+

    Cryptostart

  • Brightvine: $147 miljoen securitisatie achtergestelde schulden
    Blockchain – de mysterieuze en verleidelijke technologie waarop Bitcoin, en zoveel andere cryptocurrencies, zijn gebouwd. Naarmate onze industrie blijft groeien, zijn er steeds meer toepassingen voor deze nieuwe vorm van technologie, uitgevonden door Satoshi Nakamoto toen hij in 2008 de Bitcoin-whitepaper schreef. Vandaag interview ik de CEO van Brightvine, Joe... Read more »
  • Interview met Dr Jeremiah Weinstock over crypto verslaving
    Deze Q&A is het volledige interview met Dr Jeremiah Weinstock. Zie dit artikel voor onze diepe duik in verslaving aan cryptocurrency-handel, met bijdragen van het volledige panel van experts. Hieronder vind je een interview met Dr. Jeremiah Weinstock, a   hoogleraar psychologie aan de Saint Louis University, gericht op verslavend... Read more »
  • Waarom heeft niemand het over crypto verslaving?
    Belangrijkste punten We spraken met een vijfkoppig panel van experts over het onderwerp verslaving aan het handelen in crypto Experts zijn het erover eens dat er bijna geen verschil is tussen verslaving aan cryptohandel en gokverslaving De zwaarst getroffen demografie voor gokverslaving zijn jonge mannen – dezelfde demografie die het... Read more »
  • Interview – ZKX, Web3-derivatenprotocol, haalt $4,5 miljoen op
    Soms vergeten mensen dat DeFi eigenlijk pas in 2020 is begonnen. De ontluikende sector gaat nu dus de eerste bearish cyclus van zijn jonge leven in. Desondanks gaat de innovatie door. Een van die sectoren is derivaten, iets wat ik bijzonder interessant vind. Hoewel tokenized aandelen en andere conventionele traditionele... Read more »
  • Wing Finance stijgt met 167% in een week: hier koop je WING
    De prijs van het token Wing Finance is de afgelopen dagen gestegen, vooral sinds donderdag 28 juli. De prijs schoot omhoog en bereikte een hoogtepunt boven $53 op vrijdag 29 juli voordat hij een grote duik nam naar de huidige prijs van $16,69. Het token WING is de afgelopen 7... Read more »
  • Interview CEO Michael Kong over Watchdog auditproces Fantom
    Transparantie en veiligheid zijn sleutelwoorden in cryptocurrency. De besmettingscrisis van mei en juni is een goed voorbeeld van de tekortkomingen van crypto op het voormalige gebied. Bedrijven zoals Celsius en Voyager Digital, die beiden faillissement hebben aangevraagd, gingen zeer riskante weddenschappen aan met activa van klanten. Dat is goed en... Read more »
  • Podcast: Jeremy Koven, COO Canadees beursgenoteerde Coinsmart
    Spotify podcast-link hier Er zijn honderden cryptocurrency-exchanges en handelsplatforms, en er verschijnen er elke dag meer. Aangezien de sector nog maar een paar jaar oud is, zijn de meeste hiervan particuliere bedrijven. Coinbase liep voorop om dit te veranderen, maar ging vorig jaar naar de beurs en maakte veel furore.... Read more »
    +

    BLOX | Nieuws

  • Ethereum ETF gelist door Franklink Templeton, maar goedkeuring SEC lijkt ver weg
    Franklin Templeton, een grote speler in vermogensbeheer, heeft een nieuw product gelanceerd: de Franklin Ethereum TR Ethereum ETF, afgekort EZET. Deze ETF, die direct gekoppeld is aan de waarde van Ethereum, is geregistreerd bij de Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC). De DTCC is een […] The post Ethereum ETF... Read more »
  • Analyse: kan Shiba Inu 90% stijgen vanuit dit punt?
    Shiba Inu is de afgelopen week bezig geweest met een daling, maar daardoor gebeurt er wel iets positiefs. De munt lijkt zich weer af te zetten van een plek die voorheen voor weerstand zorgde. Hierdoor lijkt de kans groot dat SHIB binnenkort verder omhoog gaat. […] The post Analyse: kan... Read more »
  • Analyse Bitcoin expert: koers kan 120% stijgen, net als in 2020
    De geschiedenis van de bitcoin koers heeft de fijne eigenschap zich te herhalen. Misschien niet voor de volle 100%, maar het heden lijkt op zijn minst te rijmen met het verleden. Analist TechDev ziet gelijkenissen tussen Bitcoin in 2020 en 2024 en denkt daarom dat […] The post Analyse Bitcoin... Read more »
  • Koers NVIDIA aandeel stijgt 12,3%, kunnen AI-crypto’s meeliften op succes?
    De koers van Nvidia, een van de grootste producenten van grafische processoren (GPUs), is deze week met 12,3% gestegen. Analisten vragen zich nu af of dit een positief effect zal hebben op de prijs van AI crypto’s, die eerder flink gedaald waren. NVIDIA herstelt van […] The post Koers NVIDIA... Read more »
  • Cardano en XRP zijn dode zombie crypto’s volgens Forbes
    De term zombiebedrijven ken je misschien wel. Dit zijn bedrijven die eigenlijk niets meer toevoegen, maar door kapitaalinjecties in leven blijven. Vooral tijdens de pandemie werd duidelijk dat er veel van dit soort dode bedrijven zijn, en dat ze alleen levensvatbaar waren met coronageld. De […] The post Cardano en... Read more »
  • Weekendcolumn: Wat zegt de bitcoin futures funding rate over de markt ?
    De bitcoin futures funding rate biedt belangrijke inzichten in het marktsentiment en hefboomwerking (leverage in de markt). Om deze beter te begrijpen komen de volgende onderwerpen eerst aan bod: Wat zijn bitcoin futures? Bitcoin futures zijn: financiële contracten die kopers en verkopers verplichten om Bitcoin te kopen of verkopen […] The post Weekendcolumn: Wat... Read more »
  • Bitcoin ETF’s verliezen miljoenen, wat nu? 
    Op woensdag werd een totale dagelijkse netto uitstroom van $120,64 miljoen waargenomen bij Amerikaanse spot bitcoin exchange-traded funds (ETF’s), waarbij acht producten nul instroom lieten zien, aldus gegevens van SoSoValue. Onder de ETF’s zag Grayscale’s GBTC $130,42 miljoen vertrekken, terwijl alleen de fondsen van Fidelity […] The post Bitcoin ETF’s... Read more »
    +

    CryptoClan

  • VeChain Nieuws Vandaag: Recente Ontwikkelingen en Updates
    VeChain is een toonaangevend blockchain-platform dat zich richt op supply chain management, bedrijfslogistiek en digitale identiteitsoplossingen. Het platform heeft een sterke positie opgebouwd in de wereld van blockchain-technologie en heeft partnerships met verschillende toonaangevende bedrijven over de hele wereld. In dit artikel bespreken we vechain nieuws vandaag, inclusief recente ontwikkelingen,... Read more »
  • Bitcoin kopen bij RABOBANK
    Bitcoin kopen bij RABOBANK De afgelopen jaren heeft Bitcoin een enorme groei en populariteit doorgemaakt. Het is een fascinerend financieel instrument geworden, zowel voor individuele investeerders als grote financiële instellingen. Deze groeiende interesse komt voort uit de unieke eigenschappen van Bitcoin, zoals decentralisatie, een beperkte voorraad en het potentieel voor... Read more »
  • Bitcoin kopen bij ING
    Bitcoin kopen bij ING BANK De afgelopen jaren heeft Bitcoin een enorme groei en populariteit doorgemaakt. Het is een fascinerend financieel instrument geworden, zowel voor individuele investeerders als grote financiële instellingen. Deze groeiende interesse komt voort uit de unieke eigenschappen van Bitcoin, zoals decentralisatie, een beperkte voorraad en het potentieel... Read more »
  • Een Gids voor Beloningen bij Crypto Staking
    Staking rewards zijn een belangrijk onderdeel van crypto staking en bieden investeerders de mogelijkheid om passief inkomen te genereren met hun cryptocurrencies. Deze beloningen worden verkregen door hun activa vast te zetten in het netwerk van een blockchain om bij te dragen aan de beveiliging en het onderhoud van het... Read more »
  • Risico’s en overwegingen bij crypto staking
    Crypto staking, het proces waarbij cryptocurrency-bezitters beloningen verdienen door hun munten vast te houden en het netwerk te ondersteunen, wordt steeds populairder in de wereld van digitale valuta’s. Hoewel staking aantrekkelijke voordelen biedt, brengt het ook een aantal risico’s en overwegingen met zich mee waar elke staker rekening mee moet... Read more »
  • Welke crypto niet kopen
    Investeren in cryptocurrency trekt mensen aan met verhalen over snelle winsten en beloftes van technologische revoluties. Echter, deze markt brengt risico’s met zich mee. Dit artikel benadrukt de gevaren van cryptovaluta die snel in waarde stijgen maar weinig substantiële langetermijnwaarde bieden, en geeft belangrijke tips voor een voorzichtige investeringsbenadering. Hier... Read more »
  • Welke memecoins kopen in 2024
    Welke memecoins kopen? Ga mee in de gekte – Voor de lancering van Bitcoin in 2009 kon niemand zich voorstellen dat een digitale munt zoveel impact kon hebben. Nu zijn Bitcoin en andere cryptomunten niet meer weg te denken. Heel veel mensen proberen een graantje mee te pikken van het... Read more »