+

  Archie CRM - Nieuws en Blog

 • Hernieuwde samenwerking Keyser & Mackay en Archie Europe
  Dankzij een hernieuwde samenwerking tussen Keyser & Mackay en Archie Europe, gebruikt eerstgenoemde weer de Archie CRM software. The post Hernieuwde samenwerking Keyser & Mackay en Archie Europe appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • 6 onmisbare CRM toepassingen voor marketing
  CRM-software en marketing gaan hand in hand. Hoe kun je als marketeer voordeel halen uit CRM-software? The post 6 onmisbare CRM toepassingen voor marketing appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • Wat is CRM?
  Wat is CRM of Customer Relationship Management? CRM is een bedrijfsstrategie waarin de klant centraal staat en toegespitst is op interacties met de klant. The post Wat is CRM? appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • Maak van marketing en sales de ultieme leadmachine met Account Based Marketing
  Account Based Marketing is een krachtige methode voor leadgeneratie. Hoe je die leadmachine inricht en succesvol inzet lees je in dit artikel. The post Maak van marketing en sales de ultieme leadmachine met Account Based Marketing appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • De kracht van CRM-integraties voor jouw bedrijf
  Haal meer uit CRM door koppelingen met andere systemen. Inzichten over CRM-integraties en hoe deze zorgen voor nieuwe mogelijkheden om effectiever en klantgerichter te werken. The post De kracht van CRM-integraties voor jouw bedrijf appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • Zo creëer je een commerciële strategie – draagvlak en CRM
  Bezig met een commercieel plan voor 2022? Een aantal bruikbare tips om ervoor te zorgen dat het plan de meeste kans van slagen heeft. The post Zo creëer je een commerciële strategie – draagvlak en CRM appeared first on Archie CRM.... Read more »
 • Zo creëer je een commerciële strategie – tips en valkuilen
  Hoe kom je tot een commercieel plan dat breed gedragen wordt en het meeste kans van slagen heeft? Een paar bruikbare tips. The post Zo creëer je een commerciële strategie – tips en valkuilen appeared first on Archie CRM.... Read more »
  +

  CRM – Frankwatching

 • Zo start je met het automatiseren van je marketing [5 tips]
  Bij het automatiseren van je marketing gaan we er vaak vanuit dat je daarmee de capaciteit van het marketingteam op zal schalen. Dat kan inderdaad een voordeel zijn, maar geautomatiseerde marketing moet je vooral zien als een tool om de klantbeleving (nog) beter te maken. Het kan, door te reageren... Read more »
 • Met offline databronnen meer inzicht in je campagneresultaten [4 stappen]
  Het koppelen van offline databronnen geeft je inzicht in wat er gebeurt nadat een bezoeker een webformulier heeft ingevuld, of via de telefoon een abonnement afsluit. Alleen, hoe krijg je als marketeer inzicht in wat er na deze initiële interactie gebeurt? Offline conversion tracking (OCT) geeft hier antwoord op. Het... Read more »
 • Alles uit je omzet halen met een CRM-systeem [7 manieren]
  Een CRM-systeem helpt je om orde te scheppen en een overzicht van je klantinformatie te krijgen. Op die manier kun je gestructureerder werken met je klantrelaties. Maar wat betekent dat voor jou als verkoper? En hoe kun je een CRM-systeem in jouw voordeel gebruiken? Hier zijn zeven voorbeelden van slimme... Read more »
 • CRM: 6 tips bij je strategie & implementatie
  Welke kant wil jij op gaan met jouw Customer Relationship Management? Op welke manier wil jij jouw klanten tevreden stellen? Via welke kanalen wil je in contact blijven met jouw klanten? En op welke manier wil je de CRM-software in jouw onderneming implementeren? Deze vragen, én nog veel meer andere... Read more »
 • 3 grote uitdagingen met een CRM-systeem [+ handige tips]
  Lead- en klantgegevens zijn de kroonjuwelen van elk bedrijf. Een goed beheer van deze gegevens is belangrijk. Hoe meer je weet over leads en klanten, hoe beter je ze kunt bedienen en hoe groter de kans op een verkoop. Maar ook als je een CRM-systeem gebruikt, blijven uitdagingen over. Ik... Read more »
 • 4 automatiseringstools voor maximale tijdwinst
  Er zijn veel tools waarmee je veel zaken in je bedrijf kunt automatiseren, zonder grote kosten. In dit artikel deel ik mijn ervaringen met Typeform, Airtable, Gmail en Zapier aan de hand van een voorbeeld (orderverwerking). Zo hoop ik je te inspireren, daarbij ben ik ook benieuwd naar jouw tips... Read more »
 • Customer obsession is key: de lessen van Sky
  De organisatie die de beste digitale beleving (‘digital experience‘) biedt, heeft de grootste kans om te overleven in onze snel veranderende wereld. Dit vereist een obsessie met de klantbeleving (‘customer obsession‘) waar organisaties nu mee moeten beginnen, voordat het te laat is. Dat inzicht was de rode draad op het... Read more »

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws