Contact
}
Snel Overzicht
  +

  Computable

 • Rijksoverheid verlengt sms-contract met CM.com
  CM.com uit Breda blijft de komende acht jaar de distributie doen van alle tekst- en spraakberichten namens de Nederlandse overheid aan haar burgers. Het nieuwe contract dat in juli ingaat, heeft een totale waarde van 48...... Read more »
 • Cegeka groeit naar 640 miljoen euro omzet
  Cegeka heeft er zijn zeventiende opeenvolgende boekjaar met omzetgroei op zitten. In 2020 steeg de geconsolideerde omzet van de it-integrator met veertien procent, naar 640 miljoen euro.... Read more »
 • It-afdelingen groeien ondanks corona
  De meeste Nederlandse bedrijven investeerden vorig jaar volop in it en digitalisering. Het faciliteren van de digitale thuiswerkplek was hierbij de nummer één prioriteit. Om dit te realiseren, zijn bij één op de drie organisaties de...... Read more »
 • Alleen Tweede Kamer kan Amber Alert nog redden
  Het vonnis over Amber Alert is zo goed als zeker geveld. Alleen als de Tweede Kamer nog heisa maakt, is de stopzetting van de vermiste-kind-signaleringsdienst per 22 juli te voorkomen.... Read more »
 • NXP zoekt 1,6 miljard voor ontwikkeling groene chip
  Chipproducent NXP Semiconductors uit Eindhoven zet voor twee miljard dollar (ongeveer 1,66 miljard euro) aan obligaties in de markt. Een deel van de opbrengsten is bedoeld voor de ontwikkeling van ‘groene projecten’, zoals een groene chip...... Read more »
 • Pandemie versnelt cloud-native en opensource
  Door de pandemie groet de cloud-native-gemeenschap als kool. Meer dan 123.000 ontwikkelaars hebben inmiddels een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van opensourcesoftware op basis van het containerplatform Kubernetes. Voor de coronacrisis uitbrak waren dat er 81.298...... Read more »
 • Dell komt met nieuwe as-a-service-portfolio
  Dell Technologies heeft op zijn Technologies World-conferentie zijn nieuwe Apex-portfolio van as-a-service-diensten voorgesteld. Daarmee wil het bedrijf het complete it-proces, zowel de aankoop, het beheer, het onderhoud als het onderhoud van fysieke it-infrastructuur, tot een dienst...... Read more »
  +

  Tweakers Mixed RSS Feed

 • Seagate introduceert externe One Touch-ssd's met tot 2TB opslag
  Seagate heeft de nieuwe serie externe One Touch-ssd's aangekondigd met een schrijf- en leessnelheid tot 1030MB/s en tot 2TB opslagcapaciteit. De ssd moet in de komende maand uitkomen en de 2TB-versie kost dan 310 dollar.... Read more »
 • Google ontwikkelt app om met beeldherkenning uitstervende talen te leren
  Google heeft via het Arts & Culture-project een nieuwe app ontwikkeld die gebruikers enthousiast moet maken voor met uitsterven bedreigde talen. De app gebruikt machinelearning om op foto's objecten te herkennen en geeft daarbij het woord voor een object in de uitstervende taal.... Read more »
 • Qualcomm dicht kwetsbaarheid die afluisteren smartphonemodem mogelijk maakt
  Qualcomm heeft vorig jaar december een patch aan smartphonefabrikanten verstrekt voor een kwetsbaarheid die toegang gaf tot zijn modems. De kwetsbaarheid zou dertig procent van alle mobiele telefoons ter wereld treffen, claimt beveiligingsbedrijf Check Point.... Read more »
 • GParted Live 1.3.0-1
  Versie 1.3.0-1 van GParted live is uitgekomen. Met de Gnome Partition Editor is het mogelijk om een harde schijf te partitioneren en bestaande partities te wijzigen, bijvoorbeeld door een ander bestandssysteem in te stellen of de grootte te veranderen. Het programma is niet groot, maar meestal wordt het in de... Read more »
 • [Plus] GitHub versus securityonderzoekers: op zoek naar de toelaatbaarheid van malware
  GitHub en malware, het is een moeilijke discussie. Moet je malware kunnen plaatsen, of moet je dat juist verwijderen? Dat is waar het platform nu samen met onderzoekers probeert uit te komen.... Read more »
 • SIDN Labs dicht tsuNAME-kwetsbaarheid in dns
  SIDN Labs heeft samen met andere partijen een kwetsbaarheid in dns beschreven waarmee resolvers misbruikt konden worden voor ddos-aanvallen. De onderzoekers hebben de kwetsbaarheid TsuNAME genoemd en een fix beschikbaar gesteld.... Read more »
 • Gerucht: AMD's FidelityFX Super Resolution verschijnt in juni
  AMD's antwoord op DLSS van Nvidia, FidelityFX Super Resolution, moet volgende maand uitkomen. Dat stelt youtuber Coreteks, die eerder AMD-nieuws vroegtijdig naar buiten bracht. Volgens hem testen gameontwikkelaars FSR nu en is de ontwikkeling bijna klaar.... Read more »
  +

  Computer!Totaal RSS

 • De beste instellingen voor je beeldscherm in Windows 10
  Ben je niet helemaal tevreden over de instellingen van je beeldscherm? Geen nood: binnen Windows 10 kun je veel aanpassen, zo ook je beeldscherminstellingen. Hoe je dat doet, leggen we uit in dit artikel.... Read more »
 • Asus ROG Phone 5 - Beestachtige smartphone
  Nog niet eerder heb ik een smartphone voorbij zien komen die zo krachtig is als de Asus ROG Phone 5. Deze gaming smartphone heeft niet alleen alles aan boord voor wie graag games speelt op het toestel. Wil je gewoon een snelle smartphone kopen, dan is de Asus ROG Phone... Read more »
 • Zo schakel je de donkere modus in Teams in
  Tegenwoordig vind je in veel programma’s en apps een donkere modus, die witte vlakken juist donker maakt, zodat het rustiger is voor je ogen. Vooral wanneer je 's avonds achter de computer zit is dat wel zo prettig. Ook Microsoft Teams heeft een donkere modus gekregen, die in alle versies... Read more »
 • Je Magic WiFi netwerk uitbreiden met devolo
  Internet in huis verloopt steeds vaker via wifi. Het wifisignaal heeft het niet makkelijk met allerlei obstakels zoals muren en ramen. Hoe groter de afstand tot de router van je provider, hoe zwakker het signaal en hoe langzamer de verbinding. Maar er is een handige oplossing voor een snelle en... Read more »
 • De beste uitbreidingen voor Word
  De meeste mensen zijn bekend met invoegtoepassingen voor internetbrowsers, maar ondertussen zijn er ook meer dan 2000 add-ins voor Microsoft Office 365. We bekijken de beste uitbreidingen voor Word, en onze voorkeur gaat daarbij naar plug-ins die niets kosten. Sommige hebben betaalde upgrades, maar de basisfuncties die we hier beschrijven,... Read more »
 • Zo gebruik je BitLocker, encryptietool in Windows 10
  Om bestanden op je pc of laptop te versleutelen heb je in principe geen externe software nodig. Windows 10 heeft namelijk zelf een ingebouwde encryptietool onder de naam BitLocker, waarmee je volledige schijven versleutelen kunt. Hoe deze tool werkt, leggen we in dit artikel uit.... Read more »
 • Zo kun je je Windows 10-wachtwoord verwijderen
  Ben jij de enige die je pc of laptop gebruikt, dan vind je het wellicht niet nodig om iedere keer in te moeten loggen. Gelukkig kun je je Windows 10-wachtwoord verwijderen om je zo automatisch aan te melden.... Read more »
  +

  DraadlozeOortjes.com

 • Review Jabra Elite 85t
  Review: Jabra Elite 85t Jabra is als één van de pionier in de draadloze oordopjes markt flink bezig met het perfectioneren van hun oortjes. Begin 2020 kwam het bedrijf met de 75t lijn. Op draadlozeoortjes.com gaven we de draadloze oortjes een 9 uit 10, vanwege de lange batterij duur. Maar... Read more »
 • LG Tone Free HBS FN6 Review
  LG Tone Free HBS FN6 Review. Bacterievrije draadloze oortjes. Door de populariteit van draadloze oortjes heeft nu bijna elk bekend tech merk wel een eigen variant op de markt gebracht. Om je als merk te kunne onderscheiden is het daarom steeds moeilijker aan het worden om met iets nieuws te... Read more »
 • Review: UiiSii TWS21 SongBirds Airbuds
  Review: UiiSii TWS21 SongBirds Airbuds Het kan heel goed zijn dat je nog nooit van het merk UiiSii hebt gehoord. Toch zijn ze al enige tijd actief op de markt voor draadloze oortjes en heeft UiiSii al vijf verschillende True Wireless Earbuds op de markt gebracht. Het Chinese bedrijf brengt... Read more »
 • Waar moet je op letten bij het kopen van draadloze oortjes?
  Waar moet je op letten bij het kopen van draadloze oortjes De overstap van bedrade oortjes naar draadloze oortjes is heerlijk. Nooit meer blijven haken met je draad en geen last meer van oortjes die je uit de knoop moet halen voor je ze kunt gebruiken. Daarnaast is het ook... Read more »
 • Getest: Bose SoundSport Wireless – Review
  Getest: Bose SoundSport Wireless - Review Bose heeft 2 draadloze oortjes met een focus op sport. De Bose SoundSport komt in een volledig draadloze versie (de Bose SoundSport Free) en de versie met een draad alleen tussen de 2 oortjes (de Bose SoundSport Wireless). In deze review bekijken we de... Read more »
 • OnePlus Buds, alles over de eerste draadloze oortjes van OnePlus
  OnePlus Buds, alles over de eerste draadloze oortjes van OnePlus. Het populaire smartphone merk OnePlus staat vooral bekend om de hoge kwaliteit die het merk biedt voor relatief weinig geld. De smartphones komen met de nieuwste snufjes en concurreren zo met de veel duurdere bekende merken in het hoge segment.... Read more »
 • Alles wat je wilt weten over de nieuwe earbuds van Samsung: Galaxy Buds Live.
  Alles wat je wilt weten over de nieuwe earbuds van Samsung: Galaxy Buds Live. Samsung is een grote speler op de markt voor draadloze oortjes. De Samsung Galaxy Buds en Galaxy Buds Plus staan vaak hoog de top draadloze oortjes lijsten (zo ook in onze draadloze oortjes koopgids van juli... Read more »
  +

  DutchCowboys

 • ​Dit weekend stort er een Chinese raket ter aarde
  China mag dan een opkomende economie zijn, deze week is het land niet al te positief in het nieuws. Zo is de koolstofuitstoot van het land net zo hoog als zo’n beetje alle Westerse landen bij elkaar. Bovendien bevindt zich ergens boven onze aarde een Chinese raket die dit weekend... Read more »
 • CBS ziet een forse stijging van het aantal datalekken bij grote bedrijven
  In 2019 is een kwart van de bedrijven met 250 of meer medewerkers getroffen door een datalek ten gevolge van een intern incident. Een forse stijging ten opzichte van een jaar eerder, toen dat percentage nog op 17 procent lag. In acht procent van de gevallen lag de oorzaak van... Read more »
 • ​Manieren om nieuwe papa’s en mama’s online te bereiken
  Er zijn in je leven een aantal momenten dat geld uitgeven net wat makkelijker gaat dan anders. Of dat je minder goed op let wat iets kost en of dat niet goedkoper kan. Naast een huwelijk en een begrafenis is vader of moeder worden ook zo’n moment. Je bent net... Read more »
 • ​Waarom zoveel mensen de dure iMac van Apple hebben
  Op 7 mei 1998 gebeurde het: Apple toonde de allereerste iMac. Toen was het een apparaat dat je totaal niet meer zou kunnen vergelijken met de huidige iMacs. Waarom hebben zoveel mensen zo’n dure iMac? Ze vallen op Waarschijnlijk hebben ook heel veel mensen waarbij je thuiskomt een PC, maar... Read more »
 • Goed Nieuws: Stranger Things teaser, nieuwe LEGO-plant en mooi weer in aantocht
  De wisselvallige werkweek is weer bijna voorbij, een zonnige zondag staat voor de deur en je krijgt een portie goed nieuws geserveerd. Wat wil je nog meer? Wij verzamelden weer allerlei leuke berichten waar je een fijn gevoel van krijgt. Omdat we er al heel lang op moeten wachten bijvoorbeeld,... Read more »
 • Microsoft werkt aan EU-only opslag voor data van cloud-diensten
  Microsoft werkt aan een oplossing waarmee de data van klanten van cloud-diensten zoals Azure, Microsoft 365 en Dynamics 365, niet meer buiten de Europese Unie opgeslagen wordt. De softwaregigant zegt daarmee naar eigen zeggen verder te gaan dan de bestaande verplichtingen die de EU stelt voor het opslaan van gegevens.... Read more »
 • Succesvolle testvlucht SpaceX Starship prototype
  Ik moet toegeven dat de testvluchten met exploderende, onbemande, prototypes van raketten, zoals die bij SpaceX nog wel eens willen voorkomen, spectaculaire plaatjes opleveren. Voor de liefhebbers van ‘big bangs’ bleef bij de testvlucht met een SpaceX Starship prototype deze week beperkt tot enkele vlammen bij de succesvolle, jawel, je... Read more »
  +

  Laatste Artikelen - Webwereld

 • Samsung Galaxy Z Flip, S20(+) en S20 Ultra Hands-on
  Samsung nodigde ons uit op de drie allernieuwste smartphones van dichtbij te bekijken. Daar maakten wij dankbaar gebruik van en wij delen onze bevindingen met je.... Read more »
 • Hands-on: Synology Virtual Machine Manager
  Dat je NAS tegenwoordig voor veel meer dan alleen het opslaan van bestanden kan worden gebruikt is inmiddels bekend, maar wist je ook dat je er virtuele machines mee kan beheren? Wij leggen je uit hoe.... Read more »
 • Wat je moet weten over FIDO-sleutels
  Dankzij de FIDO2-standaard is het mogelijk om zonder wachtwoord toch veilig in te loggen bij diverse online diensten. Onder meer Microsoft en Google bieden hier al opties voor. Dit jaar volgen er waarschijnlijk meer organisaties die dit aanbieden.... Read more »
 • Zo gebruik je je iPhone zonder Apple ID
  Tegenwoordig moet je voor zo’n beetje alles wat je online wilt doen een account aanmaken, zelfs als je niet van plan bent online te werken of als je gewoon geen zin hebt om je gegevens te delen met de fabrikant. Wij laten je vandaag zien hoe je dat voor elkaar... Read more »
 • Groot lek in Internet Explorer wordt al misbruikt in het wild
  Er is een nieuwe zero-day-kwetsbaarheid ontdekt in Microsoft Internet Explorer. Het nieuwe lek wordt al misbruikt en een beveiligingsupdate is nog niet beschikbaar.... Read more »
 • Zo installeer je Chrome-extensies in de nieuwe Edge
  De nieuwe versie van Edge is gebouwd met code van het Chromium-project, maar in de standaardconfiguratie worden extensies uitsluitend geïnstalleerd via de Microsoft Store. Dat is gelukkig vrij eenvoudig aan te passen.... Read more »
 • Windows 10-upgrade nog steeds gratis
  Microsoft gaf gebruikers enkele jaren geleden de mogelijkheid gratis te upgraden van Windows 7 naar Windows 10. Daarbij ging het af en toe zo ver dat zelfs gebruikers die dat niet wilden een upgrade kregen. De aanbieding is al lang en breed voorbij, maar gratis upgraden is nog steeds mogelijk... Read more »
  +

  PCMweb RSS

 • Ssd kopen: Waar moet je op letten?
  Het staat niet ter discussie dat de komst van de ssd de grootste impact heeft gehad op het snelheidsgevoel van computers en laptops. Stel, je wil ook een ssd kopen. Wat zijn dan belangrijke eigenschappen om op te letten?... Read more »
 • De beste atx-behuizingen vergeleken
  De juiste behuizing kiezen valt niet mee. In de praktijk blijkt dat simpelweg afgaan op de foto’s van de fabrikant vrij riskant is en daarom helpen we je graag op weg. Wij haalden van zeven fabrikanten verschillende modellen in huis, om te achterhalen wat de beste atx-behuizingen van het moment... Read more »
 • Eigen geheugenkaarten maken: een nieuwe trend?
  Is het een trend om eigen geheugenkaarten te gaan ontwikkelen? Huawei heeft vorig jaar, toen de Mate 20-serie werd aankondigd, de wenkbrauwen doen fronzen door ook meteen een eigen geheugenkaart bij te presenteren. Het gaat om de NM-kaart, waarvoor de micro-sd plaats moet maken. Is dit een nieuwe trend in... Read more »
 • PCM-weekoverzicht: Alles wat je moet weten over PSD2
  Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.... Read more »
 • Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van februari
  Op netwerkgebied komen er iedere maand handige tools bij en met de juiste tips ontdek je mogelijkheden die je eerder nog niet voor mogelijk hield. In deze maandelijkse rubriek praten we je daarover bij. Netwerkbeheerders, opgelet!... Read more »
 • Dag afstandsbediening: besturen we straks allemaal onze televisies met onze smartphone?
  Komt er binnenkort een dag waarop televisies niet meer standaard worden voorzien van een afstandsbediening? Het lijkt er niet op, maar er zijn wel grote ontwikkelingen op dit gebied. Is zo’n afstandsbediening nog wel nodig, nu we praktisch altijd een smartphone met infraroodtechnologie bij ons dragen?... Read more »
 • Welke Linux-versie past het beste bij jou?
  Linux komt in zoveel verschillende smaken, dat je al snel niet meer weet waar je moet beginnen. Dat is zonde, want de kracht van Linux is juist dat het veel te bieden heeft voor ieder type gebruiker of pc. Welke Linux-versie past het beste bij jou? Daar kom je in... Read more »
  +

  PortableGear nieuws

 • OnePlus 9 Pro review
  De OnePlus 9 Pro is het nieuwe vlaggenschepen van OnePlus. De afgelopen weken beschikten wij over het toestel. Onze ervaringen lees je in deze review. Eén ding verklappen we al wel; dit is de allerbeste OnePlus telefoon ooit.... Read more »
 • Huawei FreeBuds 4i test
  Eind vorig jaar testten wij de FreeBuds Pro, een set goede oordoppen voor een goede prijs. Met de FreeBuds 4i introduceert Huawei een aanvullende set oordoppen voor ruim onder de 100 euro, en daarmee 50 euro goedkoper dan de FreeBuds Pro. We voelden de oordoppen afgelopen weken uitgebreid aan de... Read more »
 • Verschil OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro
  OnePlus heeft vandaag de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro aangekondigd. De toestellen zijn per 26 april verkrijgbaar. Wij zetten de overeenkomsten tussen beide telefoons voor je op een rij.... Read more »
 • Hoe je data beschermen?
  Tegenwoordig draag je steeds meer persoonlijke gegevens bij je. Foto’s, video’s en e-mails staan allemaal opgeslagen op onze mobiele telefoon, laptop of tablet. Maar wat nu als een van deze apparaten gestolen wordt? Dan heeft iemand toegang tot jouw data. In dit artikel gaan we kijken hoe je jezelf in... Read more »
 • Samsung Galaxy S21 versus S21+ versus S21 Ultra
  De nieuwe Samsung Galaxy S21-serie bestaat uit drie telefoons, de reguliere S21, de S21+ en de S21 Ultra. De toestellen verschillen minder dan de voorgaande jaren, maar er is nog genoeg te kiezen. We zetten de verschillen, en overeenkomsten, voor je op een rij.... Read more »
 • Apple iPhone 12 mini review
  In oktober introduceerde Apple de iPhone 12 mini. Met een scherm van 5,4-inch is het één van de weinige compacte telefoons van dit moment, zeker in het hoge segment. In deze review bekijken we het toestel nader.... Read more »
 • Cat S42 met anti-bacteriële coating
  Bullit Group komt begin volgend jaar met een antibacteriële telefoon. Het bedrijf behandelt de reeds bestaande Cat S42 antibacteriële technologie van het bedrijf Biomaster.... Read more »
  +

  TechGirl

 • Review: Numsy – white noise gadget om je baby te helpen slapen
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Voor TechGirl mocht ik de Numsy reviewen: een white noise gadget om je baby te helpen slapen. In deze review lees je over de Numsy Paradise. The post Review: Numsy – white noise gadget om je baby te helpen slapen appeared first on... Read more »
 • Automatisch je kinderwagen wiegen met deze gadget
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Superhandig: een gadget waarmee je automatisch je kinderwagen kunt wiegen. Met de Rockit Baby Rocker is 't mogelijk. The post Automatisch je kinderwagen wiegen met deze gadget appeared first on TechGirl.... Read more »
 • Review: Items uit de K/DA-collectie van Logitech G
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Dat we op TechGirl.nl niet bizar veel over gamen schrijven, betekent niet dat we niet van gamen houden. Toen we te horen kregen dat Logitech G hun eerste game-uitrusting in samenwerking met Riot Games uitbracht, moesten we die dus ook uitproberen. TechGirl Hilde... Read more »
 • Review: Sennheiser MKE400 shotgun microfoon – Een toevoeging voor het vloggen
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Vandaag test TechGirl Emilie de Sennheiser MKE400 (2nd generation) microfoon. Meestal filmt ze binnen maar vandaag gaan we, op jullie verzoek, ook naar buiten! Wat zit er in de doos? Shotgun microfoon Furry windshield 3.5 mm TRS to TRS cable (voor DSLR, mirrorless... Read more »
 • Waarom ik nog steeds Facebook gebruik
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Facebook is zo vaak slecht in het nieuws, en zo vaak praten we hardop met iemand en zie je vervolgens een advertentie van precies dat gespreksonderwerp op Facebook… Het bedrijf van Mark Zuckerberg is eigenlijk de duivel. Maar aan de andere kant blijven... Read more »
 • #DrTechGirl: Wifi 6, wat is het en heb ik het nodig?
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Wifi 6 is de nieuwe standaard voor draadloos internet. Het belooft internetverbindingen sneller te maken, maar heeft ook een heleboel andere voordelen. Veel van de voordelen zullen nu nog niet heel dringend zijn, maar als we naar de toekomst kijken gaat Wifi 6... Read more »
 • Zijn wij AI nog wel de baas?
  Blog van Techgirl - Gadgets for girls! Zou je vandaag de dag nog kunnen werken en leven zonder AI? Artificial Intelligence ofwel Kunstmatige Intelligentie vind je in tal van apparaten en programma’s die we dagelijks gebruiken. Het zorgt voor gemak, houdt saaie klusjes uit onze buurt en lijkt de wereld... Read more »
  +

  Technieuws

 • Dogecoin bereikt record na record en zorgt voor crash Robinhood
  De vraag naar Dogecoin is momenteel enorm en door de populariteit is de digitale cryptocoin de laatste maanden stevig gestegen. Vandaag bereikte Dogecoin een nieuw record, met als gevolg een crash op Robinhood.  Dogecoin bereikt record na record Sinds vanochtend bereikte Dogecoin een stevige stijging met als gevolg een nieuw... Read more »
 • Trendy innovaties voor meer veiligheid in Nederland
  Steeds vaker lezen we berichten in de krant over incidenten met verwarde personen. Niet zelden is sprake van agressief gedrag naar anderen en soms belanden willekeurige slachtoffers plotseling op de intensive care van een ziekenhuis doordat iemand opeens een mes trok en daarmee een ander ernstig verwondde. Ook hulpverleners krijgen... Read more »
 • F1 2021 vanaf 16 juli beschikbaar met nieuwe verhaalmodus
  De nieuwe F1 2021 game komt met vele vernieuwingen op 16 juli beschikbaar. Op 16 juli 2021 verschijnt het nieuwe, virtuele hoofdstuk van F1 2021.  De nieuwe release van F1 2021 beschikt over vele nieuwe vernieuwingen waaronder nieuwe teams, circuits en de aangepaste regels welke zijn toegevoegd aan het nieuwe... Read more »
 • Heeft Alibaba voor $20 miljard aan Bitcoins gekocht?
  Het in China gevestigde e-commercebedrijf Alibaba heeft als we de laatste geruchten mogen geloven naar verwachting $20 miljard dollar aan Bitcoins gekocht.  Stapt Alibaba in de Bitcoins? Na de eerdere correctie is de Bitcoin opnieuw opweg naar de $60.000. Sinds eind deze week zijn er geruchten voorbij gekomen dat de... Read more »
 • Dit zijn de PlayStation Plus games van mei 2021
  De gratis PlayStation Plus games voor mei 2021 zijn bekendgemaakt. In mei kunnen we aan de slag met een twee PlayStation 4-games en een PlayStation 5 game. Het gaat hierbij om onderstaande games.  Voor de PlayStation 5 is de game Wreckfest gratis te downloaden. Wreckfest krijgt op 1 juni een... Read more »
 • Samsung Galaxy A52 en A52 5G in de aanbieding bij Bol.com vanaf 329 euro
  De Samsung Galaxy A52 is een nieuwe smartphone van Samsung welke beschikt over prima specificaties.  Galaxy A52 De A-reeks van Samsung bevat toestellen welke beschikken over prima specificaties en voor een midrange prijskaartje worden verkocht. Momenteel is de Galaxy A50-serie de populairste. Samsung heetf met de Galaxy A52 en Galaxy... Read more »
 • QNAP waarschuwt voor AgeLocker-ransomware
  QNAP heeft een waarschuwing vrijgegeven voor de AgeLocker-ransomware welke gericht os op het gehele assortiment van QNAP. De AgeLocker-ransomware versleutelt de gehele NAS.  AgeLocker ransomware QNAP heeft eigenaren van een NAS-systeem gewaarschuwd voor een variant van de AgeLocker-ransomware die data op de apparaten versleutelt. Recent waren de NAS systemen van QNAP... Read more »
  +

  Information Technology

 • Succesvolle SaaS begint met een solide IT infrastructuur
  De IT infrastructuur is van strategisch belang voor softwareontwikkelaars. Het aanbieden van applicaties volgens een SaaS-model is geen kwestie van ‘óf het kan’, maar ‘hoe het kan’. Naast alle strategische en organisatorische keuzes op het gebied van verkoop, marketing, development, technologie en support, is de keuze voor het platform de... Read more »
 • Data-driven, een eis aan iedere SaaS oplossing
  Data-driven eigenschappen is een van de selectie criteria als we op zoek zijn naar een SaaS oplossing voor ons bedrijf. Het is een van de belangrijkste requirements maar wat kunnen we er mee en waar moeten we op letten? Wat is data-driven? De term data-driven beschrijft een bedrijfsvoering waarin we... Read more »
 • Wat is het verschil tussen een Proxyserver en een VPN?
  Met de gevaren van internet denken we steeds vaker aan het opzetten van een proxyserver of een Virtual Private Network (VPN). Veel bedrijven bieden al een VPN verbinding aan hun thuiswerkende medewerkers. Daar is maar één reden voor: Security. Deze medewerkers kunnen op geen enkele andere manier op het bedrijfsnetwerk... Read more »
 • Independent Software Vendor afhankelijk van Cloud infrastructuur
  Independent Software Vendors zijn als SaaS provider sinds de afgelopen 10 jaar niet meer weg te denken uit de huidige software-industrie. De cloud is daarbij een belangrijke “enabler” voor de groei. Niet verwonderlijk, want het SaaS-model biedt voor een Independent Software Vendor veel voordelen ten opzichte van het traditionele ‘on-premises’... Read more »
 • The Project Manager Role, Leading and Managing?
  Introduction to the Project Manager Role The Project Manager Role is not always clear. This article explains where the focus of the PM should be. For the PM, achieving business value, through project team collaboration and guiding project direction, is a major responsibility. Human behaviour affects projects, and PMs must... Read more »
 • Een Multi Cloud Strategie? Een grote uitdaging voor ontwikkelaars!
  Steeds meer bedrijven kiezen voor een Multi Cloud Strategie. Ze richten hun blik op de toekomst en kijken tevens naar wat ze al in huis hebben. Om het makkelijk te maken strooien ze met termen: Business Strategie -> IT Strategie -> Multi Cloud Strategie -> SaaS First Strategie. De meeste... Read more »
 • Voorkom phishing op de thuiswerkplek
  Phishing vormt een van de belangrijkste beveiligingsrisico’s. Maar liefst 65% van de Amerikaanse organisaties was in 2019 het slachtoffer van een succesvolle phishingaanval. Ondanks het toegenomen aantal aanvallen, trapt ongeveer een derde van de zakelijke gebruikers in de phishing val. Ieder bedrijf moet het phishing probleem daarom serieus nemen. Als medewerkers van ons bedrijf verbinding... Read more »
  +

  Gadgetzone.nl

 • Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games
  Jazz Jackrabbit, Grachtenracer, Killzone, Horizon Zero Dawn; de meeste gameliefhebbers kennen deze klassiekers wel. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze zijn ontwikkeld door Guerilla Games, de g...... Read more »
 • Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)
  Als jij een van die mensen bent die de Tesla Cybertruck wél mooi vinden, dan is de kans groot dat je de Cyberphone van Caviar ook wel kunt waarderen. De Cyberphone is een Apple iPhone 11 Pro, m...... Read more »
 • Elektrische Hummer bevestigd door GMC (video)
  GMC heeft bevestigd dat er een nieuwe Hummer op de markt komt, en wel een volledig elektrische. In een teaserfilmpje werd meteen ook de datum bekendgemaakt waarop de suv wordt onthuld....... Read more »
 • Zo ziet de eerste smartwatch van Oppo eruit
  Oppo heeft vandaag een foto naar buiten gebracht van zijn eerste smartwatch. Het was al bekend dat de Chinese smartphonefabrikant aan een smartwatch werkt, maar het was tot nu toe nog niet duidelijk h...... Read more »
 • Maak je eigen Raspberry Pi mini-arcadekast
  Op Game-Makers is sinds kort een leuk project te vinden voor gamers die met een Raspberry Pi hun eigen mini-arcadekast willen maken. Je hebt er uiteraard wel een 3D-printer voor nodig en een 9,7 inch ...... Read more »
 • Sony verrast op CES met elektrische auto Vision-S (video)
  Sony heeft op elektronicabeurs CES in Las Vegas voor een grote verrassing gezorgd door een elektrische auto te presenteren. Het gaat om de Sony Vision-S, een conceptauto die uiteraard volgepropt zit m...... Read more »
 • Hyundai laat 'vliegende auto' zien op CES 2020
  Tijdens de aankomende Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas zal de Personal Air Vehicle (PAV) van Hyundai te zien zijn. Dat maakte de Zuid-Koreaanse autofabrikant vandaag bekend. De PAV, een 'v...... Read more »