+

  Frankwatching - Social Media

 • Zo maak je ambassadeurs van bevlogen medewerkers
  Er bestaan veel marketingstrategieën om van je klanten uiteindelijk ambassadeurs te maken. Zij zijn ervaringsdeskundigen van jouw product en/of dienst en kunnen geloofwaardige reclame voor je maken. Maar waarom zou je dit alleen bij je klanten zoeken? Organisaties zien vaak een hele belangrijke en waardevolle groep over het hoofd: hun... Read more »
 • Is Instagram Kids een oplossing of juist een nieuw probleem?
  Moeten we kinderen op nóg jongere leeftijd blootstellen aan (nog meer) social media? En kan dat wel op een verantwoorde manier? Die vraag borrelde weer op toen ik alle nieuwsberichten over de Facebook Files zag. Onder andere de uitkomsten van Facebooks eigen onderzoek naar de negatieve effecten van Instagram op... Read more »
 • Met deze videotricks maak je de tofste Instagram Reels
  Je ziet ze vast met regelmaat voorbijkomen op Instagram Reels en TikTok: toffe kledingwissels, producten die snel opstapelen, gave overgangen, slowmo’s en snelle video’s. Maar hoe doe je dat nou? In dit artikel (met instructievideo’s) leg ik je de basisstappen van deze tricks uit. Stap 1: zoek Reel, challenge of... Read more »
 • #nospon: dit zijn de reclameregels van Instagram
  Het kan mateloos irritant zijn als je op Instagram een post, Story of Reel ziet waarbij je toch echt het idee hebt dat de influencer er voordeel bij heeft gehad, maar dit niet meldt. Of wat te denken van al die winacties waarbij je drie accounts moet liken, vijf vrienden... Read more »
 • Dit gebeurt er elke 60 seconden online in 2021 [infographic]
  Het gebruik van internet en social media zit al jaren in een stijgende lijn. We appen, streamen, liken en delen 24 uur per dag en 7 dagen per week. Internet en alle technologie eromheen spelen een grote rol in ons dagelijkse leven. Hoe groot die rol is, laat de onderstaande... Read more »
 • 8 wijzigingen op LinkedIn: dit is nieuw & dit gaat de prullenbak in
  LinkedIn staat niet stil. De afgelopen tijd is het platform flink aan het testen met nieuwe functies. Ook gaan er functionaliteiten de vuilnisbak in. Wil je optimaal gebruik maken van LinkedIn, dan is dit wat je moet weten. 1. Videovergadering Zoom, Google Meet en Teams: we hebben er allemaal een... Read more »
 • Social media in 2022: de feiten & cijfers op een rij [infographic]
  Kun jij je een tijd zonder social media nog voorstellen? Voor de een zal dit makkelijker zijn dan voor de ander. En veel offline activiteiten hebben plaatsgemaakt door de mogelijkheden van online. Welke platformen zijn populair? En voor welke doeleinden zetten bedrijven en merken social media in? Het is een... Read more »
No RSS Item
Mijn Web Nieuws