+

  Frankwatching - Social Media

 • Het ultieme overzicht van alle socialmedia-afmetingen voor 2022 [infographic]
  Een nieuw jaar betekent vaak veranderingen. Maar ook een frisse start. Ook op het gebied van social media. Het kan daarom geen kwaad om de eerste weken van het nieuwe jaar te gebruiken om alles na te lopen. En misschien zelfs alles te vernieuwen. Want zeg eens eerlijk: wanneer heb... Read more »
 • Online beleggingsadvies: wat zijn de grenzen voor finfluencers?
  Rentes gaan omlaag en het lijkt er zelfs op dat we moeten gaan betalen voor spaargeld. Beleggen en investeren in crypto lijkt daardoor steeds aantrekkelijker. Daarmee duiken ook de finfluencers op die maar al te graag advies geven op social media en via YouTube. Ze zijn geen financiële instelling of... Read more »
 • Hashtags op TikTok: zo vergroot jij je bereik
  Naast dat TikTok leuk tijdverdrijf is voor tijdens een quarantaine-periode, voorziet het platform in de behoefte naar meer videocontent én is dit sociale medium ook interessant voor commerciële doeleinden. In 2021 is de optie om TikTok-advertenties te plaatsen toegevoegd. Daarnaast werken steeds meer bedrijven samen met TikTok-influencers en er wordt... Read more »
 • LinkedIn lanceert live Audio Events: dit kun je verwachten
  Deze maand test LinkedIn de beta-feature Audio Events. De nieuwe functie maakt het mogelijk om live audiogesprekken rondom bepaalde thema’s te hosten of eraan deel te nemen. Iets wat we natuurlijk al kennen van (onder andere) Clubhouse. In dit artikel praat ik je bij over LinkedIns plannen voor Audio Events.... Read more »
 • Dé online trends & ontwikkelingen voor 2022
  Wat zijn de belangrijkste trends voor online marketing, communicatie, social media en customer experience? De redactie van Frankwatching zet ze voor jou op een rij. Onze experts delen hun visie op deze ontwikkelingen en geven je meteen handige tips mee. Lees (of scan) en sla de artikelen op, zodat je... Read more »
 • De top 12 tools, lifehacks & apps voor 2022
  Welke lifehacks, online tools en apps hebben we in het afgelopen jaar ontdekt? Ik vroeg het aan onze auteurs, collega’s en aan de community. Daar is een mooie lijst met 12 tips uit ontstaan. Pluk vooral de tips eruit die voor jou handig zijn. Laten we van 2022 een topjaar... Read more »
 • Marketinglessen uit de sneakerwereld: van verzamelzucht tot hypebuilding
  Als sneakerliefhebber en PR-consultant kijk ik met bewondering naar bedrijven zoals Nike, die gratis exposure rondom hun kekke gympies tot kunst hebben verheven. In dit artikel ga ik niet in op de klassieke reclames, advertenties en sponsoring-activiteiten van Nike. Ik verdiep mij in de sneakerscene en probeer te doorgronden hoe... Read more »
(Bezocht 33 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws