+

  BTC Direct | Nieuws

 • Waarom vrijdag 25 juni een belangrijke dag is voor Ethereum, recordaantal contracten vervallen
  Op vrijdag 25 juni vervallen een recordaantal Ethereum opties, terwaarde van bijna 1,5 miljard dollar. In maart 2021 verbrak Ethereum ook een record met het aantal opties, vanaf dat moment steeg de koers met 56% en bereikte binnen drie weken een waarde van 2500 dollar. […] The post Waarom vrijdag... Read more »
 • VideoNieuwe Ethereum upgrade EIP-1559 gelanceerd op testnet Ropsten
  Ethereum’s langverwachte upgrade Londen is gelanceerd op het testnet Ropsten. Deze upgrade volgt op Berlijn, dat een paar maanden geleden op het Ethereum-mainnet werd geactiveerd. De Londen-upgrade bevat de volgende verbetervoorstellen, ook wel EIP genoemd: EIP-1559: Wijziging tariefmarkt voor ETH 1.0-keten EIP-3198: BASEFEE-opcode EIP-3529: Vermindering van […] The post Nieuwe Ethereum... Read more »
 • VideoRipple wil weten of medewerkers financiële waakhond mogen handelen in cryptocurrency zoals XRP, Bitcoin en Ethereum
  De rechtszaak van de SEC tegen Ripple wordt voor iemand aan de zijlijn steeds interessanter om te volgen. Ripple wil weten of de SEC regels voor het personeel heeft opgesteld of zij mogen handelen in cryptocurrency’s zoals bitcoin, ethereum en XRP. De rechter heeft dit […] The post Ripple wil... Read more »
 • VideoAnalyse: Wanneer breekt Bitcoin door 40.000 dollar?
  Wat een achtbaan! Dinsdag bereikte bitcoin de laagste prijs sinds het begin van dit jaar. Maar ’s werelds eerste cryptocurrency herpakte zich sterk met een stijging van meer dan 20%. Vandaag is het weer wat rustiger, maar schijn bedriegt: dit is stilte voor de storm. […] The post Analyse: Wanneer... Read more »
 • VideoCryptocurrency beurs blijkt oplichting, 3 miljard euro aan bitcoin gestolen
  Twee Zuid-Afrikaanse broers, Ameer en Raees Cajee, zijn naar verluidt verdwenen en hebben 3,02 miljard euro aan bitcoin meegenomen. De twee broers zijn de makers van het cryptoplatform Africrypt, het zou gaan om 69 duizend gestolen bitcoins. Het verhaal komt van de Amerikaanse nieuwssite Bloomberg. […] The post Cryptocurrency beurs... Read more »
 • Bitcoin mining fabrikant opent farm in Kazachstan
  Normaal gesproken verdient Canaan geld met de verkoop van ASIC mining machines. Maar het bedrijf ziet een kans en wil de inkomstenstroom diversifiëren door zelf een mining farm te openen in Kazachstan. Van China naar Kazachstan Wellicht klinkt Kazachstan als een willekeurig land om bitcoins te […] The post Bitcoin mining... Read more »
 • VideoRechtszaak na verlies 60 miljoen euro door kwijtraken private keys Ethereum
  Fireblocks wordt aangeklaagd door het bedrijf StakeHound, zij beweren namelijk geen toegang meer te hebben tot hun wallet. Ze willen gecompenseerd worden met een schadevergoeding. De wallet zou namelijk meer dan 38 duizend ethereum bevatten. Even over de twee betrokken partijen: Fireblocks is een in Israël […] The post Rechtszaak na... Read more »
  +

  Newsbit

 • Cardano noteert herstel en komt aan bij belangrijk prijsniveau
  Toen de Bitcoin koers dinsdag crashte zagen de meeste altcoins hun prijzen ook flink onderuit gaan. De Cardano prijs daalde zelfs even tot een niveau van $1,00. Hoewel de markt zich nu in herstelmodus bevindt, heerst er nog steeds een bearish volatiliteit. Opnieuw consolidatie Zoals te zien is in de... Read more »
 • John McAfee pleegt zelfmoord in Spaanse gevangenis
  John McAfee, de man achter de bekende virusscanner McAfee, heeft zichzelf opgehangen in zijn gevangeniscel vlak nadat het Spaanse hooggerechtshof zijn uitlevering aan Amerika had goedgekeurd, zo vertelde zijn advocaat aan Reuters. De dood van McAfee De 75-jarige McAfee, bekend om zijn excentrieke gedrag, was een pionier op het gebied... Read more »
 • Chinese Bitcoin miners verhuizen naar Kazachstan
  China, ooit de thuisbasis van ongeveer 65% van de totale Bitcoin hashrate, heeft een groot aantal mining operaties in het land gedwongen te stoppen met hun werkzaamheden. Het BTC mining verbod betekent dat miners gedwongen zijn hun spullen in te pakken. Sommige miners zijn zelfs al bezig hun apparatuur naar... Read more »
 • Iraanse politie neemt 7000 crypto miningcomputers in beslag
  De Iraanse politie heeft 7.000 crypto-miningcomputers in beslag genomen uit een verlaten fabriek in Teheran, volgens een rapport van het door de staat gecontroleerde persbureau IRNA. Iran is bang voor stroom uitval Eind mei verbood Iran het minen van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Dit omdat de regering bezorgd is over... Read more »
 • Crypto Miner: China’s hardhandig optreden betekent dat Bitcoin werkt
  Een voormalig crypto exchange ingenieur is van mening dat China’s verbod op Bitcoin (BTC) mining fantastisch nieuws is. Crypto verbod in China juist goed nieuws China’s hardhandige optreden tegen Bitcoin mining en crypto valuta handel werd onlangs een drijfveer voor de rode kandelaars op crypto marktgrafieken. Maar een Bitcoin mining... Read more »
 • Fireblocks aangeklaagd voor verwijderen sleutels ETH-wallet t.w.v. $72 miljoen
  Fireblocks, het cryptocurrency-bewaarbedrijf, wordt nu aangeklaagd. Het bedrijf wordt beschuldigd door een ander bedrijf die beweert geen toegang meer te hebben tot zijn wallet. De wallet zou naar verluidt circa $72 miljoen aan Ethereum (ETH) bevatten. Geen back-up beschikbaar Volgens het crypto-inzetplatform StakeHound heeft de nalatigheid van één Fireblocks-medewerker er... Read more »
 • Crypto miner haalt $105 miljoen op om afval-energie te recyclen in Bitcoin
  Dinsdag kondigde Stronghold Digital Mining een financieringsronde van $105 miljoen aan. Met het geld willen ze afval energie omzetten in Bitcoins. Schone energie De strijd voor door schone energie aangedreven cryptocurrency-mining ging dinsdag verder toen Stronghold Digital Mining een financieringsronde van $105 miljoen aankondigde. Het miningbedrijf heeft een elektriciteitscentrale in... Read more »
  +

  CryptoClan

 • Na de dood van John McAfeee wervelen eerbetuigingen en complottheorieën
  Vandaag heeft de gerapporteerde zelfmoord van John McAfee, de beruchte belastingvluchteling, Bitcoin-voorstander en antivirussoftwarepionier, geleid tot een stortvloed aan eerbetuigingen en complottheorieën. Enkele uren voordat hij dood werd gevonden, had een Spaanse rechtbank de uitlevering van McAfee bevolen. Na jarenlang de Amerikaanse belastingen en autoriteiten te hebben ontdoken. Als hij... Read more »
 • Samen met eigenaren van Zuid-Afrikaans cryptoplatform, verdwijnt $ 3,6 miljard aan Bitcoin in ‘hack’
  Samen met twee broers die eigenaar waren van een Zuid-Afrikaans investeringsplatform, is ongeveer 69.000 Bitcoin (BTC) verdwenen van het cryptobedrijf. Het zou volgens Bloomberg de grootste exit-zwendel in de geschiedenis zijn, als dat het geval blijkt te zijn in plaats van een hack. Hoewel de feiten nog voor de rechtbank... Read more »
 • Voor 3iQ’s Bitcoin Fund wordt de handel uitgerold door Nasdaq Dubai
  Door zijn openbare Bitcoin (BTC) Fonds op een belangrijke markt in het Midden-Oosten te vermelden breidt 3iQ, Canada’s grootste Digital Asset Investment Fund-manager, zijn bereik naar wereldwijde beleggers uit. Volgens een officiële verklaring van de uitwisseling, rolde 3iQ het Bitcoin Fund (QBTC) uit voor de handel op NASDAQ DUBAI. Om... Read more »
 • CBDC-inspanningen opgevoerd door Bank of Israel met gerapporteerde tests op Ethereum
  Gebruikmakend van de technologie van Ethereum heeft de Centrale Bank van Israël naar verluidt een pilot in het geheim voltooid voor een digitale valuta van de Centrale Bank (CBDC). De Israëlische financiële nieuwssite Globes heeft dit beweerd en BNN Bloomberg heeft het later gerapporteerd. In het rapport van Globes wordt... Read more »
 • De stemming is er niet meer voor Chinese Bitcoin-mijnwerkers om zelfs te drinken
  Ooit was China de thuisbasis van ongeveer 65% van de totale Bitcoin (BTC) mijnbouw-hashkracht. Het land heeft verschillende mijnwerkers in China weggestuurd. Mijnwerkers zijn gedwongen hun activiteiten stop te zetten door de betekenis van het Bitcoin-mijnverbod van het land. Sommige vestigingen hebben al hardware naar het buitenland verplaatst. Vice-president van... Read more »
 • Besluit over Valkyrie Bitcoin ETF, uitgesteld door SEC
  Over het al dan niet goedkeuren van een Bitcoin (BTC) exchange-traded fund, heeft de Amerikaanse Securities and Exchange Commission haar beslissing uitgesteld. Het in Texas gevestigde familiebeleggingsfonds Valkyrie Digital Assets heeft een Bitcoin ETF-aanvraag ingediend. Na het ontvangen van opmerkingen over de voorgestelde regelwijziging met betrekking tot het nieuwe fonds,... Read more »
 • De voordelen van BitcoinPrime app
  Het is voor veel gebruikers van handelssoftware belangrijk dat hun gebruikers de gelegenheid hebben om eerst hun “skills” aan te scherpen voordat ze gereed zijn om op de cryptomarkt te verhandelen. Het maakt daarbij toch een verschil uit of je de software zelfstandig laat werken of de moeite neemt om... Read more »