+

  MarketingTribune.nl | RSS | rss

 • Nieuwe tv-campagne investeringsfonds Meewind
  Investeringsfonds Meewind is terug op tv met een nieuwe campagne: Waarde creëren voor jezelf en de wereld. Met de campagne, ontwikkeld door GUC Agency, wil het investeringsfonds particuliere beleggers laten zien dat het altijd verstandig is om te kiezen voor duurzaamheid.... Read more »
 • NKC en Roorda maken 'Weer veilig bij elkaar'
  Roorda Reclamebureau maakte in opdracht van het NKC van de Rijksoverheid een campagne waarin we zien hoe Nederland zo weer op een veilige manier bij elkaar kan komen. Hou je testbewijs paraat.... Read more »
 • Amsterdam geeft startsein campagne voor heropening
  Amsterdam viert met de nieuwe ‘WeerMeer-campagne’ dat er in de stad na een jaar van coronamaatregelen weer meer mag. Inclusief infographic van de landelijke nieuwe regels per 25 september.... Read more »
 • Categoriewinnaars 'ABN Amro Retailer of the Year' verkiezingen 2021-2022 bekend
  De categoriebekroningen van de publieksprijzen ‘ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland’ 2021-2022 en ‘ABN Amro Webshop Award the Netherlands’ 2021-2022 zijn bekend. 185.000 consumenten reageerden en dit zijn de winnaars.... Read more »
 • Tophockeyers in Volvo-campagne
  Tophockeyers én Volvo-rijders Xan de Waard en Terrance Pieters zijn vanaf deze week zichtbaar in een nieuwe digitale Volvo-campagne. Namens Volvo wensen zij alle hockeyers in Nederland een fantastisch seizoen toe.... Read more »
 • Nieuw jubileumboek inclusief vuistregels Jumbo-grondlegger Karel van Eerd
  ‘Jumbo wil altijd winnen’ is de titel van een nieuw boek over klantgericht ondernemen volgens een van de bekendste familiebedrijven van Nederland. Op de kop af 25 jaar geleden werd de nieuwe Jumbo-formule geïntroduceerd.... Read more »
 • [column] Sylvain Ephimenco: Blijf van mijn schijf!
  Hoelang precies bleef ik verzonken in sombere gedachten, mijn blik glijdend over al die ingrediënten? Op zich oogde deze schijf vrolijk met al die kleuren. Of het vrolijker was dan het wiel van Samsara dat voor de boeddhisten moet zijn wat deze schijf is voor veganisten, weet ik niet.... Read more »
  +

  Webiteers

 • Content optimalisatie – Verbeter bestaande content
  Het is zonde om niet het maximale te halen uit je bestaande content. Met content optimalisatie is de tijd en energie die je gestoken hebt in het creëren van content niet voor niets geweest.... Read more »
 • 14 tips om een pakkende en wervende tekst te schrijven - Webiteers
  Content creatie is één van de belangrijkste onderdelen van inbound marketing. Maar wanneer je het gevoel hebt dat jouw blog of website amper wordt gelezen, is het lastig om jezelf te motiveren om meer content te creëren. Om je lezers vast te houden, zul je wervende teksten moeten schrijven, aansluitend... Read more »
 • Webinar effectief opvolgen met marketing automation - Webiteers
  Communicatie is een belangrijk aspect rondom een webinar. Je wilt deelnemers aantrekken, op de hoogte houden van het webinar en na afloop een recording sturen. Hoe zorg je ervoor dat die communicatie precies op het juiste moment plaatsvindt? En hoe kan marketing automation daar een rol in spelen? ... Read more »
 • Een webinar organiseren? Hoe start je en wat heb je nodig? - Webiteers
  In de huidige samenleving nemen webinars een steeds belangrijkere plek in. Niet heel gek dat ook meer organisaties de voordelen van webinars inzien en deze gaan organiseren. Het geven van een webinar kost veel tijd en effort. Maar waar begin je en wat heb je allemaal nodig?... Read more »
 • Het succesvol opzetten van een social media strategie
  Het social media gebruik zit nog altijd in een stijgende lijn en is daarom een grote bron voor ondernemers. Social media is tegenwoordig dé plek om je bedrijf te promoten en in de spotlight te zetten. Een social media strategie is dan ook erg belangrijk voor ondernemers om te hebben.... Read more »
 • 21 tips voor het schrijven van zakelijke blogs - Webiteers
  Wist je dat het schrijven van blogs kan helpen bij het vergroten van jouw online vindbaarheid? Wanneer je wilt starten met bloggen voor je bedrijf, dan zul je tegen de nodige vragen aanlopen. Hoe schrijf je een blog? Waar moet je op letten? En wat zijn de valkuilen?... Read more »
 • Waarom is stagelopen bij Webiteers geweldig? 7 redenen | Webiteers
  Je bent op zoek naar een stage in online marketing waar je écht iets kan leren? Je houdt van online marketing, strategisch denken of commercie, of van design en animatie? Dan kan Webiteers nog wel eens een hele goede optie zijn voor jou! Wat maakt een stage bij Webiteers nou... Read more »
  +

  Marketingfacts

 • Waarom technologie als regen op het raam is
  Een tipje van de sluier wordt opgelicht wat ons te wachten staat aan verdere automatisering en robotisering. Dat is zeker een treffende samenvatting van dit interessante boek.... Read more »
 • ‘Anderhalf miljard naar abonnement op product’
  Nederlanders geven verrassend veel geld uit aan abonnementen op producten als bloemen, scheermesjes of maaltijdboxen. Inkomen is daarbij geen onderscheidende variabele, in alle groepen komen ongeveer net zoveel abonnees voor. Wel blijken vooral jongeren en randstedelingen vaker te kiezen voor het gemak van een – bijvoorbeeld – één verse boxer... Read more »
 • CMO van morgen wil strategie van hybride creativiteit
  'De volgende generatie CMO Chief Marketing Officers zal het marketingvak ten goede veranderen', zo stelt Adobe naar aanleiding van zijn rapport 'De CMO van Morgen'. Het Adobe Workfront-onderzoek wijst dat meer dan een kwart (27%) van de aanstormende marketingleiders CMO wil worden om te kunnen innoveren en de marketingfunctie te... Read more »
 • ‘SEO is altijd relevant, SEA niet’
  Waar halen de leden van De DDMA Commissie Search hun inspiratie vandaan?  Waar baseren ze hun visie op? Wat zijn hun grootste uitdagingen? Hoe gaan ze te werk?  We gaan met alle commissieleden in gesprek hierover! In dit interview spreken we met Sieger van Zuiden, Lead SEO & Content Consultant bij Storm Digital, en Ingmar... Read more »
 • Online clinic: De kracht van klantbeloftes #adv
  De Bovag Garantie, de power promise van Ziggo, de 7 zekerheden van de Jumbo, wie kent ze niet? Wat is de kracht van klantbeloftes als de 7 zekerheden. Het benoemen expliciet benoemen wat klanten mogen verwachten maakt je organisatie beter. Ontdek tijdens de gratis online clinic van Beeckestijn Business School... Read more »
 • Podcast over Recht
  Als een marketingmiddel vanuit de organisatie ontstaat, dan kun je dat als marketeer alleen maar toejuichen. Dat deed marketingmanager Fokkelien Boorsma van advocaten- en notariskantoor KienhuisHoving dan ook, toen advocaten het initiatief namen voor een podcast. Deze blog illustreert dat echt ieder product interessant genoeg is voor een podcast. KienhuisHoving... Read more »
 • Shopping Today 14 oktober – mis het niet! #adv
  Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Op welk gebied je ook meer wilt leren, Shopping Today bereidt je voor op de digital toekomst. Bezoek op 14 oktober 2021 Shopping Today in DeFabrique Utrecht en laat je inspireren door toonaangevende keynote-sprekers en praktische kennissessies, zodat je e-commercebedrijf in... Read more »
Mijn Web Nieuws