+

  Frankwatching - Social Media

 • 10 Instagram-feitjes op een rij [infographic]
  Het lijkt nog maar zo kort geleden, maar het platform Instagram is alweer 12 jaar geleden opgericht. In die 12 jaar is het platform gegroeid van een ‘leuke’ foto-app naar een effectief marketingmiddel voor bedrijven en merken. Maar hoe populair is Instagram? En is het echt een interessant marketingkanaal? In... Read more »
 • Webcare kan niet meer zonder verschillende strategieën per kanaal [onderzoek]
  Een klantvraag via Twitter is vaak van andere aard dan een vraag die via WhatsApp binnenkomt. De klant benadert jouw organisatie hoogstwaarschijnlijk met een ander doel. Hoe kun je daar met je webcare het best mee omgaan? En welke learnings zijn er voor chatbot-toepassingen? De tijd dat organisaties niet meer... Read more »
 • Nieuw! Zo maak je een poll in WhatsApp
  Heb jij de poll-functie van WhatsApp al een keer gebruikt? Het is ein-de-lijk op alle accounts uitgerold. Superhandig voor als je een vraag met verschillende mogelijkheden aan een groep wil voorleggen. Of als je het thuisfront wil laten stemmen over wat je vanavond gaat eten. En je kunt het zelfs... Read more »
 • 3 redenen om te investeren in contentmarketing op LinkedIn [+ tips]
  Wat plaats je naast vacatures als bedrijf op LinkedIn? Is het überhaupt slim om als merk constant aanwezig te zijn op LinkedIn? Veel mensen vinden het lastig om te bepalen wat ze kunnen plaatsen op dit socialmedia-kanaal. Vooral als het gaat om consistent verschillende soorten content plaatsen op LinkedIn. Klinkt... Read more »
 • Nieuw! Zo stuur je een WhatsApp-bericht naar jezelf
  We kunnen binnenkort ‘eindelijk’ whatsappen met onszelf. Een handige nieuwe functie die Meta aankondigt. Zo kun je bijvoorbeeld hersenspinsels, cadeau-ideeën en voice-memo’s met jezelf delen. Waarom willen we dit? Je hebt vast wel ergens een online plek waar je ideeën, linkjes naar grappige video’s, to-do’s, herinneringen of boodschappen noteert. Misschien... Read more »
 • Digitale etiquette: hou je aan deze 5 principes
  Struikel je over de ongeschreven regels in het digitale tijdperk? Dat hoeft niet meer als je je aan deze 5 principes houdt. Ik neem je mee in de digitale etiquette van nu. Onmisbare regels voor het digitale tijdperk In het boek Niet appen tijdens het eten en andere onmisbare regels... Read more »
 • De Hive-hype: social platform zonder algoritme & ads
  Naast Mastodon trekt nu ook ‘Hive Social’ de aandacht. De interesse in dit platform lijkt te zijn aangewakkerd door de zoektocht van twitteraars naar een nieuw platform, maar Hive is geen 1-op-1 Twitter-alternatief. Wat is het verschil tussen Hive en Twitter, en wat maakt dit socialmediakanaal misschien interessanter dan Mastodon?... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws