Contact
}
Snel Overzicht
  +

  Frankwatching - Social Media

 • Hoe VTBL van RTL scoort op socials, ook zonder voetbalnieuws
  Om online te kunnen groeien en een miljoenenpubliek te bereiken, heb je absoluut geen enorm budget nodig. En ook geen grote redactie met copywriters, social-redacteuren, designers, eindredacteuren en ga zo maar door. Enthousiasme en creativiteit zijn voldoende om succesvol te zijn en ik kan het weten. Voordat ik bij Coosto... Read more »
 • De levenscyclus van social media: einde LinkedIn in zicht?
  Het ene platform volgt het andere op, maar geen enkel platform biedt de zakelijke kansen als LinkedIn momenteel doet. Het verbaast me dat veel mensen LinkedIn nog altijd zien als een sociaal medium in plaats van een ‘business generator’. Het verbaast mij eigenlijk nóg meer dat we socialmedia-platformen pas echt... Read more »
 • Adverteren op TikTok: zo pak je dit aan [tips & voorbeelden]
  Dit is hét moment om als merk te beginnen met TikTok-adverteren. Ja, ook als je doelgroep ouder is dan achttien jaar. De belangrijkste doelgroep op dit socialmediakanaal zit namelijk in de leeftijdscategorie 18 tot en met 35 jaar. Maar hoe adverteer je eigenlijk op TikTok? Om nog even een goed... Read more »
 • Starten met Pinterest: een handige gids [infographic]
  Pinterest is een socialmediaplatform waarover je niet zoveel hoort. Het is een meer platform voor een specifieke doelgroep, maar dat maakt de site niet minder interessant voor marketeers. Want wist je dat Pinterest meer is dan een online prikbord en kansen biedt om meer verkeer naar je website of webshop... Read more »
 • Kidshaming: likes scoren over de rug van je eigen kind
  ‘Kidshaming’ is booming. Dit gaat om ouders die hun kinderen via social media een lesje willen leren. Ze ‘disciplineren’ (vaak grappig bedoeld) hun kinderen in een video of foto. Deze zetten ze op bijvoorbeeld TikTok of Instagram. Maar is deze trend wel zo grappig? Je hebt vast wel een keer... Read more »
 • Welke muziek mag je gebruiken voor content op social media?
  Je bent je er vast wel van bewust dat er auteursrecht/copyright rust op muziek. Maar dat dit ook voor posts op social media geldt, wordt nogal eens vergeten. Op kanalen als TikTok, Instagram en YouTube wordt aan de lopende band muziek gebruikt onder video’s en andere content. In principe is... Read more »
 • Social media & video: de impact in beeld [infographic]
  Op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn… Tegenwoordig is videocontent niet meer alleen weggelegd voor het platform YouTube. Een aantal minuten scrollen op je tijdlijn en de kans is groot dat je meerdere video’s tegenkomt. Logisch, want in tegenstelling tot alleen een tekstbericht of een foto zijn berichten die een video bevatten... Read more »