terwijl er twee alternatieven zijn. Er volgde echter een (mijns inziens) positieve ontwikkeling. Men wil geen onnodig ernstig zieken en... Read more »
 • Waarom geen mRNA in plaats van AstraZeneca?
  Om oorlog en scheldkanonnades te voorkomen: ik ben beslist voor vaccinatie. Persoonlijk begrijp ik alleen niet waarom mensen het risico op trombose met verlaagd aantal bloedplaatjes willen nemen terwijl er maar liefst twee andere, meer effectieve vaccins zijn waarbij dit risico niet voor komt. Het klonk zo solide. De wereld... Read more »
 • Humor en handicaps
  We zijn geanimeerd in gesprek en ik wil een slokje drinken nemen. Als het glas bijna mijn lippen raakt, gooi ik spontaan de gehele inhoud in mijn gezicht. Terwijl de ginger ale uit mijn haren en van het puntje van mijn neus druipt, komt mijn man niet meer bij van... Read more »
  +

  Lenny's Adventures

 • De boekverkoop
  Het is nu een week geleden dat ik mijn boek presenteerde, en inmiddels zijn er precies 50 exemplaren verkocht. Best een mooi resultaat! ^_^ Verkopen zijn niet alleen via mijn site gegaan, maar ook via Amazon e.d., maar aangezien ik diverse gratis recensie-exemplaren heb weggegeven is van mijn persoonlijke voorraad... Read more »
 • Wordt vervolgd
  Vanacht heb ik amper geslapen. De fijne reacties op mijn boekpresentatie en de hoop bestellingen die direct daarna binnenstroomden maakten me hyper en blij! ^_^ Maar ik moest mijn hoofd ook kalmeren vanwege wat me de volgende ochtend te wachten stond: de zitting van de rechtszaak die ik tegen het... Read more »
 • Boek gepubliceerd!
  Jawel – het kostte bloed, zweet en tranen, maar sinds vandaag is mijn boek éindelijk officieel uit! Met gepaste trots presenteer ik: Alice’s Adventures under Water. ^_^ Vanavond was de officiële boekpresentatie tijdens een Zoom-bijeenkomst van het Lewis Carroll Genootschap. Ik had eigenlijk verwacht dat het een kleine in-crowdbijeenkomst zou... Read more »
 • Zelfpublicatie
  Nou, de kogel is door de kerk: ik heb de samenwerking met mijn uitgever stopgezet. De communicatie was gewoon te slecht. Ik heb tijdens het gehele proces geen idee gehad waar ik aan toe was en het zag er ook niet naar uit dat daar verandering in ging komen. Een... Read more »
 • Een kritieke periode
  Kritiek krijgen is nooit leuk. Omdat ik zelf een behoorlijk kritisch persoon ben, probeer ik altijd open te staan voor kritiek en eerst naar mezelf te kijken en te analyseren welke rol ik in het proces heb gespeeld, voordat ik erop reageer. Maar de afgelopen tijd heb ik dermate veel... Read more »
 • Lapjesquilt
  Nadat ik diverse lockdown-concessies had gedaan bij het maken van het ladenkastje voor Josh en de Victoriaanse mantel voor mezelf, was ik er klaar mee. Nu wilde ik iets gaan maken wat ik 100% mooi vind, in plaats van te gaan voor second best omdat iets beters niet online te... Read more »
 • Tijd om het zelf te doen
  Ook al heb ik nog zo’n ‘ik kan het vast ook zelf’-mentaliteit, ook ik zie soms zeer voor de hand liggende doe-het-zelf-klusjes over het hoofd! Tot nu toe bracht ik mijn horloge altijd naar de juwelier om er een nieuw batterijtje in te laten zetten, als ik toch voor een... Read more »