Nieuws Nederland – Pagina 3

Nieuwsoverzicht Nederlandse Media

?wi=362754&ws=
  +

  FunX - Nieuws

 • Vacature: beeldproducer
  FunX is per direct op zoek naar een beeldproducer. Weet jij precies hoe jij iets gefilmd wil hebben? Kan je editen en weet je wat je moet regelen voor een productie? Dan is FunX op zoek naar jou.... Read more »
 • Fotun (21) en Kholud (19): "We zijn eindelijk vrij hier"
  Het Good Vibes Dinner komt eraan! Het diner waar jongeren met een vluchtverleden een warm welkom krijgen en in contact komen met onder meer FunX-luisteraars. In aanloop naar het event gaat FunX in gesprek met jongeren die recent naar Nederland gekomen zijn. Deze week delen de zusjes Fotun (21) en... Read more »
 • It's Complicated: Jayh en Mahi over vrouwen die meer verdienen dan hun partner
  In de nieuwe podcast It's Complicated bespreken Jayh Jawson en Mahi Khalesi allerlei uiteenlopende onderwerpen. Van eeuwenoude dilemma's tot moderne problemen. In de eerste aflevering staat het onderwerp carrière & liefde centraal. Schrikken succesvolle vrouwen mannen af?... Read more »
 • Vacature: stagiair(e) marketing en communicatie
  FunX is per februari 2023 op zoek naar een marketing- en communicatiestagiair(e). Ben jij op zoek naar praktische ervaring in het werkveld? Heb je affiniteit met (social) media en het organiseren van evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou.... Read more »
 • Clitoris onvolledig afgebeeld in biologieboeken: "Vergroot taboe op vrouwelijke seksualiteit"
  In heel veel biologieboeken staat de clitoris nog steeds niet volledig afgebeeld. In de boeken is de clitoris alleen als een klein puntje te zien terwijl het orgaan veel groter is dan dat. Dat blijkt uit een reportage van AT5.... Read more »
 • Bron dichtbij Kim zegt dat Ye liegt over dat ze is vreemdgegaan met Chris Paul
  Ye haalde afgelopen week om verschillende redenen weer de headlines. Hij beweerde onder meer dat 'ie zijn ex Kim Kardashian betrapt had met basketballer Chris Paul. Een bron dichtbij Kim heeft inmiddels gereageerd op de verwijten en zegt dat zijn beschuldigingen niet kloppen. Dat meldt TMZ. ... Read more »
 • Sterling verlaat WK vanwege gewapende overval bij hem thuis
  Raheem Sterling heeft een vreselijk weekend achter de rug. De speler van Engeland was op het WK in Qatar, maar is teruggevlogen naar huis vanwege een gewapende overval op zijn woning in Londen.... Read more »
  +

  dji.nl - Nieuwsberichten

 • DJIzien najaar 2022 verschenen
  De nieuwe DJIzien is verschenen. In deze editie vind je weer uiteenlopende verhalen over het werk van Dienst Justitiële Inrichtingen.... Read more »
 • Positief oordeel Inspectie JenV over terroristenafdelingen
  In hun vervolgonderzoek naar de terroristenafdelingen (TA) van de Dienst Justitiële Inrichtingen, oordeelt de Inspectie Justitie en Veiligheid positief over de detentieregimes en in het bijzonder de enorme betrokkenheid van de medewerkers: “Naast de beschikbare trainingen steken ze veel tijd in het vergaren van kennis over radicalisering.” DJI herkent deze... Read more »
 • DJI biedt ondersteuning bij cold case campagne
  De politie heeft DJI deze zomer verzocht om gedetineerden actief te betrekken bij een campagne rond een cold case. Het gaat om de dood van Hannie Bakker (68) uit Winkel (Noord-Holland), in de hoop dat dit bruikbare tips oplevert om de zaak op te lossen. Hier geven we graag gehoor... Read more »
 • Reactie DJI op brief inspecties "stand van zaken intensief toezicht JJI's”
  Vier inspecties [1] brengen vandaag een brief naar buiten waarin zij adviseren om jongeren alleen nog in een Justitiële Jeugdinrichting (JJI) te plaatsen als zij er een passende behandeling en verantwoord verblijf kunnen krijgen. Volgens de inspecties is de kritische grens voor het goed uitvoeren van het jeugdstrafrecht volgens hen... Read more »
 • Diepe droefenis in CTP Veldzicht na overlijden collega
  Op zaterdagmiddag 5 november vond in het Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht in Balkbrug een ernstig steekincident plaats. Daarbij is een vrouwelijke collega overleden en raakten twee andere vrouwelijke collega’s gewond. De patiënt die met een mes de medewerkers had gestoken, beroofde zichzelf daarna van zijn leven.... Read more »
 • Temperatuur omlaag in de gevangenis
  Deze week is de Nationale Klimaatweek waarin wordt opgeroepen om in heel Nederland minder CO2 uit te stoten en meer energie te besparen. Ook bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) gaat deze winter de knop om. Op die manier draagt de hele organisatie bij aan de landelijke campagne om op... Read more »
 • Rien Timmer nieuwe directeur Dienst Geestelijke Verzorging
  Rien Timmer is per 1 februari 2023 benoemd tot directeur van de Dienst Geestelijke Verzorging (DGV). Hij volgt Thea Bogers op die in onlangs met pensioen is gegaan... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws