+

  Frankwatching - Social Media

 • Socialmedia-trends 2022: welke voorspellingen kloppen? [infographic]
  We zitten alweer op de helft van 2022. De maanden vliegen voorbij! De vakantieperiode staat alweer voor de deur. Voor veel bedrijven en ondernemers een rustige periode. Tijd om een tussentijdse balans op te maken. Te kijken naar Q3 en 4. Hoe staat het met de doelen en plannen? In... Read more »
 • Je TikTok-account verwijderen: zo doe je dat
  TikTok is dé entertainment-app van het moment. Maar dat eindeloos door video’s scrollen slokt misschien wel te veel tijd op. Of je maakt je zorgen over je privacy en wil je niet meer dat TikTok zoveel over je weet. Wat voor reden je ook hebt, je kunt je TikTok-account verwijderen.... Read more »
 • Reddit deelt nieuwe cijfers & kansen voor adverteerders [infographic]
  Bij het verdelen van je advertentiebudget staat Reddit mogelijk niet bovenaan je prioriteitenlijstje. Grotere socialmediaplatformen als Facebook, Instagram, TikTok of YouTube ogen met hogere gebruikersaantallen interessanter. Toch laat Reddit met nieuwe cijfers en inzichten zien waarom adverteerders, met name die van mobiele providers, het platform toch zouden moeten overwegen. Onlangs... Read more »
 • Outfluenced?! Dit betekenen de nieuwe regels voor je influencercampagnes
  De nieuwe aanpassing van de mediawet zette marketing- en communicatieland onlangs op zijn kop. Vanaf 1 juli moeten influencers zich aan een waslijst met voorschriften houden die zich richten op het maken van reclame. Wat dat voor jouw influencersamenwerking betekent, leg ik uit in dit artikel. Onlangs veroorzaakte een nieuwe... Read more »
 • Posts vastpinnen 📌, Reels-stickers & meer Instagram-updates
  De ene na de andere nieuwe functie rolt uit de koker van Instagram. En dat gaat zo snel, dat het soms amper bij te houden is. Daar komt bij dat sommige nieuwe functies op Instagram uitgebreid onder de aandacht gebracht worden, terwijl andere stilletjes aan je voorbijgaan. Daarom praat ik... Read more »
 • LinkedIn-update voor B2B: Business Manager & B2B Edge
  LinkedIn brengt een aantal nieuwe updates uit voor B2B-marketeers om hen te helpen bij leadgeneratie en brand building. Ik praat je kort bij over Business Manager en B2B Edge. LinkedIn Business Manager Het nieuwe Business Manager-platform biedt een centraal dashboard dat het makkelijker maakt om mensen, ad-accounts, pages en bedrijven... Read more »
 • Onze kijk op connecties is veranderd, blijkt uit onderzoek van Meta
  In de afgelopen 2 jaar is de manier waarop we interactie met elkaar hebben veranderd. Dat komt natuurlijk door de pandemie. We hebben elkaar minder face-to-face en meer online gezien dan ‘normaal’. We werkten vaker thuis, hadden online meetings en spraken minder of nooit meer af in grotere groepen. Is... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws