Nieuws Nederland – Pagina 3

Nieuwsoverzicht Nederlandse Media

?wi=362754&ws=
  +

  FunX - Nieuws

 • Diddy is teruggetreden als voorzitter van eigen bedrijf door aanklachten
  Diddy is de afgelopen tijd door meerdere mensen aangeklaagd wegens seksueel wangedrag en verkrachting. Dit heeft ervoor gezorgd dat de rapper zich heeft teruggetrokken als voorzitter van het muzieknetwerk Revolt, dat hij zelf heeft opgezet.... Read more »
 • Dít zijn de eerste beelden van Berlín, de spin-off van La Casa de Papel
  La Casa de Papel-fans opgelet: Netflix heeft vandaag eindelijk de trailer van de nieuwe spin-off serie Berlín gedeeld. De veelbelovende beelden weergeven het leven van de personage gelijknamige personage, terwijl hij één van zijn allergrootste overvallen opzet.... Read more »
 • Denzel (28) stemde op de PVV: "Ik heb liever een minister-president die openlijk racistisch is"
  De winst van de PVV tijdens de verkiezingen heeft voor vele reacties binnen de samenleving gezorgd. Zo zijn velen enthousiast over dit nieuws, terwijl anderen protesteren tegen een regering met Geert Wilders als minister-president. FunX spreekt Denzel die als man van kleur heeft gestemd op de PVV en enthousiast is... Read more »
 • Reggaeton-ster J Balvin komt naar Ziggo Dome in Amsterdam
  Goed nieuws voor reggaeton-liefhebbers! J Balvin komt komend jaar naar Amsterdam. De superster kondigt zojuist zijn tour Que Bueno Volver A Verte aan, waarmee hij in twintig verschillende landen zal optreden. Op woensdag 8 mei is Nederland aan de beurt, dan zal J Balvin zijn hits performen in de Ziggo... Read more »
 • Drake post Wiley-diss van Skepta, Wiley geeft verrassende reactie
  Iedereen weet hoeveel liefde Drake heeft voor de UK rapscene. Hij werkte al met meerdere artiesten uit het Verenigd Koninkrijk samen, zoals bijvoorbeeld met Headie One op de Only You Freestyle. Niet iedereen is altijd even enthousiast over Drake's fascinatie met UK rap. UK rapper Wiley beschuldigde Drake een tijdje... Read more »
 • Win tickets voor Rotjoch presents Pum Pum Power
  De manier waarop Rotjoch verschillende artiesten bij elkaar brengt om samen tot nieuwe creatieve ideeën te komen, staat symbool voor zijn visie en karakter. Of het nou hiphop is of dancehall, de Amsterdammer weet precies hoe hij het publiek omver moet blazen. Ook dit jaar heeft dat weer de nodige... Read more »
 • Kanye West wil Lil Durk afkopen zodat ze meer muziek samen kunnen droppen
  Kanye West wil volgens verschillende bronnen zijn collega rapper Lil Durk afkopen van het label waar Lil Durk getekend is. Het schijnt zo te zijn dat Kanye en het label van Lil Durk onenigheid hebben. Hierdoor is het lastig voor Kanye om muziek uit te brengen waarop de twee Chicago-rappers... Read more »
  +

  dji.nl - Nieuwsberichten

 • DJIzien najaar 2023 verschenen
  De nieuwe DJIzien is verschenen. Hierin lees je over uiteenlopende ontwikkelingen bij DJI en zijn ketenpartners. De nieuwe DJIzien biedt weer meer dan genoeg leer- en leesvoer. Een greep uit de artikelen.... Read more »
 • Bijdrageregeling Wonen & Werken 2024
  Gemeenten kunnen financiële ondersteuning aanvragen bij projecten voor (ex-)gedetineerde burgers. Het Ministerie van Justitie en Veiligheid stelt jaarlijks via de Bijdrageregeling Wonen & Werken € 4,4 miljoen beschikbaar aan gemeenten.... Read more »
 • Jannine van den Berg nieuwe divisiedirecteur Gevangeniswezen en Vreemdelingenbewaring
  Jannine van den Berg wordt per 1 januari 2024 benoemd als divisiedirecteur Gevangeniswezen en Vreemdelingenbewaring.... Read more »
 • Divisiedirecteur Lisette Broersen wordt hoofddirecteur Transities bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  Lisette Broersen wordt met ingang van 1 januari aanstaande benoemd als hoofddirecteur Transities bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).... Read more »
 • Conclusies onderzoeksrapport incident PI Krimpen aan den IJssel openbaar
  Naar aanleiding van de aangrijpende gebeurtenis van 15 maart jl. in PI Krimpen aan den IJssel, waarbij een overleden persoon onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen en de celgenoot als verdachte is aangewezen, heeft DJI een onafhankelijke calamiteiten onderzoekscommissie (CALOC) gevraagd een onderzoek te starten. Dit onderzoek is nu afgerond. De... Read more »
 • Nieuwe afspraken pilot Huis van Herstel bij PI Almelo
  De pilot Huis van Herstel, onderdeel van PI Almelo, krijgt een vervolg. Dit heeft demissionair minister Franc Weerwind voor Rechtsbescherming vandaag laten weten aan de Tweede Kamer. Hij reageert hiermee op een motie die de Tweede Kamer op 6 juli jl. heeft aangenomen om te onderzoeken of er nieuwe afspraken... Read more »
 • Rapport Inspectie J&V over dodelijk steekincident in Veldzicht
  De Inspectie Justitie en Veiligheid (J&V) heeft haar eindrapport gepresenteerd over het steekincident in Centrum voor Transculturele Psychiatrie (CTP) Veldzicht op 5 november 2022. Hierbij overleed een sociotherapeut en raakten twee andere sociotherapeuten ernstig gewond. De betrokken patiënt beroofde vervolgens zichzelf van het leven.... Read more »