Gezondheid en Dieet Blogs en Websites NL

Blog en websiteoverzicht van Nederlandse Gezondheid en Dieet sites

Op deze pagina vind je een overzicht van de bekende en minder Nederlandse Gezondheids en Dieet blogs en websites waaronder Telegraaf Gezondheid, GFC Nieuws Gezondheid, Optima Vita

TELEGRAAF – GEZONDHEID

GFC NIEUWS – GEZONDHEID

OPTIMA VITA

  +

  Optima Vita

 • Zijn zoetstoffen nog slechter dan suiker? – Artikeltip #2
  Happy donderdag! Het is weer tijd voor een artikel tip. Deze keer wil ik je wijzen op een artikel dat ik 8 jaar geleden schreef, in 2013. Ik beantwoord de vraag of zoetstoffen slechter zijn dan suiker. KLIK HIER. Het bericht Zijn zoetstoffen nog slechter dan suiker? – Artikeltip #2... Read more »
 • VideoRondje Groningen met Rasheeda & Te veel doen – Vlog #386
  Goedemorgen toppers! Er staat weer een gloednieuwe vlog voor je klaar. Ik doe gezellig een rondje Groningen met Rasheeda. Ik ben 36 weken zwanger en kom er weer eens achter dat ik toch iets teveel doe. Kijk gezellig mee! Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.... Read more »
 • Mijn verhaal: Geen menstruatie ondanks een gezond gewicht!
  Tijdens mijn zwangerschapsverlof lees je regelmatig een artikel geschreven door 1 van jullie. Ik heb een aantal toppers uitgezocht die graag wilden vertellen over hun weg naar gezond leven toe. Vandaag trapt Daphne af met (denk ik!) een eye-opener voor velen. Ondanks dat ze dacht gezond bezig te zijn en... Read more »
 • VideoWat zit er in onze vluchtkoffer voor de bevalling!?
  Ik heb heel wat YouTube video’s bekeken van wat vrouwen in hun vluchtkoffer hadden voor de bevalling. Mega handig vond ik het, om inspiratie en tips op te doen voor ons zelf. Vandaag laat ik je zien wat ik heb ingepakt voor de baby, voor mij en voor Sven. Kijk... Read more »
 • VideoVlog #385 – Action shoplog & 36 weken zwanger
  Mijn verlof is begonnen! In deze vlog zie je hoe ik de eerste dagen door breng. Zou ik mijn rust kunnen vinden? Ik doen onder andere een Action shoplog met je. Ik ben inmiddels alweer 36 weken zwanger. Voorlopig blijven de vlogs lekker komen, want ik heb er heel veel... Read more »
 • Hoeveel eieren mag ik eten? – Artikeltip #1
  Het is zo ver, mijn zwangerschapsverlof is begonnen. Op donderdagen tijdens mijn verlof, link ik naar een oud artikel dat je misschien leuk vindt om te lezen. De artikelen die ik hiervoor ga gebruiken staan allemaal in de top van meest populaire artikelen ooit op optimavita.nl. Ik weet dus zeker... Read more »
 • VideoVlog #384 – Kraamverband DIY & Proberen rust te nemen…
  Ik ga voorlopig lekker door met vloggen hoor guys! Ik heb er nog zo veel plezier in :). Vandaag zie je hoe ik mezelf probeer te dwingen rust te nemen. Daarnaast had ik veel energie dit weekend, waardoor ik aardig actief was. Ik laat je onder andere een DIY zien... Read more »

MEER LIFESTYLE SITES

LIFESTYLE ARTIKELEN

Mijn Web Nieuws