+

  Archie CRM

 • Hernieuwde samenwerking Keyser & Mackay en Archie Europe
  Dankzij een hernieuwde samenwerking tussen Keyser & Mackay en Archie Europe, gebruikt eerstgenoemde weer de Archie CRM software. The post Hernieuwde samenwerking Keyser & Mackay en Archie Europe appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • 6 onmisbare CRM toepassingen voor marketing
  CRM-software en marketing gaan hand in hand. Hoe kun je als marketeer voordeel halen uit CRM-software? The post 6 onmisbare CRM toepassingen voor marketing appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • Wat is CRM?
  Wat is CRM of Customer Relationship Management? CRM is een bedrijfsstrategie waarin de klant centraal staat en toegespitst is op interacties met de klant. The post Wat is CRM? appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • Maak van marketing en sales de ultieme leadmachine met Account Based Marketing
  Account Based Marketing is een krachtige methode voor leadgeneratie. Hoe je die leadmachine inricht en succesvol inzet lees je in dit artikel. The post Maak van marketing en sales de ultieme leadmachine met Account Based Marketing appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • De kracht van CRM-integraties voor jouw bedrijf
  Haal meer uit CRM door koppelingen met andere systemen. Inzichten over CRM-integraties en hoe deze zorgen voor nieuwe mogelijkheden om effectiever en klantgerichter te werken. The post De kracht van CRM-integraties voor jouw bedrijf appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • Zo creëer je een commerciële strategie – draagvlak en CRM
  Bezig met een commercieel plan voor 2022? Een aantal bruikbare tips om ervoor te zorgen dat het plan de meeste kans van slagen heeft. The post Zo creëer je een commerciële strategie – draagvlak en CRM appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • Zo creëer je een commerciële strategie – tips en valkuilen
  Hoe kom je tot een commercieel plan dat breed gedragen wordt en het meeste kans van slagen heeft? Een paar bruikbare tips. The post Zo creëer je een commerciële strategie – tips en valkuilen appeared first on Archie CRM.... Read more »
  +

  CRM – Frankwatching

 • Customer relationship management in de luxe-industrie: de belangrijkste lessen
  In veel bedrijven wordt 80% van de omzet behaald door 20% van de klanten (*). Stel dat je van dit gegeven kunt profiteren en meer inkomsten uit deze 20% kunt halen? Het begint allemaal met customer relationship management. Je hebt er al over kunnen lezen in mijn vorige artikelen. In... Read more »
 • 7 trends in luxemarketing, waar elke marketeer van kan leren
  Luxemarketing is inspelen op emotie. Maar welke tools gebruikt de industrie hiervoor en op welke doelgroepen richten zij zich? Ik deel met je 7 trends in luxemarketing die relevant zijn voor elke marketeer. De luxe-industrie en haar marketing beslaat veel verschillende sectoren: van horeca, hotels en exclusieve dienstverlening tot luxe... Read more »
 • Follow-up mails versturen? Zo start je hiermee ✉️
  Een follow-up mail is een e-mail die volgt op iets wat heeft plaatsgevonden. Vaak is dit het gedrag van een persoon, of het ontbreken van gedrag. In dit artikel vertel ik je wat het precies is en hoe je ermee begint. Een follow-up mail kan een e-mail zijn naar mensen... Read more »
 • Dé 5 stappen voor het bouwen van een online marketingfundament
  Om als bedrijf next level te gaan door een marketeer aan te nemen, is het belangrijk om eerst het (online) marketingfundament op orde te hebben. Want als het fundament nog niet staat is het voor je eerste marketeer als ploegen door bevroren aarde. In dit artikel ga ik dieper in... Read more »
 • Zo start je met het automatiseren van je marketing [5 tips]
  Bij het automatiseren van je marketing gaan we er vaak vanuit dat je daarmee de capaciteit van het marketingteam op zal schalen. Dat kan inderdaad een voordeel zijn, maar geautomatiseerde marketing moet je vooral zien als een tool om de klantbeleving (nog) beter te maken. Het kan, door te reageren... Read more »
 • Met offline databronnen meer inzicht in je campagneresultaten [4 stappen]
  Het koppelen van offline databronnen geeft je inzicht in wat er gebeurt nadat een bezoeker een webformulier heeft ingevuld, of via de telefoon een abonnement afsluit. Alleen, hoe krijg je als marketeer inzicht in wat er na deze initiële interactie gebeurt? Offline conversion tracking (OCT) geeft hier antwoord op. Het... Read more »
 • Alles uit je omzet halen met een CRM-systeem [7 manieren]
  Een CRM-systeem helpt je om orde te scheppen en een overzicht van je klantinformatie te krijgen. Op die manier kun je gestructureerder werken met je klantrelaties. Maar wat betekent dat voor jou als verkoper? En hoe kun je een CRM-systeem in jouw voordeel gebruiken? Hier zijn zeven voorbeelden van slimme... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws