SPECIFIEK NIEUWS NEDERLAND

Nieuwsoverzicht van Specifieke Nieuwsbronnen uit Nederland

Horren op Maat, horrengigant

BOEDDHISTISCH DAGBLAD

  +

  Boeddhistisch Dagblad

 • Heeft een boeddha de hondennatuur?
  Door Hans van Dam - Boeddhistisch Dagblad Opzitten tot je opstaat; blafles met Meester Wu.... Read more »
 • Het jaar 2023 – dag 332 – labels
  Door Joop Ha Hoek - Boeddhistisch Dagblad Wie zwijgt stemt toe, maar je kunt ook labels plakken. Somewhere over the rainbow, skies are blue. Take care out-there.... Read more »
 • Nieuwe rechtszaak Milieudefensie tegen financiële instelling
  Door de redactie - Boeddhistisch Dagblad Milieudefensie start een nieuwe klimaatrechtszaak tegen een instelling uit de financiële sector. Uit de Klimaatcrisisindex: De Financiële Editie blijkt dat 7 Nederlandse financiële instellingen samen verantwoordelijk zijn voor minstens 158 megaton uitstoot aan broeikasgassen.... Read more »
 • Kom unieke Tibetaanse cultuur vieren op Tibet Festival
  Door de redactie - Boeddhistisch Dagblad Op het festival wordt de rijkdom van de Tibetaanse cultuur gevierd met muzikale optredens, workshops, documentaires en heerlijke Tibetaanse gerechten. De opbrengst is bestemd voor een nog op te richten Tibetaans Cultureel Centrum.... Read more »
 • Geen dood, geen vrees – slot
  Door Joop Ha Hoek - Boeddhistisch Dagblad Jan Veenendaal, geliefd auteur en schrijver van columns in het BD, onder meer de serie Geen dood, geen vrees, is op 27 november kalm en rustig overleden. Ik vond het een eer en genoegen om met Jan de krant vorm te geven en... Read more »
 • Boeddha in de bajes – Rob en Bert
  Door Jan Veenendaal - Boeddhistisch Dagblad De schrijver van columns Boeddha in de bajes in het BD, Jan Veenendaal, is gisteren overleden. Lees hier een van zijn columns uit 2021 over bezoeken aan gedetineerden in Nederlandse penitentiaire inrichtingen. Jan was een doener, geen boeddhistische zitter.... Read more »
 • Geert Wilders – journalisten ‘tuig van de richel’
  Door de redactie - Boeddhistisch Dagblad De vakvereniging Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)  heeft haar zorgen geuit over de verkiezingsoverwinning van de PVV van Geert Wilders. Volgens de vakvereniging is de politicus onder meer een aanjager van de vijandschap richting de vrije pers.... Read more »

YOGA INTERNATIONAL

CNNBS – CANNABIS NIEUWS

No RSS Item

SPECIFIEK NIEUWS – SITES