+

  MarketingTribune.nl | RSS | rss

 • Sandra Hilster benoemd tot mediadirecteur KRO-NCRV
  Sandra Hilster is door de Raad van Toezicht van KRO-NCRV met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot mediadirecteur. Hilster is momenteel creative director bij KRO-NCRV en in deze functie verantwoordelijk voor alle nieuwe programma’s en concepten van de omroep.... Read more »
 • Máxima opent supercomputer voor Nederlandse wetenschap
  14 biljard berekeningen per seconde maakt hij, de nieuwe nationale supercomputer Snellius. Koningin Máxima opende de supercomputer op het Amsterdam Science Park.... Read more »
 • Ranking Masters: 'SEO moet je ademen en doe je niet alleen'
  Ranking Masters is een gespecialiseerd SEO marketingbureau uit Haarlem. Bij Ranking Masters zien ze dat veel bedrijven steeds meer moeite hebben om zelfstandig bovenaan in de organische Google zoekmachine te komen.... Read more »
 • Nederlandse chipsector krijgt 300 miljoen steun
  De Nederlandse chipsector krijgt waarschijnlijk 300 miljoen euro extra steun van de overheid. Het geld is bedoeld om de Nederlandse chipsector te helpen innoveren. De EU heeft toestemming gegeven voor de steun.... Read more »
 • Qatar Airways doet mee aan duurzame luchtvaart coalitie
  Qatar Airways treedt toe tot de wereldwijde coalitie voor duurzame luchtvaart. Het is de eerste luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten die deelneemt in de coalitie.... Read more »
 • Welkoop laat zich zien met een merkcampagne voor doeners
  Welkoop, de winkel voor tuin en dier, start dit najaar een nieuwe merkcampagne. Het merk heeft grote plannen. Het wil groeien, meer winkels openen en de beste omnichannel retailer in tuin en dier van Nederland worden; de eerste en enige waar iedereen aan denkt.... Read more »
 • Nationale Kortingsmonitor 2021: 'Online neemt de rol van de papieren folder langzaam over'
  Onderzoek door de NKM toont aan dat eigen websites, Google en de digitale folder een grotere rol zijn gaan spelen in de zoektocht naar kortingen door de consument.... Read more »
  +

  Webiteers

 • Content optimalisatie – Verbeter bestaande content
  Het is zonde om niet het maximale te halen uit je bestaande content. Met content optimalisatie is de tijd en energie die je gestoken hebt in het creëren van content niet voor niets geweest.... Read more »
 • 14 tips om een pakkende en wervende tekst te schrijven - Webiteers
  Content creatie is één van de belangrijkste onderdelen van inbound marketing. Maar wanneer je het gevoel hebt dat jouw blog of website amper wordt gelezen, is het lastig om jezelf te motiveren om meer content te creëren. Om je lezers vast te houden, zul je wervende teksten moeten schrijven, aansluitend... Read more »
 • Webinar effectief opvolgen met marketing automation - Webiteers
  Communicatie is een belangrijk aspect rondom een webinar. Je wilt deelnemers aantrekken, op de hoogte houden van het webinar en na afloop een recording sturen. Hoe zorg je ervoor dat die communicatie precies op het juiste moment plaatsvindt? En hoe kan marketing automation daar een rol in spelen? ... Read more »
 • Een webinar organiseren? Hoe start je en wat heb je nodig? - Webiteers
  In de huidige samenleving nemen webinars een steeds belangrijkere plek in. Niet heel gek dat ook meer organisaties de voordelen van webinars inzien en deze gaan organiseren. Het geven van een webinar kost veel tijd en effort. Maar waar begin je en wat heb je allemaal nodig?... Read more »
 • Het succesvol opzetten van een social media strategie
  Het social media gebruik zit nog altijd in een stijgende lijn en is daarom een grote bron voor ondernemers. Social media is tegenwoordig dé plek om je bedrijf te promoten en in de spotlight te zetten. Een social media strategie is dan ook erg belangrijk voor ondernemers om te hebben.... Read more »
 • 21 tips voor het schrijven van zakelijke blogs - Webiteers
  Wist je dat het schrijven van blogs kan helpen bij het vergroten van jouw online vindbaarheid? Wanneer je wilt starten met bloggen voor je bedrijf, dan zul je tegen de nodige vragen aanlopen. Hoe schrijf je een blog? Waar moet je op letten? En wat zijn de valkuilen?... Read more »
 • Waarom is stagelopen bij Webiteers geweldig? 7 redenen | Webiteers
  Je bent op zoek naar een stage in online marketing waar je écht iets kan leren? Je houdt van online marketing, strategisch denken of commercie, of van design en animatie? Dan kan Webiteers nog wel eens een hele goede optie zijn voor jou! Wat maakt een stage bij Webiteers nou... Read more »
  +

  Marketingfacts

 • Kijk niet vreemd op als merken binnenkort bankdiensten introduceren
  Zijn we al in de metaverse? Branded banking, social capital, utility en entertainment als model voor sociaal succes. Drone awards en interactieve podcasttoepassingen uit China. Dit allemaal in de nieuwe week van Koot!... Read more »
 • Tom de Bruyne: ‘Ideeën moeten seks kunnen hebben in je hoofd’
  Tom de Bruyne is een expert in gedragsontwerp, overtuigingspsychologie en marketing innovatie. Daarmee helpt hij niet alleen klanten, hij leert ze ook de kneepjes van het vak in de SUE Behavioral Design Academy. Ik sprak hem voor de nieuwe aflevering van de Namara Show!... Read more »
 • Hoe verandert Gorillas de boodschappen markt? #adv
  Heb jij jouw kaarten al besteld voor Shopping Today? Op donderdag 14 oktober zijn we weer live met 1.000+ aanwezige e-commerce professionals en 40 inspirerende sessies die je niet wilt missen. Zo vertelt keynotespreker Sadik Cevik de missie van flitsbezorger Gorillas. Zij willen dat consumenten tegen retailprijzen moeiteloos direct toegang... Read more »
 • De vloek van Apple
  In de week dat Apple aankondigde een nieuwe telefoon op de markt te brengen van bijna tweeduizend euro, gebeurde dat waar ik al jaren bang voor was: een online bij Apple aangeschaft product ging kapot. Wat gebeurde er toen en hoe lossen we dit op?... Read more »
 • Data: het nieuwe goud?
  Data, het was één van de meest gebruikte woorden tijdens de NIMA Marketing Day van 9 september. En dat is natuurlijk ook niet zo verwonderlijk. Hoewel marketing geen exacte wetenschap is, doen we met zijn allen wel ons best om zoveel mogelijk grip te krijgen op wat we doen. We... Read more »
 • Juist nu is verbinding overal én onmisbaar #adv
  Echt en oprecht contact maken kan gelukkig op meerdere manieren. Door je klanten een experience te bieden, middels goede klantenservice, met ondersteuning van technologie (AI) of op een dieper niveau via breinstimuli bijvoorbeeld. Ga coronaproof de connectie aan. Juist nu. Samen met verschillende experts hebben we een prachtige (service)route uitgestippeld. Bestel je early bird ticket... Read more »
 • Bart Liebregts (KPN): ‘Klanten verwachten steeds meer van het digitale kanaal’
  In het kader van de Digital Excellence Monitor 2021 interviewen we de winnaars in de verschillende branches: in deze aflevering spreek ik met Bart Liebregts, head of digital sales bij KPN. Hij gaat op online CX in de telecombranche aan kop met KPN, vlak voor T-Mobile en Simpel. Een gesprek... Read more »
Mijn Web Nieuws