SPECIFIEK NIEUWS NEDERLAND

Nieuwsoverzicht van Specifieke Nieuwsbronnen uit Nederland

Horren op Maat, horrengigant

BOEDDHISTISCH DAGBLAD

    +

    Boeddhistisch Dagblad

  • Lijden valt niet te vermijden
    Door Hans van Dam - Boeddhistisch Dagblad Waarom één edele waarheid wel genoeg is.... Read more »
  • Het jaar 2024 – dag 122 – lidmaat
    Door Joop Ha Hoek - Boeddhistisch Dagblad Ik ben nergens lid van, behalve de NVJ. Somewhere over the rainbow, skies are blue. Take care out-there.... Read more »
  • De ijzeren ring
    Door Zeshin van der Plas - Boeddhistisch Dagblad Ontwaak als een leerling die voor het eerst naar school gaat, leg een smetteloos vel wit papier op je tafel om verslag van de dag te doen en laat het aan het eind van de dag achter als een paar oude versleten... Read more »
  • Boeddhistische ervaringsdeskundigen gezocht
    Door de redactie - Boeddhistisch Dagblad De redactie van het Boeddhistisch Dagblad is geïnteresseerd in de ervaringen van mensen die het boeddhistisch pad volgen. De leer bestuderen en praktiseren.... Read more »
  • VideoNacht Na de Dam
    Door de redactie - Boeddhistisch Dagblad Tijdens Nacht Na de Dam komen publiek en theatermakers enkele uren na de dodenherdenking op de Dam uit alle hoeken van de stad bij Internationaal Theater Amsterdam samen om elkaar te ontmoeten en na te praten aan de hand van de verschillende optredens. Het... Read more »
  • Guy – dhammazaadjes – Transformatie
    Door Guy E. Dubois - Boeddhistisch Dagblad Mijn geconditioneerde cocon heb ik verlaten. Mijn verlangen getemd. Mijn afkeer geluwd. Als een slang ben ik uit mijn huid gegroeid. Mijn leven op orde gebracht. Opmerkzaamheid én gelijkmoedigheid in mijn banier geschreven. Sati en Upekkha. Vipassana.... Read more »
  • Tulpenboeddhisme: Hoe het boeddhisme in Nederland wortel heeft geschoten (2)
    Door Jacques den Boer - Boeddhistisch Dagblad De jaren zestig waren de tijd van vernieuwing, ook op spiritueel gebied. Zen waaide over uit Amerika.... Read more »

YOGA INTERNATIONAL

CNNBS – CANNABIS NIEUWS

No RSS Item

SPECIFIEK NIEUWS – SITES