+

  BLOX | Nieuws

 • Gigantische zakenbank voorspelt Bitcoin van 5.000 dollar in 2023
  Als het aan de onderzoeksgroep van Standard Chartered ligt, dan wordt het jaar 2023 een ware nachtmerrie voor Bitcoin. In een nieuwe notitie aan zijn investeerders, schetst de zakenbank een gitzwart scenario voor Bitcoin waarin de koers volgend jaar naar 5.000 dollar zakt. Overstappen op […] The post Gigantische zakenbank... Read more »
 • Axie Infinity (AXS) schiet 20% omhoog, wat is er aan de hand?
  Zoals een geanimeerde speelgoedastronaut ooit zei: To infinity and beyond! Zo ver is het nog niet, maar crypto Axie Infinity laat een mooie stijging zien. De afgelopen 24 uur is de waarde met 20% toegenomen. 25% koersstijging binnen een uur Als we inzoomen op de […] The post Axie Infinity... Read more »
 • Investeer vanaf vandaag in cryptocurrency Shiba Inu (SHIB) bij BLOX
  Het was lang wachten, maar beter laat dan nooit! Vanaf vandaag handel je in Shiba Inu (SHIB) op de cryptocurrency trading app BLOX. Shiba Inu is vooral populair geworden na oktober 2021, toen de crypto in nog geen maand tijd met 830% in waarde steeg. […] The post Investeer vanaf... Read more »
 • Einde nadert voor rechtszaak SEC tegen Ripple (XRP)
  De tweejarige strijd van Ripple met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) loopt ten einde. Het cryptobedrijf heeft een reactie ingediend en dat lijkt de laatste verdedigingslinie te zijn. Trots op verdediging Ripple De juridisch adviseur van Ripple, Stuart Alderoty, tweet dat de reactie […] The post Einde nadert... Read more »
 • EU houdt feest in metaverse van 387.000 euro, er kwamen maar 6 mensen
  Als je de juiste hippe woorden combineert dan is er altijd wel iemand bij een overheidsinstantie te vinden die budget voor je vrijmaakt. Honderdduizenden euro’s waren beschikbaar om een feestje te organiseren in de metaverse, er kwamen welgeteld zes mensen opdagen. Europa leert dure les […] The post EU houdt... Read more »
 • Palestijnen in Gaza gebruiken Bitcoin om beperkingen Israel te omzeilen
  Palestijnen die in de Gazastrook wonen zijn zo goed als afgesloten van de rest van de wereld. Het is moeilijk om aan dagelijkse benodigdheden te komen, laat staan om goede financiële diensten te krijgen. Online krant The National schreef een reportage over hoe Palestijnen zich […] The post Palestijnen in... Read more »
 • Waarom dit een belangrijke week wordt voor crypto’s Apecoin en Chainlink
  Twee digitale munten die wij in BLOX aanbieden kunnen een roerige week tegemoet zien. Op 5 december gaat staking voor Apecoin live, en een dag later volgt Chainlink. In aanloop naar deze belangrijke gebeurtenissen hebben de koersen verschillend gereageerd. Apecoin slingert omhoog November was een […] The post Waarom dit... Read more »
  +

  Crypto Insiders

 • TIMEX komt met exclusieve collectie van 500 Bored Ape NFT horloges
  De gelukkige eigenaren van een NFT uit de Bored Ape Yacht Club (BYAC) collectie krijgen binnenkort de mogelijkheid om hun kostbare bezit in de vorm van een horloge van TIMEX om hun pols te hangen. TIMEX is een samenwerking gestart met de BYAC gemeenschap om 500 horloges uit te brengen... Read more »
 • Bitcoin analisten bekijken MANA koers: einde daling is in zicht
  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Decentraland (MANA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap... Read more »
 • Kan litecoin nog 30% pumpen? John bekijkt bitcoin en meer crypto
  Het is weer tijd voor een nieuwe crypto analyse! In deze nieuwe video kijk ik natuurlijk weer naar bitcoin (BTC), maar werpen we ook een blik op altcoins als litecoin (LTC) en aptos (APT). Zit er voor hun nog wat moois aan te komen? Druk op play, leun achterover en... Read more »
 • Aantal Reddit NFT’s aangemaakt in 1 dag behaalt record
  Het sociale mediaplatform Reddit lanceerde in juli van dit jaar hun eigen non-fungible tokens (NFT) die het platform ook wel ‘verzamelbare avatars’ noemt. Het gebruikt de layer-2 schaaloplossing Polygon (MATIC) voor het minten van deze NFT’s en ze worden uitgebracht via hun eigen marktplaats. Het platform werkt samen met verschillende... Read more »
 • Stijgt de ethereum koers tot het einde van het jaar?
  De ethereum koers heeft een aantal weken geleden flink op zijn kop gehad. Echter begint zich nu wel langzaam een bodem te vormen. Op dit moment maakt ethereum een mooie structuur. Ook zijn er geen heftige bearish signalen aanwezig op het hoge tijdframe. Zolang ethereum (ETH) dan ook niet meer... Read more »
 • Bitvavo CEO stelt gebruikers gerust in rumoerige tijden
  Als crypto-investeerder zijn het barre tijden. De cryptowinter slaat om zich heen, wat alleen maar verder wordt aangewakkerd door ongezonde bedrijven als FTX die omvallen. Kan deze strenge winter ook Nederlandse bedrijven als Bitvavo omver werpen, en zou je je dus zorgen moeten maken? Bitvavo stelt gebruikers gerust Gelukkig kunnen... Read more »
 • Bitcoin analyse: BTC koers kan flink omhoog voordat correctie begint
  Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap... Read more »
  +

  CryptoClan

 • Bitvavo staking
  Je kunt via het Nederlandse exchange platform Bitvavo kiezen om jouw crypto te staken, en er zo een extra rendement op verdienen. Vooral wanneer je altcoins vast wilt houden voor een langere periode kan dit een goede mogelijkheid zijn om wat extra dividend te verdienen. Laten we eerst bij het... Read more »
 • Kun je Bitcoin Investeren in een Trust?
  Je kan Bitcoin investeren in een trust en een inkomen genereren voor jezelf en je dierbaren. In dit artikel zullen we uitleggen hoe je je Bitcoin in een trust investeert en welke voordelen hierbij komen kijken. Mensen zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om in Bitcoin te investeren naarmate... Read more »
 • Dit moet je weten voordat je begin met investeren in cryptocurrency
  Als je overweegt om te investeren in cryptocurrency dan heb je een goede dag uitgekozen. Hoe eerder je begint met investeren, des te langer heb je de tijd om winst te maken. Een goede investering in cryptocurrency heeft namelijk tijd nodig. De naam Bitcoin ken je ondertussen vast wel, maar... Read more »
 • Doe nu mee met Coco’s Carnival en win tot $2.100.000 of een TESLA.
  De WK-koorts begint op te lopen in Qatar. Als een van de meest verwachte grote voetbalcompetities in de sportindustrie zijn de fans enthousiast over de intense competitie tussen de deelnemende teams. Dit jaar telt het WK 64 intense wedstrijden in verschillende steden in Qatar, het eerste land in het Midden-Oosten... Read more »
 • Wedden op Qatar 2022: Doe mee aan Ticket Rush van 1xBit
  Het WK 2022 staat voor de deur; het is een verademing voor alle uithoeken van de wereld. Daarom heeft 1xBit, een online crypto betting site, in de geest van deze wedstrijd besloten om de kat uit de zak te laten en je mee te laten doen aan het Ticket Rush... Read more »
 • De top 3 Web3-trends die u in de nabije toekomst kunt verwachten
  De blockchain-industrie is voortdurend in ontwikkeling, met voortdurend nieuwe trends en technologieën. In dit artikel bekijken we drie van de top Web3 trends die je in de nabije toekomst kunt verwachten. Deze omvatten schaalbaarheidsoplossingen, gedecentraliseerde uitwisselingen en interoperabiliteitsprotocollen. Dus zonder verder oponthoud, laten we beginnen! 1. Wat is schaalbaarheid en... Read more »
 • BC.GAME investeert 700 ETH in NFT’s voor een betere Metaverse
  BC.GAME heeft 700 ETH geïnvesteerd in meerdere NFT’s met als uiteindelijk doel de metaverse en iGaming sector te stimuleren. Het ETH-bedrag is verdeeld over 5 BAYC, 3 CryptoPunks, 1 Clonex, 2 Azuki en 3 laatste Art Gobblers. De kosten van 700 ETH worden verondersteld de crypto-industrie te helpen een beter... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws