Gezondheid en Dieet Blogs en Websites NL

Blog en websiteoverzicht van Nederlandse Gezondheid en Dieet sites

Op deze pagina vind je een overzicht van de bekende en minder Nederlandse Gezondheids en Dieet blogs en websites waaronder Telegraaf Gezondheid, GFC Nieuws Gezondheid, Optima Vita

TELEGRAAF – GEZONDHEID

GFC NIEUWS – GEZONDHEID

    +

    Gezondheid – GFC Nieuws

  • Slechte sociale vaardigheden mogelijk enorm schadelijk zijn voor de gezondheid
    Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Degenen die worstelen in sociale situaties kunnen een groter risico lopen op mentale en fysieke gezondheidsproblemen. Dat blijkt uit research van de Universiteit van Arizona in de VS. Als reden wordt opgegeven dat mensen met slechte sociale vaardigheden de neiging hebben... Read more »
  • Zwarte mannen sterven eerder aan een hartaanval dan witte
    Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Zwarte mannen hebben een vergelijkbaar risico op coronaire hartziekten als witte mannen, maar de eerste hartaanval is twee keer ernstiger. Dat betekent dat het voorkomen van een eerste hartaanval nog belangrijker is voor zwarten, blijkt uit onderzoeksresultaten in het tijdschrift Circulation... Read more »
  • Kleindochters van mannen die voor de puberteit roken hebben meer lichaamsvet
    Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Een studie geleid door de Universiteit van Bristol in het VK vermeldt verhoogd lichaamsvet bij vrouwen van wie grootvaders of overgrootvaders al vóór de puberteit begonnen met roken. Experimenten hebben aangetoond dat blootstelling van mannen aan bepaalde chemicaliën vóór zij kinderen... Read more »
  • Gespierde mannen geven voorkeur aan ongelijke samenleving
    Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Mannen met een groot bovenlichaam hebben de neiging om ongelijkheid in de samenleving en een beperkte herverdeling van middelen te bevorderen. Dit is de conclusie van professor Michael Bang Petersen van de Deense Aarhus Universiteit. “De resultaten laten zien dat onze... Read more »
  • Baby’s hebben door wie hechte relaties heeft op basis van speeksel
    Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Leren navigeren door sociale relaties is een vaardigheid die van cruciaal belang is voor het overleven in menselijke samenlevingen. Voor baby’s en jonge kinderen betekent dat leren op wie ze kunnen rekenen om voor hen te zorgen. Neurowetenschappers van MIT in... Read more »
  • Magnesium is essentieel voor het immuunsysteem, ook in de strijd tegen kanker
    Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Het magnesiumgehalte in het bloed is een belangrijke factor in het vermogen van het immuunsysteem om ziekteverwekkers en kankercellen aan te pakken. Onderzoekers van de Universiteit van Basel in Switzerland melden dat T-cellen een voldoende hoeveelheid magnesium nodig hebben om efficiënt... Read more »
  • Kunstmatige alvleesklier blijkt levensreddend voor jonge kinderen met diabetes type 1
    Dit is een bericht van GFC Nieuws GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Een kunstmatige alvleesklier ontwikkeld door een team van Cambridge-onderzoekers helpt zeer jonge kinderen met diabetes type 1 te beschermen in een bijzonder kwetsbaar moment van hun leven. Een studie die deze week is gepubliceerd, heeft aangetoond dat het zowel veilig is... Read more »

OPTIMA VITA

    +

    Optima Vita

  • VideoGeen nieuwe artikelen meer…
    Met toch wel een beetje pijn in m’n hart vertel ik jullie dit: er zullen geen nieuwe artikelen meer verschijnen op optimavita.nl. De oude blijven natuurlijk wel gewoon staan! Dus gebruik ze lekker. Hieronder leg ik het jullie zo goed mogelijk uit. Mama Marloes Ik heb heel lang nagedacht over... Read more »
  • VideoVlog #417 – Eindelijk een nieuwe intro & Waarom ik niet sport…
    Rampampampam!! Groot nieuws. Eindelijk is er een nieuwe intro met Olivia! Je ziet hem in deze vlog. Ook vertel ik over mijn gewicht en heb ik een Chiquelle shoplog, met natuurlijk een kortingscode voor jullie. Veel plezier met kijken! De kortingscode bij Chiquelle is OPTIMAVITA25 Hier linkjes naar de items:... Read more »
  • Hoe beoordeel je of een recept gezond is? – Artikeltip #18
    Vandaag de laatste ‘artikeltip’ aflevering! Komende week is mijn verlof over en hoop ik dus weer nieuwe artikelen te gaan plaatsen! Vandaag kijken we nog even terug naar 2015, ik maakte toen een heel informatief artikel over hoe je kunt beoordelen of een recept gezond is. KLIK HIER Het bericht... Read more »
  • VideoVlog #416 – Babykleding shoplog & We vervelen ons…
    Goedemorgen toppers! Dit weekend oefenden we verder met het slapen van Olivia. Ook deed ik een babykleding shoplog voor en met haar :). Kijk gezellig mee! Je ziet beelden van vrijdag tot en met zondag. Mijn cursus ‘Fit en gezond zwanger’ vind je hier. Ik hoop dat je het weer... Read more »
  • Gastartikel: Maximaal Gezonde Voeding – Minimaal Budget
    Deze week geef ik het woord aan Marlon. Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van budget gezond koken :). Ze deelt haar ervaring met ons en heeft wat hele handige tips. Super fijn voor mensen die van een laag inkomen moeten rondkomen en het moeilijk vinden om daarmee gezond te... Read more »
  • VideoVlog #415 – Olivia ging voor het eerst naar de opvang!
    Een grote mijlpaal deze week! Olivia ging voor het eerst naar de opvang. Sven en ik vonden dat ontzettend spannend. Kijk mee naar hoe het ging. Ook vertel ik een klein beetje over wat jullie de komende tijd kunnen verwachten. Mijn online cursus ‘Fit en gezond zwanger’ vind je hier.... Read more »
  • Gezond broodbeleg – Artikeltip #17
    Veel mensen lopen ertegenaan dat ze niet zo goed weten wat gezond broodbeleg is. Hier maakte ik al veel video’s en artikelen over. De laatste vind je hier: KLIK HIER. Het is nog niet zo’n hele oude, maar wel iets waar ik wekelijks veel vragen over krijg! Het bericht Gezond... Read more »

MEER LIFESTYLE SITES

LIFESTYLE ARTIKELEN

(Bezocht 99 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws