Lifestyle Blogs en Websites NL – 2

Blog en websiteoverzicht van Nederlandse Lifestyle sites

Op deze pagina vind je een overzicht van de bekende en minder Nederlandse Lifestyle Blogs waaronder Guytalk, Meisje-Eigenwijsje

?wi=362754&ws=

LIFESTYLE MANNEN – GUYTALK

MEISJE-EIGENWIJSJE

  +

  Meisje Eigenwijsje

 • 11 lekkerste diffuser blends voor de Kerst dagen
  De kerstperiode is een drukke tijd. We willen er allemaal goed uitzien, het huis op orde hebben en ook nog eens gezellig zijn met onze vrienden en familie. Gelukkig kunnen essentiële oliën helpen bij het creëren van een warme en sfeervolle ambiance. In dit artikel vind je 11 lekkere diffuser... Read more »
 • Zwangerschap week 25 – hebben mannen ook last van hormonen?
  Aaauuuwww! Regelmatig is dit wat ik midden in de nacht schreeuw terwijl ik één of andere ninja sprong uit bed maak omdat het weer zover is, kramp in mijn kuit! Ook mijn voeten hebben hier een handje van. Héél irritant! Magnesium is mijn beste vriend en ik moet dus echt... Read more »
 • De verschillende tassen die vrouwen gebruiken en nodig hebben
  Er is geen twijfel over mogelijk, de meeste vrouwen hebben veel verschillende tassen. We hebben ze nodig voor het werk, voor de boodschappen, voor speciale gelegenheden en voor het dagelijks leven. We gebruiken ze dan ook telkens voor verschillende doeleinden. De ene tas is perfect voor een dagje shoppen, de... Read more »
 • Kerst inspiratie bij Van Cranenbroek
  Kerst is een tijd van liefde en licht. En wat is er dan leuker dan je huis aan te kleden met leuke kerstdecoratie. Je kunt bijvoorbeeld een mooie kerstboom in je woonkamer neerzetten, of sfeervolle kaarsjes ophangen. Er zijn zoveel leuke manieren om je huis te versieren voor Kerstmis! Doordat... Read more »
 • Zo maak je van ieder weekend een feestje
  Of je nu dol bent op je werk, of juist helemaal niet, bijna iedereen is blij als het weekend weer voor de deur staat. Even tijd voor jezelf, dingen doen waar je zin in hebt, en even het dagelijkse ritme loslaten. Die twee dagen zijn perfect om weer even bij... Read more »
 • Sinterklaas fudge uit de slowcooker
  Voordat ik het recept van de Sinterklaas fudge uit de slowcooker deel wil ik even zeggen dat je het uiteraard niet perse in de slowcooker hoeft te maken. Het duurt zelfs een stuk langer door het (deels) in de slowcooker klaar te maken. Waarom dan toch een recept om het... Read more »
 • 5 leuke manieren om pakjesavond te vieren
  Pakjesavond, één van de leukste dagen rondom Sinterklaas. Niet alleen om de cadeautjes, maar vooral om de snoetjes van de kinderen die vol verwachting uitkijken naar wat er dit keer weer voor bijzonders gebeurd. Tot nu toe hebben we elk jaar wel weer een andere manier gevonden om pakjesavond te... Read more »

MANNENGEHEIM

  +

  Mannengeheim.nl – Ontdek het geheim voor succes met mannen

 • 7 Tips Om Simpel & Snel Te Scheiden Van Een Narcist
  Wil je scheiden van een narcistische man? Hier zijn de top 7 tips om een narcist snel te verlaten en te vergeten. Zelfs als hij niet wil scheiden. Het bericht 7 Tips Om Simpel & Snel Te Scheiden Van Een Narcist verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor... Read more »
 • 19 Signalen En Kenmerken Om Een Player Of Foute Man Te Herkennen
  Hier zijn 19 signalen, kenmerken, tekenen en eigenschappen van players en foute mannen. Hiermee kan je ze makkelijk herkennen. (Je raadt nooit wat #15 is). Het bericht 19 Signalen En Kenmerken Om Een Player Of Foute Man Te Herkennen verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met... Read more »
 • Kan hij zijn ex niet loslaten? 8 Signalen dat hij nog gevoelens heeft
  Wil je weten of een man al over zijn ex heen is? Lees hier de belangrijkste signalen dat hij nog niet over haar heen is. (+een verrassend inzicht) Het bericht Kan hij zijn ex niet loslaten? 8 Signalen dat hij nog gevoelens heeft verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het... Read more »
 • 56 Beste Valentijnsdag Cadeaus Voor Hem [2022]
  Wil je je man of vriend romantisch verrassen op Valentijnsdag? Gebruik daarvoor dan deze 37 beste valentijn ideeën, cadeau's uitjes en tips voor hem. Het bericht 56 Beste Valentijnsdag Cadeaus Voor Hem [2022] verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met mannen.... Read more »
 • 17 Slimme Flirttips Om Te Flirten Via Whatsapp, Tinder, SMS & Chat
  Leer hoe je met mannen moet flirten via Whatsapp, Tinder, SMS & Facebook chat met deze 17 Flirttips & Versiertips om een man te versieren via de app. Het bericht 17 Slimme Flirttips Om Te Flirten Via Whatsapp, Tinder, SMS & Chat verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim... Read more »
 • 17 Tips Wat Mannen Willen In Bed & Tijdens Seks
  Hier ontdek je wat mannen willen in bed. Het zijn 17 verrassende en sexy dingen die een man lekker vindt tijdens seks en die hij leuk vindt om te horen. Het bericht 17 Tips Wat Mannen Willen In Bed & Tijdens Seks verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim... Read more »
 • 11 Gekke Tips Voor Het Krijgen Van Meer Zelfvertrouwen Met Mannen
  Voel jij je onzeker bij mannen en wil je graag zelfverzekerder zijn? Lees hier 11 tips die direct je zelfvertrouwen met mannen vergroten. Het bericht 11 Gekke Tips Voor Het Krijgen Van Meer Zelfvertrouwen Met Mannen verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met mannen.... Read more »

MAMA AT WORK

  +

  Lifestyle blog

 • De oplossing voor het warrige mom brain? Eet koolhydraatarm!
  Robin schrijft op simpelduurzaam.nl over duurzaam leven. Ze zoekt uit welke tips veel positieve impact maken en simpel toe te passen zijn, en onderbouwd dit … De oplossing voor het warrige mom brain? Eet koolhydraatarm! Lees verder » Het bericht De oplossing voor het warrige mom brain? Eet koolhydraatarm! verscheen... Read more »
 • Jongeren kampen met steeds meer problemen; YANTOO helpt!
  Met de mentale gezondheid van jongeren gaat het steeds minder goed en stapelen de problemen zich op. Meisjes kampen hierbij het meeste met psychische struggles, … Jongeren kampen met steeds meer problemen; YANTOO helpt! Lees verder » Het bericht Jongeren kampen met steeds meer problemen; YANTOO helpt! verscheen eerst op... Read more »
 • Persoonlijke ontwikkeling; voorbeelden van waarin je kan groeien en jezelf kan ontwikkelen
  Persoonlijke ontwikkeling: voorbeelden zijn er natuurlijk in overvloed. Want je kunt je immers op heel veel vlakken persoonlijk ontwikkelen. Je kunt aan heel verschillende gebieden … Persoonlijke ontwikkeling; voorbeelden van waarin je kan groeien en jezelf kan ontwikkelen Lees verder » Het bericht Persoonlijke ontwikkeling; voorbeelden van waarin je kan... Read more »
 • 5x je partner iets cadeau doen voor kerst
  Voordat je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. Voor de kinderen wat verzinnen is vaak dankzij de hulp van reclames en verlanglijst … 5x je partner iets cadeau doen voor kerst Lees verder » Het bericht 5x je partner iets cadeau doen voor kerst verscheen eerst op... Read more »
 • Slap en futloos haar door de overgang; 15 tips voor meer volume
  Als ervaringsexpert kan ik wel wat roepen over slap futloos haar na de overgang. De overgang brengt namelijk heel wat veranderingen teweeg. En ook al … Slap en futloos haar door de overgang; 15 tips voor meer volume Lees verder » Het bericht Slap en futloos haar door de overgang;... Read more »
 • Wel of geen vergoeding voor de nachtlenzen van je kind?
  Wij hebben in ons gezin allemaal slechte ogen. En hoewel Lotte de dans even leek te ontspringen is het inmiddels duidelijk. Ook haar ogen gaan … Wel of geen vergoeding voor de nachtlenzen van je kind? Lees verder » Het bericht Wel of geen vergoeding voor de nachtlenzen van je... Read more »
 • Hoe kan je de levensduur van je telefoon verlengen?
  Wil jij in het kader duurzaamheid of gewoon voor je portemonnee de levensduur van je telefoon verlengen dan ben je bij deze blogpost aan het … Hoe kan je de levensduur van je telefoon verlengen? Lees verder » Het bericht Hoe kan je de levensduur van je telefoon verlengen? verscheen... Read more »

IK VADER

  +

  IkVader.nl

 • Met de boys in de bergen
  Creëren heldere luchten, puntige pieken en afgrijselijke afgronden een omgeving waarin pubers hun telefoon op slag vergeten? En zo ja, hoe is dit mogelijk? Is het toeval? Of is daar een reden voor? Deze zomer trok ik met pubers naar de Zwitserse Alpenpieken met het voornemen om dit fenomeen eens... Read more »
 • Pimp de puberkamer met ‘post-it posters’
  De meest kritische klant van een klussende vader is een puber. Waar je bij andere gezinsleden al gauw een duimpje scoort met die opgehangen lamp en dat strak gelegde laminaatvloertje, perst je puber er na al jouw arbeid op zijn best een flauw glimlachje uit. Tot ik custtomshapes ontdekte, posters... Read more »
 • Mannen krijgen niet meer dan billenkoek op Biënnale
  Ze zijn mild voor ons, die 192 vrouwelijke kunstenaars die op de Biënnale van Venetië mochten losgaan op het thema ‘man’. Het had zoveel erger kunnen zijn maar inderdaad, misschien moet je een man zijn om meedogenloos wraak te kunnen nemen voor eeuwen vol racisme, vrouwenonderdrukking, milieuverwoesting, kolonialisme en andere... Read more »
 • Hoe help je een puber te leren voor een toets?
  Ze beginnen te laat. Weten alles beter. En steken hun korte lontje aan als jij ze probeert te verbeteren. En tóch zijn er manieren om je puber te helpen zich op een toets voor te bereiden. Welke? Ik vroeg het aan Michelle Pouwels, coach van Puberbijles.nl.   De High 5-methode Michelle... Read more »
 • Een vredelievend sprookje om aan je kinderen te vertellen
  Een van de dilemma’s waar je als ouder dezer dagen mee worstelt is, hoe praat ik met mijn kinderen over de oorlog in Oekraïne? Zeg je dat ze rustig kunnen gaan slapen omdat opa Biden en tante Ursula over hen zullen waken of zijn er nog andere manieren? Vertel je... Read more »
 • Welcome to mankind wil het vaderland veroveren
  Een zoetsappige pufcursus waarin de rol van de vader nauwelijks aan bod komt is echt niet meer van deze tijd, vinden Bert van Asperen en Matjeu Witte. Daarom begonnen ze met Welcome to Mankind, een videocursus voor aanstaande vaders die je gewoon thuis kunt volgen wanneer het jou uitkomt. ‘We... Read more »
 • De arrogantie van Emancipator
  Dickpics, grensoverschrijdend gedrag, slavernij, het kapitalisme, klimaatverandering én ja, ook de oorlog in Oekraïne: voor stichting Emancipator is mannelijkheid de moeder van al het kwaad. Wat denkt de door de overheid gesubsidieerde club met deze bizarre diagnose te bereiken? En, gedraagt Emancipator zich zelf niet een beetje ‘mannelijk’? Al het... Read more »

LAST DAYS OF SPRING

  +

  cropped ldos faviconLast Days of Spring

 • Duurzame kerstcadeautjes
  Met de feestdagen voor de deur wordt het weer tijd om kerstinkopen te doen. We lijken elk jaar meer uit te geven, terwijl het elk jaar moeilijker wordt om weer iets nieuws te bedenken om te geven. Daarom gooi ik het dit jaar over een iets andere boeg en geef... Read more »
 • Het nieuwe Groene Lijstje
  Het is alweer een hele tijd geleden sinds mijn laatste update van het Groene Lijstje. Ik begon in 2019 met de Groene Lijst: een lijst met meer dan 50 simpele tips om je leven beetje bij beetje te verduurzamen. Inmiddels is mijn Groene Lijstje uitgebreid en kan ik veel meer... Read more »
 • Dagboekje oktober: drukke maand vol afspraken
  Ligt het aan mij of is oktober echt voorbij gevlogen?  Nou was het best druk op m’n werk en had ik elk weekend wel iets gepland, dat zal ook wel meespelen. Ik was jullie in ieder geval niet vergeten, dus hier alsnog mijn dagboekje van de maand oktober! Begin oktober... Read more »
 • Zo ontwerp je het ideale cv
  Vorig jaar schreef ik een uitgebreide serie over solliciteren: lees hier deel 1 ‘solliciteren doe je zo‘, hier deel 2 ‘zo ziet het perfecte cv eruit‘ en hier deel 3 ‘het sollicitatiegesprek‘. Ik heb de afgelopen jaren heel wat gesolliciteerd: voor jobs in loondienst, maar ook als zelfstandige moet je... Read more »
 • Mini make over van ons huis met gordijnen van Veneta.com
  In november wonen we alweer een jaar in ons nieuwe huis. Ik weet dat velen van jullie uitkeken naar interieurcontent, maar hey: ik kan niet elke keer dat ik verhuis een hele nieuwe inboedel aanschaffen 😉 Dus die interieurcontent komt stukje bij beetje, met vandaag als eerste in de spotlights:... Read more »
 • Ga mee op girls surftrip in maart!
  Na een succesvolle eerste editie organiseer ik in maart weer een nieuwe girls surftrip naar Marokko! Een week lang surfen, zonnen, chillen én lekker eten en dat met een groep leuke meiden uit Nederland en België. Als je daar zin in hebt, lees dan verder! Girls surftrip Heb je altijd... Read more »
 • Girls surfweek in Marokko – editie 1
  Vorige week kwam ik terug van de eerste girls surfweek die ik organiseerde. Ik zit nog vol in de adrenaline van deze geweldige trip én heb enorme heimwee: het perfecte moment om een uitgebreid verslag te typen ;-). Het was zo fijn om na 3 jaar weer in de Yogi... Read more »

NSMBL

MOMMY TO BE

  +

  Mommyhood

 • DIARY: lunchen, Waylon & Pakjesmiddag
  Goedemorgen! De week is weer opnieuw beginnen en zoals altijd starten we de maandagochtend weer met een nieuw fotodagboek. Afgelopen week was zoals ze de laatste weken steeds zijn: werken op kantoor, na schooltijd met… Het bericht DIARY: lunchen, Waylon & Pakjesmiddag verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • Een weekend zonder telefoon? Ik kan het niet
  Op mijn 22 voor 2022-lijstje had ik staan: twee weekenden offline doorbrengen. Ik heb veel respect voor mensen die dat kunnen en vind het heerlijk om te lezen als mensen een tijd offline zijn geweest,… Het bericht Een weekend zonder telefoon? Ik kan het niet verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • Kleding voor naar kantoor: 10 favorieten
  Inmiddels werk ik alweer een maand op kantoor. Ik vind het heerlijk om weer buitenshuis aan de slag te kunnen en te werken met mensen om me heen. Veel leuker nog dan ik in eerste… Het bericht Kleding voor naar kantoor: 10 favorieten verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • Nog één maand dit jaar: hoe staat het met de ’22 voor 2022′-lijst?
  Met nog maar een maand te gaan in 2022 (hoe dan?), vind ik het leuk om terug te blikken op mijn ’22 voor 2022’-lijstje. Hoe staat het ermee? Wat heb ik af kunnen vinken, wat… Het bericht Nog één maand dit jaar: hoe staat het met de ’22 voor 2022′-lijst?... Read more »
 • Cadeaus voor Skyler (9 jaar) voor Sinterklaas
  Voor Skyler cadeautjes bedenken vind ik altijd een stuk lastiger dan voor Maddox. Maddox zit echt in zijn Playmobil- en autofase en is altijd snel tevreden. Skyler speelt niet zo heel veel. Hij houdt van… Het bericht Cadeaus voor Skyler (9 jaar) voor Sinterklaas verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • Cadeaus voor Maddox (5 jaar) voor Sinterklaas
  Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb absoluut niet het idee dat we volgende week Sinterklaas gaan vieren. Het gevoel is nog niet aanwezig en het lijkt alsof we nog in… Het bericht Cadeaus voor Maddox (5 jaar) voor Sinterklaas verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • DIARY: laatste loodjes, interview voor Kek Mama & Suzan en Freek
  Goedemorgen! Tijd voor een nieuw weekoverzicht. Van maandag heb ik al een plog gedeeld, maar een kleine selectie vind je in dit dagboek. Voor de rest was ik druk bezig met het afronden van het… Het bericht DIARY: laatste loodjes, interview voor Kek Mama & Suzan en Freek verscheen eerst... Read more »

MEER LIFESTYLE SITES

LIFESTYLE ARTIKELEN

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws