Lifestyle Blogs en Websites NL – 2

Blog en websiteoverzicht van Nederlandse Lifestyle sites

Op deze pagina vind je een overzicht van de bekende en minder Nederlandse Lifestyle Blogs waaronder Guytalk, Meisje-Eigenwijsje

LIFESTYLE MANNEN – GUYTALK

MEISJE-EIGENWIJSJE

  +

  Meisje Eigenwijsje

 • Vakantiezakgeld voor de kinderen
  Mijn ouders hebben mij vroeger al snel leren omgaan met geld. Ik kreeg zakgeld en ook tijdens de vakanties kreeg ik vakantiezakgeld. Op die manier leerde ik dat geld niet oneindig beschikbaar is, wat de waarde is van geld en hoeveel dingen eigenlijk kosten. Onze kinderen wil ik ook al... Read more »
 • Het weekmenu van Gerdien!
  Wat eten we vandaag? Dat is een vraag die volgens mij in elk huishouden met regelmaat gesteld wordt. Hier is het mijn dochter die het werkelijk elke dag vraagt. Maar ook ik vraag mezelf vaak af wat we nu weer moeten eten. Daarom is het altijd zo fijn om van... Read more »
 • Kinderfeestje van een vijfjarige
  De meeste kinderen vieren met hun vijf jaar hun eerste kinderfeestje. Tenminste, dat is bij ons zo en ook bij de mensen om ons heen hoor ik dat. Met vier jaar gaan ze net naar school en is dat allemaal nog zo nieuw, dus met vijf jaar een kinderfeestje vieren... Read more »
 • Helpen in het huishouden
  Je kinderen laten helpen in het huishouden. Dit is weer een van die ouderschap vraagstukken die duidelijk twee ‘kampen’ heeft. De een vindt dat een kind niets in het huishouden hoeft te doen en de ander vindt het juist de normaalste zaak van de wereld. Tegenstanders roepen dat kinderen moeten... Read more »
 • Switch: My Little Pony – Op avontuur in Hoefdorp aan Zee!
  Het spel ‘My Little Pony: op avontuur in Hoefdorp aan Zee is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert deze zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022. Mijn dochter Fay... Read more »
 • Eerste tand eruit – van wiebeltand naar tandenfee
  De eerste keer dat je kind een melktand wisselt is natuurlijk een hartstikke bijzondere mijlpaal. Het begint vaak met een wiebeltand en eindigt met een gat waar het melktandje eerst zat. Vaak wordt deze plek al snel weer gevuld door een ‘grote mensen tand’ omdat het doorkomen van deze tand... Read more »
 • Scheer jij al plastic vrij?
  Als het gaat om scheermesjes heb ik ze volgens mij allemaal al geprobeerd. Van hele goedkope wegwerp scheermesjes tot de scheermesjes die mijn man gebruikt, van een bekend merk. Bij de goedkope wegwerp mesjes voelde ik me sowieso niet goed. Ten eerste vond ik ze nooit echt geweldig werken, plus... Read more »

MANNENGEHEIM

  +

  Mannengeheim.nl – Ontdek het geheim voor succes met mannen

 • 56 Beste Valentijnsdag Cadeaus Voor Hem [2022]
  Wil je je man of vriend romantisch verrassen op Valentijnsdag? Gebruik daarvoor dan deze 37 beste valentijn ideeën, cadeau's uitjes en tips voor hem. Het bericht 56 Beste Valentijnsdag Cadeaus Voor Hem [2022] verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met mannen.... Read more »
 • 17 Slimme Flirttips Om Te Flirten Via Whatsapp, Tinder, SMS & Chat
  Leer hoe je met mannen moet flirten via Whatsapp, Tinder, SMS & Facebook chat met deze 17 Flirttips & Versiertips om een man te versieren via de app. Het bericht 17 Slimme Flirttips Om Te Flirten Via Whatsapp, Tinder, SMS & Chat verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim... Read more »
 • 17 Tips Wat Mannen Willen In Bed & Tijdens Seks
  Hier ontdek je wat mannen willen in bed. Het zijn 17 verrassende en sexy dingen die een man lekker vindt tijdens seks en die hij leuk vindt om te horen. Het bericht 17 Tips Wat Mannen Willen In Bed & Tijdens Seks verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim... Read more »
 • 11 Gekke Tips Voor Het Krijgen Van Meer Zelfvertrouwen Met Mannen
  Voel jij je onzeker bij mannen en wil je graag zelfverzekerder zijn? Lees hier 11 tips die direct je zelfvertrouwen met mannen vergroten. Het bericht 11 Gekke Tips Voor Het Krijgen Van Meer Zelfvertrouwen Met Mannen verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met mannen.... Read more »
 • 10 Tips Om Snel Je Vriend Zijn Gedrag Te Veranderen
  Wil je je vriend veranderen? Ontdek hier 10 simpele tips waarmee je SNEL het gedrag van je partner verandert. Bijvoorbeeld vervelende dingen of kledingstijl. Het bericht 10 Tips Om Snel Je Vriend Zijn Gedrag Te Veranderen verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met mannen.... Read more »
 • 7 Manieren Om Een Onmogelijke Liefde Los Te Laten, Te Vergeten Of Te Verwerken
  Een onmogelijke liefde loslaten kan soms verdomt moeilijk zijn. Hier krijg je 7 tips om deze (soms verboden) liefde te vergeten, verwerken en loslaten. Het bericht 7 Manieren Om Een Onmogelijke Liefde Los Te Laten, Te Vergeten Of Te Verwerken verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes... Read more »
 • 10 Kenmerken Van Een Narcist & Hoe Ermee Om Te Gaan (Test)
  Is hij echt een narcist? Test het en leer narcisme goed herkennen met deze 10 kenmerken en symptomen. Is een narcist bewust van zijn daden? Het bericht 10 Kenmerken Van Een Narcist & Hoe Ermee Om Te Gaan (Test) verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met... Read more »

MAMA AT WORK

  +

  Lifestyle blog

 • 15 boodschappen die elk huishouden zou moeten hebben
  Thuis blijven tijdens regenachtige dagen of in de winter niet iedere dag naar de supermarkt hoeven? Een voorraad boodschappen aanleggen is slim. Niet alleen zodat je altijd wat in huis hebt, maar ook als het gaat om besparen. Niks in huis hebben is vervelend, maar iedere dag naar de winkel... Read more »
 • Zelf een webshop starten? Met deze 5 stappen start je
  Het creëren van een online winkel is een kans om de verkoop van je producten te stimuleren en ook de kosten met fysieke structuur te verminderen. Ik zie het daarnaast ook als kans om van huis uit een mooie online business op te zetten. Maar zelf een webshop starten heeft... Read more »
 • Gezonde nagels behouden en toch nagellak dragen? Het kan!
  Een lekker kleurtje op je nagels? Ik hou ervan. Toch is dat niet altijd even goed voor je nagels. Gelukkig kan je tegenwoordig kiezen voor het gebruik van gezonde nagellak waar je nagels niet onder te lijden hebben. En dat vind ik niet alleen voor mezelf fijn, maar zeker ook... Read more »
 • Welke kosten zijn er verbonden aan het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering?
  Steeds meer mensen sluiten een overlijdensrisicoverzekering (ORV) af. Maar wat kost een overlijdensrisicoverzekering nu eigenlijk gemiddeld en welke kosten zijn hier verder nog mee gemoeid? We bespreken in dit blog de voordelen en de nadelen van een overlijdensrisicoverzekering én de kosten. Waarom zou je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Het grootste voordeel... Read more »
 • Uitgekookt nl; voor als je zelf even geen tijd hebt
  De afgelopen weken heb ik via Uitgekookt nl een aantal Uitgekookt maaltijden mogen uitproberen. En nu de schone taak aan mij om jullie te vertellen wat we van de maaltijden van Uitgekookt nl vinden en of het de moeite waard is om bijvoorbeeld een proefpakket uit te proberen. Hieronder lees... Read more »
 • Behoefte aan meer werkplezier? Check deze tips!
  Het is een dingetje: werkplezier. Ik merk het nog steeds om me heen en dat was reden genoeg voor een blog over dit onderwerp. Want werkplezier ‘krijg’ je niet, dat moet je zelf regelen. En deze tips kunnen je helpen aan meer werkplezier. Werkplezier creëer je zelf met deze tips... Read more »
 • Bootje huren in Giethoorn? Check deze tips
  Denk jij dat je alles in Nederland al wel zo’n beetje gezien hebt, maar ben je nog geen dagje in Giethoorn geweest om een bootje te huren en met picknick mand door de prachtige grachten te varen? Dan heb je de ‘place to be’ gemist! Een paar weken terug mocht... Read more »

IK VADER

  +

  IkVader.nl

 • Pimp de puberkamer met ‘post-it posters’
  De meest kritische klant van een klussende vader is een puber. Waar je bij andere gezinsleden al gauw een duimpje scoort met die opgehangen lamp en dat strak gelegde laminaatvloertje, perst je puber er na al jouw arbeid op zijn best een flauw glimlachje uit. Tot ik custtomshapes ontdekte, posters... Read more »
 • Mannen krijgen niet meer dan billenkoek op Biënnale
  Ze zijn mild voor ons, die 192 vrouwelijke kunstenaars die op de Biënnale van Venetië mochten losgaan op het thema ‘man’. Het had zoveel erger kunnen zijn maar inderdaad, misschien moet je een man zijn om meedogenloos wraak te kunnen nemen voor eeuwen vol racisme, vrouwenonderdrukking, milieuverwoesting, kolonialisme en andere... Read more »
 • Hoe help je een puber te leren voor een toets?
  Ze beginnen te laat. Weten alles beter. En steken hun korte lontje aan als jij ze probeert te verbeteren. En tóch zijn er manieren om je puber te helpen zich op een toets voor te bereiden. Welke? Ik vroeg het aan Michelle Pouwels, coach van Puberbijles.nl.   De High 5-methode Michelle... Read more »
 • Een vredelievend sprookje om aan je kinderen te vertellen
  Een van de dilemma’s waar je als ouder dezer dagen mee worstelt is, hoe praat ik met mijn kinderen over de oorlog in Oekraïne? Zeg je dat ze rustig kunnen gaan slapen omdat opa Biden en tante Ursula over hen zullen waken of zijn er nog andere manieren? Vertel je... Read more »
 • Welcome to mankind wil het vaderland veroveren
  Een zoetsappige pufcursus waarin de rol van de vader nauwelijks aan bod komt is echt niet meer van deze tijd, vinden Bert van Asperen en Matjeu Witte. Daarom begonnen ze met Welcome to Mankind, een videocursus voor aanstaande vaders die je gewoon thuis kunt volgen wanneer het jou uitkomt. ‘We... Read more »
 • De arrogantie van Emancipator
  Dickpics, grensoverschrijdend gedrag, slavernij, het kapitalisme, klimaatverandering én ja, ook de oorlog in Oekraïne: voor stichting Emancipator is mannelijkheid de moeder van al het kwaad. Wat denkt de door de overheid gesubsidieerde club met deze bizarre diagnose te bereiken? En, gedraagt Emancipator zich zelf niet een beetje ‘mannelijk’? Al het... Read more »
 • Daverende drillbeats en mislukte mangopannenkoeken
  Wanneer je boeken schrijft over pubers kun je niet volstaan met een beetje de literatuur bijhouden. Je moet letterlijk voeling houden, jezelf letterlijk onderdompelen in de puberwereld. Vandaar dat ik deze Krokusvakantie in gezelschap van drie stuiterballen een reisje ondernam naar een bungalowpark in Noord-Limburg. Voorafgaand aan mijn vakantie wensten... Read more »

LAST DAYS OF SPRING

  +

  cropped ldos faviconLast Days of Spring

 • Dagboekje juni: mijn 30e verjaardag!
  Afgelopen tijd was het wat stiller op de blog. Maar juni is ‘mijn’ maand, dus daar moest ik wel uitgebreid verslag van doen 😉 In deze maand werd ik 30 (wat ik vierde met een feestje), genoot ik van het zonnetje maar strugglede ik ook een beetje met Het Leven.... Read more »
 • Ga mee op surftrip!
  Ik deelde het al in een vorig dagboekje… eind september organiseer ik een Girls surf trip naar Marokko! Een week lang surfen, zonnen, chillen én lekker eten en dat met een groep leuke meiden uit Nederland en België. Als je daar zin in hebt, lees dan verder! Girls surftrip Heb... Read more »
 • 4 x ijskoffie zelf maken (simpel & snel!)
  De zomer is vandaag officieel begonnen! Dat betekent ook: perfect ijskoffie-weer! Daarom deel ik mijn favoriete ijskoffie recepten. Zet de glazen maar klaar, want ijskoffie zelf maken is helemaal niet zo moeilijk! The post 4 x ijskoffie zelf maken (simpel & snel!) appeared first on Last Days of Spring.... Read more »
 • De juiste skincare voor dertigers
  Over exact een maand word ik 30. Voor velen een gevreesde mijlpaal, maar ik kijk er naar uit. Zin om nog ouder, wijzer en vooral meer ‘couldn’t care less’ te worden. Maar, bij ouder worden hoort ook de juiste skincare. Nu kan ik écht niet meer wegkomen met mijn lakse... Read more »
 • Dagboekje van April: de griep & tuin make over
  April vloooog voorbij. Ik had niet eens door dat we al in mei zaten en het weer tijd was voor een nieuw dagboekje. Waarschijnlijk omdat ik de hele maand een beetje snotterig was en zelfs dik een week in bed doorbracht. Gelukkig gebeurden er ook een heleboel leuke dingen deze... Read more »
 • Binnenkijker: Eva’s studio appartement in Antwerpen
  Terug van weggeweest: binnenkijkers op mijn blog! We starten met een binnenkijker in Antwerpen: Eva’s studio appartement. Eva is grafisch ontwerper met een voorliefde voor interieur. The post Binnenkijker: Eva’s studio appartement in Antwerpen appeared first on Last Days of Spring.... Read more »
 • Dagboekje van maart: nieuwe dingen & eerste keren
  Maart stond in het teken van heel veel nieuwe dingen & eerste keren. En van het heerlijke zonnetje natuurlijk. Best wel ironisch dat er nu een pak(je) sneeuw ligt.. Begin maart was ik een weekend in Parijs. Wat een fijne stad is het toch, zeker nu ik er een stuk... Read more »

NSMBL

MOMMY TO BE

No RSS Item

MEER LIFESTYLE SITES

LIFESTYLE ARTIKELEN

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws