Nieuws Nederland – Pagina 3

Nieuwsoverzicht Nederlandse Media

?wi=362754&ws=
  +

  dji.nl - Nieuwsberichten

 • Medewerker PI Nieuwersluis ontslagen
  In de gevangenis in Nieuwersluis heeft een vrouwelijke gedetineerde melding gedaan van seksueel grensoverschrijdend gedrag door een medewerker (PIW-er) van deze inrichting.... Read more »
 • Inspectierapport: tevreden over RJJI Horsterveen
  De Inspectie Justitie en Veiligheid heeft zich in een inspectierapport positief uitgelaten over RJJI Horsterveen.  Het verblijf, de behandeling en het onderwijs van jongeren in de Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI) locatie Horsterveen in Evertsoord voldoen aan de basisvereisten. ... Read more »
 • Hayo van der Brugge directeur SSC
  Hayo van der Brugge start per 1 oktober als directeur van het Shared Service Center bij DJI. Hayo werkt momenteel bij de Rechtspraak; hij is daar bestuurslid van gerechtshof Den Haag en tevens van het College van Beroep voor het bedrijfsleven. ... Read more »
 • Subsidiebeleidsregeling KVJJ voor de regio Rotterdam-Rijnmond en Den Haag 2023 en 2024
  Een Kleinschalige Voorziening Justitiële Jeugd (KVJJ) is een voorziening waar verdachte en strafrechtelijk veroordeelde jongeren met een vrijheidsbenemende titel dichtbij hun eigen leefomgeving verblijven met een lager beveiligingsniveau dan in een huidige Justitiële Jeugdinrichting (JJI).... Read more »
 • WODC-rapport Griffierecht bij beklag in detentie
  De minister voor Rechtsbescherming heeft gisteren een brief naar de Tweede Kamer gestuurd over het beklagrecht binnen detentie. Aanleiding was het verschijnen van het WODC-rapport ‘Griffierecht bij beklag in detentie’, uitgevoerd door onderzoeksbureau Pro Facto. Daarnaast heeft de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zelf een pilot uitgevoerd: ‘interne informele bemiddeling’.... Read more »
 • KVJJ Rijnmond officieel geopend
  Donderdagmiddag 30 juni is de Kleinschalige Voorziening Justitiële Jeugd (KVJJ) Rijnmond op feestelijke wijze officieel geopend. “Samen met alle netwerkpartners, de overheid, gemeente, het gezin, onze omwonende vrijwilligers, het netwerk en natuurlijk de jongere zelf helpen we hem of haar het leven weer op de rit te krijgen; om onderdeel... Read more »
 • Luchtruim boven PI Vught tijdelijk gesloten
  Minister Harbers van Infrastructuur en Waterstaat heeft op verzoek van de burgemeester van Vught en minister Weerwind voor Rechtsbescherming besloten om het luchtruim boven de penitentiaire inrichting in Vught tijdelijk te sluiten.... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws