Eten en Drinken Blogs en Websites NL

Blog en websiteoverzicht van Nederlandse Eten en Drinken sites

Op deze pagina vind je een overzicht van de bekende en minder Nederlandse Eten en Drinken Blogs waaronder Charlie’s Kitchen, Oh My Foodness, Uit Pauline’s Keuken, Mind Your Feed, Glutenvrije BLog, Chicks Love Food, Smulweb, Lekker en Simpel, OKOKO recepten, Taarten Maken, Kerstrecepten, Tapas Recepten, BBQ Recepten, De Hippe Vegetariër en meer. 

Daarnaast vind je ook nog een groot aantal websites die geen feed hebben, maar een bezoekje meer dan waard zijn.

?wi=362754&ws=

CHARLIE’S KITCHEN

No RSS Item

OH MY FOODNESS

    +

    Oh My Foodness

  • Week van OMF #48-2022
    Zo, dat was me het weekje wel weer! Stiekem ben ik blij dat de Sinterklaasgekte na vandaag, bij ons eigenlijk al sinds zaterdagavond, voorbij is. Ik ben benieuwd of de kinderen nu iets minder hyper worden. Ik geloof dat alle ouders hier ‘last’ van hebben gehad de afgelopen weken. Desalniettemin... Read more »
  • Sab’s Eetoverzicht #48-2022
    Afgelopen week verliep het wat eten betreft even totaal niet volgens planning. Dit had alles te maken met een constant veranderende werkplanning en dat is wel weer lekker typerend voor de tijd van het jaar. We sloten de eetweek echter wel weer af volgens planning: met pakjesavond en gourmet! We... Read more »
  • 15x hoofdgerechten voor Kerst
    We zijn al lekker op dreef met onze kerstinspiratie, vind je niet? De afgelopen weken heb ik al 15 recepten voor het kerstontbijt met je gedeeld en 15 voorgerechten voor Kerst. Vandaag is het de beurt aan 15 hoofdgerechten voor Kerst! Zo langzaamaan maak je je hele kerstmenu compleet. Wij... Read more »
  • Appeltaart met pumpkin spice (Fastfood Friday)
    Een tijdje geleden deelde ik via Instagram Stories een foto van deze appeltaart met pumpkin spice. En zoals het dan altijd gaat stroomden de DM’s binnen met vragen om het recept. Soms ben ik me er niet heel erg bewust van dat een eenvoudige variatie op een bestaand recept nog... Read more »
  • Tomatenrisotto met chorizo
    Ik als een van de grootste risottofans die in Nederland rondlopen (ja, dat durf ik echt te beweren) word iedere keer weer enthousiast als een risottorecept op de planning staat. En jullie zijn alweer jaren lyrisch over deze tomatenrisotto met chorizo. Ik geloof dat ik bij vrijwel ieder recept ook... Read more »
  • Cannelloni met ricotta en spinazie
    Ik ben gek op cannelloni met ricotta en spinazie. Sowieso vind ik de combinatie van ricotta en spinazie met pasta geweldig. Hoewel deze cannelloni met ricotta en spinazie echt niet lastig is om te maken, vind ik het vaak toch teveel gedoe. De vulling is zo gemaakt, de tomatensaus ook,... Read more »
  • Confit de Canard uit blik bereiden
    Confit de canard, het is iets dat ik standaard meeneem uit Frankrijk als ik daar ben, maar volgens mij is het tegenwoordig ook bij Albert Heijn te koop. En hoe je het ook went of keert: voordat je het eet denk je niet ‘joepie, wat lekker’. Eendenbouten in een groot... Read more »

UIT PAULINE’S KEUKEN

MIND YOUR FEED

GLUTENVRIJE BLOG

    +

    Glutenvrije Blog

  • Kip, (Zoete) Paprika’s en Champignons uit de oven
    Ik ben geen chefkok, koken is ook niet echt mijn hobby. Voor mij moet het avondeten vooral niet moeilijk klaar te maken zijn. Daarom eten wij zeker wel een keer per twee weken deze ovenschotel; Kip en (Zoete) Paprika’s uit de oven. Zo lekker en vooral gemakkelijk te maken, I... Read more »
  • Hindoestaanse Kerrie met Jackfruit
    Hebben jullie de heerlijke vleesvervanger Jackfruit al geprobeerd? Ik ben er echt zo gek op! Jackfruit uit Sri Lanka, net als pulled pork, maar dan van fruit in plaats van vlees. Stiekem hield ik mijn meiden een beetje voor de gek. Ik vertelde ze namelijk dat we draadjesvlees gingen eten... Read more »
  • Drop van Klepper&Klepper
    Het is altijd leuk om iets uit te mogen proberen, zo nam laatst Klepper&Klepper contact met mij op om hun drop te testen. Hier kon ik geen nee tegen zeggen. Vroeger toen ik nog gewoon gluten at, ging drop er bij mij wel in. Ik was om heel eerlijk te... Read more »
  • Glutenvrije Oliebollen: Het Beste Glutenvrije Oliebollen Recept Ever!!
    Glutenvrije oliebollen: Je kunt ervoor kiezen om dit heerlijke Glutenvrije Oliebollen Recept te gebruiken, maar je kunt natuurlijk ook oliebollen kopen. Begin december 2016 heb ik bijna alle glutenvrije kant en klare oliebollen voor jou op een rijtje gezet. Dus wil je liever glutenvrije oliebollen kopen dan bakken, bekijk dan hier... Read more »
  • Kerstcakejes
    Een heel klein beetje creabea zijn we toch allemaal wel?! Dus wil je nog een leuk cakeje maken, dan is dit misschien wel een leuk idee: Wat heb je nodig? 125 gram roomboter (op kamertemperatuur) 125 gram (bruine basterd) suiker 125 gram Schar mix C 2 eieren 1/2 zakje vanille... Read more »
  • Glutenvrije Kerststol #DecemberGlutenvrij 2015
    Ken je die adventskalenders waar je vanaf 1 december tot en met kerstavond elke dag een luikje open maakt met een plaatje of chocolaatje erachter? Het is een soort aftelkalender tot kerst. Wij maken een glutenvrije adventskalender: Niet tot kerst, maar zelfs tot het nieuwe jaar! Elke dag in december... Read more »
  • Lekkere recepten voor een glutenvrij kerstdiner #decemberglutenvrij 2014
    Elke dag, van 1 december tot en met 31 december, schrijft er iemand een leuke blog over de maand december. Vandaag mag ik dan eindelijk mijn #decemberglutenvrij blog plaatsen. Voor wie mijn blog (en mij) niet kent, even een korte introductie. Ik ben Denise, 30 jaar en moeder van drie... Read more »

CHICKS LOVE FOOD

    +

    Chicks Love Food

  • Mini quiches met 5 ingrediënten
    Cuties! En zo simpel om te maken, deze mini quiches met 5 ingrediënten. Ideaal als borrelhapje, maar wat dacht je van zo’n exemplaartje in de broodtrommel van je little one? The post Mini quiches met 5 ingrediënten appeared first on Chickslovefood.... Read more »
  • Pavlova met salted caramel – 5 ingrediënten
    Men neme 5 ingrediënten + zo ongeveer ’s werelds meest populaire smaak (salted caramel!) en je knalt met Kerst een droom van een taart in het midden op tafel. Hallo, makkelijke pavlova met salted caramel! Het geheim van deze pavlovataart? Wachten, haha. Tot je gecondenseerde melk heerlijke dulce de leche...... Read more »
  • 3x makkelijk Sinterklaasrecept met 5 ingrediënten
    Nog even wat lekkers maken zo in de aanloop naar Sinterklaas? Of wat ideeën voor het Sinterklaasavond-buffet nodig? Alstublieft, zie hier 3x een indrukwekkend maar makkelijk Sinterklaasrecept. Ja, makkelijk, want deze drie toppers bevatten allemaal maar 5 ingrediënten! 1. Arretjescake met kruidnoten Het is een eeuwenoud Hollands recept, deze arretjescake....... Read more »
  • Kip-kerrie naanbroden met 5 ingrediënten
    Kijk, dit is nou écht zo’n lekker avondmaal voor op de vrijdag of op een weekenddag. Supersnel, iedereen lust het en ’t geeft echt lekker dat comfort food-gevoel. Voor deze lekkere kip-kerrie naanbroden, of eigenlijk kip-kerrie naanpizza’s, heb je ook nog eens maar vijf ingrediënten nodig. Naaaa kind kan de...... Read more »
  • 8x Kerst bakrecepten met 5 ingrediënten
    Tuurlijk, met Kerst ga je vast een lekker menuutje in elkaar draaien. Maar vergeet je niet om ook wat lekkers te bakken? Gewoon, voor tussendoor bij de koffie, of misschien wel als ontbijt? Of je kiest een van deze Kerst bakrecepten uit om als dessert te serveren. Dat kan natuurlijk...... Read more »
  • Sinterklaasrecept: quesadilla mijters
    Gesponsord – Nog op zoek naar een makkelijke maaltijd voor Sinterklaasavond? Nou, je ultieme Sinterklaasrecept is bij deze gevonden. Wraps zijn namelijk áltijd een goed idee voor een kidsproof maaltijd, maar al helemaal als je ze dan ook nog eens op het hoofddeksel van de grote kindervriend laat lijken, haha....... Read more »
  • Vegetarische kapsalon met 5 ingrediënten
    Aaah, even een lekkere portie comfort food in de 5 or less. Iedere dinsdag publiceren we een recept voor het avondeten met maximaal 5 ingrediënten (een 5 or less dus!) en vandaag gaan we voor een good old kapsalon. Een vegetarische kapsalon welteverstaan. En ditmaal eens een keer zonder standaard...... Read more »

SMULWEB

    +

    De nieuwste Smulweb recepten

  • Inforinn
    <a rel="nofollow" href="https://www.inforinn.com/sales-operations-best-practices/">Sales</a><a rel="nofollow" href="https://www.inforinn.com/sales-operations-best-practices/"> Operations Best Practices</a>, a strategic function, must support, empower, and advance practical sales objectives, plans, and initiatives.... Read more »
  • Inforinn
    ... Read more »
  • Stamppot winterpeen met spek&comma; prei en gebakken uien
    Deze lekkere smeuïge stamppot bestaat uit winterpeen, aardappelen, een klein beetje prei en gebakken spekreepjes. De gebakken uien gaan niet door de stamppot maar erbovenop.D aardappelen en wortelen heb ik samen in één pan gekookt.... Read more »
  • Pittige kipcurry tikka masala
    Een beetje aangepast recept van  gerecht  van TV-kok Reza Bakhtali.Reza schrijft bij haar recept dat dit gerecht niet uit India komt, maar door de Indiase koks in Groot-Brittannië beroemd is geworden. Er gaan veel kruiden en specerijen in, maar de bereiding zelf, zoals wel vaker geldt in de Indiase keuken,... Read more »
  • Macaroni met ham&comma; spitskool&comma; tomaat en doperwtjes
    Ouderwetse elleboogjesmacaroni gevuld met hamblokjes en veel groenten. Een goedkope en gezonde maaltijd.... Read more »
  • Witte bonen maaltijdsoep met groenten&comma; pasta en worstjes
    Als ik witte bonen in tomatensaus gebruik spoel in de bonen meestal af.Ik ben niet zo dol op de bijgevoegde saus en de smaak zit toch in de witte bonen. Maar voor deze soep heb ik de hele inhoud van het blikje gebruikt.Veel groenten toegevoegd en op het laatst wat... Read more »
  • Goulash
    Lekker<br />  ... Read more »

LEKKER EN SIMPEL

    +

    Lekker en Simpel

  • Achter de schermen week 49 – 2022
    Nieuw kijkje achter de schermen – We nemen je mee in onze avonturen van afgelopen week. Van pakjesavond, nieuwe recepten maken tot de eerste werkdag en pietenzwemmen. Kijk je mee?! De week begon zoals eigenlijk iedere week, behalve dat Evi een studiedag had. Er moest wel gewoon gewerkt worden, dus... Read more »
  • Mini aardappel gratins
    Mini aardappel gratins – Op zoek naar een bijgerecht? Deze mini aardappel gratins zijn niet alleen heel leuk om te serveren met bijvoorbeeld de feestdagen, ze smaken ook nog eens super lekker! Bewaar het recept voor deze mini aardappel gratins op Pinterest! The post Mini aardappel gratins appeared first on Lekker... Read more »
  • Lekker en Simpel weekmenu #343
    Nieuw weekmenu – In dit weekmenu staan weer een boel lekkere gerechten om komende week een keer op tafel te zetten. Van gevulde paprika’s met gehakt, kip in champignon roomsaus tot een lekkere stoofschotel met pompoen en een vegetarische curry. Klik vooral even verder om het volledige weekmenu te bekijken.... Read more »
  • Mini appelkruimel cheesecake
    Mini appelkruimel cheesecake – Deze cheesecake’s in een glaasje zien er niet alleen super leuk uit, maar smaken ook nog eens erg goed! Een super leuk toetje om een gezellige maaltijd mee af te sluiten of bijvoorbeeld tijdens de feestdagen op tafel te zetten. Je kunt de cheesecake’s prima even... Read more »
  • Pasta alfredo met zalm
    Pasta alfredo met zalm – We zijn inmiddels helemaal verslaafd aan de pasta alfredo. Het begon allemaal met de pasta alfredo met kip, echt een aanrader om een keer te proberen! Niet veel later hebben we een vegetarische variant gemaakt met broccoli en cashewnoten, ook erg lekker. Na een paar... Read more »
  • Aardappelsoep met bacon
    Aardappelsoep met bacon – In de herfst- en wintermaanden proberen we ongeveer eens per week wel een keer een lekker soepje op tafel te zetten. Meestal maken we op zondag eind van de middag een pan soep, bakken we er een stokbroodje bij af en zetten wat verschillende smeersels op... Read more »
  • Kip in champignon roomsaus
    Kip in champignon roomsaus – Sommige mensen zijn helemaal gek van biefstuk met champignon roomsaus. Wij zijn allebei geen liefhebbers van biefstuk, maar een stukje kipfilet gaat er van tijd tot tijd zeker in! Zo stond een paar dagen geleden deze pan met kip in champignon roomsaus op tafel, lekker... Read more »

OKOKO RECEPTEN

TAARTEN MAKEN

KERSTRECEPTEN

    +

    Kerstrecepten.net

  • Welkom op Kerstrecepten.net
    De dagen worden weer korter, de feestdagen komen er aan … sta jij deze kerst in de keuken om iets lekkers en moois op tafel te toveren? Wij helpen je graag met heerlijke, makkelijke,...... Read more »
  • Wortel-Perenspread met blauwschimmelkaas
    Ingrediënten voor 4 personen: 2 wortels 2 peren 100 gram blauwschimmelkaas (Mature Blue Stilton) 2 eetlepels honing 1 eetlepel olijfolie 3 eetlepels gehakte verse bieslook 2 eetlepels witte balsamicoazijn zout Bereiding:   Schil de...... Read more »
  • Gevulde sinaasappels
    Ingrediënten voor 4 personen: 2 mooie handsinaasappels 1 eetlepel blanke rozijnen 2 bananen 125 ml dikke (Griekse) yoghurt 1 theelepel kaneelpoeder 2 zakjes vanillesuiker 2 eetl. cranberryjam, -saus of -compote ca. 20 gepelde, ongezouten...... Read more »
  • Ananas op een stokje
    Ingrediënten voor 6 personen: ¼ verse ananas 6 houten ijsstokjes 6 kleine glaasjes 3 eetlepels citroenlimonadesiroop 5 eetlepels fijne kristalsuiker 1 eetlepel fijngehakte munt Bereiding: Schil de verse ananas en snijd een kwart hiervan...... Read more »
  • Boterbonendip met geroosterde knoflook en Parmezaanse kaas
    Ingrediënten voor 6-8 personen: 1 Blik boterbonen (400 gram) 3 teentjes knoflook (ongepeld) 1 citroen 2 eetlepels mascarpone of crème fraiche 3 eetlepels extra vierge olijfolie 40 gram Parmezaanse kaas 50 gram amandelen of...... Read more »
  • Blini’s met bietenconfit en geitenkaas
    Ingrediënten voor 12 blini’s: 50 gram boekweitmeel 225 gram bloem 1 theelepel bakpoeder 1 ei 150 ml karnemelk 20 gram gesmolten boter mespuntje zout 1 grote of 2 kleine rode bieten 1 sjalot, gesnipperd.6...... Read more »
  • Alcoholvrije appel mojito
    Ingrediënten per glas: ¾ limoen in partjes + 1 schijfje limoen 12 muntblaadjes + 1 takje munt 2 flinke theelepels suiker ijsblokjes 60 ml appelsap Knijp e limoenpartjes uit in een longdrinkglas en laat...... Read more »

TAPAS RECEPTEN

    +

    Tapas Recepten

  • Ossenhaas op pomodorostokbrood
    Dit heerlijke gerechtje met malse ossenhaas op een stukje stokbrood herinnert ons elke keer weer aan het terras van Ciudad... Het bericht Ossenhaas op pomodorostokbrood verscheen eerst op Tapas Recepten.... Read more »
  • Soft-nougat met amandelen, cranberries en kaneelappeltjes
    De rijke smaken van vers gebrande amandelen, gedroogde cranberries en gedroogde appeltjes met kaneel geven deze zachte nougat een zeer... Het bericht Soft-nougat met amandelen, cranberries en kaneelappeltjes verscheen eerst op Tapas Recepten.... Read more »
  • Venkel gevuld met tonijn, broccoli en tomaat
    De anijsachtige smaak van venkel gecombineerd met het zilte van tonijn en het frisse van tomaat. De kleine broccoliroosjes zorgen... Het bericht Venkel gevuld met tonijn, broccoli en tomaat verscheen eerst op Tapas Recepten.... Read more »
  • Tapas met kerst, oud en nieuw en de jaarwisseling voor het jaar 2017 en 2018
    Maak jij dit jaar de blits tijdens de jaarwisseling? Of organiseer jij een nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsreceptie, oud en nieuw party of... Het bericht Tapas met kerst, oud en nieuw en de jaarwisseling voor het jaar 2017 en 2018 verscheen eerst op Tapas Recepten.... Read more »
  • Runderham-bonbon met salade van ui en verse kruiden
     Wil je een echt Spaans tintje geven aan deze bonbon, gebruik dan een Spaanse gedroogde runderham, Cecina de Léon. Ook Italiaanse... Het bericht Runderham-bonbon met salade van ui en verse kruiden verscheen eerst op Tapas Recepten.... Read more »
  • Sherry … terug van weggeweest … nu nog een paar lekkere recepten erbij maken
    Vandaag een sherry-pakket ontvangen van Sherry Wines NL met als doel er een aantal lekkere hapjes bij te bedenken om... Het bericht Sherry … terug van weggeweest … nu nog een paar lekkere recepten erbij maken verscheen eerst op Tapas Recepten.... Read more »
  • Gazpacho met Zeeuwse mosselen
    Deze lekkere Spaanse Gazpacho combineert prima met schaal- en schelpdieren. De Zeeuwse mosselen staan niet alleen mooi als garnering maar... Het bericht Gazpacho met Zeeuwse mosselen verscheen eerst op Tapas Recepten.... Read more »

BBQ RECEPTEN

    +

    Barbecue Recepten

  • Spaanse Kruidenboter
    Spaanse Kruidenboter #ratingval# from #reviews# reviews Print Recipe Type: Saus Author: Barbecue Recepten Prep time: 15 mins Cook time: 15 mins Total time: 30 mins Serves: 4 Een lekker recept voor kruidenboter met een Spaans tintje Ingredients 50 gram room boter Zee zout Vers gemalen peper 3 gepureerde knoflook teentjes... Read more »
  • Geroosterde gamba’s
    Geroosterde gamba’s #ratingval# from #reviews# reviews Print Recipe Type: Diner Author: Barbecue Recepten Prep time: 30 mins Cook time: 5 mins Total time: 35 mins Serves: 4 Gamba’s zijn perfect om op de barbecue te roosteren. Pas op met direct vuur. Ingredients Gamba’s Voor de marinade: 2-3 teentjes geperste knoflook... Read more »
  • Barbecue Veiligheids tips
    Om te voorkomen dat de barbecue uitdraait op een gevaarlijke situatie vindt u hier enkele tips om de veiligheid te waarborgen. Voorbereiding: Let bij de aanschaf van een barbecue erop dat deze stevig op zijn poten staat en plaats de barbecue op een goede, stevige, vlakke ondergrond. Bos, heide en... Read more »
  • Barbecueweer
    Wordt het barbecueweer? Hieronder vindt u de verwachting voor de komende dagen: Weersverwachting Nederland vandaag: Weersverwachting: Nederland morgen The post Barbecueweer first appeared on Barbecue Recepten.... Read more »
  • Kruidenboter
    Kruidenboter #ratingval# from #reviews# reviews Print Recipe Type: Appetiser Author: Barbecue Recepten Prep time: 10 mins Cook time: 15 mins Total time: 25 mins Serves: 4 Kruidenboter mag niet ontbreken bij een barbecue. Lekker op stokbrood Ingredients 50 gram room boter Zee zout Vers gemalen peper 3 gepureerde knoflook teentje... Read more »
  • Remouladesaus
    Remouladesaus #ratingval# from #reviews# reviews Print Recipe Type: Saus Author: Barbecue Recepten Prep time: 20 mins Cook time: 5 mins Total time: 25 mins Serves: 6 Recept voor Remouladesaus. Deze saus is lekker bij vis van de barbecue Ingredients 500ml mayonaise 75 gram gesnipperd uitje 1 eetlepel fijn gehakte kapertjes... Read more »
  • Jagersaus
    Jagersaus #ratingval# from #reviews# reviews Print Recipe Type: Saus Author: Barbecue Recepten Prep time: 15 mins Cook time: 15 mins Total time: 30 mins Serves: 4 Een Jagersaus is een stevige saus met champignons die perfect past bij een biefstuk van de barbecue Ingredients Bruine basis saus, (1 pakje saus... Read more »

DE HIPPE VEGETARIËR

    +

    De Hippe Vegetariër – Blog voor vegetariërs, flexitariërs en levensgenieters

  • Sinterklaas recept: mini kruidnoot cheesecakes
    Cheesecake is altijd een goed idee, als je het ons vraagt! Sinterklaas staat voor de deur en dit betekent lekker eten! Daarom maken we vandaag: mini kruidnoot cheesecakes! Lekker, leuk en makkelijk om mee te nemen. Verras je vrienden en familie met dit lekkere toetje en Sinterklaasavond is meteen geslaagd!... Read more »
  • Top 5: vegan Sinterklaas recepten
    Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint... Hij is alweer een tijdje in ons land en vandaag vieren we de memorabele dag van deze goed heiligman. Wij hebben daarvoor speciaal voor jullie een top vijf van vegan Sinterklaas recepten gemaakt om vandaag lekker van te kunnen genieten. Let op:... Read more »
  • Vegan Turkse pizza
    'Helaas zal je de vegan Turkse pizza niet snel in het nachtleven voorbij zien komen, maar des te leuker hem dan zelf te maken, toch?' In het kookboek High protein laat Hannah Vreugdenhil met o.a. veganistische recepten zien dat genoeg eiwit eten hartstikke leuk en lekker kan zijn! Vandaag delen... Read more »
  • Japanse noedelsoep met zelfgemaakte sobanoedels
    Voor de sobanoedels in dit gerecht heb je geen pastamachine nodig, alleen je handen! Wij hebben daarnaast nog zelf een Japanse bouillon gemaakt, maar mocht je wat minder tijd hebben dan kun je er altijd voor kiezen om een kant-en-klare paddenstoelenbouillon en kant-en-klare sobanoedels te gebruiken. Ga jij aan de... Read more »
  • Vleesvervanger getest: Albert Heijn gemarineerde bloemkoolsteak
    Het vleesvervangeraanbod blijft maar groeien, en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Wij testen regelmatig vleesvervangers, net zo lang tot we ze allemaal gehad hebben en we van alle varianten de smaak, eigenschappen en voedingswaarden kennen. Zo hoef jij nooit meer twijfelend voor het schap van oneindige mogelijkheden te... Read more »
  • Salade van bietenblad en gierst
    Food waste voorkomen en groenten optimaal benutten, dat staat centraal in ‘no waste groenten‘, het nieuwe kookboek van Sophie Gordon. Wij mochten dit recept voor een salade van bietenblad en gierst uit haar boek vandaag met jou delen! Dit gerecht kun je serveren als bijgerecht, maar dient ook goed als... Read more »
  • Thaise gele curry met bloemkool en spinazie
    Deze aromatische Thaise curry zit boordevol groenten en barst van de smaken. Zet deze curry binnen een handomdraai op tafel door je favoriete gele curry pasta te gebruiken. Serveer deze heerlijke curry met rijst, garneer met koriander en geniet! Het bericht Thaise gele curry met bloemkool en spinazie verscheen eerst... Read more »

FOOD AND FRIENDS

    +

    Food and Friends

  • Lekkere kerstgerechten voor het kerstdiner
    Een kerstdiner met vrienden is niet alleen erg gezellig, maar ook een leuke tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Ben jij de host en kies je het hele menu, of doet jouw vriendengroep liever aan shared dining? Hoe dan ook, met de gerechten in dit artikel zit je altijd... Read more »
  • Zo maak je jouw favo-koffie perfect
    Drink jij het liefst je kop koffie zwart, een americano of een doppio espresso? Of mag jij het liefst genieten van een cappuccino of flat white? Wat het ook is, je wilt hem perfect. Naar jouw smaak. Zonder geknoei, en zonder gedoe. Met de juiste hoeveelheid koffie en melk. En... Read more »
  • Wil jij (beter) leren koken? Check dan deze 3 handige apps
    Ben jij dol op koken en wil je je cooking skills verder verbeteren? Of ben je juist helemaal geen kookwonder en wil je het graag leren? Je staat er gelukkig niet alleen voor! Wist je namelijk al dat er kook apps bestaan waarmee jij je vaardigheden in de keuken kan... Read more »
  • Kookboek van het Jaar vakjuryprijs
    De vakjury van de Food and Friends Kookboek van het Jaar verkiezing nomineerde 6 titels uit alle inzendingen. Deze titels strijden om de vakjuryprijs die op 15 november a.s. bekend worden gemaakt. De vakjury bestaat dit jaar uit: Sacha de Boer (fotografe) Ellen den Hollander (redacteur koken, eten en drinken... Read more »
  • Bedankt voor je stem
    Leuk dat je gestemd hebt op jouw favoriete kookboek. Stemmen kan t/m 10 november a.s. Op 15 november maken we de winnaars bekend. Ook dan hoor je wie er een 3-daags Culinair All-in Arrangement voor 2 personen bij een Fletcher hotel naar keuze heeft gewonnen*. Als bevestiging van je stem ontvang... Read more »
  • Handige apps voor dieet(advies) en een gezonder leven
    Hou jij van lekker eten, maar heb je je iets te veel laten gaan de laatste tijd? En wil je graag wat extra kilootjes kwijt? Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan, want verleidingen liggen constant op de loer. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Er zijn namelijk apps... Read more »
  • Wijnen en Schnaps’en
    Slurp je gelukkig! In Wallis om precies te zijn, de prachtige natuur- en wijnregio in het zuidwesten van Zwitserland. Met bijna 5.000 hectare aan wijngaarden is dit het grootste wijngebied van het land. Bedenk daarbij topkwaliteit wijnen die rijkelijk gedronken worden tijdens diners en borreluurtjes met vrienden. Meet the good... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws