Lifestyle Blogs en Websites NL – 2

Blog en websiteoverzicht van Nederlandse Lifestyle sites

Op deze pagina vind je een overzicht van de bekende en minder Nederlandse Lifestyle Blogs waaronder Guytalk, Meisje-Eigenwijsje

?wi=362754&ws=

LIFESTYLE MANNEN – GUYTALK

MEISJE-EIGENWIJSJE

  +

  Meisje Eigenwijsje

 • Uittip juni: Dino show bij tuincentrum Coppelmans Nuenen
  Vorig jaar was het de eerste keer dat ze het organiseerden; de Dino show bij tuincentrum Coppelmans in Nuenen. Een superleuk uitje met kinderen, waarbij zij op avontuur gaan op zoek naar Dino’s terwijl de ouders meteen lekker kunnen rondneuzen in het tuincentrum. Ideaal toch? Door het grote succes organiseren... Read more »
 • Boekentip: deze boeken las ik in mei 2023
  Tijdens het brainstormen over leuke blogs om te schrijven bedacht ik me dat het alweer lang geleden was dat ik een verzamelblog schreef over de boeken die ik gelezen had. Echter toen ik het ging nakijken bleek dus dat de laatste keer vorig jaar was. Toen deelde ik de boeken... Read more »
 • Einde schooljaar: 30+ originele bedankjes voor juffen en meesters
  Het einde van het schooljaar nadert en dat betekent dat het bijna zomervakantie is. Onze dochter gaat volgend schooljaar alweer naar groep 6 en is dan een echte bovenbouwer. En ons zoontje gaat naar groep 3, super spannend! Beide kinderen willen graag hun juffen en meester bedanken voor alles wat... Read more »
 • Rekenpret voor kleuters: inspirerende tips voor thuis
  Sommige kinderen zijn van nature dol op getallen, cijfers en maken soms al sommen. Andere kinderen wil je soms wel eens een steuntje in de goede richting geven. Zeker in de aanloop naar groep 3, wanneer het ‘echte’ rekenen begint. Waar kun je je kind thuis mee helpen? Of wat... Read more »
 • De drukke periode voor het einde van het schooljaar
  Met nog maar zeven weken te gaan komt het einde van het schooljaar snel dichtbij. Het is vaak ook een chaotische tijd die laatste periode van het schooljaar, met vele activiteiten op de planning. Denk bijvoorbeeld aan schoolreisjes, rapporten (en dus ook toetsen), studiedagen, maar ook nog diverse kinderfeestjes en... Read more »
 • Magische make-over: een muurschildering in de kinderkamer
  Een kinderkamer is een plek waar fantasie en creativiteit tot leven komen. Het is een plek waar je kind tot rust komt en waar hij of zij zich veilig mag voelen. Dat is dan ook de reden dat wij de kinderkamer van ons zoontje een (magische) make-over wilden geven. Zijn... Read more »
 • Zo bepaal je welke stijl je kiest voor je geboortekaartjes
  Gefeliciteerd met jouw zwangerschap, aanstaande mama! Er komt de komende tijd veel op je af en er zijn talloze dingen om over na te denken. Waaronder het kiezen van de perfecte stijl voor jouw geboortekaartje! Het is begrijpelijk dat je overweldigd kan zijn door alle opties, maar maak je geen... Read more »

MANNENGEHEIM

  +

  Mannengeheim.nl – Ontdek het geheim voor succes met mannen

 • Hoe je een foute man / player loslaat – 7 Slimme tips
  Hoe laat je een foute man los? Of hij nou een player of een narcist is, hier leer je 7 simpele dingen die je kan doen om hem te vergeten en te dumpen. Het bericht Hoe je een foute man / player loslaat – 7 Slimme tips verscheen eerst op... Read more »
 • Man vs Vrouw: 9 Fascinerende Verschillen & Clichés Uitgelegd
  Hier zijn 9 clichés & verschillen tussen mannen en vrouwen die cruciaal zijn om te snappen als je een gelukkige relatie wil opbouwen met de ander. Het bericht Man vs Vrouw: 9 Fascinerende Verschillen & Clichés Uitgelegd verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met mannen.... Read more »
 • Is hij wel echt “Liefdesbang”? Waarschijnlijk NIET en dat komt hierdoor
  Liefdesbang gelezen en nu denk je dat jij of iemand die je kent 'liefdesbang' is? Nou, de kans is groot dat het niet zo is, en dat komt hierdoor. Het bericht Is hij wel echt “Liefdesbang”? Waarschijnlijk NIET en dat komt hierdoor verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim... Read more »
 • He’s Just Not That Into You: Mannelijke coach onthult hoe je dit voorkomt
  Ken je de film "He's Just Not That Into You"? In dit artikel leer je 7 tips om te voorkomen dat mannen het in hun hoofd halen om jou niet te zien zitten Het bericht He’s Just Not That Into You: Mannelijke coach onthult hoe je dit voorkomt verscheen eerst... Read more »
 • Kinderwens Maar (Nog) Geen Partner: Doe dit als je wel moeder wilt worden
  Wil jij graag kinderen maar heb je geen partner? Lees hier wat je kan doen als je een kinderwens hebt maar geen relatie, en jouw biologische klok doortikt. Het bericht Kinderwens Maar (Nog) Geen Partner: Doe dit als je wel moeder wilt worden verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het... Read more »
 • Top 10 afknappers in bed: Hier knappen mannen op af
  Waar knappen mannen op af in bed? Ontdek hier de top 10 grootste afknappers die je als vrouw kan maken tijdens seks. Het bericht Top 10 afknappers in bed: Hier knappen mannen op af verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes met mannen.... Read more »
 • 10 Gewoonten Voor Meer Zelfliefde Die Elke Vrouw Zou Moeten Hebben
  In dit artikel leer je op een gezonde manier meer liefde voor jezelf te ervaren + krijg je tips en oefeningen om je zelfliefde eenvoudig te ontwikkelen. Het bericht 10 Gewoonten Voor Meer Zelfliefde Die Elke Vrouw Zou Moeten Hebben verscheen eerst op Mannengeheim.nl - Ontdek het geheim voor succes... Read more »

MAMA AT WORK

  +

  Lifestyle blog

 • Een boekenkast op maat met een moderne uitstraling
  Ben je ook zo gek op boeken? Lees je graag de mooiste verhalen of ben … Een boekenkast op maat met een moderne uitstraling Lees verder » Het bericht Een boekenkast op maat met een moderne uitstraling verscheen eerst op Lifestyle blog.... Read more »
 • Zo vind je de perfecte bruiloft outfit voor jouw kids
  Op een kindvriendelijke bruiloft is het niet alleen jouw eigen outfit die je samen moet … Zo vind je de perfecte bruiloft outfit voor jouw kids Lees verder » Het bericht Zo vind je de perfecte bruiloft outfit voor jouw kids verscheen eerst op Lifestyle blog.... Read more »
 • Effectieve strategieën om puistjes te voorkomen en genezen
  Puistjes kunnen een bron van frustratie zijn, vooral als je graag een heldere huid wilt … Effectieve strategieën om puistjes te voorkomen en genezen Lees verder » Het bericht Effectieve strategieën om puistjes te voorkomen en genezen verscheen eerst op Lifestyle blog.... Read more »
 • Ga je je huis renoveren? Hier moet je aan denken!
  Als je je huis gaat renoveren dan komt er nogal wat op je af. Zeker … Ga je je huis renoveren? Hier moet je aan denken! Lees verder » Het bericht Ga je je huis renoveren? Hier moet je aan denken! verscheen eerst op Lifestyle blog.... Read more »
 • Wat zijn de voordelen van een sedumdak?
  Een sedumdak is een groendak dat bestaat uit laagjes sedumplanten die op het dak van … Wat zijn de voordelen van een sedumdak? Lees verder » Het bericht Wat zijn de voordelen van een sedumdak? verscheen eerst op Lifestyle blog.... Read more »
 • Waar moet je op letten tijdens het aanleggen van een nieuwe vloer
  Het aanleggen van een nieuwe vloer is een belangrijke stap in het creëren van de … Waar moet je op letten tijdens het aanleggen van een nieuwe vloer Lees verder » Het bericht Waar moet je op letten tijdens het aanleggen van een nieuwe vloer verscheen eerst op Lifestyle blog.... Read more »
 • Wat zijn de voordelen van een afzuigkap filter?
  Als je een keuken hebt met een afzuigkap, dan is de kans groot dat je … Wat zijn de voordelen van een afzuigkap filter? Lees verder » Het bericht Wat zijn de voordelen van een afzuigkap filter? verscheen eerst op Lifestyle blog.... Read more »

IK VADER

  +

  IkVader.nl

 • Met de boys in de bergen
  Creëren heldere luchten, puntige pieken en afgrijselijke afgronden een omgeving waarin pubers hun telefoon op slag vergeten? En zo ja, hoe is dit mogelijk? Is het toeval? Of is daar een reden voor? Deze zomer trok ik met pubers naar de Zwitserse Alpenpieken met het voornemen om dit fenomeen eens... Read more »
 • Pimp de puberkamer met ‘post-it posters’
  De meest kritische klant van een klussende vader is een puber. Waar je bij andere gezinsleden al gauw een duimpje scoort met die opgehangen lamp en dat strak gelegde laminaatvloertje, perst je puber er na al jouw arbeid op zijn best een flauw glimlachje uit. Tot ik custtomshapes ontdekte, posters... Read more »
 • Mannen krijgen niet meer dan billenkoek op Biënnale
  Ze zijn mild voor ons, die 192 vrouwelijke kunstenaars die op de Biënnale van Venetië mochten losgaan op het thema ‘man’. Het had zoveel erger kunnen zijn maar inderdaad, misschien moet je een man zijn om meedogenloos wraak te kunnen nemen voor eeuwen vol racisme, vrouwenonderdrukking, milieuverwoesting, kolonialisme en andere... Read more »
 • Hoe help je een puber te leren voor een toets?
  Ze beginnen te laat. Weten alles beter. En steken hun korte lontje aan als jij ze probeert te verbeteren. En tóch zijn er manieren om je puber te helpen zich op een toets voor te bereiden. Welke? Ik vroeg het aan Michelle Pouwels, coach van Puberbijles.nl.   De High 5-methode Michelle... Read more »
 • Een vredelievend sprookje om aan je kinderen te vertellen
  Een van de dilemma’s waar je als ouder dezer dagen mee worstelt is, hoe praat ik met mijn kinderen over de oorlog in Oekraïne? Zeg je dat ze rustig kunnen gaan slapen omdat opa Biden en tante Ursula over hen zullen waken of zijn er nog andere manieren? Vertel je... Read more »
 • Welcome to mankind wil het vaderland veroveren
  Een zoetsappige pufcursus waarin de rol van de vader nauwelijks aan bod komt is echt niet meer van deze tijd, vinden Bert van Asperen en Matjeu Witte. Daarom begonnen ze met Welcome to Mankind, een videocursus voor aanstaande vaders die je gewoon thuis kunt volgen wanneer het jou uitkomt. ‘We... Read more »
 • De arrogantie van Emancipator
  Dickpics, grensoverschrijdend gedrag, slavernij, het kapitalisme, klimaatverandering én ja, ook de oorlog in Oekraïne: voor stichting Emancipator is mannelijkheid de moeder van al het kwaad. Wat denkt de door de overheid gesubsidieerde club met deze bizarre diagnose te bereiken? En, gedraagt Emancipator zich zelf niet een beetje ‘mannelijk’? Al het... Read more »

LAST DAYS OF SPRING

  +

  cropped ldos faviconLast Days of Spring

 • 5 x ijskoffie zelf maken (simpel & snel!)
  Zou vanaf nu dan eindelijke de periode met mooi weer aangebroken zijn? Dat betekent ook: perfect ijskoffie-weer! Daarom deel ik mijn favoriete ijskoffie recepten. Zet de glazen maar klaar, want ijskoffie zelf maken is helemaal niet zo moeilijk! The post 5 x ijskoffie zelf maken (simpel & snel!) appeared first... Read more »
 • 3 x duurzame relatiegeschenken
  Nu de zomervakantie steeds dichterbij komt wordt het tijd om na te denken over afscheidscadeautjes of relatiegeschenken. Een bedankje voor de juf, of een kleinigheidje voor die partner waar je zo fijn mee hebt samengewerkt het afgelopen jaar. En ook zo’n relatiegeschenk wil je natuurlijk het liefst zo duurzaam mogelijk... Read more »
 • Dagboekje april: dagje Brussel, surftrip 3 & eindelijk voorjaar!
  Ga er maar voor zitten, dit dagboekje bevat meer dan 60 foto’s ;-). Beginnend in de regen (oh wat had ik een dip door het slechte weer), maar eindigend met een heeel blij koppie in de zon. Hopelijk is de lente nu echt begonnen! Ik moet zooo lachen om deze... Read more »
 • Badkamerinspiratie: van trends tot tijdloze designs
  Waar vroeger de badkamer vooral een praktische ruimte was, is het nu echt onderdeel van je interieur. De een maakt er een home spa van, de ander gaat voor het gevoel alsof je elke dag in een hotel slaapt. Wij kochten 1,5 jaar geleden ons huis met prima badkamer, maar... Read more »
 • Mijn favoriete blogs anno 2023
  Dit jaar blog ik 20 jaar. Dat is ongeveer 2/3 van mijn leven. Ik begon als 11-jarige met een blog wat destijds eerder een soort online dagboek was. Vrijwel elke dag schreef ik een update en had ik gemiddeld 40 reacties op elke blog. Tijdens mijn middelbareschooltijd werden blogs meer... Read more »
 • Met deze vijftien tips slaap je beter in een hotelbed
  Kan jij vaak niet goed slapen in een hotel? Dan ben je niet de enige! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat onze hersenen in een vreemde omgeving maar half slapen. Dit wordt het ‘First Night Effect’ genoemd. Heel vervelend, want juist op vakantie is een goede nachtrust heel belangrijk om... Read more »
 • Dagboekje maart: eindeloze winter & de 2e girls surf week in Marokko!
  Februari vloog voorbij, en zo ook maart. Nou scheelde het dat ik een dikke week op surftrip was – dan vliegt de tijd ook snel 😉 Dus hier ben ik weer met een nieuw dagboekje, een overzicht van de maand maart! Ik begon de maand met een paar dagen Amsterdam.... Read more »

NSMBL

MOMMY TO BE

  +

  Mommyhood

 • Mijn gelezen boeken van 2023 (19/40)
  De eerste vijf maanden van 2023 zitten erop en ik ben bijna op de helft van mijn leesdoel. Met nog een zomervakantie in het vooruitzicht waarin ik altijd veel lees, denk ik dat dit wel… Het bericht Mijn gelezen boeken van 2023 (19/40) verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • Netwerk van moeders is des te waardevoller nu
  Het was gelijk in mijn tweede week op kantoor, dat ik voor een dilemma kwam te staan. Mijn collega vroeg me of ik toevallig op een woensdagmiddag beschikbaar was voor een interview in het ziekenhuis.… Het bericht Netwerk van moeders is des te waardevoller nu verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • Mijn outfits van vorige week #4
  Zo af en toe vind ik het leuk om mijn outfits te fotograferen en te delen met jullie. Vorige week legde ik weer alles vast. Dit droeg ik van maandag tot en met zondag! Maandag… Het bericht Mijn outfits van vorige week #4 verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • DIARY: deadline, meet en greet & Paul Sinha
  Goedemorgen op deze Tweede Pinksterdag. Ik hoop dat jullie aan het genieten zijn van het zonnetje. Wij hebben ons weer goed vermaakt afgelopen week. Kijk mee! Maandag Het is weer maandag. Op naar school! Ik… Het bericht DIARY: deadline, meet en greet & Paul Sinha verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • Ik werk inderdáád binnen vijf jaar in loondienst
  Toen ik vanmorgen aan het wandelen was, dacht ik weer even aan het stuk dat ik een tijd geleden schreef: ‘over vijf jaar werk ik weer in loondienst’. Hoe lang geleden dat was wist ik… Het bericht Ik werk inderdáád binnen vijf jaar in loondienst verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • Push cadeaus: Waarom deze traditie zo populair is
  Wanneer een vrouw net een kind heeft gekregen, is het een mooi gebaar om haar te feliciteren met een push cadeau, een cadeau voor een bevallen vrouw. Maar waar komt de traditie vandaan en waarom… Het bericht Push cadeaus: Waarom deze traditie zo populair is verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »
 • ‘Mama, zit daar ei in?’
  ‘Mama, zit daar ei in?’ is een vraag die Maddox al stelt sinds hij kan praten. Al van kleins af aan kampt Maddox met verschillende allergieen en melk en ei waren de grootste boosdoeners. Alhoewel… Het bericht ‘Mama, zit daar ei in?’ verscheen eerst op Mommyhood.... Read more »

PURE LUXE

  +

  Pure Luxe

 • VideoUltiem stunten op vakantie met deze wetsuit van Christian Dior
  In de mode-industrie worden voortdurend grenzen verlegd en nieuwe trends geboren. Elk seizoen worden we verrast door innovatieve ontwerpen en materialen die ons verbeeldingsvermogen prikkelen. Eén van de meest opwindende ontwikkelingen in de afgelopen tijd, is de introductie van de full-body wetsuit in een zwart met marineblauw kleurenthema van luxemerk... Read more »
 • VideoVraagprijs van het asymmetrische superjacht Asean Lady meer dan € 10 miljoen gedaald
  “Er zijn talloze superjachten waarbij de term ‘opmerkelijk’ gerechtvaardigd is, maar Asean Lady spant toch wel echt de kroon.” Dat schreven enkele jaren gelden over het in twee stukken opgedeelde jacht Asean Lady. Hoewel het jacht toentertijd in de etalage stond met een vraagprijs van € 30,5 miljoen, hebben belangstellenden... Read more »
 • Alle Nederlandse miljardairs op een rijtje
  In Nederland wonen maar liefst 12 mensen die zichzelf een miljardair mogen noemen. Eerder namen we al een kijkje naar de vijf rijkste mensen in het land, dus de nummer één kennen we uiteraard al. Maar nu zetten we maar liefst alle 12 miljardairs graag voor u op een rijtje.... Read more »
 • Ferrari Enzo van F1-coureur Fernando Alonso zal op veiling minimaal € 3 miljoen genereren
  Binnenkort krijgen Ferrari-fans de mogelijkheid om een wel heel speciale Ferrari Enzo te kopen. Het exemplaar is niet alleen eigendom van F1-coureur Fernando Alonso geweest, maar het is ook nog eens de allereerste Enzo, ofwel ‘Scocca n.1’,die is geproduceerd. “Dit is de auto die de krantenkoppen haalt!” Allereerste Ferrari Enzo... Read more »
 • VideoRondleiding door een verlaten villa ($ 8 miljoen) van een veroordeelde fraudecrimineel
  In de Verenigde Staten komt men vaak verlaten gebouwen tegen, waarvan de meeste nog in een goede staat verkeren. Van oude ziekenhuizen tot kerken tot zelfs verlaten villa’s. Een ‘urban explorer’, zoals velen die verlaten gebouwen bezoeken zich noemen, besloot een kijkje nemen in een prachtige verlaten villa die ooit... Read more »
 • Voor de kust van Grieks eiland gezonken jacht ‘007’ pas na maanden geborgen
  In 2022 verloren diverse jachteigenaren hun gekoesterde, nautische speeltje. Hoewel de meesten ongetwijfeld goed verzekerd zijn, is het uiteraard pijnlijk om afscheid te moeten nemen. Dat geldt zeker ook voor de eigenaar van het in september van afgelopen jaar gekapseisde superjacht 007, gebouwd door de Turkste scheepswerf Aegean Yachts. Eigenaar... Read more »
 • FIOD neemt uurwerk ter waarde van een ton in beslag
  Op 24 mei 2023 heeft de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) een woning en autobedrijf van een 55-jarige man in Oostzaan doorzocht op verdenking van witwaspraktijken. Tijdens de zoektocht heeft de FIOD verschillende bewijsstukken in beslag genomen, waaronder fysieke en digitale administratie. Bovendien stuitte de FIOD ook op een horloge... Read more »

GUYS

  +

  Guys

 • Dries Roelvink maakt carrièreswitch en verkoopt z’n ballen
  Dries Roelvink tovert met zijn mediaoptredens al jaren bij veel mensen een lach op het gezicht. De volkszanger werd geboren op 1 januari 1959 in Amsterdam. Dries is vooral bekend om zijn volksmuziek en zijn optredens als zanger in verschillende cafés en feesttenten in ons land, maar zoals eerder gezegd... Read more »
 • Dit zijn de bestbetaalde banen binnen Defensie in Nederland
  Binnen het Ministerie van Defensie in Nederland zijn alle salarissen gebaseerd op de Algemene Militaire Ambtenarenwet (AMAR). Deze wet bepaalt de salarisschalen en regelgeving voor al het militair personeel. De salarissen van dit personeel zijn afhankelijk van verschillende factoren, denk aan rang, functie en ervaringsniveau. Maar wat zijn de bestbetaalde... Read more »
 • Dit hossende bedrag kost een optreden van het trio De Offsiders
  Vergeet Antoon en Gordon, als je een feestje gaat bouwen dan zit je te wachten op De Offsiders. Deze gelegenheidsformatie bestaat uit Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder, en zingen voor een riant bedrag hun zomerhit ‘Een Aperolletje’ op jouw verjaardag. Dit legendarische trio vraagt een immens... Read more »
 • Nieuwe Balenciaga Defender komt met stijlvol laagje modder
  Balenciaga staat bekend om de opmerkelijke keuzes die het soms maakt op het gebied van kleding ontwerpen. Van schoenen die eruit zien alsof ze bewerkt zijn met een mes tot aan ’s werelds duurste vuilniszak – Balenciaga probeert met zijn ontwerpen reactie uit te lokken bij het publiek, of dit... Read more »
 • Zien: Emma Heesters ritst haar badpak open en plaatst de foto’s op internet
  Alles wat zangeres Emma Heesters aanraakt lijkt in goud te veranderen. In 2019 kreeg ze een gouden plaat voor het nummer ‘Pa Olvidarte’, en ook op het podium is alles goud wat er blinkt voor de knappe blondine. Ze is inmiddels een begrip in muzikaal Nederland, en andere artiesten werken... Read more »
 • Hitserie Mocro Maffia seizoen 5 vanaf nu te zien op Videoland
  Het is eindelijk  zover – we kunnen genieten van Mocro Maffia seizoen 5! We hebben er lang op moeten wachten, en morgen is eindelijk het moment waar we allemaal op hebben gewacht, met name iedereen die niet lang geleden nog de film Mocro Maffia Tatta heeft gezien. Nederlandse misdaadserie van... Read more »
 • De 10 mooiste foto’s van Estelle Cruijff (44)
  Estelle Cruijff is een Nederlandse glamour-koningin die we kennen van de Nederlandse televisie. De knappe blondine kreeg bekendheid toen ze trouwde met voetballer Ruud Gullit. Zoals haar achternaam doet vermoeden is ze een telg uit de bekende familie Cruijff, die we uiteraard allemaal kennen door voetballegende Johan Cruijff. Deze dame... Read more »

MEER LIFESTYLE SITES

LIFESTYLE ARTIKELEN