Nieuws Nederland – Pagina 3

Nieuwsoverzicht Nederlandse Media

?wi=362754&ws=mwn
  +

  dji.nl - Nieuwsberichten

 • Reactie op resultaten onderzoek FNV naar intimidatie en bejegening
  De FNV heeft een enquête gehouden onder de medewerkers van DJI over intimidatie en bejegening op de werkvloer. Ruim 1800 medewerkers hebben de enquête ingevuld. De resultaten zijn vandaag gepubliceerd en samengevat in een infographic.  De hoofddirectie erkent en herkent de signalen. José Lazeroms: ‘Ik heb groot respect voor de medewerkers... Read more »
 • Agaath Cleyndert algemeen directeur NIFP
  Agaath Cleyndert wordt per 1 februari 2022 algemeen directeur van het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP). Zij volgt Jaap Koopman op die de functie sinds januari 2021 ad interim bekleedt.... Read more »
 • Coronavirus - wijzigingen in maatregelen bij DJI
  Tijdens de persconferentie van 14 januari 2022 kondigden premier Rutte en minister Kuipers veranderingen aan van de landelijke coronamaatregelen. De coronamaatregelen bij DJI veranderen daardoor ook. In dit nieuwsbericht leest u wat er per direct bij ons wijzigt.... Read more »
 • Onttrekking met dodelijke afloop JJI Den Hey-Acker
  Op 12 januari in de middag onttrok een jongere zich aan zijn verlof. Hij verbleef in de Justitiële Jeugdinrichting (JJI) Den Hey-Acker in Breda maar was op zijn werk, buiten de muren van de instelling.... Read more »
 • Het zorgprestatiemodel is een feit!
  Vanaf 1 januari 2022 worden de geestelijke gezondheidszorg en de forensische zorg op een nieuwe manier bekostigd. Zorgverleners, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, patiëntenvertegenwoordigers en de overheid hebben zich de afgelopen jaren voorbereid. En nu is het zover! Het zorgprestatiemodel is een feit.... Read more »
 • Coronavirus - maatregelen DJI wijzigen door lockdown
  De lockdown waarmee Nederland sinds afgelopen zondag te maken heeft, heeft ook gevolgen voor DJI. Met ingang van vrijdag 24 december 2021 veranderen onze coronamaatregelen. Demissionair minister Dekker stuurde hierover vandaag een brief aan de Tweede Kamer.... Read more »
 • PI Veenhuizen wint Cedris Waarderingsprijs
  Een gezamenlijk project van penitentiaire inrichting Veenhuizen en de maatschappelijke tak van FC Emmen is winnaar geworden van de jaarlijkse Cedris Waarderingsprijs.... Read more »
(Bezocht 122 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This
Mijn Web Nieuws